ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

0 Ο πρώτος ευρωπαϊκός δορυφόρος-GPS

Ο πρώτος ευρωπαϊκός δορυφόρος εκτοξεύτηκε την Πέμπτη με τη βοήθεια ενός ρώσικου πυραύλου Σογιούζ. Ο δορυφόρος ονομάζεται Galileo και στην πραγματικότητα η εκτόξευσή του αφορούσε δύο δορυφόρους. Μάλιστα, τον επόμενο χρόνο αναμένεται να εκτοξευτούν δύο ακόμα δορυφόροι και μαζί θα αποτελούν το πρώτο ευρωπαϊκό GPS. Η EE έχει επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να ανταγωνιστεί το αμερικανικό GPS που έχει κατακλύσει τις αγορές.

0 Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν...

Ο Ακαδημαϊκός  κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης  μιλώντας στο Αχελώος tv και το Μάκη Μάκκα

Για το οικονομικό πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.
Πόσα Μνημόνια πρέπει να μας φορτώσουν στην πλάτη, προτού καταλάβουμε, ότι η φιλοσοφία τους δεν συνταιριάζει με την ανάγκη να έχομε ανάπτυξη;
Το φάρμακο των μνημονίων απέτυχε και αυτοί συνεχίζουν να μας το δίνουν
Θυμηθείτε π.χ. πώς μας έλεγαν πέρυσι πως «τέλος τα μέτρα», ή «φτάσαμε πάτο», ή «θα βγούμε στις αγορές το 2011».
Κάθε ένα-δυο μήνες, η κυβέρνηση «σώζει την Ελλάδα», «ξαναδίνει ανάσα»
Για το Δημόσιο χρέος

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θα παρουσιάσουν το κούρεμα ως “θρίαμβο” για να φυγαδευτεί ο ΓΑΠ “αλώβητος”!

Έχουν πάρει φωτιά τα χαλκεία της διαπλοκής για να φυγαδεύσουν τον ηγεμόνα!
Το σχέδιο είναι απλό: Θα παρουσιάσουν το κούρεμα του χρέους ως “θρίαμβο” του μεγάλου ηγέτη, που κατάφερε να μειώσει το χρέος της χώρας! Έτσι θα βρει την ευκαιρία να δώσει το δαχτυλίδι στον Βενιζέλο και αυτός να φύγει σαν κύριος αποφεύγοντας τα ελικόπτερα.
Το κούρεμα αναμένεται μεγάλο, πράγμα που θα ενεργοποιήσει τα CDS. Έτσι, κάποιος κακόπιστος θα έλεγε ότι όταν οι επιτήδειοι που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδας πάνε ταμείο, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.

0 Προκλητικό αφιέρωμα του CNN στα Σκόπια!Βίντεο

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Όποιος δεν έχει ιστορία την χτίζει, με τις ευλογίες των αμερικανών

«Όταν η Μακεδονία γιόρτασε την 20η επέτειο από την ανεξαρτησία της από την πρώην Γιουγκοσλαβία τον περασμένο μήνα, το έκανε σε μια πρωτεύουσα που έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία δύο χρόνια», αναφέρει προκλητικά το CNN σε αποθεωτικό αφιέρωμά του για τα Σκόπια!

0 Δείτε τι έγραφε το πανό της “ Θύρα 13..”

“ Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων”.
http://www.katohika.gr/

0 Ασυνήθιστα αναμνηστικά κέρματα!



H συλλογή νομισμάτων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χόμπι του 20ου και 21ου αιώνα. Γνωρίζοντας αυτό οι τράπεζες άρχισαν να παράγουν διαφορετικά αναμνηστικά κέρματα για προς τέρψη των συλλεκτών. Δείτε εδώ μερικά από τα πιο ασυνήθιστα νομίσματα από όλο τον κόσμο.

1 Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΕΚΡΟΣ... Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ

Νεκρός και ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι, λοιπόν. Ο οκτάμηνος πόλεμος των Αμερικανών και των Ευρωπαίων εναντίον της Λιβύης πέτυχε τον στόχο του, με την ασήμαντη βοήθεια και των γηγενών συνεργατών τους. Τώρα θα αρχίσει η λεηλασία του πετρελαϊκού πλούτου της μικρής αυτής χώρας. Μπορεί ο Καντάφι μέχρι χθες να ήταν τα τελευταία δέκα χρόνια συνεργαζόμενος με αυτούς που τον εξόντωσαν, μπορεί να ήταν θλιβερή σκιά του κάποτε ριζοσπάστη Αραβα...
επαναστάτη που συγκρουόταν επί δεκαετίες με τους Αμερικανούς και ενίσχυε ριζοσπαστικές οργανώσεις και κινήματα σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αλλά οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν του συγχώρησαν ποτέ το παρελθόν του.

0 Συναρπαστικές φωτογραφίες της φύσης!

0 Κάστρο από βαμβάκι

Το Pamukkale είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Τουρκίας, μία κάτασπρη πλαγιά με καταρράκτες, λιμνούλες, ποταμάκια σε διάφορα επίπεδα έτσι ώστε από μακριά να φαίνονται σα νιφάδες βαμβακιού. (Pamukkale στα τουρκικά σημαίνει κάστρο από βαμβάκι).
Καθώς τα πλούσια σε ασβέστιο θερμά νερά κυλούν στην πλαγιά, το ασβέστιο κατακάθεται και δημιούργησε την ολόλευκη αυτή επιφάνεια. Η περιοχή είναι γνωστή από την αρχαιότητα και μάλιστα πολύ κοντά είναι χτισμένη Ιεράπολης γνωστή για τα θερμά λουτρά της.
Pamukkale

0 Γνωρίστε το πρώτο ιδιωτικό διαστημικό "αεροδρόμιο"!

 Τα εγκαίνια του πρώτου ιδιωτικού διαστημικού κέντρου του κόσμου, παργαματοποίησε ο εκκεντρικός πρόεδρος του ομίλου Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον.
  Σε μία απομονωμένη έκταση καταμεσής της ερήμου στο Νέο Μεξικό, το πρώτο ιδιωτικό διαστημoδρόμιο (στη φωτογραφία), είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους διαστημικούς τουρίστες.
  Το Spaceport America, όπως ονομάζεται, θα αποτελεί τη βάση για τα αεροσκάφη της Virgin Galactic, που θα προσφέρουν υποτροχιακές πτήσεις έξω από την ατμόσφαιρα.

0 BINTEO: Εξωγήινοι στη ζούγκλα του Αμαζονίου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που τραβήχτηκε από Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι επισκέφτηκαν μία περιοχή του Αμαζονίου και δημοσιεύει η εφημερίδα Sun.
Για το συγκεκριμένο μέρος, μάλιστα, ο συγγραφέας υπερφυσικών δραστηριοτήτων, Mike Cohen, υποστηρίζει ότι είναι γνωστό για την «έντονη εξωγήινη δραστηριότητα».
Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, μία μορφή στέκεται στο βάθος του δάσους, ενώ πιο δίπλα φαίνεται μια λάμψη.

0 13 παράξενα αγάλματα από όλο τον κόσμο

  


Ανακαλύψαμε και βρήκαμε τα 13 πιο παράξενα γλυπτά που υπάρχουν στον κόσμο..
Δείτε τα..

0 Η ηλικία φέρνει σοφία

Επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά

Το ότι η ηλικία με τη σοφία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες είναι κάτι που γνωρίζαμε εμπειρικά εδώ και χρόνια. Τώρα όμως επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά από μια ομάδα ερευνητών που εξέτασαν τον εγκέφαλο νεαρών και ηλικιωμένων ατόμων στον τομογράφο.

Ανατρέποντας τη γενικώς παραδεδεγμένη θεωρία ότι ο εγκέφαλος «ατονεί» με την ηλικία η μελέτη που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι ο εγκέφαλος των ηλικιωμένων όχι μόνο δεν είναι πιο «αργός» από αυτόν των νέων αλλά επί πλέον είναι και πιο «σοφός» επιτρέποντάς τους να αξιοποιούν καλύτερα τις δυνατότητές τους και να επιτυγχάνουν ανάλογες ή και καλύτερες επιδόσεις.

0 Τεχνητοί μύες από νανοσωλήνες άνθρακα

Από την επιστημονική φαντασία, στην πραγματικότητα

Τεχνητά άκρα, δυνατότερα από τα πραγματικά, είναι ένα σενάριο ταινιών επιστημονικής φαντασίας, το οποίο το δει και ξαναδεί άπειρες φορές στον κινηματογράφο.

Η ιστορία είναι γεμάτη παραδείγματα εφευρέσεων και ανακαλύψεων που επαληθεύουν τα σενάρια αυτών των ταινιών, έτσι και σε αυτόν τον τομέα έχουμε μία σημαντική πρόοδο, την κατασκευή μυών που αποτελούνται από νανοσωλήνες άνθρακα, με αντοχή και δύναμη 100 φορές μεγαλύτερη των φυσικών.

0 Tataouine-μια πόλη της ερήμου

Η Tataouine είναι μια πόλη που βρίσκεται στη νότια Τυνησία. 
Στην πόλη αυτή υπάρχουν οι κατοικίες σπηλαίων των Βερβερίνων, οι οποίες είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν προστασία και δροσιά.

Οι κατοικίες αυτές καθιστούν την πόλη και την τριγύρω περιοχή έναν τουριστικό πόλο έλξης. Επίσης προσελκύουν πολλούς δημιουργούς ταινιών.

0 Η υγεία των ματιών μας: Δείτε τα καθαρά


Η υγεία των ματιών μας
Μπορεί η πολλή τηλεόραση να δημιουργήσει μυωπία στα παιδιά; Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε την πρεσβυωπία; Τι είναι ο κερατόκωνος και γιατί εμφανίζεται κυρίως σε νέους; Μπορώ να κοιμάμαι με τους φακούς επαφής; Ο Χειρούργος-Οφθαλμίατρος κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος δίνει απαντήσεις σε αυτά και ακόμα περισσότερα… για τα μάτια μας μόνο…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...