ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

0 Από τι είναι φτιαγμένο??


Από ποτηρία γεμισμένα με γάλα
 http://tapantaedo1.blogspot.com/

0 Πόλη φτιαγμένη από συρραπτικά! (video)


Για να δημιουργηθεί αυτή πόλη χρειάστηκαν 100.000 συρραπτικά  και 40 ώρες κοπιασρτικής δουλειάς και αυτοσυγκέντρωσης.... 
The making of Ephemicropolis from Peter Root on Vimeo.

http://tapantaedo1.blogspot.com

0 «Άγριο» ψάρι με… ανθρώπινα δόντια!

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Frank Yarborough πήγε για ψάρεμα στη λίμνη Wylie στη Καρολίνα των Η.Π.Α και έπιασε ένα ψάρι που προκάλεσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια των βιολόγων.
Ο ψαράς πίστεψε ότι έπιασε κάτι μεγάλο,
αλλά όταν επιχείρησε να το τραβήξει έξω από το νερό, του δάγκωσε το χέρι!

Το περίεργο, βέβαια, στην υπόθεση δεν είναι μόνο ότι το ψάρι δάγκωσε τον ανυποψίαστο ψαρά, αλλά το ότι είχε δόντια που ...θυμίζουν πάρα πολύ τα δόντια ενός ανθρώπου!
Σύμφωνα με το βιολόγο Robert Stroud, δείγματα από το ψάρι έχουν σταλεί για περαιτέρω αναλύσεις προκείμενου να εξακριβωθεί το ακριβές είδος του περίεργου αυτού ψαριού που έπιασε ο Yarborough.
«Αυτό το ψάρι θυμίζει έντονα το είδος Pacu που εντοπίζεται στον Αμαζόνιο. Επίσης, είναι ένα αρκετά εμπορικό ψάρι που μπορεί να το βρει κανείς στα ενυδρεία της αγοράς», είπε ο Stroud.
Το ψάρι Pacu θεωρείται ότι είναι συγγγενής των πιράνχας.
Το παράξενο αυτό ψάρι έχει μήκος 48 εκατοστά, ζυγίζει παραπάνω από 2 κιλά και είναι το μεγαλύτερο ψάρι που έχει βρεθεί ποτέ στη συγκεκριμένη λίμνη.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι πιθανόν πρόκειται για ένα ψάρι που μεγάλωσε σε εξωτικό περιβάλλον και όταν μεγάλωσε αρκετά αφέθηκε στη λίμνη.
Το ψάρι τώρα βρίσκεται μέσα σε ένα ψυγείο στο σπίτι του Yarborough.
ΠΗΓΗ:  weirdnews.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...