ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

0 Τα πιο απίστευτα ατυχήματα

ΔΕΙΤΕ: Όλα μπορούν να συμβούν

Εάν πιστεύετε ότι κάποια πράγματα είναι απίθανο να συμβούν, δείτε το παρακάτω βίντεο και θα αλλάξετε γνώμη.


Από: www.newsbeast.gr



0 780 εκ. λίτρα αργού πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικό

Έχουν συλλεχθεί μόλις 800.000 βαρέλια

780 εκ. λίτρα αργού πετρελαίου έχουν διαρρεύσει από την κατεστραμμένη γεώτρηση που ευθύνεται για την τεράστια πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με  την σχετική ανακοίνωση της αμερικανικής ακτοφυλακής, «Οι επιστημονικές ομάδες εκτιμούν πως ....συνολικά περίπου 4,9 εκατ. βαρέλια έχουν διαρρεύσει από την γεώτρηση. Ένα τμήμα του πετρελαίου αυτού και του φυσικού αερίου δεν έχει εκχυθεί στον ωκεανό: οι εργασίες παράλληλης γεώτρησης της ΒΡ υπό την εποπτεία των ΗΠΑ επέτρεψαν να συλλεχθούν περίπου 800.000 βαρέλια, προτού τοποθετηθεί, στα μέσα Ιουλίου, το κάλυμμα στη γεώτρηση».

0 Η BP πούλησε την περιουσία που είχε στην Κολομβία

Έναντι 1,9 δισ. δολαρίων

Ο βρετανικός όμιλος πετρελαιοειδών BP ανήγγειλε σήμερα ότι συμφώνησε να πουληθεί στον τοπικό όμιλο Ecopetrol η περιουσία του στην Κολομβία, σε ποσοστό 51%, αλλά και στον καναδικό όμιλο Talisman (σε ποσοστό 49%), έναντι 1,9 δισ. δολάρια.

Στις 27 Ιουλίου, ο όμιλος BP ανακοίνωσε ότι....
μέσα σε 18 μήνες θα πουλήσει το 10% του ενεργητικού του προκειμένου να αντισταθμίσει την πρωτοφανή ζημιά από την προκληθείσα ρύπανση στον Κόλπο του Μεξικού.

www.newsbeast.gr

0 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...

"Πωλητήριο" έχει βάλει η μεγάλη Λίβερπουλ, που είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένη -χρωστάει 285 εκατομύρια ευρώ- και τη διαχείρησή της έχει αναλάβει η Τράπεζα Σκωτίας.
Εκπρόσωπος κοινοπραξίας από τη Μέση Ανατολή με έδρα τον Καναδά ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι έχει ήδη υπάρξει ουσιαστική συμφωνία για...


την πώληση με τη διαχειρίστρια τράπεζα. "Εχουμε συμφωνήσει σε όλα τα βασικά σημεία", λέει, "όπως το ποσό της αγοράς, τον διακανονισμό για την πληρωμή των οφειλών, καθώς και για τη χρηματοδότηση της ανέγερσης νέου γηπέδου στο "Στανλεϊ Παρκ" χωρητικότητας 60.000 θεατών".
Πριν από τρεις ημέρες και ένας κινέζος επιχειρηματίας ο Κένι Χουάνγκ είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει τους "κόκκινους διάβολους". Τώρα αναμένεται η ανακοίνωση της τράπεζας, που έτσι κι αλλιώς έχει βάλει στόχο να πουλήσει την ιστορική ομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου.


veto300.blogspot.com



veto300.blogspot.com

0 Σπηλώνουν την μνήμητου Σωκράτη

 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ... χορεύετε πάνω απο τον τάφο του Σωκράτη...τι θα κερδίσετε? στηριχτήκατε στο ήδη πετυχημένο και πρώτο blog στην ελλάδα για γίνετε γνωστοί. Στηρίξατε την ματαιοδοξία σας για προσοχή και κάνατε κάτι χωρίς να σκευτείτε λίγο...Αν αξίζατε θα μπορούσατε να το δείξετε και αλλιώς. Εκτός αν δεν εξίζετε.....
Λυπάμαι που σας διαφημίζω αλλα ελπίζω να καταλάβεται οτι δεν το κάνω για σας

                       tromaktiko. net

                         tro-mpa-ktiko.blogspot.com

                        tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 Δελφίνια στον Αμβρακικό

Ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τον Αμβρακικό Κόλπο

Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα που παίρνουμε για τον Αμβρακικό Κόλπο και τη θαλάσσια ζωή που φιλοξενεί. Σ’ αυτήν, εκτός από τα δελφίνια, περιλαμβάνεται και ένας πληθυσμός από θαλάσσιες χελώνες οι οποίες μελετώνται και παρακολουθούνται από τον ΑΡΧΕΛΩΝ με ένα πολύ πρωτότυπο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, παρά τη ρύπανση, η ....«μικρογραφία της Μεσογείου» διατηρεί σταθερό τον πληθυσμό τους. Στον Αμβρακικό Κόλπο επιβιώνει ένας από τους τελευταίους υγιείς πληθυσμούς ρινοδέλφινων της Μεσογείου.
Ειδικότερα, οπως επισημαίνεται σε άρθρο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Νew Scientist», ο αριθμός τους στον Αμβρακικό παραμένει σταθερός,περίπου 150 δελφίνια, τη στιγμή που σε άλλες περιοχές της Μεσογείου ο πληθυσμός τους έχει καταρρεύσει εξαιτίας της υπεραλίευσης και της ρύπανσης. Ωστόσο, οι επιστήμονες ανησυχούν καθώς μπορεί η πυκνότητά τους στην περιοχή να είναι υψηλή, ο πληθυσμός όμως, αν και σταθερός, θεωρείται μικρός και το οικοσύστημα υποβαθμισμένο.

Στον Αμβρακικό η βιομηχανική αλιεία απαγορεύεται δεδομένου ότι πρόκειται για εθνικό πάρκο. Παραμένουν όμως πολλά άλλα σοβαρά προβλήματα. Ανεπεξέργαστα αστικά και βιομηχανικά λύματα καθώς και υπολείμματα γεωργικών φαρμάκων από τις καλλιέργειες καταλήγουν εκεί. Επίσης λειτουργούν 24 μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών με συνέπεια να παρατηρείται συχνά ευτροφισμός των υδάτων και πτώση των επιπέδων οξυγόνου, γεγονός που έχει οδηγήσει στο παρελθόν σε μαζικούς θανάτους ψαριών. Σήμερα τα ρινοδέλφινα του Αμβρακικού επιβιώνουν εξαιτίας του πληθυσμού της σαρδέλας. Αλλά εάν τα επίπεδα του οξυγόνου εξορίσουν κάποια στιγμή τη σαρδέλα από τον κόλπο αυτό θα σημάνει και το τέλος των δελφινιών.


www.newsbeast.gr

0 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΚΙ’ΑΛΛΟ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ 25 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ...ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Νέο πακέτο μέτρων για την ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος ανακοίνωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Περιλαμβάνει επέκταση των εγγυήσεων προς τις τράπεζες κατά 25 δισεκατομμύρια ευρώ. Αποτελεί προυπόθεση για την επόμενη ...εκταμίευση του δανείου από την τρόικα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, επισήμανε ότι πρόκειται για επέκταση των εγγυήσεων. Δηλαδή, το ποσό των 25 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα προστεθεί στο προηγούμενο πακέτο των 28 δισεκατομμυρίων ευρώ αλλά και στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται να δοθούν μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.Συνολικά οι εγγυήσεις θα φτάσουν στα 55 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στο πακέτο των μέτρων, περιλαμβάνεται ακόμη:
1. Η λειτουργία του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας
2. Η ενίσχυση της εποπτείας του χρηματοπιστωτικού τομέα από την Τ.τ.Ε συμπεριλαμβανομένου και του ασφαλιστικού τομέα
3. Η αποτίμηση και αξιολόγηση της δημόσιας συμμετοχής στο τραπεζικό σύστημα
4. Η κατάθεση σχεδίου αναδιάρθρωσης της Αγροτικής ύστερα και από τα stress tests.
5. H ολοκλήρωση μελέτης για τις στρατηγικές επιλογές του τραπεζικού τομέα.

ΠΡΕΖΑ TV
5-8-2010

0 17χρονη σε σώμα δίχρονης

H Jyoti Amge γεννήθηκε στην Ινδία στις 16/12/1993. Είναι σήμερα μία 17χρονη έφηβη που έχει ύψος 58 εκατοστά και ζυγίζει μόλις 5 κιλά. Η όψη της μοιάζει με ένα δίχρονο παιδί. Δηλαδή έχουμε μία 17χρονη σε σώμα δίχρονης!

Μια σπάνια μορφή νανισμού.
Η Jyoti πάσχει από μία μορφή νανισμού που λέγεται αχονδροπλασία και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ούτε έναν πόντο. Λόγω του μεγέθους της χρησιμοποιεί ειδικά πιάτα και μαχαιροπήρουνα για το φαγητό της και όλα τα αντικείμενα γύρω της είναι φτιαγμένα μικροσκοπικά για να μπορεί να εξυπηρετηθεί.
Ο εγκέφαλός της όμως....
αναπτύσσεται κανονικά και μπορεί να πηγαίνει σε κανονικό σχολείο στο Nagpur, στην κεντρική Ινδία, όπου έχει τη δική της μικροσκοπική καρέκλα, μικρό θρανίο και τους συμμαθητές της να την αντιμετωπίζουν φυσιολογικά όπως τον οποιοδήποτε μαθητή. Πολλοί άνθρωποι την αντιμετωπίζουν ως μία μικρή… θεότητα και την λατρεύουν.
«Είμαι περήφανη που έχω αυτό το μέγεθος. Μου αρέσει που όλοι με παρακολουθούν και με προσέχουν. Δεν φοβάμαι και δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να το διορθώσω. Είμαι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, χωρίς να διαφέρω σε τίποτα από τους άλλους», δηλώνει η Jyoti Amge.
Η λατρεία του μπαμπά της.
Ο μπαμπάς της, ο 52χρονος Kishanji Amge, είπε: «Δεν μπορώ να είμαι μακριά της ούτε μία μόνο ημέρα. Την αγαπώ πάρα πολύ. Ανακαλύψαμε το πρόβλημα της κόρης μας όταν ήταν πέντε χρονών. Οι ειδικοί μας είπαν ότι αυτό θα είναι το μέγεθός της για όλη τη ζωή της. Η Jyoti είναι μικρή, αλλά πολύ χαριτωμένη και την λατρεύουμε. Με κάνει υπερήφανο. Πολλοί γκουρού την επισκέπτονται για να την ευλογήσουν. Προσεύχονται να έχει ευτυχία και μακροβιότητα».
Η φιλοδοξία της; Να γίνει ηθοποιός.
Η Joyti εκφράζει την επιθυμία να γίνει μια μέρα σούπερ σταρ του Bollywood, να πρωταγωνιστήσει δηλαδή στον ινδικό κινηματογράφο και να της δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Κάτι που δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν κρίνει κανείς από τις προτάσεις που ήδη δέχεται η οικογένειά της για να παραστεί η μικρή σε διάφορα τηλεοπτικά σόου.
Δείτε το βίντεο.

0 Μυθωδεία - Ένα απίστευτο έργο και μερικά αναπάντητα ερωτήματα !!!

Τo 2001 δώθηκε στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός μια συναυλία του διάσημου ανά τον κόσμο συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου αφιερωμένη στο ταξιδι του διαστημοπλοίου Odysseus προς τον πλανητη Αρη. To σημαντικό στοιχείο αυτης της συναυλίας ,η οποία κόστισε περίπου 3.000.000 Δολλαρια ,ειναι οτι χρηματοδοτήθηκε απο την NASA και μεταδόθηκε ζωστανα στον πλανητη Αρη μεσω δορυφόρου...!

Η γνωστή ΜΥΘΩΔΙΑ, μετά την "παγκόσμια" προβολή της προκάλεσε....

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΔΩ
ποικίλα σχόλια σχετικά με το μαγευτικό της περιεχόμενο.

Ωστόσο πολλοί είπαν πως εκείνο το βράδυ, δεν έλαβε χώρα μονο μια απλή μουσική παράσταση....

Είναι περιττό να πούμε οτιδήποτε, απλώς αναρωτηθείτε ορισμένα πράγματα:
1) Για ποιό λόγο η NASA δαπάνησε περίπου 3 εκατομμύρια Ευρώ για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας συναυλίας;
2) Για ποιό λόγο η συναυλία αυτή , με τόσο μεγάλη σημασία για τη NASA, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους στύλους του Ολυμπίου Διός;
3) Γιατί επιλέχτηκε Ελληνική σύνθεση και όχι κάποια σύνθεση από άλλη χώρα;
4) Γιατί οι στίχοι της Μυθωδίας είναι στα Αρχαία Ελληνικά;
5) Για ποιό λόγο οι εικόνες που επιλέχθηκαν να σταλούν στον Άρη , τις οποίες θα δείτε στο πρώτο μέρος της συναυλίας μέσα από το βίντεο αυτό, δείχνουν εκτός φυσικά της Ακροπόλεως, προτομές του Δία, της Αθηνάς, του Περικλέους, καθώς και άλλων Αρχαίων Ελλήνων αλλά και Ολύμπιων θεών;
6) Και το σημαντικότερο.....μέσα από τους στίχους θα καταλάβετε ότι γίνεται επίκληση στο Δία έτσι ώστε να κατέβει στη γη.

Γιατί η NASA και κατ' επέκταση οι Αμερικάνοι που αμφισβητούν τα πάντα που έχουν σχέση με Αρχαία Ελλάδα, πόσο μάλλον την Ελληνική "μυθολογία" να δώσουν τόσα χρήματα για να κάνουν συναυλία - επίκληση προς το...Δία;;

Τροφή για σκέψη όλα αυτά. Δείτε εδώ όλη την συναυλία και θα καταλάβετε!
MOVEMENT 1



MOVEMENT 2

MOVEMENT 3


 MOVEMENT 4


  MOVEMENT 4 Part 2


 MOVEMENT 5


 MOVEMENT 6


  MOVEMENT 7 & 8


  MOVEMENT 9


  MOVEMENT 10



www.ellinikoarxeio.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...