ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

0 Ανατριχιαστικό: Τι κάνει μία σταγόνα δηλητηρίου κόμπρας στο αίμα;(video)


Δείτε γιατί ένα τσίμπημα είναι σίγουρα μοιραίο…




0 Κου Κλουξ Κλαν: Αγριότητα από το 1865 ως σήμερα

Κου Κλουξ Κλαν: Και μόνο η φράση αυτή σκορπούσε τον τρόμο στις καρδιές των θυμάτων της ρατσιστικής και τρομοκρατικής οργάνωσης. Ωστόσο η έναρξη της Κου Κλουξ Κλαν ήταν πολύ πιο αναίμακτη σε σχέση με το «τέρας» στο οποίο μεταμορφώθηκε αργότερα.

Τον Δεκέμβριο του 1865, προς το τέλος του αμερικανικού εμφύλιου, μια ομάδα έξι νεαρών ανδρών στο Pulanski του Tennessee αποφάσισαν να οργανώσουν μια κοινωνική λέσχη. Και οι έξι ήταν βετεράνοι του στρατού της λεγόμενης «Συνομοσπονδίας» στον Εμφύλιο (άτυπη κυβέρνηση των 11 νότιων δουλοκτητικών πολιτειών των ΗΠΑ, που είχαν κηρύξει απόσχιση). Είχαν επίσης φοιτήσει σε κολέγια όπου την εποχή αυτή ήταν δημοφιλείς οι αδελφότητες με ονομασίες από γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου. Έτσι η ονομασία της οργάνωσης προήλθε από σύνθεση της ελληνικής λέξης κύκλος (Κου Κλουξ) και της αγγλικής clan (φυλή). Οι 6 νεαροί επέλεξαν επίσης ως φορεσιά των μελών τους μια μάσκα, έναν λευκό χιτώνα και ένα ψηλό κωνικό καπέλο.

0 Βίντεο σοκ - SANDY HOOK Ηθοποιοί: Δείτε και κρίνετε μόνοι σας

Δείτε και κρίνετε μόνοι σας αν πραγματικά λυπούνται τους φίλους και την οικογένεια, ή είναι επαγγελματίες ηθοποιοί που παίζουν ένα καθορισμένο ρόλο.

Δεν ξέρω τι είναι πιο χειρότερο, ο υποτιθέμενος "πατέρας" που γελάει πριν από την ομιλία; 

Ποιός κερδίζει το Όσκαρ; 

Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής 

0 Τα δώρα που έφερνε κάποτε ο Άγιος Βασίλης

0 Βαλτεσινίκο Αρκαδίας: πέτρα και έλατα σε όλο τους το μεγαλείο!

Μέσα στα ελατοδάση του Mαινάλου, ανάμεσα στις τουριστικές, Bυτίνα και Δημητσάνα, βρίσκεται το γραφικό χωριό Bαλτεσινίκο, με μακρά ιστορία, άψογο κλίμα και παραδόσεις και ομορφιές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Xτισμένο σε υψόμετρο 1.140 μέτρων, σε μία πλαγιά του βόρειου Μαινάλου, το Βαλτεσινίκο ( http://bit.ly/ZI1YGP ) αποτελεί ένα από τα πιο ορεινά χωριά της Πελοποννήσου και έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Έχει περίπου 350 κατοίκους, πληθυσμός αξιόλογος αν σκεφτεί κανείς την ερήμωση που έχουν υποστεί πάμπολλα χωριά στην Αρκαδική ύπαιθρο.
Σε απόσταση περίπου 200 χλμ από την Αθήνα, 60 χλμ. από την Τρίπολη και μόλις 20 χλμ. από την Βυτίνα, το Βαλτεσινίκο βρίσκεται στο κέντρο του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος της Ορεινής Αρκαδίας. Έχοντας πανοραμική θέα, αμφιθεατρικά χτισμένο στους πρόποδες του υψώματος του Παλιόκαστρου, δεσπόζει από μακριά με τα παραδοσιακά πετρόκτιστα σπίτια του, τις εκκλησίες και τα τρεχούμενα νερά του.

0 Μια συγκλονιστική ιστορία αληθινής αγάπης μέσα από φωτογραφίες


Μια συγκλονιστική ιστορία αληθινής αγάπης μέσα από φωτογραφίες (30)

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, αποκαλύπτοντας την σπάνια αγάπη που δένει τον Taylor Morris και την αγαπημένη του Danielle…

0 Σοκαριστικό ατύχημα στην Κίνα! Ενυδρείο με καρχαρίες κατέρρευσε! (pics)

Το ενυδρείο αυτό ήταν χτισμένο μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα.... Πριν από 2 μέρες ο τοίχος του από γυαλί έσπασε, τραυματίζοντας 58 ανθρώπους και σκοτώνοντας 7 καρχαρίες!

0 Guinness World Records: Τα σημαντικότερα ρεκόρ του 2012 [Video]



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σημειώθηκαν πολλά και διάφορα παγκόσμια ρεκόρ με σημαντικότερη την ελεύθερη πτώση του Felix Baumgartner από ύψος 36.5km που τον περασμένο Οκτώβριο παρακολουθήσαμε με κομμένη ανάσα. 

Μπορεί τα υπόλοιπα ρεκόρ να μη περιλαμβάνουν άλματα από τη στρατόσφαιρα, αλλά σίγουρα αξίζει να τα δούμε στο παρακάτω συνοπτικό video του Guinness Word Records:

0 Oι άνθρωποι που αλλάζουν την πόλη! (φωτο)


stash

Άρχισαν δειλά δειλά δίνοντας χρώμα σε στάσεις του ΟΑΣΘ στο κέντρο της πόλης. Οι εθελοντές του “Θεσσαλονίκη 2012” παρά το κρύο ζεστάθηκαν περισσότερο και τώρα πλέον βάζουν όλη τους την τέχνη.
Δείτε φωτογραφίες από στάσεις του ΟΑΣΘ:

0 ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ INSTAGRAM ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

«Ώρα να διαγράψω τον λογαριασμό μου» γράφουν πολλοί blogger τις τελευταίες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι επικείμενες αλλαγές στην πολιτική παροχής των υπηρεσιών του Instagram. H δημοφιλής υπηρεσία μοιράσματος φωτογραφιών «σε φίλους και συγγενείς» από τις 16 Ιανουαρίου 2013 θα παρέχεται μόνο σε όσους αποδέχονται ότι οι φωτογραφίες τους θα χρησιμοποιούνται χωρίς αποζημίωση για πληρωμένες διαφημίσεις ή άλλες ενέργειες προώθησης ακόμα και όταν δεν αναφέρονται ως τέτοιες.
Το Instagram, η υπηρεσία που εξαγοράστηκε το 2012 από το Facebook αντί του ποσού-ρεκόρ του 1 δισ. δολαρίων, ανακοίνωσε τις επικείμενες αλλαγές με ανάρτηση στο επίσημο μπλογκ της υπηρεσίας. 

Αυτή την φορά, οι χρήστες διάβασαν τους νέους όρους και δεν είπαν άλλη μια φορά Το Μεγαλύτερο Ψέμα στο Web.
Παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία ξεκινά την αναφορά στις αλλαγές αυτές, επισημαίνοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με την κυριότητα των φωτογραφιών των χρηστών ή το ποιος μπορεί να τις βλέπει, ο όρος που έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες αντιδράσεις αφορά ακριβώς αυτό. 

0 Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα…


Ένα βίντεο που έφτιαξε ένας λάτρης της χώρας μας
Ο Stian Rekdal κατέγραψε υπέροχες εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έφτιαξε ένα μοναδικό βίντεο.

0 Πλημμυρισμένη πόλη επανέρχεται στην επιφάνεια!


Επιστροφή στη δεκαετία του 1920, σε ένα τουριστικό χωριό που ονομάζεται Villa Epecuen και δημιουργήθηκε κατά μήκος της ακτής Lago Epecuen, μια αλμυρή λίμνη, περίπου 600 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή...
Η λίμνη Lago Epecuen, όμως, είχε μια ιδιαιτερότητα, που έκανε την πόλη ένα πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο. Παρόμοια επίπεδα αλατιού με τη Νεκρά Θάλασσα και δέκα φορές υψηλότερη στάθμη νερού από ό, τι οποιοσδήποτε ωκεανός.

0 Ένα Ταξίδι στην Όμορφη Τσεχία

Ένα Ταξίδι στην Όμορφη Τσεχία
Το άρθρο αυτό είναι αφιερωμένο στην όμορφη Τσεχία. Συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στην πανέμορφη πρωτευουσά της,την Πράγα,την καρδιά της Ευρώπης. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω η Πράγα έιναι μια πόλη, γεμάτη από αξιοθέατα, με μέρη που θα σας μαγέψουν και θα σας αφήσουν μια ευχάριστη ανάμνηση από ένα ξεκούραστο ταξίδι. ‘Αλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η πολιτιστική της κληρονομιά την οποία θα την προσέξετε με τη καθε σας ματιά. Αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όλες της ηλικίες.Ρίξτε μια ματιά στα μέρη που θα πρέπει να επισκεφθειτε στο ταξίδι αυτό.

Ιστορικό Κέντρο της Πράγας
Το ιστορικό κέντρο της Πράγας αντιπροσωπεύει μια «υπέρτατη» έκφραση της Μεσαιωνικής Πολεοδομίας.

0 Απίθανη φάρσα με Τσουνάμι για το τέλος του κόσμου (Video)


Απίθανη φάρσα με Τσουνάμι για το τέλος του κόσμου

Παρότι η θεωρία για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012 έχει διαψευστεί από τα πλέον επίσημα χείλη, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι ευκολόπιστοι και σε αυτό ακριβώς το γεγονός βασίστηκε ένας φαρσέρ που βγήκε στους δρόμους της Φλόριντα και «ψάρωσε» αρκετούς περαστικούς.

Δείτε τι συνέβη!

0 29 χρόνια όμορφων και σημαντικών φωτογραφιών από το διάστημα

Μετά από 29 χρόνια στο διάστημα, με πάνω από 150.000 πλήρεις περιστροφές γύρω από τη Γη και 2,5 εκατομμύρια εικόνες, ο δορυφόρος Landsat 5 ήρθες η ώρα να αποσυρθεί. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσει για 3 χρόνια αλλά ξεπέρασε αυτό το σχέδιο σχεδόν 10 φορές, μιας και ο Landsat 6 απέτυχε να μπει σε τροχιά το 1993.

Ο Landsat 7, που μπήκε σε τροχιά το 1999 -και που και αυτός έχει ξεπεράσει την πενταετή αποστολή του- περιμένει τον Landsat 8, του οποίου η εκτόξευση έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2013.

Δείτε μερικές από τις εκατομμύριες εικόνες που έχει στείλει ο Landsat 5 στις σχεδόν 3 δεκαετίες που βρίσκεται στο διάστημα.

Ρόδος

0 Ο απίστευτος προκατακλυσμιαίος πολιτισμός και η τεράστια σημασία του!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Κάθε κοινωνία και κάθε κοσμοθεωρητικό σύστημα έχει την ιδική του άντίληψι δια τον ιστορικό χρόνο. Δια κάθε παραδοσιακή άντίληψι,ή Ιστορία της γης και του Άνθρωπου έχει διάρκεια απείρων αιώνων -ό Πλάτων ομιλεί δι' ανθρώπινη παρουσία έπι της γης εκατό εκατομμυρίων ετών!- και κατά τήν διάρκεια αυτής της μακράς Ιστορίας εναλλάσσονται περίοδοι άνθίσεως του πολιτισμού, με άλλες καταστροφής και βαρβαρότητος. Τοιουτοτρόπως, ή 'Ιστορία θεωρείται ώς κυκλική-σπειροειδής καθώς ένα δεδομένο επίπεδο πολιτισμού χάνεται και ανακτάται επανειλημμένως.

Ή παραδοσιακή αυτή άποψις συνάδει προς τις άλλες παραδοσιακές κοσμοθεωρητικές θέσεις, δηλαδή το άϊδιο του Κόσμου..
 (= Κόσμος χωρίς αρχή ή τέλος), τήν υπαρξι και δρασι του νόμου της 'Εξελίξεως και γενικώς της θεωρήσεως του Κόσμου ώς το όντως όν, δηλαδή ώς αυτό που πραγματικά υπάρχει, ώς τήν απόλυτο οντότητα πού καταλαμβάνει τόσο το σύνολον του Χώρου όσον και το σύνολον του Χρόνου.

0 SkyPark, το ουράνιο πάρκο της Σιγκαπούρης των 55 ορόφων

Το SkyPark που είναι χτισμένο στην κορυφή του ξενοδοχείου Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη, ανταποκρίνεται απόλυτα στο όνομά του: «ένα πάρκο στον ουρανό». Στέκεται στην κορυφή τριών πανύψηλων κτιρίων, 55 ορόφων το καθένα, που συνδέονται στην κορυφή τους με μια εντυπωσιακή στέγη σε σχήμα βάρκας, μήκους 340 μ.

Η στέγη αυτή είναι που ονομάζεται Sky Park και εκτός από συγκλονιστική θέα σε όλο το λιμάνι της Σιγκαπούρης, έχει επίσης κήπους, εστιατόρια αλλά και μια πισίνα υπερχείλισης μήκους 150 μέτρων. Όλα αυτά στο απίστευτο ύψος των 198 μέτρων! Μπορεί να φιλοξενήσει 3.900 άτομα και έχει σχεδιαστεί από τον Ισραηλινό αρχιτέκτονα Moshe Safdie.

Το κτίριο Marina Bay Sands είναι ένα ολοκληρωμένο θέρετρο που κατασκευάστηκε από την Las Vegas Sands, και θεωρείται ως το πιο ακριβό ακίνητο καζίνο του κόσμου με αξία που ξεπερνά τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της γης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...