ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

0 Υπέροχο time lapse βίντεο που θα σας ταξιδέψει στη Βαρκελώνη

Τι θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ένα time-lapse βίντεο που θα χαρακτηριστεί Vimeo Staff Pick; Λοιπόν, στην περίπτωση του φωτογράφου Alexandr Kravtsov: «Μια σπασμένη κάμερα, ένα χαμένο flash drive, σχεδόν 100 βόλτες με τους...
συρμούς του μετρό, 24.000 φωτογραφίες και ατελείωτες ώρες μετά για την παραγωγή και την απόδοση 480GB υλικού»

Αλλά το υπέροχο time-lapse βίντεο της Βαρκελώνης, της πιο κοσμοπολίτικης ισπανικής πόλης, τελικά άξιζε όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε ο Kravtsov για να το δημιουργήσει.

Δείτε το βίντεο του Kravtsov και ταξιδέψτε έστω και με αυτό το τον τρόπο στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας..

0 33 απίστευτα γλυπτά από ξύλο


Απίστευτα γλυπτά από ξύλο (26)

Δεν θα πιστεύετε πως είναι φτιαγμένα από ξύλο.

0 Πίνοντας μπύρα στους -50°C!

Τι θα συμβεί αν δοκιμάσετε να πιείτε μπύρα στη Σιβηρία. 
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

0 Εξωπραγματικά τοπία του πλανήτη Γη

Τοπία ασυνήθιστα, παράξενα, απόκοσμα, τοπία που ξεχωρίζουν με την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά τους, εντυπωσιακά. Περιοχές του πλανήτη Γη που φαντάζουν εξωπραγματικές!  κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές! 

Μια μικρή επιλογή δέκα τέτοιων περιοχών είναι αυτή η εγγραφή, για να πάρουμε μια μικρή γεύση από την ποικιλομορφία και το μεγαλείο του πλανήτη μας.

Salar de Uyuni, Βολιβία
 Το εκτυφλωτικό λευκό χρώμα της μεγαλύτερης αλυκής στον κόσμο, το έντονο γαλάζιο του ουρανού, το ροζ των φλαμίνγκο, που αναπαράγονται εδώ, οι εκπληκτικοί αντικατοπτρισμοί που δημιουργούνται όταν βρέχει, οι γιγάντιοι κάκτοι, τα βουνά και ηφαίστεια στην γύρω περιοχή δημιουργούν ένα μυστηριώδες και απόκοσμο τοπίο.

0 Οι Γάλλοι έχουν συγκεντρώσει 500 εκατ. για την αποκατάσταση της Νίκης της Σαμοθράκης

Οι Γάλλοι έχουν συγκεντρώσει 500 εκατ. για την αποκατάσταση της Νίκης της Σαμοθράκης
Το Μουσείο του Λούβρου κατάφερε μέσα σε διάστημα δύο μηνών να συγκεντρώσει το ποσό των 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνσή του. Πρόκειται για την εκστρατεία «Ολοι Μαικήνες» που ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου με σκοπό να συντηρηθεί το διάσημο άγαλμα, ένα από τα κοσμήματα του μουσείου.

 Μάλιστα, στόχος είναι να συγκεντρωθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ από δωρεές ιδιωτών. Το συνολικό ποσό που απαιτείται για τις εργασίες αποκατάστασης της Νίκης ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια. Το μισό εκατομμύριο από τους ιδιώτες συγκεντρώθηκε μέσα σε δύο μήνες, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, σύμφωνα με το μουσείο. Μέχρι σήμερα 4.000 άνθρωποι έχουν προσφέρει από 5 έως 5.000 ευρώ ο καθένας.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...