ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

0 «Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών» - Μάθετε πως μας δουλεύουν, διαδώστε το

Το κείμενο «οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης των μαζών» κυκλοφορεί μαζικά στο Διαδίκτυο σε διάφορες γλώσσες και αποδίδεται στον αμερικανό φιλόσοφο Noam Chomsky. Στις αρχές του 2010, μεταφράζεται και στα ελληνικά, δημοσιεύεται σε πολλά μπλόγκς και οι αναρτήσεις και τα likes δίνουν και παίρνουν. Το συγκεκριμένο κείμενο σε χρόνο ρεκόρ ανακηρύσσεται σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή κείμενα της παγκόσμιας μπλογκόσφαιρας...

0 Παράξενο φαινόμενο στον ουρανό πάνω από τη Δυτική Αυστραλία

 Μυστηριώδεις διαδρομή από ένα φαινόμενο που φώτισε τον ουρανό πάνω από τη Δυτική Αυστραλία για 20 λεπτά και μετά από ένα αντικείμενο που πιθανολογείται ότι ήταν ένας μετεωρίτης και έπεσε στον ωκεανό, αφήνοντας ένα αναμμένο πορτοκαλί μονοπάτι πίσω του,που γοήτευσε τους κατοίκους της περιοχής.

Ο δημοσιογράφος Pip Moir έσπασε την «φωτιά στον ουρανό», όπως εμφανίστηκε πάνω από το Cottesloe λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα την Παρασκευή, με τα απομεινάρια του φαινομένου ακόμα ορατά στον ουρανό...

0 Οταν ο μακαριστός γερο - Παΐσιος μιλούσε για το χρέος της Ελλάδας και τους πουλημένους ηγέτες της, 35 χρόνια πριν ...

Τα πράγματα στήν πατρίδα μας, αλλά καί γενικώτερα στόν κόσμο όλο, το ξέρουμε και το βλέπουμε, δέν είναι καθόλου ευχάριστα… Οι ημέρες είναι πονηρές.

Ενας σύγχρονος Αγιος, ίσως ο τελευταίος της Ορθοδοξίας, ο σεμνός και σεπτός Όσιος Παΐσιος, μέσα απο την απέραντη αγάπη που είχε για την πατρίδα του και τους συμπατριώτες του, μοιράστηκε πολλά από τα μελλούμενα που γνωριζε οτι θα συμβούν πολύ γρήγορα, με αρκετούς προσκυνητές που πήγαιναν να τον δούν και να ζητήσουν βοήθεια...

0 Ο κύριος Μπόμπολας μπαίνει στον χορό των υδρογονανθράκων...



Η πληροφορία που μας ήρθε δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ο κύριος Μπόμπολας μπαίνει στον χορό των υδρογονανθράκων μέσω μίας εκ των εταιρειών που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που βγήκαν στο “σφυρί”.

Εμάς δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού ο κύριος Μπόμπολας ήταν ο μόνος που πίστεψε στα κολοσσιαία κοιτάσματα χρυσού στην Χαλκιδική, όταν οι υπόλοιποι τα θεωρούσαν συνωμοσιολογία. Σήμερα λοιπόν, παρεΐτσα με την Goldman Sachs έχουν στα χέρια τους ενα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα του πλανήτη, αξίας τουλάχιστον 22 δις Ευρώ τα οποία απέκτησαν “κοψοχρονιά”. Μόλις με 15 εκατομμύρια Ευρώ!

0 Η σαύρα... Spiderman!



Αυτή η σαύρα έχει γίνει το «αντικείμενο του πόθου» όλων των φανατικών του Spiderman. Ο λόγος; Η ομοιότητά της με τον σούπερ ήρωα. Τα χρώματά της δε μπορούν παρά να παραπέμπουν στο γνωστό χαρακτήρα που μαζί του έχουν μεγαλώσει εκατομμύρια κόσμου.

0 ΔΥΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΥΨΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Ένα χιλιόμετρο περίπου δυτικά της πόλης των Μεγάρων υψώνονται δύο κωνικοί χωμάτινοι όγκοι. Βρίσκονται σε πεδινή έκταση, έχουν ύψος 25 περίπου μέτρα κι απέχουν μεταξύ τους 30 περίπου μέτρα. Από τη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου φαίνονται καλά στα δεξιά του ρεύματος προς Κόρινθο, αμέσως μετά τη δεύτερη γέφυρα μετά τα Μέγαρα.

    
Ερευνήσαμε τα κείμενα των κλασικών συγγραφέων και συναντήσαμε την ακόλουθη πληροφορία στην «Ελλάδος Περιήγησιν» του Παυσανία (2ος αι. μ.Χ.):

0 Mισό... γρανάζι αναστατώνει την ιστορία και επιστήμη!


Πριν από λίγο καιρό όταν ολοκληρώθηκε ένας νέος κύκλος μελετών για τοπερίφημο Υπολογιστή των Αντικυθήρων ,η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι αισθάνεται έκπληκτη με την ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες του εν λόγω μηχανισμού.Ωστόσο φαίνεται ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος εκπλήξεων σχετικά με το πραγματικό επίπεδο της προχριστιανικής τεχνολογίας...

Η αφορμή που τον πυροδότησε ήταν η ανακάλυψη ενός τεμαχίου γραναζιού του 3ου π.Χ. αιώνα,πριν τρία χρόνια στην πόλη Ολβία,της Σικελίας.

Λεπτομερής εξέταση και ακριβής αποκατάσταση σε υπολογιστή του εν λόγο γραναζιού αποκάλυψε ότι οι ...οδόντες του δεν είναι τριγωνικοί,όπως αυτοί του μηχανισμού των Αντικυθήρων και άλλων νεώτερων μηχανισμών που έχουν βρεθεί,άλλα καμπύλοι και μάλιστα με ακρίβεια καμπυλότητας εφάμιλλη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής γραναζιών!

Η συγκεκριμένη καμπύλη μορφή των οδόντων παρουσιάζει μέγιστη ποιότητα εμπλοκής και ακριβέστερη σχέση μετάδοσης της κίνησης.Να σημειώσουμε δε ότι το εν λόγω γρανάζι,είναι το αρχαιότερο γρανάζι γρανάζι που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και είναι τουλάχιστον δύο αιώνων παλαιότερο του Υπολογιστή των Αντικυθήρων,πράγμα που σημαίνει ότι η ανώτερη τεχνολογία του ήταν ήδη γνωστή πολύ νωρίτερα στον Αρχαίο Κόσμο.

0 "Γνωρίζουμε για τα Chemtrails, αλλά δεν επιτρέπεται να μιλήσουμε για αυτά"

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων:

Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν.....να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα..

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

“Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι...

0 Η σπάνια ομορφιά του Λευκού Παγωνιού

Τα παγώνια θεωρούνται από τα πιο εντυπωσιακά πτηνά λόγω των πολύχρωμων φτερών τους. Ωστόσο, και τα σπάνια λευκά παγώνια έχουν μια μοναδική ομορφιά, με τον δικό τους τρόπο, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες.

0 Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ελλάδας

Η Ελλάδα έχει συνυπογράψει από το 1981 τη Συνθήκη της UNESCO για την προστασία των μνημείων και χώρων παγκόσμιας κληρονομιάς. Στόχος της UNESCO είναι η προστασία από κάθε είδους φθορά και καταστροφή, προκειμένου αυτά να κληροδοτηθούν στις γενιές του μέλλοντος.

Στο διεθνή κατάλογο της UNESCO έχουν συμπεριληφθεί ως τώρα τα παραπάνω μνημεία και χώροι, καθώς πληρούν τα προκαθορισμένα κριτήρια ώστε να χαρακτηριστούν εξέχουσας σημασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, από ιστορική, καλλιτεχνική, επιστημονική, αισθητική, εθνολογική ή ανθρωπολογική άποψη.

Δείτε τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ελλάδας. Σε παρένθεση η χρονολογία ένταξης τους.

0 Απίστευτο! Ζει χωρίς καρδιά εδώ και 4 μήνες!


Απίστευτο! Ζει χωρίς καρδιά εδώ και 4 μήνες!


«Ο μοναδικός στην κυριολεξία... άκαρδος άνθρωπος ζει στην Τσεχία. Πρόκειται για τον 37χρονο πυροσβέστη Γιάκουμπ Χάλικ ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που επιβιώνει εδώ και τέσσερις μήνες χωρίς καρδιά!
Στη θέση της τελευταίας, οι γιατροί δεν έχουν τοποθετήσει μηχανική καρδιά αλλά δύο αντλίες χωρίς βαλβίδες (για να αποφευχθούν οι θρομβώσεις), οι οποίες στέλνουν το αίμα στην αορτή και στους πνεύμονες χωρίς παλμική ροή!

Όπως επισημαίνει ο χειρουργός Γιαν Πιρκ, ο οποίος πραγματοποίησε την πρωτοποριακή επέμβαση, «είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει ασθενής να επιβιώσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνει μεταμόσχευση καρδιάς».

Ο Τσέχος γιατρός -ο οποίος έχει μετατραπεί σε πραγματικό «σταρ» στην πατρίδα του- εξηγεί ότι η περίπτωση του Χάλικ ήταν εξαιρετικά περίπλοκη αφού είχε διαγνωστεί με κακοήθη όγκο στο ζωτικής σημασίας όργανο, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να αποφύγουν πάση θυσία μια μεταμόσχευση.

0 Σπιτικοί Κύβοι Λαχανικών

Δεν υπάρχει τέλος στο είδος και τον αριθμό των υλικών, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τους δικούς μας, σπιτικούς κύβους λαχανικών Κρεμμύδια, καρότα, σκόρδα, πράσα, πατάτες, σέλινο, μαϊντανός, μανιτάρια, μπρόκολα, κολοκυθάκια, πιπεριές, σπανάκι, αρακάς, ντομάτες κ.α

Βάλτε σε μια κατσαρόλα τα λαχανικά, που επιλέξατε, καθαρά και πολύ καλά πλυμένα.

0 Κουνούπια και φυσική απώθηση τους σε εξωτερικούς χώρους!!!

5 φυτά, που βοηθούν στην απώθηση
της Σοφίας Σοφιανίδου Λεμπέση
  
Έφτασε η εποχή που εμφανίστηκαν τα κουνούπια! 
Δεν ξέρω για σας, εμάς μας “βομβαρδίζουν” οικογενειακώς και αφήνουν φαγούρα! Πολύ φαγούρα! Παλιότερα τα αντικουνουπικά σπρέυ, λοσιόν κ.λπ. έδιναν και έπαιρναν. Από τότε που πρέπει να προφυλάξω και την κόρη μου από χημικά, ψάχνω οικολογικούς τρόπους να απαλλαγούμε! Δεν νομίζω βέβαια να κόψουμε την ταμπλέτα ποτέ, αλλά έχω ελπίδα!
Όλα αυτά τα απωθητικά σπρέυ, όσο και φιλικά προς το περιβάλλον να είναι, δεν παύουν να κάνουν έστω και το λιγότερο κακό στην ατμόσφαιρα.

Βρήκα 5 φυτά, που βοηθούν στην απώθηση των κουνουπακίων σε εξωτερικούς χώρους. Θα το εφαρμόσω στο μέρος που καθόμαστε στον κηπάκο μας.

0 Charlie Chaplin, 1916


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...