ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

0 Οι πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες στον κόσμο

Perierga.gr -  Οι πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες στον κόσμοΟ Γάλλος τραπεζίτης και φιλάνθρωπος, Άλμπερτ Καν, παρουσίασε το 1909 την πρώτη συλλογή έγχρωμων φωτογραφιών που αποκαλύπτουν λαούς από διάφορα μέρη του πλανήτη.

Χρησιμοποιώντας τη τεράστια περιουσία του, ο Καν οργάνωσε μια αποστολή με σκοπό τη καταγραφή ολόκληρου του κόσμου και των λαών του, σε έγχρωμο φωτογραφικό υλικό. Έστειλε μια ομάδα από φωτογράφους σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΒΙΕΤΝΑΜ

Απαθανατίζοντας σημαντικές ιστορικές στιγμές, οι απεσταλμένοι του Καν συνέλεξαν το πρώτο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό σε χώρες όπως τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Βιετνάμ, τη Μογγολία, τη Νορβηγία και το Μπενίν.

Τόσο ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, όσο και η εμφάνιση της παγκοσμιοποίησης, αποτέλεσαν το τελευταίο χτύπημα για αρκετούς πολιτισμούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στα νέα κοσμοϊστορικά γεγονότα και χάθηκαν μέσα στο χωροχρόνο.

0 ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ... ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ!!!

Τα τύμπανα του πολέμου της συμμορίας που λέγεται Τρομοκρατική Οργάνωση Βορείου Ατλαντικού - North Atlantic Terror Organization ή, παραπλανητικά, North Atlantic Treaty Organization (ΝΑΤΟ), χτυπούν όλο και πιο...
έντονα και απειλητικά, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο Ιράν.

H μεγαλύτερη αποβατική άσκηση «Bold Alligator 2012», που πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη στα ανοικτά της Βιρτζίνια, στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ,

υπό την αιγίδα των.....
ΗΠΑ και με τη συμμετοχή δυνάμεων των Γαλλίας, Αυστραλίας, Καναδά, Ιταλίας, Ολλανδίας, Νέας Ζηλανδίας, Ισπανίας και Βρετανίας και το βλέμμα στραμμένο στο Ιράν, αποτελεί σημείο καμπής όσον αφορά την αλλαγή τακτικής και τρόπου διεξαγωγής των πολέμων για την επίτευξη των... ιμπεριαλιστικών στόχων.

0 Calligraffiti: Όταν η καλλιγραφία συναντά το Graffiti (Video)

Calligraffiti

Το «Calligraffiti» είναι μια όμορφη επίδειξη του Δανού καλλιτέχνη Niels Meulman μεταξύ του graffiti και της καλλιγραφίας, η οποία δημιουργείται πολύ απλά με μια σκούπα και έναν κουβά νερό.

0 Κούπα Gameboy

The-gameboy-mug

0 ΚΑΝΑΔΑΣ: Μασόνοι προωθούν το τσιπάρισμα των παιδιών «για την ασφάλειά τους»

Το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Παιδιών (Child Identification Program) φτάνει στο Milestone

Αν και ηλικίας μόνο τεσσάρων και μισό χρόνων, το Northwestern MasoniCh.I.P. έχει επιτύχει μια πολύ αξιόλογη επίτευξη. Στην Έκθεση CLE που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 10 με 13 Αυγούστου 2011 στο Θάντερ Μπέι του Οντάριο το πρόγραμμα καταχώρησε το 5000ο παιδί. Ο Εθελοντής Συντονιστής για την οργάνωση, Craig Wolverton, περιέγραψε αυτό το επίτευγμα ως "μια πραγματική απόδειξη για τη συνεπή βάση των εθελοντών που δίνουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους για να παρέχουν αυτή την υπηρεσία στους πολίτες του Βορειοδυτικού Οντάριο". 

0 Από την τρίτη Δημοτικού στο Facebook τα Ελληνόπουλα

Από νωρίς στο ιντερνετικό ... χάος χωρίς δικλείδες ασφαλείας

Εξ απαλών ονύχων γνωρίζουν τα Ελληνόπουλα τα social media, αλλά χωρίς τις δικλείδες ασφαλείας που επιβάλλει η ενασχόλησή τους με τα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της ηλικίας τους. 

Τα στοιχεία της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του παιδιατρικού νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» είναι αποκαλυπτικά για τις διαστάσεις που έχει λάβει πλέον η χρήση του Διαδικτύου στον παιδικό πληθυσμό.

Ένας στους τρεις μαθητές Δημοτικού ηλικίας 9 έως 12 χρόνων έχει προφίλ στο Facebook! Μ’ άλλα λόγια, τα παιδιά πριν καλά καλά διδαχθούν τα στοιχειώδη στο μάθημα της Πληροφορικής που συστηματικά εισάγεται στην Γ’ Δημοτικού, φτιάχνουν προφίλ στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

0 Ένας σπάνιος μοβ αστερίας!

Perierga.gr - Ένας σπάνιος μοβ αστερίας!Ανήκει στην οικογένεια Pisaster ochraceus και απαντά κυρίως στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτό το αστέρι της θάλασσας ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό μοβ χρώμα του, που το καθιστά ως ένα από τα πιο σπάνια θαλάσσια είδη του πλανήτη.


Έχει πέντε χοντρούς «βραχίονες», που κυμαίνονται σε μήκος από 10 έως 25 εκατοστά, οι οποίες είναι διατεταγμένες γύρω από έναν ασαφή κεντρικό δίσκο. Σε ολόκληρη την επιφάνειά του φέρει μικρά αγκάθια για την άμυνά του από τους εχθρούς , ενώ οι μεγάλες βεντούζες του επιτρέπουν να ζει προσκολλημένος στα βράχια.

2 Earthlings - Γήινοι

Από VEG-TV

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ 
 
Το Earthlings, σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα.
 
Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους.
 
  Δυνατό, ενημερωτικό,αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος.

0 Ο πιο τρομακτικός δρόμος της Ιρλανδίας

Ο πιο τρομακτικός δρόμος της Ιρλανδίας

Η περιοχή Dark Hedges είναι σίγουρα το πιο παράξενο τμήμα του δρόμου Bregagh κοντά στο Armoy της Ιρλανδίας. Τα τελευταία 300 χρόνια περίπου, τα κλαδιά από τις οξιές που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του δρόμου έχουν φθάσει απέναντι δημιουργώντας έτσι ένα φυσικό θολωτό τούνελ.
Οι οξιές φυτεύτηκαν από την οικογένεια Stuart τον δέκατο όγδοο αιώνα. Η οικογένεια είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό τοπίο που θα  εντυπωσίαζε τον επισκέπτη, όταν αυτός πλησίαζε στο αρχοντικό τους. Το σπίτι των Stuart σήμερα είναι ένα γκολφ κλαμπ και οι οξιές παραμένουν και είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα τοπία της Βόρειας Ιρλανδίας.

0 Shibam: Το «Μανχάταν της ερήμου»!

perierga.gr - Shibam: Το "Μανχάταν της ερήμου"!Η πόλη Shibam βρίσκεται στην Υεμένη και αποτελεί την «αρχαιότερη πόλη με ουρανοξύστες στον κόσμο», που συχνά αποκαλείται και ως «Μανχάταν της ερήμου», ενώ συμπεριλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.


Οφείλει την παγκόσμια φήμη του στην πρωτότυπη αρχιτεκτονική των σπιτιών του, τα οποία είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από λάσπη, ενώ η πόλη είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα παραδείγματα αστικού σχεδιασμού με βάση την αρχή της κατακόρυφης δόμησης.

0 Άρχοντες της τεμπελιάς (Photos) #2

Άρχοντες της τεμπελιάς (9)

Όλους μας πιάνει η τεμπελιά κάποια στιγμή… Οι παρακάτω τύποι όμως, έχουν περάσει σε εντελώς άλλο επίπεδο!

0 Χάρβαρντ: Μόνο 1 κουτάκι αναψυκτικό την ημέρα, αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων κατά 20%

Έχουμε αναφερθεί σε πολλές έρευνες για αναψυκτικά τώρα τελευταία, αλλά δεν φταίμε εμείς που παρουσιάζονται τόσα νέα στοιχεία. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη έρευνα τη θεωρήσαμε σημαντική γιατί δείχνει ότι μόνο 1 κουτάκι αναψυκτικό την ημέρα αρκεί να αυξήσει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου. Η έρευνα προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Harvard. 
 
Σύμφωνα με τον επικεφαλή της έρευνας από την Σχολή Δημόσιας Υγείας του Harvard, Δρ Frank Hu "Ακόμη και μια μέτρια ποσότητα των ζαχαρούχων ποτών-μιλάμε για ένα κουτί αναψυκτικού, κάθε μέρα, συνδέεται με ένα σημαντικό, 20% αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, ακόμη και μετά την προσαρμογή για ένα ευρύ φάσμα των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου”.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...