ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

0 Το τίποτα απέκτησε νόημα...

Η χιουμοριστική πλευρά του δρόμου

Ο Γάλλος καλλιτέχνης OaKoAk έχει την... καλή συνήθεια να μετατρέπει να συνηθισμάνα αντικείμενα του δρόμου σε εκπληκτικές δημιουργικές εικόνες και γλυπτά.

1 Ξεχάστε όσα ξέρατε για την κιθάρα

Το παίξιμό του είναι μοναδικό

 

0 400 εκ.δολάρια για την ανέλκυση του Costa Concordia

 Ένα καινούριο πόσο κάνει;;;

Η ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, το οποίο ναυάγησε στις 13 Ιανουαρίου πέρυσι στα ανοιχτά του νησιού Τζίλιο, στην Τοσκάνη, θα γίνει το αργότερο τον Σεπτέμβριο, δεσμεύτηκε σήμερα ο επικεφαλής της ιταλικής υπηρεσίας πολιτικής προστασίας. 
 
"Το πρόγραμμα προβλέπει την οριστική ανέλκυση του πλοίου τον Σεπτέμβριο", διευκρίνισε ο Φράνκο Γκαμπριέλι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Τζίλιο, όπου αύριο θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση για τους 32 νεκρούς της ναυτικής τραγωδίας.
 
 Πρόκειται για μια "άνευ προηγουμένου" επιχείρηση, η οποία θα λάβει υπόψη "τις συνέπειες για το περιβάλλον και τους κατοίκους", σημείωσε ο Γκαμπριέλι, την ώρα που οι επιχειρήσεις για την ανέλκυση του πλοίου έχουν αναβληθεί πολλές φορές μέχρι σήμερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...