ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

0 Παράξενα θαλάσσια είδη που μοιάζουν… εξωγήινα!


perierga.gr - 10 θαλάσσια είδη που μοιάζουν... εξωγήινα!Μπορεί οι δημιουργοί των ειδικών εφέ να μας εκπλήσσουν με τις κατασκευές τους, με τα τέρατα και τα ευφάνταστα όντα που δημιουργούν στις ταινίες, όμως η φύση για άλλη μία φορά ξεπερνά κάθε φαντασία. Παράδοξα θαλάσσια είδη που μοιάζουν εξωγήινα ζουν στα βάθη του ωκεανού και εκπλήσσουν με το σχήμα και τα χρώματά τους. Τόσο πολύ μάλιστα που σε ορισμένες περιπτώσεις ο καθένας δυσκολεύεται να αποδεχτεί πως αυτά τα πλάσματα είναι αληθινά. Ένα υποβρύχιο ταξίδι στο βυθό θα φέρει στο φως ό,τι δεν φαντάζεστε…

10. Μέδουσες Atolla

Φωτίζουν σαν πυγολαμπίδες και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου, συνήθως στα 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

0 Μια ιστορία … γαΐδάρων για να περιγράψουμε την «κρίση».

DonkeyΑφού η τρόικα απαιτεί από τον μέσο ‘Ελληνα γαϊδουρινή υπομονή, αφού εκπαιδευόμαστε (αναγκαστικά) ως εθνος στο να επιδείξουμε αντοχή γαϊδάρου, αφού μας υποβάλλουν στο ίδιο καψόνι που υπέβαλε ο Χότζας το γαϊδαρό του, κι επειδή ούτως ή άλλως ποτέ πια δεν θα μπορέσουμε σ’αυτή τη χώρα να πούμε ότι δέσαμε τον γαϊδαρό μας, σας παραθέτω ένα εξαιρετικά επίκαιρο κείμενο που έφτασε στο e mail μου κι έχει να κάνει με την “κρίση των γαϊδάρων”.

Η κρίση των γαϊδάρων.

Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά. Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελοστα χείλη.

0 Η εξομολόγηση ενός Χρυσαυγίτη: Υπήρξα πιόνι ενός αστείου φυρερίσκου

Ο Χάρης Κουσουμβρής υπήρξε στο παρελθόν ένα από τα ηγετικά στελέχη και ταμίας της Χρυσής Αυγής. Μέλος για 12 χρόνια, από το 1990, ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του «στρατιώτη» της οργάνωσης παρά την υψηλή του θέση στην ιεραρχία. Το όνομά του εμφανίζεται σε υποθέσεις, όπως αυτή του Περίανδρου, αλλά και σε άλλες δολοφονικές επιθέσεις και δράσεις της Χρυσής Αυγής. Μετά από 12 χρόνια ο Χάρης Κουσουμβρής αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή και το 2004 γράφει το βιβλίο «Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής» αποκαλύπτοντας στοιχεία για τις δράσεις της ναζιστικής οργάνωσης, και παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μεταμελημένο και απογοητευμένο.

Ο παρακρατικός ρόλος της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονικές επιθέσεις, η συνεργασία με τις αρχές, οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με το σύστημα και τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και τα αλληλοκαρφώματα και η σκοτεινή χρηματοδότηση της οργάνωσης, στην οποία εμπλέκει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και οι εθελοντές Χρυσαυγίτες στον πόλεμο της Σερβίας, είναι ορισμένα από αυτά που αποκαλύπτονται μέσα από το βιβλίο, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει το INSIDER.  Πολλά από αυτά είναι λίγο έως πολύ γνωστά σε αρκετούς, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση τα αποκαλύπτει  ένα «πρωτοπαλίκαρο» του Μιχαλολιάκου. Στο τέλος έρχεται  η εξομολόγηση ενός Χρυσαυγίτη που για χρόνια υπήρξε «φανατικός οπαδός ενός αστείου φυρερίσκου».

0 Δείτε πως ο Θέμος βγάζει λεφτά από την βρωμόφυλλάδα του


Η ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ...;;;

Ολα για τα λεφτά… Κατακραυγή για το πρωτοσέλιδο από τα social Media . Το ξέρουμε πολύ καλά, το “Πρώτο Θέμα” δεν ξεχνά το φασισμό.

Τον αναπαράγει...

0 Υπόθεση Τεμπονέρα [1991] - Όταν η ΟΝΝΕΔ σκότωσε ένα καθηγητή & κάηκε η Αθήνα με 4 νεκρούς

Δημοσιεύουμε την ιστορία της δολοφονίας του καθηγητή μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα, για να θυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία πως δεν προήλθε απο παρθενογένεση...

Η Χρυσή Αυγή & οι πρακτικές των άκρων είναι αποτέλεσμα όσων κυβέρνησαν τη χώρα και την οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Μόνη λύση για να βγούμε από την επικίνδυνη πορεία στην οποία μπήκαμε ως χώρα απο προχθές, είναι η αλλαγή πολιτικής και η μέριμνα της κυβέρνησης για τους αδύναμους. Μπορείτε; Σίγουρα. Θέλετε; Ιδού η Ρόδος. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια.

Θέλετε να χτυπήσετε τον φασισμό & να εξαφανίσετε τη Χρυσή Αυγή από το χάρτη; Θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά; Σταματήστε την αδιέξοδη πολιτική που οδηγεί στην εξαθλίωση. Έξι χρόνια ύφεσης, ΩΣ ΕΔΩ! Χτυπήστε επιτέλους το χέρι στο τραπέζι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...