ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

0 Κάντε ένα κολπάκι μαζί μας!!!

Όλοι μας γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει το όνομα illuminati
Πάρτε αυτή την όμορφη λεξούλα και γράψτε την ανάποδα 
itanimulli…
Προσθέστε τώρα στα αριστερά της λέξης το ....

0 Τα καρτέλ (ξανα)παίζουν με την υγεία μας

Τόσα εμβόλια - στοκ να πάνε χαμένα; Όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) αποφάσιζε να κηρύξει τον Ιό Η1Ν1 σε πανδημία το 2009, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς τις απαραίτητες μελέτες, ο κόσμος λίγο σκεφτόταν τα χρήματα που θα έδινε για το εμβόλιο, φτάνει να γλύτωνε από τον θανατηφόρο ιό.

Μέσα σε λίγους μήνες οι 5 μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του πλανήτη - εν μέσω μάλιστα της σοβαρής παγκόσμιας οικονομικής κρίσης- κέρδισαν περί τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ (πριν καν κυκλοφορήσει το εμβόλιο), από την αποκλειστική πώληση των εμβολίων του Η1Ν1. Η Ελλάδα μόνο παρήγγειλε 8 εκατομμύρια δόσεις ύψους

60 εκατομμυρίων ευρώ. Πενήντα κυβερνήσεις έσπευσαν να ....

0 Ο πύργος της Πίζας δεν ήταν ποτέ ίσιος!

Λίγο μετά την έναρξη της κατασκευήε του το 1173, διαπιστώθηκε ότι τα θεμέλια του πύργου της Πίζας ήταν ανομοιόμορφα. Η κατασκευή σταμάτησε, και συνεχίστηκε μόνο αφού πέρασαν 100 χρόνια. Στη συνέχεια, έγινε σαφές και ορατό ότι ο Πύργος της Πίζας έχει κλίση προς τα νότια.

Ο πύργος της Πίζας δεν ήταν ποτέ ίσιος!Δεδομένου ότι η τακτική μέτρηση του πύργου άρχισε το 1911, η κορυφή του πύργου παρεκλίνει 1,2 χιλιοστά ανά έτος. Σήμερα η κορυφή του Πύργου της Πίζας είναι περίπου 5,3 m εκτός του κέντρου.
Μετά την κατάρρευση του καμπαναριού του καθεδρικού ναού της Πάβια το 1989, το Consorzio Progetto Torre di Pisa ανέθεσε στους μηχανικούς να σταθεροποιήσουν τον πύργο. Επειδή ο πύργος έγερνε προς διαφορετικές κατευθύνσεις τα πρώτα χρόνια, είναι ελαφρώς κυρτός, όπως και μια μπανάνα. Οι μηχανικοί εργάζονται για τη βάση του Πύργου και όχι τη δομή, με την ελπίδα να επαναφέρουν την κορυφή πίσω περίπου 20 cm. Αυτό σημαίνει ότι ο 800 ετών πύργος θα παραμείνει υπό κλίση.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά αφού αυτή του η ιδιαιτερότητα τον έκανε παγκοσμίως γνωστό.

0 Πόλη – φάντασμα στη μέση της θάλασσας

Στα τέλη του 19ου αιώνα στο νησί Hashima, κοντά στο Ναγκασάκι, της Ιαπωνίας ανακαλύφθηκαν πλούσια κοιτάσματα άνθρακα. Η Mitsubishi Corporation, η οποία διαχειρίζεται την εξόρυξη άνθρακα, αγοράζει το νησί το 1890 και αρχίζει εξορύξεις. Πόλη   φάντασμα στη μέση της θάλασσαςΓια να μείνουν οι ανθρακωρύχοι, η εταιρεία δημιούργησε στο νησί μια ολόκληρη πόλη με δέκα πολυόροφα συγκροτήματα αλλά και σχολεία, εστιατόρια και καζίνο, που όλα περιβάλλονται από ένα προστατευτικό τείχος. Το νησί παρόλο που δεν είναι μεγάλο (μόλις 1 τετρ. χλμ) έζησε μέρες ευημερίας. Τη δεκαετία του 1960 το νησί έφτασε να έχει 6000 κατοίκους και ήταν το πιο πυκνοκατοικοιμένο νησί στον κόσμο.
Όμως, τα ορυχεία άνθρακα, που συνεχώς επεκτεινόταν ως το το βυθό της θάλασσας, σε.....

0 Τα κακαόδεντρα είναι εντυπωσιακά όμορφα

Perierga.gr - Κακαόδεντρο
Παράγουν ένα προϊόν τόσο αγαπητό και συνηθισμένo, όπως η σοκολάτα όμως μας είναι άγνωστα τόσο μσα δέντρα όσο και σαν καρποί. Τα κακαόδεντρα και οι σπόροι κακάο είναι ιδαίτερα όμορφα πέρα από τη χρησιμότητά τους.
Τα δέντρα κακάο είναι μικρά και ευδοκιμούν σε εύφορα και καλά στραγγιζόμενα εδάφη στις περιοχές γύρω από τον Ισημερινό.
Ο πολύτιμος καρπός τους, οι σπόροι κακάο (cacao beans) βρίσκονται στον λωβοειδή καρπό τους που συλλέγεται με μαχαίρι. Στη συνέχεια απομακρύνεται ο φλοιός και οι....

0 Οκάπι, ζέβρα και καμηλοπάρδαλη μαζί

Το οκάπι είναι ένα είδος καμηλοπάρδαλης που όμως έχει ρίγες παρόμοιες με τη ζέβρα. Η δομή του σώματός του και ιδιαίτερα ο λαιμός μοιάζουν με άλογο.
Αυτό το περίεργο ζώο, που δεν είναι ιδαίτερα γνωστο, ανακαλύφθηκε στα δάση του Κονγκό και μπορεί να ζήσει 30 χρόνια φτάνοντας τα 250 κιλά βαρος. Είναι φυτοφάγο.
Perierga.gr - Okapi

0 Θα κρεμάσουν κουτσό Αφγανό που εργάζεται στον Ερυθρό Σταυρό

Επειδή έγινε χριστιανός

Αφγανός φυσιοθεραπευτής θα εκτελεστεί εντός τριών ημερών επειδή έγινε χριστιανός.

Ο 45χρονος Said Musa, κρατείται επί οκτώ μήνες σε φυλακή της Καμπούλ, όπου όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει υποστεί βασανιστήρια και έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από κρατούμενους και φύλακες.

Ο Μούσα, ο οποίος έχασε το αριστερό του πόδι σε μια έκρηξη νάρκης κατά τη...
 δεκαετία του 1990, εργάστηκε για τον ....

0 Πολυεθνικά Super Market και Ψυχολογικές Στρατηγικές Marketing.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να καταλάβεις τις προσπάθειες χειραγωγησής σου. Ο βασικότερος είναι να καταλάβεις πως λειτουργεί ο εαυτός σου.

Ας αρχίζουμε λοιπόν με μια απλή βασική αντικατασκοπευτική εργασία…

Δε θα ξαναδείτε ποτέ πια τα σουπερμάρκετ ή τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα με το ίδιο μάτι μετά από αυτό.

Η είσοδος είναι στα δεξιά, εντούτοις εσείς περπατάτε αριστερά.
Σε όλα τα σύγχρονα σουπερμάρκετ ο σκλάβος ....

1 Ρασπούτιν: Μια αμφιλεγόμενη και παράξενη προσωπικότητα.!!!

Ηταν άγιος για τους οπαδούς του, ενώ για τους πολυάριθμους εχθρούς του η ενσάρκωση του Αντίχριστου. Οσο ήταν εν ζωή θεωρήθηκε προφήτης, βιαστής, μέθυσος, πολιτικός συνωμότης, θαυματουργός θεραπευτής, απατεώνας θαυματοποιός και γερμανός κατάσκοπος. Ο θρύλος του και η μυστηριώδης ζωή του τον έκαναν συναρπαστική προσωπικότητα της Ιστορίας

Στις 12.30 το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου του 1916, ο Γκριγκόρι ΓεφίμοβιτςΡασπούτιν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του στην οδό Γκοροχοβάγια της Αγίας Πετρούπολης, οδεύοντας προς τον θάνατό του....

0 ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ;;;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ,ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ--ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΓΕ;;;---ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ;;;

0 Μυστήριες εξαφανίσεις πολιτισμών


Με το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες.

0 Τα γραφικά νησιά του Παλάου

Perierga.gr - Quaint island

Μια ματιά από ψηλά μας αποκαλύπτει ένα λαβύρινθο που σχηματίζεται από το πράσινο των νησιών και το γαλάζιο της θάλασσας. Τα νησιά εξέχουν ελάχιστα από τη θάλασσα και παρόλο που είναι βραχόδη είναι καταπράσινα, γεμάτα βλάστηση. Τα νησιά ήταν κάποτε πολύχρωμοι κοραλιογενείς ύφαλοι. Το βάθος της θάλασσας ανάμεσα στα νησιά φτάνει τα 50 μέτρα αλλά σε μερικά σημεία τα νερά είναι ρηχά και συγκεκτρώνεται άμμος δημιουργώντας μικρές, πανέμορφες παραλίες. Η περιοχή είναι προστατευόμενη αλλά κινδυνέυει ιδιαίτερα από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

0 Η εξήγηση για το Deja-vu (Στα Ελληνικά προμνησία) !!!

Η προμνησία (το deja-vu) είναι η αίσθηση του ατόμου πως μια κατάσταση που ζει εκείνη τη στιγμή, την έχει ξαναδεί στο παρελθόν. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε άτομα από 15-25 ετών και μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Τα άτομα που είναι πιο επιρρεπή στην προμνησία είναι αυτά που αγχώνονται και κουράζονται υπερβολικά, καθώς και ανώτερου κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου και όσοι ταξιδεύουν συχνά.

0 Θορυβοποιά πνεύματα ή πόλτεργκαϊστ!!!


Τα φαινόμενα πόλτεργκαϊστ είναι σπάνια, αλλά για πολλούς ανθρώπους η ύπαρξή τους είναι αναμφισβήτητη. Θορυβοποιό πνεύμα ή πόλτεργκαϊστ, είναι ένα πνεύμα ή μια ανεξήγητη δύναμη, που μετακινεί αντικείμενα όπως κούπες, τηλεοράσεις, έπιπλα, ή ανοίγει πόρτες και παράθυρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...