ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

0 Kέντρο εκτροφής πειραματόζωων θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα

Πρόγραμμα για τη δημιουργία κέντρου «αναπαραγωγής, στέγασης και χαρακτηρισμού ζωικών μοντέλων», δηλαδή πειραματόζωων για τη μελέτη ανθρώπινων ασθενειών, εγκρίθηκε... από την γενική γραμματεία Δημόσιων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ.

Η ερευνητική υποδομή εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Infrafrontier και αφορά υπηρεσία εκτροφής ποντικών, δημιουργίας γενετικά τροποποιημένων ποντικών για ερευνητική χρήση, καθώς και υπηρεσίας χαρακτηρισμού των πειραματόζωων που χρησιμοποιούνται σε πειράματα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ήδη το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών, το οποίο από το 2009 αποτελεί τον ελληνικό κόμβο του Ευρωπαϊκού Αρχείου Μεταλλαγμένων Ποντικών (EMMA) για το Infrafrontier.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που θα υποστηριχθούν στο νέο πρόγραμμα είναι:

1 Φοράει αλεξίσφαιρο και μέσα στη βουλή ο Α. Σαμαράς;

Κινδυνεύει ακόμα και μέσα στη βουλή ο πρωθυπουργός; …
Τι παιχνίδια παίζονται,πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού;

0 Παραδοχή Τόμσεν: Κάναμε λάθος με τη λιτότητα στην Ελλάδα

Το ένα μετά το άλλο τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ ομολογούν τώρα ότι η συνταγή λιτότητας που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα προκάλεσε πολύ μεγαλύτερη ύφεση από αυτή που είχαν υπολογίσει.
 
Μετά τον επικεφαλής οικονομολόγο του ΝΔΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, ο οποίος δήλωσε στις 3 Ιανουαρίου στον ιστότοπο του Ταμείου ότι τα προγράμματα λιτότητας δεν σταθμίστηκαν σωστά ήρθε τώρα η σειρά του Πολ Τόμσεν για να παραδεχθεί αστοχίες στο πρόγραμμα του ΔΝΤ.
Σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της έκθεσης του ΔΝΤ για την Ελλάδα ο Πολ Τόμσεν δήλωσε ότι στο προηγούμενο πρόγραμμα δεν είχαν εκτιμηθεί σωστά οι επιπτώσεις του στην ανάπτυξη. Ο κ. Τόμσεν άφησε μάλιστα και αιχμές εναντίον της ευρωζώνης λέγοντας ότι εξαρχής το ΔΝΤ είχε ταχθεί υπέρ μιας μεγαλύτερης περιόδου προσαρμογής για την Ελλάδα.
Ρίχνει ευθύνες σε άλλους
Αφού πρώτα ρίχνει μέρος της ευθύνης στην ευρωζώνη ο Πολ Τόμσεν επιχειρεί να ρίξει ευθύνες και στην Ελλάδα. Στο τελευταίο πρόγραμμα υιοθετήθηκε ένας πολύ υψηλότερος πολλαπλασιαστής καθώς έγινε σαφές ότι οι συνθήκες ήταν διαφορετικές από αυτές που είχαν εκτιμηθεί αρχικά, ανέφερε στη συνέντευξή του.

0 ΙΑΠΩΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «Αφήστε τους ηλικιωμένους ασθενείς να πεθάνουν»!


Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Taro Aso δήλωσε πως οι ηλικιωμένοι πολίτες της χώρας θα πρέπει «να συντομεύουν και να πεθάνουν αντί να κοστίζουν στο κράτος χρήματα για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη».

Ο Aso ο οποίος κατέχει και τη θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού έκανε την παραπάνω δήλωση κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του εθνικού συμβούλιου για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

«Θεός φυλάξοι εάν είσαι αναγκασμένος να ζεις τη στιγμή που θέλεις να πεθάνεις. Δεν μπορείς να κοιμηθείς καλά όταν σκέφτεσαι πως όλα είναι πληρωμένα από τα κράτος. Αυτό το πρόβλημα δε θα λυθεί εκτός και αν συντομεύσεις τη διαδικασία αυτή και τους αφήσεις να πεθάνουν», είπε πιο συγκεκριμένα ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών προσθέτοντας «Εγώ όταν γεράσω δεν θέλω μια τέτοια περίθαλψη. Θα πεθάνω γρήγορα», λέγοντας ακόμη πως έχει ήδη αφήσει γραπτές οδηγίες ώστε η ζωή του να μην «παραταθεί τεχνητά» όταν έρθει σε αυτή την κατάσταση.

0 Το βιβλίο που “κάποιοι” θα ήθελαν να μην υπάρχει

Ένα βιβλίο για όσα δεν διδάσκονται στα σχολεία, για όσα δεν λέγονται στις ειδήσεις. Αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας του συγγραφέα, καταγράφει στοιχεία για όλα όσα απασχολούν τον υποψιασμένο αναγνώστη, εκείνον που δεν αρκείται στις “επίσημες εκδοχές” των γεγονότων και έχει καταλάβει πως κάτι άλλο συμβαίνει (που προσπαθούν να μας κρύψουν...) πίσω από αυτά που φαίνονται.

Καταπιάνεται με φλέγοντα θέματα, όπως η πολιτική, η θρησκεία, η παγκοσμιοποίηση ο μαζικός έλεγχος, τα ψέμματα της ιστορίας και άλλα πολλά, παρουσιάζοντας με μυθιστορηματικό τρόπο στοιχεία που αναιρούν όλα όσα είναι κοινώς αποδεκτά, προκαλώντας μας να ξαναγνωρίσουμε από την αρχή τον εαυτό μας και να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση ως όπλο κατά του κοινού εχθρού που προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να εγκαθυδρίσει μια παγκόσμια δικτατορία.

Το περιοδικό HELLENIC NEXUS στο τεύχος Μαρτίου 2012, σε σχετικό αφιέρωμα στο βιβλίο, μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Σύγχρονο αφηγηματικό ύφος, που πολλές φορές ξεσπά, θρυμματίζοντας τους φιλολογικούς κανόνες.”

Το βιβλίο αρχίζει με μια προειδοποίηση που απευθύνεται σε όποιον το άνοιξαν τυχαία, βλέποντάς το στο ράφι ενός βιβλιοπωλείου:

0 Το βίντεο που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο!!!

Μαθητές σε λύκειο του Τενεσί, επέλεξαν ως βασίλισσα του σχολείου τους ένα κορίτσι που πάσχει από σύνδρομο Down...

Η 19χρονη Kara Marcum επικράτησε απέναντι σε 3 άλλες κοπέλες και πήρε το στέμμα, γεγονός που την γέμισε με χαρά, όπως είπαν και οι γονείς της

Η κοπέλα εκτός από το σύνδρομο Down αντιμετωπίζει και ένα σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της...

Δείτε το βίντεο με την πράξη που συγκίνησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους:

0 Μαγευτικές φωτογραφίες… από τον πλανήτη που ζεις!

Μια λάμπα πετρελαίου επιπλέει στις όχθες του ποταμού Γάγγη , Ινδία,
Ας γυρίσουμε  για λίγο το βλέμμα μας στην καθημερινή ζωή του υπόλοιπου πλανήτη και να μοιραστούμε εικόνες από το Νεπάλ, τη Βενεζουέλα, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κολομβία και μερικούς άλλους προορισμούς από όλο τον κόσμο.

0 Σοκαριστικό βίντεο σε ισλαμική τελετή στη Βιέννη! Χτυπούν με μαχαίρια κεφάλια παιδιών

Απίστευτες εικόνες συναντά κανείς πλέον στην πολυπολιτισμική Ευρώπη και μάλιστα στην ιστορική Βιέννη εκεί όπου το 1529 ο Σουλεϊμάν ο Α΄ με 120.000 στρατό γνώρισε.....
βαριά ήττα από 23.000 αμυνόμενους, τώρα λαμβάνουν χώρα θρησκευτικές τελετές απίστευτης σκληρότητας.

Αυτή την Ευρώπη επιθυμούμε; Και κατ’ επέκταση αυτή την Ελλάδα όταν πριν λίγο καιρό είδαμε μουσουλμάνους να αυτομαστιγώνονται στον Πειραιά;

Οι εικόνες της Βιέννης των μεγάλων συνθετών ας μιλήσουν από μόνες τους…
Προσοχή Σοκαριστικές εικόνες

0 Πως οι λευκοί μετανάστες κατέκτησαν την Αμερική!

Ένα βίντεο αφιερωμένο σε κάθε αριστερο-προοδευτικό που μιλάει υπέρ της μετανάστευσης...

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται στο βίντεο είναι βγαλμένα απο την καθημερινότητα..ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ
 

0 Κι όμως δεν είναι ζωγραφική! Είναι φωτογραφίες!

perierga.gr - Κι όμως δεν είναι ζωγραφική! Είναι φωτογραφίες!
Ο Dong Honh-Οai γεννήθηκε το 1929 σε μια επαρχία της Κίνας και από την ηλικία των 7 ετών μαθήτευσε στη Σαϊγκόν σε ένα στούντιο φωτογραφίας Κινέζων μεταναστών, όπου έμαθε τα βασικά της φωτογραφικής τέχνης, φωτογραφίζοντας τοπία στον ελεύθερο χρόνο του. Στη συνέχεια φοίτησε στο National Art University του Βιετνάμ, ενώ σε ηλικία 50 ετών μετανάστευσε στο Σαν Φρανσίσκο, όπου για να ζήσει πουλούσε τις φωτογραφίες του στα τοπικά πανηγύρια.

Σιγά σιγά άρχισε να ασχολείται εμπειρικά με τη μετατροπή των φωτογραφιών σε… ζωγραφική, χρησιμοποιώντας μόνο τα αρνητικά των φιλμ, μελάνι και απλά πινέλα, ακολουθώντας ένα καλλιτεχνικό στιλ γνωστό ως pictorialism (σ.σ. πικτοριαλισμός: προσπάθεια της καλλιτεχνικής φωτογραφίας να μιμηθεί τη ζωγραφική και τη χαρακτική).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...