ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

0 Η μυστηριώδης ιστορία της εξαφάνισης πέντε παιδιών

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, όποιος οδηγεί στην Route 16 κοντά στο Fayetteville της Δυτικής Βιρτζίνια, βλέπει μια πινακίδα με τις φωτογραφίες πέντε παιδιών. Του 14χρονου Maurice, της 12χρονης Martha, του 9χρονου Louis, της 8χρονης Jennie και της 5χρονης Betty. Κάτω από τις φωτογραφίες είναι μια ιστορία με το τι μπορεί να τους συνέβη.

Το Fayetteville ήταν πάντα μια μικρή πόλη και ο κεντρικός της δρόμος δεν ξεπερνά τα 90 μέτρα. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και ποτέ οι κάτοικοι της δεν συμφώνησαν αν τα παιδιά είναι νεκρά ή ζωντανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως, την Παραμονή των Χριστουγέννων του 1945, ο George και η Jennie Sodder -Ιταλοί μετανάστες και οι δύο- και τα εννιά από τα δέκα παιδιά τους έπεσαν για ύπνο (ο ένας γιος ήταν στον Στρατό). Γύρω στη μια το πρωί ξέσπασε φωτιά. Ο George, η Jennie και τα τέσσερα παιδιά τους κατάφεραν να γλυτώσουν, αλλά τα άλλα πέντε δεν τα είδε ποτέ κανείς.

Ο George προσπάθησε να σώσει τα παιδιά του. Προσπάθησε να μπει από μια εξωτερική σκάλα στα πάνω δωμάτια που ήταν τα παιδιά, αλλά μυστηριωδώς αυτή έλειπε. Αποφάσισε να ανέβει με ένα από τα φορτηγά του, τα οποία ενώ την προηγούμενη δούλευαν κανονικά, εκείνη την ώρα δεν δούλεψαν. Προσπάθησε να ρίξει νερό από ένα βαρέλι, αλλά το βρήκε άδειο.

0 Η εκπληκτική λίμνη με τις κερασιές!

Lake Sacura: Η εκπληκτική λίμνη με τις κερασιές!Η λέξη «sacura» σημαίνει στα Ιαπωνικά «κερασιά» και καθώς ολόκληρη η περιοχή της λίμνης είναι γεμάτη από τα συγκεκριμένα δέντρα ονομάστηκε «Lake Sacura» ή αλλιώς «λίμνη με τις κερασιές»!


Στην περιοχή Ubuyagasaki της Ιαπωνίας ένας μικρός παράδεισος σε έντονο… ροζ χρώμα κάνει την εμφάνισή του κάθε άνοιξη, αναμένοντας τους χιλιάδες επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά το μοναδικό τοπίο.

0 Ανατολή στο Νησί του Πάσχα


Η παραπάνω αεροφωτογραφία είναι του Pierre Lesage και είναι από το Νησί του Πάσχα (Rapa Nui). Ο Lesage ειδικεύεται στην αεροφωτογραφία με χαρταετό (KAP).

0 Το υγρό φως

Η καναδέζα καλλιτέχνις Tanya Clarke δημιούργησε αυτές τις μοναδικές και περίεργες λάμπες με το όνομα liquid light.

Πρόκειται για χειροποίητα γλυπτά σε σχήμα «σταγόνων νερού» που είναι εξοπλισμένα με LED και έχουν φτιαχτεί από ανακυκλωμένες βρύσες, βαλβίδες και σωλήνες του νερού.


Σκοπός της πίσω από αυτά τα καινοτόμα και πανέμορφα φωτιστικά είναι η ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τη διατήρηση των υδάτινων πόρων.

Ο πατέρας της Tony Clarke, είναι κορυφαίος πολιτικός ακτιβιστής σε θέματα περιβάλλοντος και ακολουθώντας τα βήματά του δωρίζει ένα μέρος των εσόδων της στην οργάνωση του «The Polaris Institute».

0 «Μαγική» γέφυρα επιπλέει πάνω στη λίμνη!

Επηρεασμένος από τις σελίδες των παιδικών παραμυθιών, ο καλλιτέχνης Olivier Grossetête τοποθέτησε μια «μαγική» γέφυρα στο κέντρο μιας αστικής λίμνης, ξυπνώντας μνήμες σε μικρούς και μεγάλους.

0 10 πράγματα που πιθανόν δεν ξέρετε για τον Βόρειο Πόλο

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν ακούμε τη φράση «Βόρειος Πόλος», σκεφτόμαστε πάγο, τον Άγιο Βασίλη και απόκοσμα τοπία. Ξέρετε όμως ότι αυτός ο τόπος αποτελεί επίσης το επίκεντρο διεθνούς διαμάχης, ότι φιλοξενεί έναν ιδιαίτερο μαραθώνιο και ότι δεν είναι το πιο παγωμένο μέρος του κόσμου;

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα για το Βόρειο Πόλο, που ίσως δε γνωρίζουμε. Από τότε που η περιοχή ανακαλύφθηκε από τους Robert E. Peary, Matthew Henson και τέσσερις φίλους τους Εσκιμώους, το 1909, αποτελούσε ένα μέρος διεθνούς ίντριγκας: αρκετές χώρες ανταγωνίζονται για το ποια θα εκμεταλλευτεί τα μεγάλα υπόγεια αποθέματα πετρελαίου στον Αρκτικό Κύκλο.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή με κάποιο οργανωμένο πακέτο και να περάσετε τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από πάγο –όπως το Icehotel στο Jukkasjärvi της Σουηδίας- ή να επισκεφθείτε το Aurora Ice Museum ( www.chenahotsprings.com/ice-museum/ ) στο Fairbanks, στην Αλάσκα, για μια μοναδική νύχτα μέσα σε ιγκλού.
Ακολουθούν μερικές ακόμη πληροφορίες για το Βόρειο Πόλο (όπως αναφέρει το budgettravel.com), που μπορεί να σας εκπλήξουν…

1 Σπηλιά του Νταβέλη: Ένα διαχρονικό μυστήριο

Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος...

Το σπήλαιο:

Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". Το σπήλαιο αυτό, πριν ονομαστεί έτσι, ονομαζόταν "Σπήλαιο των Αμώμων", δηλαδή των αγνών και αναμάρτητων, γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν εκεί. Τώρα, για ποιο λόγο είχε αυτή την περίεργη ονομασία, είναι άγνωστο και περίεργο.

Φημολογείται ότι ο περιβόητος λήσταρχος Νταβέλης στα μέσα του περασμένου αιώνα είχε ανακαλύψει υπόγεια περάσματα στη σπηλιά, που οδηγούσαν στην Αθήνα, αλλά και άλλες δυνάμεις, φυσικές και μη, που τον βοηθούσαν στους σκοπούς του.

0 “Βομβαρδισμός” από ανέκδοτα! Αντέχεις;

“Βομβαρδισμός” από ανέκδοτα! Αντέχεις;

Μέσα στη “μαυρίλα” των ειδήσεων, πάρτε έναν “βομβαρδισμό” από δεκάδες ωραία ανέκδοτα. Έτσι, για να σας φτιάξει η διάθεση…

Όλα χαλάνε…Άνθρωποι , κοινωνία , σχέσεις , φραπεδιέρα.
Ειδικά με την φραπεδιέρα ξενέρωσα πολύ , δεν το περίμενα…

- Ρε συ, κοίτα αυτή εκεί, τι ηλίθια φάτσα που έχει!
- Αυτή είναι η κοπέλα μου!
-΄Οχι..!!Αυτή που είναι δεξιά της λέω.
- Είναι η αδελφή μου!
-΄Οχι, όχι αυτή… Η άλλη, παραδίπλα.
- Εκείνη παραδίπλα είναι η μάνα μου!!!
- Εντάξει ρε φίλε! Σκότωσέ με….!!

Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία.- Ελάτε γρήγορα!
Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα.- Καλά, και γιατί
δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα;- Νωρίτερα νικούσε!

-ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ.
-πρεπει να πας.
-ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΛΕΩ.
-σηκω καλε θα αργησεις.
-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
-πρεπει να πας…εισαι ο Διευθυντης!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...