ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

0 Ασπρόπυργος: Ζητείται φυσικοθεραπευτής Εθελοντής, με ειδικότητα Θεραπευτικής Ιππασίας!

Ζητείται φυσικοθεραπευτής Εθελοντής, με ειδικότητα Θεραπευτικής Ιππασίας στον Ιππικό Όμιλο Ασπροπύργου «ΑΛΕΞΙΟΥ», για τις ανάγκες των φίλων μας με ειδικές ικανότητες, του Συλλόγου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Δήμου Ασπροπύργου Αττικής.

Η απασχόληση θα είναι μία ώρα την εβδομάδα και ενημερώνουμε πως η βοήθεια από όλους θα είναι Εθελοντική. 

0 Στη Ν. Κορέα το ντεμπούτο των πρώτων κυρτών τηλεοράσεων

Στη Ν. Κορέα το ντεμπούτο των πρώτων κυρτών τηλεοράσεων

Επιτρέπουν στο θεατή να βλέπει όλα τα σημεία της οθόνης από την ίδια απόσταση

Το ντεμπούτο της νέας τεχνολογίας κάνει ένα μοντέλο της LG με διαγώνιο 55 ιντσών




Σεούλ
H Νότιος Κορέα θα είναι η πρώτη αγορά στην οποία φτάνουν οι κυρτές τηλεοράσεις οργανικών φωτοδιόδων (OLED). Το ντεμπούτο της νέας τεχνολογίας κάνει ένα μοντέλο της LG με διαγώνιο 55 ιντσών, το οποίο επιτρέπει στο θεατή να βλέπει όλα τα σημεία της οθόνης από την ίδια απόσταση.

Κυρτές τηλεοράσεις OLED είχαν παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στη μεγάλη έκθεση CES του Λας Βέγκας από την LG και τη Samsung, χωρίς όμως να ανακοινωθούν ημερομηνίες κυκλοφορίας.

0 Νάκι: Ο πρώτος σκύλος με τεχνητά πόδια

Νάκι: Ο πρώτος σκύλος με τεχνητά πόδια Ο Νάκι, ένας μικρός σκύλος που ζει στην Νεμπράσκα των ΗΠΑ, είχε εγκαταλειφθεί όταν ήταν 5 εβδομάδων. Κυκλοφορώντας αδέσποτος βρέθηκε σε μια λακούβα με πάγο με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τα πόδια του, τα οποία και έχασε.

Αφού μεταφέρθηκε σε κέντρο διάσωσης ζώων υιοθετήθηκε από μια γυναίκα η οποία πραγματοποίησε έρανο για να μπορέσει ο σκύλος να ξαναπερπατήσει. Έτσι μια εταιρία που κατασκευάζει τεχνητά μέλη τοποθέτησε στον σκύλο τα δύο μπροστινά τεχνητά μέλη ενώ στη συνέχεια, προστέθηκαν και τα δύο πίσω μέλη, καθιστώντας τον Νάκι τον πρώτο σκύλο με ολόκληρο σετ τεχνητών ποδιών.

Πλέον ο Νάκι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κίνησης έχοντας προσαρμοστεί στην λύση των τεχνητών ποδιών.

0 Μια κάμπια με αφράτη χαίτη

Μοιάζει σαν να έχει περούκα!

Μια περίεργη κάμπια βιντεοσκόπησαν ο βιολόγος Jeff Cremer και ο φωτογράφος άγριας ζωής Phil Torres στον Αμαζόνιο.

Η ιδιαιτέρως τριχωτή κάμπια με την αφράτη χαίτη εντοπίστηκε σε τροπικό δάσος στο Περού.

«Διοργανώνουμε φωτογραφικές διαδρομές εδώ και δύο χρόνια, όμως δεν είχαμε συναντήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Έχω δει κι άλλες φορές περίεργες κάμπιες, όμως αυτή ξεπερνούσε κάθε προηγούμενη» είπε ο Jeff.

0 Ιδιαίτερες παραδόσεις από όλο τον κόσμο

Από το απόκοσμο και το φρικιαστικό μέχρι και το ηθικά κολάσιμο!

Τα περισσότερα έθιμα της λίστας μας αποτελούν πλέον ιστορικές καταγραφές, αφού φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί (και στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό μάλλον καλό είναι).

Οι πρακτικές θεωρήθηκαν αργότερα φρικιαστικές και αποτρόπαιες ακόμα και από τους πολιτισμούς που τις υιοθέτησαν, με πολλές από αυτές να λαμβάνουν χώρα μέχρι και τις αρχές του 20ού αιώνα.

Κάποιες βέβαια παραμένουν σε χρήση, εγείροντας ερωτήματα για τη χρησιμότητα και την κοινωνική τους λειτουργία.

Ας δούμε λοιπόν περίεργες παραδόσεις που είχαν κάποτε την τιμητική τους στον κόσμο...

0 Το Μουντιάλ... εξαφανίζει τους άστεγους από την Βραζιλία;

Μεγάλη ανησυχία στην Βραζιλία για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ, κυρίως σε σχέση με τους χιλιάδες άστεγους των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Σύμφωνα με την El Pais, τους τελευταίους 15 μήνες έχουν δολοφονηθεί 195 άστεγοι!
Οργανώσεις από την “χώρα του καφέ” μιλούν για... κοινωνική εκκαθάριση, ώστε οι πόλεις να μοιάζουν πιο όμορφες και ασφαλείς και σπεύδουν να........

συναντηθούν με εκπροσώπους της κυβέρνησης, ζητώντας εξηγήσεις.
Το Εθνικό Κέντρο Προάσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (τελεί υπό την αιγίδα της Καθολικής Εκκλησίας της χώρας) καθώς και κορυφαία ένωση δικαστικών λειτουργών συναντήθηκαν με τον υπουργό Προεδρίας, Ζιλμπέρτο Καρβάλιο, προκειμένου να του εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡ...ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΜΕ 652ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ...ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ...Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...ΕΝΑΝΤΙ 652 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ...

ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΟΠΑΠ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!
Τα κέρδη του ΟΠΑΠ είναι:

το 2002 - 318 εκατ. ευρώ,
το 2003 - 381 εκατ. ευρώ,
το 2004 - 479 εκατ. ευρώ,
το 2005 - 458 εκατ. ευρώ,
το 2006 - 600 εκατ. ευρώ,.
.
.
.

0 Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ: ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΣΤΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Θυμάστε τον κύριο με τα βγαλμένα πόδια; Ο τύπος που φαινόταν το κόκκαλο του ποδιού του; Ο ηθοποιός με το διπλό ακρωτηριασμό στο αναπηρικό καροτσάκι;
Σε μια φάση μεταφοράς του την στιγμή του πανικού, το ψεύτικο πόδι του έπεσε, και πιάστηκε στο βίντεο.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ! Είναι ξεκαρδιστικό.

0 Πληρότητα ακόμα και 100% στα πλοία για το Πάσχα

Αυξημένη κατά 25% η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί Αθηναίοι αποφάσισαν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα για κάποιο νησί του Αιγαίου, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Αθανάσιος Μπούσιος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Δημήτρης Μπαντιάς και ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Κώστας Κουνούγερης επισκέφθηκαν το λιμάνι του Πειραιά και το κεντρικό λιμεναρχείο.

«Τα πλοία λύνουν κάβους και οι λιμενικές αρχές έχουν πάρει όλα τα μέτρα για να διασφαλίσουν την ομαλότητα στη θαλάσσια κυκλοφορία σε όλα τα λιμάνια της χώρας,» δήλωσε ο Κωστής Μουσουρούλης, προσθέτοντας ότι η κίνηση φέτος από το λιμάνι του Πειραιά σε σχέση με πέρσι είναι αυξημένη κατά 25% και αυτό είπε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

0 Γιατί οι τράπεζες (έως και τις αρχές του 20ου αιώνα) είχαν μορφή Αρχαίων Ναών;;;

Η μορφή των κτιρίων πού στεγάζουν τα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – σε κτίρια που κατασκευάστηκαν έως και τις αρχές του 20ου αιώνα – αντιγράφουν τους αρχαίους Ελληνικούς ναούς...
Γιατί επελέχθη αυτή η μορφή; Αυτοί που τα κατασκεύασαν γνώριζαν κάτι που εμάς μας διαφεύγει;

Μελετητές που ως αντικείμενό τους έχουν την ψυχολογία ( ατομική και των μαζών ), την αρχιτεκτονική, την ιστορία, υποστηρίζουν ότι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εδράζεται πάνω σ’ αυτό που ονομάζουμε... ΠΙΣΤΗ-trust-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Ουδείς θα τοποθετούσε τα χρήματά του σε ξένα χέρια εάν φοβόταν πως θα τα χάσει αφού από τους ιδιοκτήτες των ιδρυμάτων αυτών λείπει η φερυγγυότης , η εμπιστοσύνη .

Στην Αρχαία Ελλάδα οι πόλεις πρώτα και μετέπειτα οι πολίτες τοποθετούσαν τον πλούτο τους στους ναούς. Οι πόλεις που ανήκαν στην Αθηναϊκή συμμαχία τοποθετούσαν την χρηματική συνεισφορά τους στον ναό του Απόλλωνος στην Δήλο, διότι εκεί ευρίσκετο το ΤΑΜΕΙΟ της συμμαχίας. Το ταμείο αυτό μεταφέρθηκε αργότερα στον Παρθενώνα, στον ναό της Παλλάδος Αθηνάς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...