ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

1 Το μωρό που έχει κάνει τους γιατρούς να θέλουν να σκίσουν τα διπλώματά τους!

Ο Jasper Holt γεννήθηκε στην Αγγλία στις 8 Απριλίου και όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, είχε πολλά προβλήματα υγείας....
Σύμφωνα με τη διάγνωσή τους, το μωρό είχε λυκόστομα, ενωμένα νεφρά, μικρό σαγόνι και κύστεις στον εγκέφαλό του.

Όλα αυτά μαζί κάνουν τον Jasper μοναδικό και μάλιστα ήδη οι γιατροί μιλούν για το σύνδρομο του jasper καθώς ποτέ ξανά στα ιατρικά χρονικά δεν έχει παρουσιαστεί κάτι παρόμοιο.

Μόλις μιας ημέρας εν ζωή, ο μικρός έπρεπε να χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με το λυκόστομα αλλά και να χωριστούν τα νεφρά που ήταν κολλημένα. Επίσης, οι γονείς του γνώριζαν πριν γεννηθεί ότι πάσχει από μία εγκεφαλική δυσλειτουργία την οποία όμως δεν είχαν συναντήσει ποτέ.

0 Τα μανιτάρια περιέχουν τόση βιταμίνη D όσο και τα συμπληρώματα διατροφής

Τα μανιτάρια που εκτίθενται στον ήλιο μπορούν να παρέχουν στον οργανισμό όση βιταμίνη D παρέχουν και τα συμπλήρωμα, διαπίστωσε μια πρόσφατη μελέτη. Οι ερευνητές συνιστούν να βγάζουμε τα μανιτάρια από τη συσκευασία τους και τα αφήνουμε στον ήλιο για μισή ώρα πριν από την κατανάλωσή τους.

Όπως και το δέρμα μας, έτσι και τα μανιτάρια μετατρέπουν το υπεριώδες φως του ήλιου σε βιταμίνες και εξακολουθούν να το κάνουν ακόμη και μετά τη συγκομιδή τους.

Η βιταμίνη είναι απαραίτητη για το ανοσοποιητικό σύστημα, για γερά, υγιή οστά και δόντια και για την απορρόφηση του ασβεστίου.

Στη μελέτη, 30 ενήλικες λάμβαναν μια κάψουλα ημερησίως για 12 εβδομάδες που περιείχε είτε 2.000 μονάδες βιταμίνης D, είτε εκτεθειμένα στον ήλιο μανιτάρια σε σκόνη με υψηλά επίπεδα της βιταμίνης.

0 Πασάρουν σιγά σιγά ως μόδα το «Χάραγμα»

Δείτε πως πασάρουν σιγά σιγά ως μόδα το «χάραγμα». Μετά από αυτή τη συσκευή έρχεται το τσιπάκι;;; Ακίνδυνο και καλά, αφού δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρτες ή χρήματα επάνω σου, το paytouch υπόσχεται «ασφάλεια» σε όλους!

Μέχρι που οι ληστές θα αρχίσουν να μας κόβουν τα... δάχτυλα για να μας κλέψουν τα δακτυλικά αποτυπώματα! Έχουμε μεγάλη φαντασία λέτε;;;

Μία νέα συσκευή υπόσχεται τέλος στο κουβάλημα των πιστωτικών καρτών και των χρημάτων, μιας και το μόνο που πρέπει να έχει μαζί του ο χρήστης είναι τα... δάχτυλά του.

0 Η μεγάλη λεηλασία των ελληνικών αρχαιοτήτων

Πώς οι Γερμανοί καταλήστεψαν τους θησαυρούς μας

Αναρίθμητες είναι οι λεηλασίες των ελληνικών αρχαιοτήτων την περίοδο της κατοχής από του Γερμανούς. Μάλιστα για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν οι θησαυροί μας αρκεί να λάβει υπόψη του τη δήλωση του δημοσιογράφου Γιώργου Λεκάκης στην εφημερίδα Real News, ότι μόνο τα κινητά κλεμμένα αντικείμενα είναι βάσει των καταλόγων πάνω από 8.500.

Όσο για την αξία τους, αν πωλούνταν σήμερα σε οίκους δημοπρασιών αυτή θα έφτανε το 1 τρισ. ευρώ!

Ο κατάλογος των λεηλασιών είναι μακρύς. Οι Γερμανοί δε σεβάστηκαν ούτε τον Παρθενώνα. Εγκατέστησαν μέσα στην Ακρόπολη αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες το 1941. Εγκατέστησαν διμοιρίες στρατιωτών που επιδόθηκαν σε απερίγραπτες κακουργίες. Πυροβολούσαν τα αγάλματα και χρησιμοποιούσαν ως αφοδευτήριο τα Προπύλαια.

0 Καμάκι διαπέρασε το κρανίο του και τη... γλίτωσε! [εικόνες]

Καμάκι διαπέρασε το κρανίο του και τη... γλίτωσε! [εικόνες]

 Φτηνά τη γλίτωσε ένας Βραζιλιάνος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα καμάκι να έχει διαπεράσει το κρανίο του! Ο Μπρούνο Κουτίνιο καθάριζε το ψαροντούφεκό του στο σπίτι του, όταν άθελά του πάτησε τη σκανδάλη.

Το μήκους 15 εκ. καμάκι διαπέρασε το αριστερό του μάτι και το κρανίο του. Οι γιατροί χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να αφαιρέσουν το μεταλλικό αντικείμενο, αφού η κατάστασή του απαιτούσε διπλή επέμβαση, με τον ασθενή να έχει το αντικείμενο για δέκα ώρες στο κεφάλι του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...