ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

0 Παράξενη σκοτεινή μάζα που εμφανίζεται στον ουρανό του Valley στην Αριζόνα 30-Σεπ-2011 (VIDEO)

Ένα παράξενο θέαμα που παρατηρήθηκε και καταγράφηκε στον ουρανό στην Αριζόνα το βράδυ της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου 2011. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube από τον Jerry Mickenson από το Scottsdale.

Είπε: «Όταν άρχισα τα γυρίσματα, άρχισε να πετά προς το μέρος μου. Όταν ήταν από πάνω μου,μπορούσα να δω ότι ήταν απλά μια σκοτεινή μάζα, ήταν πολύ φοβισμένος, είπε.

Δείτε το video:

1 Κίνημα συμπαράστασης στη Μαρίνα που έριξε αυγά στον Μ. Όθωνα

Στο πλευρό της 33χρονης ιστορικού Μαρίνας Δημητριάδου, η οποία έριξε αυγά στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνα πριν από λίγες ημέρες, βρίσκονται πολλοί πολίτες του Ρεθύμνου.
Συγκεκριμένα, με ψήφισμα της Επιτροπής Αντίστασης Ρεθύμνου, οι συντάκτες του καλούν τους δημότες της πόλης να στηρίξουν με ψηφίσματα αλληλεγγύης την 33χρονη, η οποία δικάζεται την ερχόμενη Δευτέρα ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της ο κ. Όθωνας.

2 Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός)

Γράφει ο Θύμιος  Παπανικολάου 

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δραστηριοποιείται και αυτός εντόνως και ασυστόλως για να τσακίσει τις αγωνιστικές αντιστάσεις στο εσωτερικό της Ορθοδοξίας: Αντιστάσεις εναντίον της αποδόμησής της και της υποταγής της στους κοσμικούς άρχοντες της Νέας Τάξης.
Δεν είναι τυχαία αυτή η εντατικοποίηση των οικουμενιστικών δραστηριοτήτων του Βαρθολομαίου σήμερα.

0 Τι γίνεται στην Ισλανδία ;

ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;

Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:


Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος.

Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.

0 Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"

Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και φαρμακευτικές να προωθήσουν προς όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...

Στη Φινλανδία, 79 παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 19 ανέπτυξαν ναρκοληψία μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα Pandemrix το 2009 και το 2010.
Από τις περιπτώσεις αυτές,  σύμφωνα με φινλανδική έρευνα, νας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός, 76, πάσχουν και από κρίσεις καταπληξίας, υποφέρουν από παραισθήσεις ή παράλυση και σωματική κατάρρευση.

1 Παρουσιολόγιο μαθητών με σαρωτές δακτύλων σε σχολείο των ΗΠΑ

Παρουσιολόγιο μέσω υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Ουάσιγκτον, της Φλόριντα. Αντί τη συνήθη κλήση του ονόματος και την απάντηση, οι μαθητές πλέον, τσεκάρονται στη τάξη με συσκευές σάρωσης δάχτυλου. Και για να υπάρχει καλύτερη παρακολούθηση των μαθητών από το λεπτό που έρχονται σε περιοχή που εποτεύεται μέχρι να μεταφερθούν με ασφάλεια στο σπίτι πάλι, οι σαρωτές τώρα μετακινούνται από το σχολικό κτίριο στο σχολικό λεωφορείο.
 
Τα συστήματα έχουν δραστηριοποιηθεί στο εσωτερικό των σχολείων της επαρχίας Ουάσιγκτον για περίπου δύο μήνες, αλλά δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές στην περιοχή ανεβαίνουν στο λεωφορείο ούτως ή άλλως, οι υπάλληλοι έχουν αποφασίσει ότι το καλύτερο μέρος για τους σαρωτές είναι στα λεωφορεία τους. Στην επόμενη εβδομάδα, αρκετά λεωφορεία θα εφοδιαστούν με σαρωτές. Αν το σύστημα αποδειχθεί χρήσιμο, όλα τα λεωφορεία θα τους έχουν σαρωτές μέχρι το τέλος του εξαμήνου.

0 Συγκλονιστική ανακάλυψη! Προϊστορική στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα!

Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.). Δείγματα της Στήλης του Αρχοντικού (όπως πλέον αποκαλείται προσωρινά το εύρημα) έχουν σταλεί στο εργαστήριο Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς η σύσταση του πετρώματος, γεγονός που θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της περιοχής προέλευσής του, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, μια και το πέτρωμα υπάρχει σε τοποθεσίες της περιοχής και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Στην συνέχεια η στήλη, αφού συντηρηθεί, θα υποβληθεί σε εξέταση με ακτίνες Χ ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα γράμματα, που μετά από τόσες χιλιετίες, είναι δύσκολη η ανάγνωσή τους, λόγω φθοράς της επιφάνειας.

0 Σπάρτη | 30 πολίτες ιδρύουν εταιρεία λαϊκής βάσης για τα απορρίμματα τους


Πριν ένα μήνα μπορεί να μην ήταν 300 αλλά μόνο 30, οι Σπαρτιάτες που αποφάσισαν να διαχειριστούν τα δικά τους απορρίμματα με δική τους εταιρία λαϊκής βάσης σε πείσμα των μεγαλεπίβολων και ύποπτων σχεδίων της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη και των εξαπτέρυγών του δημάρχων και προέδρων ΦΟΣΔΑ.

Τη στιγμή που ο «καντονάρχης» Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κάνει ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο για να επιβάλει την καύση ως τη μοναδική λύση διαχείρισης των απορριμμάτων με προβλεπόμενο κόστος επένδυσης από350.000.000 έως 550.000.000 ευρώ! (δείτε προκήρυξη διαβούλευσης www.pepel.gr), χωρίς όμως να λέει που θα πηγαίνουν τα -άκρως τοξικά- υπολείμματα της καύσης… Οι δήμαρχοι που διαχειρίζονταν τα σκουπίδια τους επί χρόνια, συνεχίζουν να συντηρούν παράνομες χωματερές, χωρίς να έχουν άλλη πρόταση…

0 MEGA mou

http://antistachef.wordpress.com/

0 Υπουργός έβγαλε για φαγητό την τρόικα, κάνοντας λογαριασμό 800 ευρώ.

Ειδικό αφιέρωμα κάνει η Welt στην ιστοσελίδα της στους Τροικανούς χαρακτηρίζοντας τους "τα παιδιά μας στην Αθήνα". Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει πως από το πόρισμα τους κρίνεται η τύχη του Ευρώ και ότι πλέον τα "παιδιά τους" δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς τη συνοδεία σωματοφυλάκων. Στην συνέχεια η Welt αφηγείται ένα περιστατικό που συνέβη στις πρώτες μέρες προσέλευσης των τριών ανωτέρων αξιωματούχων στην Ελλάδα. Ένας υπουργός, δεν αναφέρει ποιος είναι, έκανε το τραπέζι στους Τροικανούς και ήταν πολύ γενναιόδωρος καθώς έκανε λογαριασμό αξίας 750 ευρώ, έδωσε 50 ευρώ φιλοδώρημα και ζήτησε ο λογαριασμός να σταλεί στο πολιτικό του γραφείο.

0 Τι σημαίνει η ανακάλυψη μεγάλης ποσότητας τιτανίου στη Σελήνη.

Πρόσφατες φασματικές αναλύσεις, αποκαλύπτουν ότι το έδαφος της Σελήνης περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα τιτάνιο.
  Σύμφωνα με τον Μαρκ Ρόμπινσον του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αριζόνα, ο οποίος παρουσίασε σχετική μελέτη σε συνέδριο αστρονομίας, " το τιτάνιο που υπάρχει στη Σελήνη είναι κυρίως στη μορφή του ιλμενίτη, ενός πετρώματος που περιέχει σίδηρο, τιτάνιο και οξυγόνο. Οι μεταλλωρύχοι του μέλλοντος, οι οποίο θα κατοικούν και θα εργάζονται στο φεγγάρι θα μπορούν να διασπούν τον ιλεμνίτη για να απελευθερώνουν αυτά τα στοιχεία".

0 Μοναδικές φωτογραφίες κάτω από το νερό!


0 Πολύ σύντομα θα μιλάμε και για «οσφρητικά» effects στις ταινίες

Η εικόνα στις τηλεοράσεις γίνεται ολοένα και πιο καθαρή, πιο εντυπωσιακή πιο ζωντανή, ο ήχος τα ίδια πιο γεμάτος, πιο δυνατός, οπότε τι μας λείπει για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πραγματικά home theatre( εκτός από το να φέρουμε ένα θίασο στο σπίτι φυσικά), μιας και έχουμε καλύψει όραση και ακοή, κάτι για ερεθίζει και την όσφρηση.

0 Η ζωή της είναι στην κυριολεξία… ασπρόμαυρη


Η ζωή της είναι στην κυριολεξία… ασπρόμαυρη (2)
Η 20 μηνών Freyah Rose Lyons τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα, εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας η οποία δεν της επιτρέπει να βλέπει καθόλου τα υπόλοιπα χρώματα.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η αχρωματοψία μπορεί να προκλήθηκε από κρύωμα ή κάποιον ιό τον οποίο κόλλησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η μητέρα της Cassie.

0 Ακανθώδη ζώα

Η φύση έχει προικίσει τα ζώα με διάφορους μηχανισμούς άμυνας, για την προστασία τους από τους εχθρούς τους. Ένας από αυτούς τους μηχανισμούς είναι ο εξοπλισμός τους με αγκάθια. Δείτε κάποια πλάσματα, που το σώμα τους είναι καλυμμένο με αγκάθια κι έτσι προστατεύονται από τα αρπακτικά.

0 Οι μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου

Οι μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου κρίνοντας από το μήκος τους. Αποτελούν μνημεία αρχιτεκτονικής και καύχημα για τον άνθρωπο που δείχνει τη δύναμή του. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι επτά στις δέκα βρίσκονται στην Κίνα και καμία στην Ευρώπη.

10. Hangzhou Bay Bridge, Κίνα – 35.6 χλμ

Οι μεγαλύτερες γέφυρες του κόσμου

0 Οι πιο αλλόκοτες θέσεις εργασίας σε πολυτελή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο


Taweesak Keereekaew, ο υπεύθυνος ελεφάντων του Four Seasons Tented Camp Golden Triangle στη Ταϊλάνδη

Αν πιστεύετε ότι το να δουλεύει κανείς σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σημαίνει χλιδή και πολυτέλεια, προετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη. Ακολουθούν δέκα δουλειές που ίσως σας κάνουν να εκτιμήσετε τη δική σας.

0 Κλωνοποίηση «γεννά» ανθρώπινα εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα

Κλωνοποίηση «γεννά» ανθρώπινα εμβρυϊκά βλαστοκύτταραΑνήκουν στους ίδιους τους ασθενείς και δίνουν ελπίδα για θεραπεία νόσων όπως ο διαβήτης
Με χρήση «τροποποιημένης» κλωνοποίησης τα έμβρυα που προέκυψαν και περιείχαν το γενετικό υλικό των ασθενών έφθασαν ως το στάδιο της βλαστοκύστης η οποία αποτελεί πηγή εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων

Για πρώτη φορά παγκοσμίως ερευνητές του Εργαστηρίου του Ιδρύματος για τα Βλαστικά Κύτταρα της Νέας Υόρκης (NYSFC) παρήγαγαν ανθρώπινα εμβρυϊκά βλαστικά κύτταρα «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα του κάθε ασθενούς χρησιμοποιώντας τη διαδικασία της κλωνοποίησης. Οι επιστήμονες εισήγαγαν, όπως αναφέρουν με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Nature» , τους πυρήνες ενήλικων δερματικών κυττάρων που ανήκαν σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 1 σε ωάρια που ανήκαν σε δότριες.

0 Τα πράματα είναι απλά: Για να φύγουνε απο τη χώρα οι προδότες ίσως χρειαστεί ''να έχουμε και νεκρούς''. Αναδημοσίευση.


Η εικόνα υπάρχει μέσα στο άρθρο σε μεγέθυνσ
 Δανείζομαι την φράση του πρώην πρωθυπουργού κ.κ. Μητσοτάκη που είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στους ''Νέους φάκελους'' του Αλέξη Παπαχελά, μια φράση που είχε προκαλέσει αίσθηση τότε. Εν ολίγοις όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος, το ''ιερό'' τέρας της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ, ο άνθρωπος που δεν λέει να πεθάνει, είπε πως "η βουλή θα πρέπει να μείνει ανοιχτή όπως και να έχει, ακόμα κι αν χρειαστεί να έχουμε νεκρούς". 

Με την φράση αυτή επιχείρησε να τρομοκρατήσει τα εκατομμύρια Ελλήνων που θέλησαν να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση της χώρας, κλείνοντας τους δρόμους που οδηγούν στην βουλή ώστε να μην μπορούν να περάσουν οι άθλιοι βουλευτές μας και να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...