ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

0 Πολύ σύντομα θα μιλάμε και για «οσφρητικά» effects στις ταινίες

Η εικόνα στις τηλεοράσεις γίνεται ολοένα και πιο καθαρή, πιο εντυπωσιακή πιο ζωντανή, ο ήχος τα ίδια πιο γεμάτος, πιο δυνατός, οπότε τι μας λείπει για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πραγματικά home theatre( εκτός από το να φέρουμε ένα θίασο στο σπίτι φυσικά), μιας και έχουμε καλύψει όραση και ακοή, κάτι για ερεθίζει και την όσφρηση.

Έχει γίνει αρκετές φορές λόγος, για συσκευές οι οποίες θα δίνουν αυτήν την δυνατότητα και μάλιστα κάποιες από αυτές έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας. Έτσι λοιπόν και το SMELLIT, ένα νέο gadget από την γαλλική εταιρεία Olf-action είναι σχεδιασμένο για να σας δώσει ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό στις ταινίες και στα video-games. Μάλιστα η εταιρεία κατασκευάζει ήδη ένα σύστημα, το Odoravision, που θα συγχρονίζει τις μυρωδιές με την εικόνα για τις κινηματογραφικές αίθουσες, οπότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κυκλοφορήσει και ως πραγματικό εμπορικά διαθέσιμο προϊόν.

Η εταιρεία δεν αναφέρει ούτε πως θα λειτουργεί, ούτε ακριβώς τι είδους μυρωδιές θα «εκπέμπει», αλλά αν κρίνουμε από τα μυρωδικά «μελάνια» που διαθέτει στην ιστοσελίδα για άλλες συσκευές της, έχει μία αρκετά μεγάλη γκάμα. Όποιος πάντως ενδιαφέρεται να της ρίξει μια ματιά από κοντά, μπορεί να πεταχτεί μέχρι την Πορτογαλία στο Lisbon Design Show που θα είναι για τις 11-15 Οκτωβρίου.

πηγή: proho.gr

 http://3otiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...