ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

1 Illuminati μουσική βιομηχανία... Εξώφυλλα (μέρος πρώτο).

Προγραμματισμός, μηνύματα, υποσυνείδητη εμφύτευση γεγονότων, τρόπου ζωής, ατζέντας και επικλήσεων στην illuminati μουσική βιομηχανία ... Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τα μηνύματα των Illuminati στα εξώφυλλα, με μία εξαιρετικά μεγάλη συλλογή, από την Αφύπνιση συνείδησης
.
Όπως θα δείτε και στην συνέχεια, τα μηνύματα δίνουν και παίρνουν, με πρωταγωνιστές τον πανεπόπτη οφθαλμό και την πυραμίδα. Ανοίξτε το μυαλό σας και σκεφτείτε. Θα πρέπει να ξέρετε πως όλα αυτά 1ον ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία και 2ον ο στόχος τους είστε εσείς, ο καθένας ξεχωριστά...

0 Οι προφητείες Άγιου Κοσμά Αιτωλού και του νεοτέρου γέροντα Παϊσίου ‘παίρνουν σάρκα και οστά!


Άγιος Κοσμάς, Παΐσιος: Oι προφητείες για τον ρωσοτουρκικό πόλεμο!

Γιατί πραγματοποιείται απόβαση του ρώσικου στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο τον Δεκέμβριο; Τι επιδιώκει η Μόσχα τόσο στην Κύπρο όσο και στη Συρία; Ποια τα συμφέροντα της Άγκυρας και ποιος ο ρόλος του Ισραήλ;

Απαντήσεις στα προαναφερθέντα ερωτήματα δίνονται από την εφημερίδα «Στύλος Ορθοδοξίας» όπου
παρουσιάζεται αναλυτικά πώς η Άγκυρα οδηγήθηκε στην απόφαση να λάβει μέτρα κατά της Συρίας και να προετοιμάζεται για στρατιωτική επέμβαση στην Συρία. Φήμες κάνουν λόγο για εμπλοκή της χώρας μας στο «παιχνίδι»!

0 Τσίπρας: Να μην έρθει η Τρόικα εάν δεν ισχύσουν και για εμάς οι αποφάσεις της Συνόδου


Την πρώτη μετεκλογική, αλλά σφοδρή επίθεση κατά της τρικομματικής κυβέρνησης για τη στάση της στη Σύνοδο Κορυφής, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το απόγευμα στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να ισχύσουν και για την Ελλάδα οι αποφάσεις για την Ιταλία και την Ισπανία, διαφορετικά να μην έρθει η Τρόικα στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας περιέγραψε την αντιπολιτευτική στρατηγική, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια για την πολιτική και οργανωτική μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες συνθήκες...

0 "Γνωρίζουμε για τα Chemtrails, αλλά δεν επιτρέπεται να μιλήσουμε για αυτά"

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων:

Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν.....να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα...

0 Κρυφός πόλεμος για 1 δισ. βαρέλια


Η υπόθεση με την οποία καταπι­άνεται το βιβλίο «Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου», που κυ­κλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα από τις εκδόσεις «Το Ποντίκι», έχει να κάνει με τη διαμόρφωση των σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας - ΗΠΑ από το 1974 που ξεκίνησε η αμφισβήτηση της ελ­ληνικής κυριαρχίας στο Βόρειο Αιγαίο μέχρι και σήμερα που αυτή η αμφισβή­τηση έχει παγιωθεί και επεκταθεί σε ολόκληρο τον θαλάσσιο χώρο που βρί­σκεται μεταξύ των δύο χωρών. 

Η περίληψη αυτής της «απόρρητης ιστορίας» έχει ως εξής: Σε περιοχή του ελληνικού «οικοπέδου» υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο (1.000.000.000) βαρέλια πετρέλαιο, όπως τουλάχιστον καταγράφεται στα απόρρητα τηλεγρα­φήματα αμερικανικών διπλωματικών υπηρεσιών, τα οποία θα παρουσιάζο­νται αυτούσια. Το τεράστιο αυτό κοίτα­σμα δεν αξιοποιείται από την Ελλάδα, καθώς οι γείτονες Τούρκοι αμφισβη­τούν με απειλές πολέμου την κυριό­τητα του οικοπέδου. Οι «ουδέτεροι»... φίλοι και «σύμμαχοι» Αμερικανοί ανα­λαμβάνουν να προωθήσουν έναν συμ­βιβασμό θέτοντας, τελικά, ολόκληρη την περιοχή υπό τον έλεγχό τους και πουλώντας ταυτόχρονα την εξοπλιστι­κή τους πραμάτεια και στους δυο αντι­μαχόμενους.

0 Κρυμμένα μηνύματα στο Fringe !

Η τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, Fringe, έχει ως θέμα τους πράκτορες του FBI που ερευνούν ανεξήγητες υποθέσεις και υπερφυσικά γεγονότα. Όντας ένα show που βγήκε στον αέρα από το κανάλι FOX ,  μια εταιρεία της ελίτ , πολλοί από εσάς δεν θα εκπλαγείτε από τους συμβολισμούς του και τα μηνύματα που μεταδίδει. Για να γνωρίσετε γιατί κρύβουν πράγματα σε κοινή θέα, δείτε ΕΔΩ

Συμβολισμός του πανεπόπτη οφθαλμού στην season 3:

Η ελίτ έχει δώσει πληροφορίες για σημαντικά γεγονότα όπως η 9/11, πριν γίνει,  και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνουν και τώρα. (Δείτε εδώ τα παραδείγματα)

0 Οι παγίδες του Facebook

TO BHMA: Πόσοι θυμούνται ακόμη ότι το Facebook ξεκίνησε από κολεγιόπαιδα που έψαχναν για καυτές γκόμενες και παγωμένες Lager; Σήμερα κατακλύζεται από φωτογραφίες νεογέννητων και νηπίων σε όλες τις πιθανές πόζες – τα πρώτα του βήματα, το πρώτο του πάρτι κ.ο.κ. – που αναρτούν οι ίδιοι οι γονείς για να εισπράξουν τα «like» και τα σχόλια των «φίλων» οι οποίοι καλούνται – αν όχι εκβιάζονται – να εμβαπτιστούν στο ψηφιακό οικογενειακό άλμπουμ: «Τι αγγελούδι είναι αυτό!», «Για δάγκωμα είναι τα μαγουλάκια αυτά!» και τα συναφή.
Το να «ποστάρεις» φωτογραφίες με το παιδί σου εκθέτοντάς το στο άπλετο φως (αλλά και στα απύθμενα σκοτάδια) του κυβερνοχώρου είναι ένα ριψοκίνδυνο σπορ που διχάζει. Για τους μισούς γονείς είναι ένας τρόπος να μοιραστούν ψηφιακά τις χαρές με τη σάρκα εκ της σαρκός τους. Για τους άλλους μισούς είναι η χαρά του cyberstalking: αφήνεις την πόρτα μισάνοιχτη για κάθε παιδόφιλο που τυχαίνει να κάνει εκεί κοντά τη βόλτα του (και μπορεί να υφαρπάξει τη φωτογραφία του τέκνου σου για το δικό του... άλμπουμ). Συν το ότι στέλνεις στο σπλάχνο σου εντελώς αντιφατικά μηνύματα. Γιατί, πώς θα του μάθεις να διασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα του, όταν εσύ η ίδια έχεις «φωτογραφία» στο προφίλ σου τον γιo σου με κασκέτο του Ατρομήτου να τρώει παγωτό φιστίκι; 

0 Μετά το ξερίζωμα των αμπελιών, τώρα και ξερίζωμα ελαιώνων...

Ριζικές αλλαγές στον τομέα τουελαιολάδου ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπισθεί η κρίσηπου έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια και έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παραγωγούς.

Τα μεγάλα αποθέματα κάνουν πιοπροβληματική την ...
κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε και το σενάριο της εκρίζωσης (όπως έγινε στα αμπέλια) προκειμένου να μειωθεί η παραγωγή.

Το μέτρο αυτό απορρίφθηκε ως αναποτελεσματικό για τον τομέα τουελαιολάδου, καθώς… διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους λιγότερο κερδοφόρους ελαιώνες είναι και οι πλέον εκτεταμένοι.

Και ενώ στην Ευρώπη και τις άλλες ελαιοπαραγωγικές χώρες εμφανίζεται έντονη κινητικότητα, στην Ελλάδα πολιτικοί και συνεταιριστές δείχνουν να περιμένουν απλώς… τις αποφάσεις με την ελπίδα ότι θα είναι συμβατές με τα συμφέροντα των παραγωγών της χώρας.

Το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρουσιάστηκε από τον επίτροποΓεωργίας Ντάτσιαν Τσιόλος πριν από λίγες ημέρες, σε υπουργούς από τις ελαιοπαραγωγές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης -όπως η Κύπρος, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Μάλτα, η Πορτογαλία, η Σλοβενία και η Ισπανία.

0 Τι απέγινε ο "General Lee" από τους Dukes;

Και ποιος δεν έχει δει έστω και ένα επεισόδιο των "Dukes of Hazzard", της σειράς των επτά κύκλων (1979-1985) με το πορτοκαλί Dodge Charger του 1969, ονόματι "General Lee" το οποίο υπερίπτατο.

Σε όλα τα επεισόδια -145 το όλο- ο General Lee δεν εμφανίστηκε μόνο σε ένα. 256 αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκαν ενώ κάποιοι λένε πως ήταν 321. Κατά μέσο όρο πάνω από δυο αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε επεισόδιο. Για τα άλματα, τοποθετούσαν σακιά άμμου ή τσιμέντου, βάρους 190-375 κιλών στο πορτ-μπαγκάζ, ώστε να μην σηκώνεται το μπροστά τμήμα του. Σε πολλά από τα άλματα τα αυτοκίνητα καταστρέφονταν κατά την προσγείωση και αποσύρονταν λόγω βλάβης στον σκελετό. 17 από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν υπάρχουν ακόμα και σήμερα, σε διάφορα στάδια επισκευής.

Η παραγωγός εταιρία Warner Bros διέσωσε τα πιο καλοδιατηρημένα. Μηχανικοί κρατούσαν τις πόρτες, την οροφή με τη σημαία των Νοτίων και διάφορα μέρη του κινητήρα. Τα απομεινάρια στέλνονταν σε μια μάντρα καταστροφής, όπου -χωρίς διαχωρισμό- καταστρέφονταν. Εκτιμάται ότι 75 με 220 Chargers καταστράφηκαν με αυτόν τον τρόπο.

0 Νησιά του Πάσχα: Επιστήμονες βρήκαν πώς μεταφέρθηκαν τα γιγάντια αγάλματα Μοάι (VIDEO)


Το μυστήριο παρέμενε άλυτο από το 1722, χρονιά που ανακάλυψαν το νησί Ολλανδοί θαλασσοπόροι.

Έπειτα από πολυετείς έρευνες, αμερικανοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα τεράστια λίθινα αγάλματα, ύψους 10 μέτρων και βάρους 80 τόνων, μεταφέρθηκαν από το λατομείο στις ακτές του νησιού, κυριολεκτικά.. περπατώντας.

Αν αναρωτιέστε με ποιον τρόπο περπατούν τα λίθινα αγάλματα, μένει να δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί για να πειστείτε.

Από την ανακάλυψη των νησιών του Πάσχα το 1722, από Ολλανδούς θαλασσοπόρους, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοικοι του νησιού, οι Rapa Nui, κατάφεραν να μεταφέρουν τα κυκλώπεια γλυπτά στην σημερινή τους θέση.

Το μυστήριο έλυσαν δυο αμερικανοί επιστήμονες: Ο αρχαιολόγος του Πανεπιστημίου της Χαβάης Τέρι Χαντ και ο ανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Λονγκ Μπιτς της ΚαλιφόρνιαΚαρλ Λίπο.

0 Άγαλμα του Σπύρου Λούη στην Αυστραλία

Το άγαλμα θα στηθεί δίπλα από το άγαλμα ενός άλλου θρύλου εκείνης της εποχής, που δεν είναι άλλο από αυτό του Έντγουιν Φλακ, του πρώτου Αυστραλού Ολυμπιονίκη Έντγουϊν Φλακ, που έτρεξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896 μαζί με τον Λούη.

Το έργο το οποίο θα χρηματοδοτηθεί και από την πολιτειακή κυβέρνηση, θα συμβολίζει τη φιλία Αυστραλίας-Ελλάδας και η πρωτοβουλία ανήκει στον Ελληνικό Οργανισμό Στήριξης των Ολυμπιακών Αγώνων και της Ολυμπιακής Ιδέας, του οποίου ηγείται ο ομογενής Αριστείδης Παναγάκης, ο οποίος είπε ότι ο Λούης θα παρουσιάζεται με την κλασική φουστανέλα του.

0 Ο Λουκάνικος έγινε… μπυραρία στην Μαδρίτη

ΦΩΤΟ: Ο Λουκάνικος έγινε… μπυραρία στην ΜαδρίτηΕίναι γνωστό πως ο Λουκάνικος, ο γνωστός σκύλος διαδηλωτής του Κέντρου, είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη, ωστόσο τώρα έγινε και έμπνευση για μία επιχειρηματική δράση στην Ισπανία!

Ο γνωστός μας σε όλους Λουκάνικος όχι μόνο έγινε γνωστός μέσα από τις διαδηλώσεις και το διαδίκτυο, αλλά είχε μπει και στην λίστα με τα υποψήφια πρόσωπα της χρονιάς για το 2011 στο Time Magazine.

Έτσι, ένας επιχειρηματίας στην Μαδρίτη αποφάσισε να ανοίξει μία μπυραρία και να δώσει το όνομα του πιο διάσημου Έλληνα σκύλου. Το κατάστημα βρίσκεται κοντά σε γνωστή κατάληψη της πόλης, είναι στέκι πολιτικών συζητήσεων και καλλιτεχνικών δρώμενων και οι τοίχοι του κοσμούνται από φωτογραφίες του γνωστού σκύλου-μασκότ των πορειών διαμαρτυρίας, αλλά και από φωτογραφίες όσων ζήσαμε στο Σύνταγμα το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρει το iefimerida.gr.

0 Ειναι πολύ νωρίς

Ειναι πολύ νωρίς για να καταλάβω όλα αυτά που έχουν συμβει. Για να καταλάβω πως ενα blog, μια ομάδα ανθρώπων κατάφεραν να σπάσουν το κατεστημένο. Ειναι νωρίς για να καταλάβω πως ταρακουνήθηκε όλο το σάπιο σύστημα αυτής της χώρας. Ειναι νωρίς για να καταλάβω πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε όλο αυτό, χτυπώντας την καρδιά του. Σωκράτη έφυγες νωρίς.

Τελικά ειναι πολύ αργά για να αλλάξει κάτι.

TROKTIKO

0 Το κίτρινο της φύσης

Κίτρινο-χρώμα του ήλιου, φωτεινό, ζεστό. Χρώμα που τυφλώνει, εντυπωσιάζει, εμπνέει. Συμβολίζει τη ζωντάνια, τη νεότητα, τη χαρά, την πνευματικότητα, αλλά και τον δόλο και τη φιλοδοξία. Στις δημιουργίες της  φύσης, είναι απλώς ένα υπέροχο χρώμα!!!

0 Ξημερώνει 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ;


  1. Να μην δούμε ούτε ένα δελτίο ειδήσεων.
  2. Να διαβάσουμε ένα βιβλίο
  3. Να πάψουμε να καταναλώνουμε junk food
  4. Να βάλουμε την προσευχή στην ζωή μας
  5. Να βοηθήσουμε κάποιον που έχει ανάγκη (συναισθηματικά ή οικονομικά)

0 Μεγάλοι Εθνικοί Ευεργέτες: Τι γνωρίζετε για τα σπουδαία μνημεία που άφησαν;

Μετά τα πρόσφατα νέα για την ενασχόληση του Ιδρύματος Ωνάση στην πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου αλλά και του Ιδρύματος Νιάρχου στην ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και του Φαληρικού Δέλτα, σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους σπουδαίους Έλληνες ευεργέτες που συνέδεσαν το όνομα τους με σπουδαίες κινήσεις αληθινού πατριωτισμού.
Αλήθεια, πόσοι γνωρίζετε ότι το Ζάππειο είναι ευεργέτημα του Ηπειρώτη Ζάππα; ότι η οδός Σίνα προέρχεται από τον Σίνα που με δαπάνες του χτίστηκε το "εν Αθήναις Αστεροσκοπείο".

Διαβάστε την δράση των παρακάτω πραγματικών Ελλήνων και τα σημαντικά επίτευγματα που άφησαν στις επόμενες γενιές Ελλήνων:

0 Πόσα παιχνίδια Game Boy θυμάσαι;

To παρακάτω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το oneman.gr και το παραθέτουμε αυτούσιο καθώς αξίζει η ανάγνωση του :). Συν τις άλλοις μας γυρνά αρκετά χρόνια πίσω.
Καλή διασκέδαση.  Το κείμενο που ακολουθεί είναι του Θοδωρή Δημητρόπουλου.
Ταξινομούμε τις αναμνήσεις μας και βάζουμε σε σειρά τα 20 καλύτερα παιχνίδια της φορητής παιχνιδομηχανής που άλλαξε τον κόσμο.

Στο σχολείο πάντα ήμουν Mario, στην σάκα μου πάντα κουβάλαγα ένα Game Boy (που φθαρμένο, χωρίς το καπάκι για τις μπαταρίες, κοσμεί ακόμα τον τοίχο του σπιτιού μου, 20 χρόνια μετά), στο σχολικό διαρκώς ανταλλάζαμε παιχνίδια (ακόμα θρηνώ το Super Mario Land 2 που θυσίασα για το τραγικό Mortal Kombat του GB), και σίγουρα δε μπορεί να είναι τυχαίο ότι σε όλη την ενήλικη ζωή μου δεν μπόρεσα ποτέ να αφήσω πίσω μου το μικρόβιο της Nintendo και της mario-πλατφόρμας.

 Κάποια πράγματα απλά τα κουβαλάς για πάντα, και πάνως έτσι φτάνεις ολόκληρος μαντράχαλος να ακούς τις κλινγκ-κλινγκ οχτάμπιτες νοτούλες και να σε παίρνουν τα ζουμιά λες και βλέπεις φωτογραφίες από την αποφοίτησή σου. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...