ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

0 Ο Λουκάνικος έγινε… μπυραρία στην Μαδρίτη

ΦΩΤΟ: Ο Λουκάνικος έγινε… μπυραρία στην ΜαδρίτηΕίναι γνωστό πως ο Λουκάνικος, ο γνωστός σκύλος διαδηλωτής του Κέντρου, είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη, ωστόσο τώρα έγινε και έμπνευση για μία επιχειρηματική δράση στην Ισπανία!

Ο γνωστός μας σε όλους Λουκάνικος όχι μόνο έγινε γνωστός μέσα από τις διαδηλώσεις και το διαδίκτυο, αλλά είχε μπει και στην λίστα με τα υποψήφια πρόσωπα της χρονιάς για το 2011 στο Time Magazine.

Έτσι, ένας επιχειρηματίας στην Μαδρίτη αποφάσισε να ανοίξει μία μπυραρία και να δώσει το όνομα του πιο διάσημου Έλληνα σκύλου. Το κατάστημα βρίσκεται κοντά σε γνωστή κατάληψη της πόλης, είναι στέκι πολιτικών συζητήσεων και καλλιτεχνικών δρώμενων και οι τοίχοι του κοσμούνται από φωτογραφίες του γνωστού σκύλου-μασκότ των πορειών διαμαρτυρίας, αλλά και από φωτογραφίες όσων ζήσαμε στο Σύνταγμα το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρει το iefimerida.gr.

Ο Λουκάνικος έγινε... μπυραρία στην Μαδρίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...