ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

0 Στην εποχή της πείνας κάποιοι πληρώνουν με CombiBars..

Αφιερωμένο σε όλους εμάς που περάσαμε το βράδυ της πρωτοχρονιάς παίζοντας με φασόλια..
Με τις αξίες του χρυσού να ανεβαίνουν συνεχώς, η Ελβετική εταιρεία Valcambi και η Γερμανική Heimerla + Meule, αντιλήφθηκαν την ανάγκη ύπαρξης ενός νέου προϊόντος το οποίο θα μπορεί να ανταλλάσσεται εύκολα και γρήγορα σε λεφτά.

Για αυτό κατασκεύασαν τα CombiBars τα οποία είναι μικρές αποσπώμενες μπάρες χρυσού. Η ιδέα είναι ότι ο κάτοχος ενός CombiBar μπορεί να κόψει πολύ εύκολα μέχρι και 1γρ. χρυσού και να το πουλήσει για μετρητά, οποιαδήποτε στιγμή αυτός το επιθυμεί.

0 Απίστευτο: Γλίτωσε 7 φορές από θάνατο και κέρδισε το λαχείο


Θα μπορούσε να είναι υπόθεση ταινίας και μάλιστα «τραβηγμένη», όμως η ζωή του Frane Selak ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Ο Κροάτης, που από όλους χαρακτηρίζεται «ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», όμως ο ίδιος νιώθει «άτυχος», γλίτωσε από βέβαιο θάνατο επτά φορές και μετά… έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λαχείο!!!

Οι περιπέτειες του ξεκίνησαν το 1962, όταν το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Έσπασε το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.
Το 1963 μπήκε για πρώτη και τελευταία φορά σε αεροπλάνο. Το αεροπλάνο έπεσε και οι 19 συνεπιβάτες του σκοτώθηκε, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες όταν άνοιξε η πόρτα δίπλα του!

Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4 επιβάτες. Εκείνος βγήκε αλώβητος!

0 Δεν θες να σου τύχουν

Δεν θες να σου τύχουν

Τους βρήκε η γκαντεμιά για τα καλά

0 Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα των αρχαίων Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θώρακας των αρχαίων Ελλήνων παρείχε μεγάλη προστασία στον πολεμιστή. Αλλά είχε στο κάτω μέρος δεξιά (το λιγότερο προστατευμένο μέρος από την ασπίδα) και την «εικόνα» της Αθηνάς για προστασία από το θείο. Οι Βυζαντινοί, στη θέση της (δείτε τι αποτελεσματικότητα έχει ο Θώρακας μετά το 21.40 του βίντεο)… Αθηνάς είχαν εικόνα της Παναγίας.
 Συχνά χρησιμοποιούμε την λέξη «πανοπλία» και εννοούμε τον προστατευτικό, στρατιωτικό ρουχισμό προστασίας των αρχαίων Ελλήνων, αλλά η λέξη πανοπλία δηλώνει κάτι άλλο, το παν-όπλα, όλα τα όπλα, πλήρη εξοπλισμό. Σωστότερη λέξη είναι «Θώρακας».

Από τα αρχαία χρόνια η προστασία του θώρακα του κάθε μαχητή, ήταν προτεραιότητα και ο «Θώρακας», βασικό και απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού του κάθε στρατιώτη για την προστασία του. Όσο περίεργο και εάν φαίνεται ο θώρακας αποτελείτο από ενισχυμένα υφάσματα τα οποία με την θερμοκρασία του σώματος εφάρμοζαν στον κάτοχο, και έτσι ο Θώρακας άντεχε στα βέλη.
Αυτός ο εξοπλισμός που λέγεται πλέον αλεξίσφαιρο, είναι η εξέλιξη του Θώρακος

0 Παροξυσμός τρομολαγνείας με την καύση ξύλων

  Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
 
  Αμόκ έχουν πάθει μερικοί μερικοί με την μη πώληση πετρελαίου και έχουν εξαπολύση τρόμο κατά όλων μας και μας λένε ότι αν καίμε ξύλα αντί για πετρέλαιο θα πεθάνουμε μαζικά και επικαλούνται και "έγκυρους και έγκριτους" όπως λένε επιστήμονες, για να ψαρώσουμε και να αγοράσουμε πετρέλαιο που είναι οικολογικο;;;; Αναρωτιέμαι!!!!
 
Μας λένε επίσης ότι ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΘΗΚΕ νέφος ρύπων πάνω από τη Σαλονίκη και την Αθήνα λόγω των καυσόξυλων.
 
Ρε παίδες, για μακάκες μας περνάτε ή νομίζετε ότι δεν μπορούμε να δούμε τον καθαρό ουρανό πάνω από τον τόπο μας;;
 
  Απλά το ξύλο το βρίσκει ο κοσμάκης εύκολα και τα λαμόγια της νέας τάξης θέλουν να μας έχουν εξαρτημένους από παντού και με κάθε τρόπο. Θέλουν να μας πείσουν ότι πρέπει να ακουμπάμε τους υπέρογκους φόρους του πετρελαίου και ο Έλληνας βρήκε διέξοδο και τους έκατσε στραβά.

0 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΙ ΧΟΥΚ


Παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται σε καμία από τις φωτογραφίες της τάξης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η 6-χρονη Emilie Parker (στα δεξιά) πυροβολήθηκε στη σφαγή στο Sandy Hook. Στο παρακάτω βίντεο με τις φωτό παρουσιάζεται με τους γονείς της μαζί, και με τις 3 και 4-ετών αδελφές της.
 Οπότε η ιστορία ότι σκοτώθηκε στο Sandy Hook δεν είναι δυνατή, διότι εδώ κάθεται στην αγκαλιά του προέδρου μετά τον πυροβολισμό.

Αυτό που μπορεί να είχε συμβεί είναι ότι όταν ο φωτογράφος είπε να φέρει έξω τα κορίτσια του Parker, έφεραν έξω κατά λάθος την Emilie. Το υπόλοιπο της οικογένειας Parker άλλαξαν τα ρούχα τους μετά από την οικογενειακή φωτό αλλά δεδομένου ότι η Emilie δεν έπρεπε να είναι στην εικόνα με τον Πρόεδρο, παρέμεινε στο ίδιο φόρεμα.

1 Ένα από τα θέματα που συγκλόνισαν το 2012 - Τα δίδυμα αγγελούδια και η νοσοκόμα που πήγε ενάντια στους κανόνες

Μια αγκαλιά φτάνει για μας δώσει ζωή... Δίδυμα κορίτσια, η Brielle και η Kyrie, γεννήθηκαν 12 εβδομάδες πριν από την κανονική ημερομηνία γέννησης τους Χρειάζονταν εντατική φροντίδα και τοποθετήθηκαν σε χωριστά επωαστήρια.

Η Kyrie άρχισε να κερδίζει βάρος και η υγεία της σταθεροποιήθηκε. Αλλά Η Brielle, γεννήθηκε μόλις 2 κιλά, είχε αναπνευστικά προβλήματα, καρδιακά προβλήματα και άλλες επιπλοκές. Δεν αναμενόταν να ζήσει.

Η Νοσοκόμα έκανε ό, τι μπορούσε να κάνει για την υγεία της Brielle καλύτερα, αλλά τίποτα δεν μπόρεσε να την βοηθήσει. Όμως πήρε την μεγάλη απόφαση. Η νοσοκόμα πήγε ενάντια στους κανόνες του νοσοκομείου και αποφάσισε να τοποθετήσει τα δύο βρέφη στην ίδια θερμοκοιτίδα.

1 Ποια είναι η πραγματική αξία των 500 euro ; Η αλήθεια σοκάρει!

Η πραγματικότητα είναι πως για να φτιαχτεί από την Ελίτ ενα 500ευρω χρειάζονται περίπου 2,6 ευρώ για χαρτί , μελάνια κλπ. Μη ξεχνάτε πως πλέον το χρήμα είναι ένα απλό χαρτί!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως εσείς πιστεύεται πως το 500ευρω έχει μεγαλύτερη αξία και στην ουσία δουλεύετε για περίπου 3 ευρώ (πραγματικά) τον μήνα, οπότε μη σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως τα ενεχυροδανειστήρια χρυσού έχουν πολλαπλασιαστεί και πληρώνουν σε χρήμα 'μονόπολης'!

Επενδύστε σε χρυσό αλλιώς θα βρεθείτε προ εκπλήξεως μόλις καταρρεύσει το χρήμα, εσκεμμένα, με σύνθημα της παγκόσμιας τράπεζας. Για τα υπόλοιπα αδέλφια θα τους πω το προφανές επενδύστε σε σας, στις ικανότητές σας και δημιουργήστε οι ίδιοι την τροφή σας μαζέψτε σπόρους και σκεφτείτε η κατάρρευση είναι κοντά, μόλις μας πάρουν το χρήμα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για επιβίωση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...