ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

0 Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά


Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά «Κατασπαράσσει» τα πάντα στο πέρασμά του - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Οι παρακάτω εικόνες θα μπορούσαν να αποτελούν σκηνές από ταινία τρόμου και καταστροφής του πλανήτη, χολυγουντιανής υπερπαραγωγής.

Όμως η πραγματικότητα τις περισσότερες φορές ξεπερνάει τη φαντασία…

Οι παρακάτω εικόνες είναι πέρα για πέρα αληθινές και τραβήχτηκαν στη λίμνη Lake Mille Lacs στη Μινεσότα των ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ένα κινούμενο παγωμένο τσουνάμι εισβάλλει στη στεριά καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το τεράστιο παγωμένο κύμα μπήκε μέσα στα σπίτια που βρίσκονταν κοντά στην ακτή, ενώ οι ιδιοκτήτες τους παρακολουθούσαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

0 Απίθανες αντιδράσεις παιδιών σε νέες γεύσεις (Video)

Αντιδράσεις παιδιών σε νέες γεύσεις
Μια σειρά από παιδιά πολύ μικρής ηλικίας δοκιμάζουν νέες γεύσεις για πρώτη φορά στη ζωή τους και οι αντιδράσεις τους καταγράφονται σε αργή κίνηση!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...