ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

0 Οι πιγκουίνοι φορούν «παγωμένο» παλτό για να επιβιώσουν στο ψύχος !!!

Οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι «φορούν» μια αόρατη ασπίδα κρύου αέρα που αποτρέπει την απώλεια θερμότητας από το σώμα τους και επιτρέπει στα πτηνά να επιβιώνουν στις παγωμένες θερμοκρασίες της Ανταρκτικής.
Αυτό προκύπτει από νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Biology Letters. «Στα περισσότερα πτηνά τα φτερά εμποδίζουν την απώλεια θερμότητας γι’ αυτό και η θερμοκρασία της επιφάνειας του σώματός τους είναι, υπό κανονικές συνθήκες, λίγους βαθμούς υψηλότερη από την θερμοκρασία περιβάλλοντος», επισημαίνεται στη μελέτη του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης, με επικεφαλής τον Δρ. Dominic McCafferty.

0 Ένα χάσκι και μια πολική αρκούδα… φίλοι για πάντα!

Οι αρκούδες και τα σκυλιά είναι εχθροί από τη φύση τους...

Όλοι το γνωρίζουμε αυτό! Όμως, σε αυτά τα ...
δύο συμπαθή ζώα που βλέπετε στις φωτογραφίας μάλλον κανείς δεν τους το έχει πει…

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τις… διαχύσεις μεταξύ τους, οι οποίες υποδηλώνουν -αν μη τι άλλο- ότι μια καταπληκτική φιλιά υπάρχει ανάμεσά τους!

0 Εξώδικο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στο ΣΚΑΪ και στον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, απέστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου για σχόλιο που έγινε για το πρόσωπό του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στράφηκε ενάντια στον δήμαρχο, επειδή αντιτίθεται στο ξεπούλημα και της Θράκης στην καναδική πολυεθνική «El Dorado Gold» και του πρόσαψε δόλο στην αντίθεσή του αυτή.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο δήμαρχος, για να τα λέει αυτά, υπερασπίζεται κάποια άλλα οικονομικά συμφέροντα».

Αναλυτικά το εξώδικο:

0 Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα: Βενεζουέλα, ενας ενοχλητικός γείτονας


Ούγκο Τσάβεζ. Οι οπαδοί του τον λάτρεψαν, η αντιπολίτευση της χώρας του τον μίσησε θανάσιμα. Οι ΗΠΑ υποστήριξαν τρεις προσπάθειες για την ανατροπή του, μεταξύ των οποίων κι ένα πραξικόπημα που απέτυχε την τελευταία στιγμή. Τελευταία, ένας ακροδεξιός τηλεπαρουσιαστής, υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, κάλεσε την CIA να τον δολοφονήσει.

Ποιος πραγματικά ήταν και τι πίστευε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας που στη Λατινική Αμερική θεωρείται ένα νέο είδος Τσε Γκεβάρα; Για να δώσει απάντηση στα ερωτήματα, ο Στέλιος Κούλογλου συνάντησε τους συμμάχους και τους αντιπάλους του Τσάβεζ.

Μεταξύ τους ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, αλλά και ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στις αιματηρές ταραχές, οι οποίες οδήγησαν στην προσωρινήαπομάκρυνση του Τσάβεζ από την εξουσία, τον Απρίλιο του 2002. Στο Καράκας, αλλά και στην επαρχία η κάμερα της εκπομπής μιλάει με απλούς ανθρώπους και καταγράφει τις μεταρρυθμίσεις του προέδρου της Βενεζουέλας και τα κοινωνικά μέτρα που τον κάνουν τόσο δημοφιλή ανάμεσα στους φτωχούς.

0 Υπόγεια πόλη και σιδηροδρομικό δίκτυο κάτω από τη Αμερική! (Video)

Αν όντως είναι πραγματικότητα, για ποιό λόγο κατασκευάστηκε; 
 
Δείτε το video.. 
 
 

0 Time: 90 χρόνια ιστορίας σε 120 δευτερόλεπτα

Ενενήντα χρόνια κυκλοφορίας συμπλήρωσε το εβδομαδιαίο περιοδικό Time. Το εμβληματικό περιοδικό βγήκε για πρώτη φορά στα περίπτερα των Ηνωμένων Πολιτειών την 3η Μαρτίου 1923. Με αφορμή τα γενέθλια του, η συντακτική ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο διηγείται τα 90 χρόνια "ζωής" του Time σε 120 δευτερόλεπτα.

Τα εξώφυλλα του συζητήθηκαν, προκάλεσαν, χαρακτήρισαν την εποχή τους και έμειναν στην ιστορία για την ευρηματικότητα τους. Από το 1928 και μετά, απέκτησαν και διατηρούν το χαρακτηριστικό κόκκινο πλαίσιο τους.

0 Δωδεκάνησα: Από την Κατοχή στην Ενσωμάτωση - Μαρτυρίες ΝΕΤ (Βίντεο)

Στο επεισόδιο «Δωδεκάνησα, από την Κατοχή στην Ενσωμάτωση» παρουσιάζεται η ιστορία της προσάρτησης των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα....

Αυτό το σύμπλεγμα νησιών του Αιγαίου Πελάγους έζησε συνεχείς εναλλαγές κατακτητών και δέχτηκε επιδράσεις, που είναι φανερές στο μεγαλύτερο μέρος της αρχιτεκτονικής τους. Από το 1912, οι Ιταλοί κατείχαν τα Δωδεκάνησα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ποτέ δεν ξεχνούσαν τα κατεχόμενα Δωδεκάνησα και αγωνίζονταν για την ένωση με την υπόλοιπη χώρα.

Μετά την πτώση του Μουσολίνι, περιήλθαν για μικρό διάστημα στην Γερμανική κατοχή και έπειτα ξεκίνησε ο διπλωματικός αγώνας για την τελική ενσωμάτωσή τους με την Ελλάδα. Στις 14 Μαίου του 1945 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη επίσκεψη της ελληνικής κυβέρνησης στα Δωδεκάνησα, με το θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ και με εκπρόσωπο της Ελλάδας, τον Αντιβασιλέα Δαμασκηνό.

1 ΟΡΓΗ!!! ΤΑ JUMBO ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, «ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ» ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;;;
Για την προώθηση της πορνείας μέσω των «αποκριάτικων στολών» από το συγκεκριμένο κατάστημα παιχνιδιών (!!!), γράψαμε ήδη εδώ. Όμως, εκεί έχουν έτοιμη την δικαιολογία πως "απευθύνονται σε ενήλικες"!

ΕΔΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ;;; ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ «ΝΤΥΘΟΥΝ» (=ΓΔΥΘΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ;;; 10; 11; 12; 13;

0 Μάθημα οικολογίας από μια χελώνα

Η δυσμορφία της οφείλεται σε ένα σκουπίδι...

Ένα καλό μαθήματα για τους ασυνείδητους που αδιαφορούν για την απόρριψη των σκουπιδιών, αποτελεί η ιστορία και η εικόνα μιας χελώνας από το Missouri των ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη χελώνα παρουσιάζει μια δυσμορφία στο καβούκι της. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια γενετική ανωμαλία, ούτε για κάποιο άγνωστο είδος χελώνας.

Η δυσπλασία αυτή δημιουργήθηκε εξαιτίας ενός σκουπιδιού το οποίο βρέθηκε στο διάβα του ζώου.

0 Η ευτυχία βρέθηκε στην Κίνα

Το «Βόρειο Πάρκο Ιαματικών Λουτρών» (North Hot Spring Park), στην μεγάλη πόλη Chongqing στην ΝΔ Κίνα, θεωρείται η καλύτερη πηγή ιαματικών λουτρών σε ολόκληρη την Ασία. Το “Brilliant Resort & Spa Chongqing”, που βλέπετε στην φωτογραφία, «ακουμπά» σε βουνό και «βλέπει» σε ποτάμι, κρυμμένο στην καρδιά των καταπράσινων ορεινών όγκων της περιοχής.
Ο Παράδεισος, ή έστω, μια εκδοχή του, είναι εδώ, και βρίσκεται λίιιιγο μακριά μας. Δείτε και πείτε μας τη γνώμη σας:

0 Η τελευταία εποχή των παγετώνων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...