ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

0 Αρχαιολογικός χώρος θα κηρυχτεί η Χώρα Σερίφου

Η Σέριφος, το νησί που έζησε ο Περσέας και από το οποίο ξεκίνησε την περιπετειώδη διαδρομή του μέχρι να βρει τη Γοργόνα Μέδουσα, κρύβει πολλούς θησαυρούς, όχι μόνο φυσικού κάλλους αλλά και αρχαιολογικούς. Γι’ αυτό το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), στην τελευταία του συνεδρίαση, αντιμετώπισε θετικά την πρόταση κήρυξης του αρχαιολογικού χώρου της Χώρας της Σερίφου.

Οι σημαντικές αρχαιότητες στην ευρύτερη περιοχή της πανέμορφης Χώρας ήταν αυτές που οδήγησαν τα μέλη του ΚΑΣ να γνωμοδοτήσουν ομόφωνα υπέρ της κήρυξης του αρχαιολογικού χώρου της, στον οποίο θα ενταχθεί ο μεσαιωνικός οικισμός, το Κάστρο και οι μεταβυζαντινοί ναοί, ένας αρκετά εκτεταμένος αδόμητος χώρος –στον οποίο έχουν βρεθεί ψηφιδωτά δάπεδα-, καθώς και ο ναός της Παναγίας (Γενέσιον της Θεοτόκου). Εκτός του αρχαιολογικού χώρου θα βρεθεί η συνοικία Λάκκα, λόγω απουσίας ευρημάτων.

0 Γρίφοι: 8 αινίγματα για δυνατά μυαλά


Γρίφοι: 8 αινίγματα για δυνατά μυαλά (1)

Σας προκαλούμε να… σπαζοκεφαλιάσετε με οκτώ απλούς αλλά «ξύπνιους» γρίφους, που ακονίζουν το μυαλό και το κρατούν σε εγρήγορση. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις των αινιγμάτων, χωρίς να κλέψετε;


Ακολουθούν οκτώ γρίφοι που χρειάζονται σκέψη –από λίγη έως πολύ- και σύντομα αινίγματα, με τα οποία, ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να βρείτε την απάντηση, περνά ευχάριστα η ώρα. Δείτε στην συνέχεια τις απαντήσεις, πιο κάτω, και πείτε μας στο τέλος του δημοσιεύματος αν καταφέρατε να βρείτε τις λύσεις. Έτοιμοι;

1 ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών.
Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα..... πλαίσια της παγκόσμιας προσπάθειας κατάργησης των συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων μέσω του Codex Alimentarius. Ο Codex Alimentarius (Κώδικας Διατροφής) είναι μια ευρωπαϊκή επιτροπή ελέγχου του παγκόσμιου εμπορίου και ζητημάτων τροφήςΜεταξύ των άλλων ρυθμίσεών της είναι και η κατάργηση των καλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής και των βοτάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό αποτελεί καίριο πλήγμα κατά της φυσικής και εναλλακτικής ιατρικής, που βασίζονται στις βιταμίνες και στα άλλα συμπληρώματα διατροφής καθώς και στα βότανα για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών. Φυσικά πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Αν οι άνθρωποι τρέφονται σωστά, λαμβάνουν βιταμίνες, μέταλλα και άλλαθρεπτικά συστατικά μέσω συμπληρωμάτων διατροφής και αν λαμβάνουν βόταναθα είναι υγιείς και δεν θα χρειάζονται να λαμβάνουν φάρμακα.

0 Η ψηφιακή εποχή και ο κίνδυνος να μείνουμε χωρίς αναμνήσεις…[Video]

Lost MemoriesΕδώ και αρκετά χρόνια έχουμε μπει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή, όπου όλα αποθηκεύονται σε σκληρούς δίσκους, κάρτες μνήμης και παρόμοια μέσα, ενώ τα τελευταία 2-3 χρόνια λανσάρεται η αποθήκευση των δεδομένων μας (φωτογραφίες, ταινίες, αρχεία κλπ.) σε cloud υπηρεσίες.

Παρόλα αυτά, το παρακάτω φιλμάκι του Francois Ferracci έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι τα γραπτά (ή καλύτερα τα εκτυπωμένα..) είναι αυτά που μένουν. Το Lost Memories μέσα σε 3 λεπτά μας δείχνει ότι οι αναμνήσεις μας μπορεί να χαθούν με μιάς αν κάτι πάει στραβά με την ψηφιακή αποθήκευση.

0 System Of A Down - Chop Suey!

0 Metallica -Wherever I May Roam (Music Video)


0 Αποδείξεις για τα Chemtrails ..Μια μαρτυρία για τα επίπεδα αλουμινίου στο αίμα!


 

Από  το  ιστολόγιο   "Έρευνα  και  Επιστήμη" 
" Σας γράφω για το θέμα των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails), που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία μου. Τα τελευταία χρόνια ξεχνάω πολύ εύκολα, έχω συχνούς πονοκεφάλους, νιώθω συνεχώς κούραση ή εκνευρισμό. Η διατροφή μου αποτελείται από βιολογικά προϊόντα εδώ και 18 χρόνια, και όλα τα σκεύη με τα οποία μαγειρεύω είναι ανοξείδωτα. Δηλαδή, δεν έχω αλουμινένιες κατσαρόλες, για να δικαιολογείται τόσο αυξημένο αλουμίνιο στο αίμα μου. Επίσης, δεν έχω καπνίσει ποτέ. Το φαινόμενο με τους αεροψεκασμούς άρχισα να το παρατηρώ το 2004, μετά από προτροπή της ξαδέρφης μου που ζει στο Los Angeles.
Τότε άρχισα να παρατηρώ τον ουρανό και να βγάζω φωτογραφίες. Από τότε, όπου και αν βρισκόμουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ο ουρανός ήταν γεμάτος από λευκές γραμμές όλων των σχημάτων, τα χημικά ίχνη των αεροπλάνων. Και εκεί που είχε λιακάδα το πρωί, μέχρι το μεσημέρι είχε συννεφιά.

0 Σμύρνη: «κοιτάζοντας» τη Χίο και αναπολώντας την Ελλάδα

Η σημερινή Σμύρνη, μια «ανάσα» από τη Χίο, εκτός από ένα τμήμα της, σε τίποτα δε θυμίζει την ανατολίτικη όψη της παλαιάς Σμύρνης, με το ιπποκίνητο τραμ της προκυμαίας, τα στενά σοκάκια και τα ξύλινα σπίτια. Ταξιδέψτε στη σημερινή πόλη, όπου τίποτα σχεδόν δε μένει για να θυμίζει την παλιά, ελληνική ιστορία της.


Στον ανατολικό μυχό ενός κόλπου απέναντι από τη Χίο, στα κεντρικά τουρκικά παράλια του Αιγαίου πελάγους, βρίσκεται η ιστορική πόλη της Σμύρνης ( http://bit.ly/Q4AMt8 ), μία από τις αρχαιότερες πόλεις και λιμένες της Μεσογείου, που καταστράφηκε και πυρπολήθηκε, από τους Τούρκους, το 1922 και κατοικήθηκε από ελληνικούς πληθυσμούς από την αρχαιότητα και μέχρι τότε.

0 «Θα σε βρούμε». Ανατριχιαστική διαφήμιση της Nestlé που χρησιμοποιεί τσιπ εντοπισμού για να βρει τον νικητή διαγωνισμού

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ: Σε μια διαφήμιση για το νέο διαγωνισμό στις σοκολάτες Kit Kat της Nestlé δίνεται με τρόπο …διασκεδαστικό η εικόνα ενός αστυνομικού κράτους ‘Μεγάλου Αδελφού’ που παρακολουθεί όλους τους ‘υπηκόους’ του με δορυφόρο. 
Ο τίτλος του διαγωνισμού είναι «Θα σε βρούμε» (We Will Find You) και δείχνει να έχει τοποθετηθεί ένα τσιπ παρακολούθησης στο εσωτερικό της σοκολάτας που "κερδίζει", επιτρέποντας στους υπεύθυνους στα κεντρικά γραφεία της Nestlé την παρακολούθηση του ‘νικητή’ μέσω δορυφόρου και την αποστολή ειδικής ομάδας που θα βρει τον νικητή και θα του δώσει το βραβείο του.

Η τηλεοπτική διαφήμιση αναφέρει:

0 Mίλησε κι ...Βενιζέλος! Και τι είπε; «Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι εργαστήριο λιτότητας»!!!!

«Το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος διεξάγεται σε μία εποχή καθοριστική για το μέλλον της Ευρώπης», δήλωσε την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος τόνισε ότι είναι υποχρέωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών «να προτείνουμε μία ολοκληρωμένη πολιτική που δεν περιλαμβάνει μόνο δημοσιονομική σταθερότητα και πειθαρχία αλλά το νέο μοντέλο ανάπτυξης».

«Ειδικά για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες, που είμαστε σε προγράμματα προσαρμογής έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να μην είμαστε εργαστήριο λιτότητας, αλλά εργαστήριο για αυτό το νέο ευρωπαϊκό μοντέλο ανάπτυξης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πριν από το δείπνο των ηγετών των 27 σοσιαλιστικών κομμάτων (ε, βέβαια, μετά το ωραίο φαγοπότι, θα πρέπει να ειπωθούν και οι ...ανάλογες π@π@ριές!) πραγματοποιήθηκε συνάντηση των επικεφαλής των σοσιαλιστικών κομμάτων του νότου.

0 Το 80% της άγριας βλάστησης δε θα υπήρχε χωρίς τις μέλισσες!

Χωρίς τις μέλισσες η τροφή μας θα περιορίζονταν σε καλαμπόκι, ρύζι και σιτάρι. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, το 84% από τα καλλιεργούμενα φυτά χρειάζονται τη μέλισσα για επικονίαση ενώ το 80% της άγριας βλάστησης οφείλεται στις μέλισσες! Γενικότερα πάντως τα έντομα αυτά, που θεωρούνται τα σπουδαιότερα από οικονομικής άποψης για τον άνθρωπο, συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στο 15-30% της παραγωγής τροφίμων...

«Ευτυχώς, για μας, η μέλισσα είναι ένα ανθεκτικό και ευπροσάρμοστο στις αντιξοότητες έντομο», όπως εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο εντομολόγος, καθηγητής Γεωπονίας του ΑΠΘ, Ανδρέας Θρασυβούλου και τονίζει πως:

«Χάρις στους μελισσοκόμους οι πληθυσμοί της μέλισσας είναι περισσότεροι από πέρσι στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα τα μελίσσια (οι κυψέλες) αυξήθηκαν από 1.200.000 σε 1.560.000».

0 Βάζουν φόρους και στα υγραεριοκίνητα οχήματα

Βάζουν φόρους και στα υγραεριοκίνητα οχήματα

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν παρά τις υποσχέσεις για χαμηλή τιμή.

Αλήτες, Ψεύτες, Υποκριτές

Ένα βαρύ πλήγμα για τις εταιρείες μετατροπής καυσίμου αυτοκινήτων από βενζίνη σε...
υγραέριο θα αποτελέσει η σχεδιαζόμενη εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης και στο υγραέριο.
 
 Φυσικά, η τιμή του υγραερίου θα εκτοξευτεί και την... λυπητερή θα πληρώσουν οι καταναλωτές που έχουν κάνει τις απαραίτητες μετατροπές στα οχήματά τους.
 
 Σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, η τιμή στο υγραέριο αναμένεται να διαμορφωθεί στα 1,20 ευρώ ανά λίτρο από 0,90 ευρώ σήμερα τη στιγμή που η τιμή του πετρελαίου κίνησης κυμαίνεται στο 1,5 ευρώ/λίτρο. Την ίδια ώρα, η κατανάλωση υγραερίου είναι λίγο υψηλότερη συγκριτικά με την αμόλυβδη.

0 Δείτε πόσο βίαια μια μαύρη τρύπα εξαφανίζει ένα αστέρι (φώτο - βίντεο)

Όλα είναι αποτέλεσμα αρχή και τέλους μιας μαύρης τρύπας. Στα δίχτυα μιας μαύρης τρύπας ούτε ένα άστρο δεν μπορεί να ξεφύγει όταν πέσει.

Μια τέτοια «μάχη» βλέπουμε στη φωτογραφία. Είναι πραγματική η φωτογραφία. 

Είναι ότι πιο σπάνιο μπορούμε να δούμε και η πρώτη φορά που τηλεσκόπια «βλέπουν» σε εξέλιξη πως μια μαύρη τρύπα εξαφανίζει ένα άστρο.

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια καταπληκτική εικόνα του φαινομένου.

Ο γαλαξίας όπου έγινε η «μάχη» βρίσκεται σε απόσταση 2,7 δισ. ετών φωτός από εμάς και στο κέντρο του βρίσκεται μια γιγάντια μαύρη τρύπα.

Αναπαράσταση στο βίντεο μιας τέτοιας μάχης από έλληνες επιστήμονες :  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...