ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

0 Εμφανίστηκε φάλαινα στις ακτές της Μεσογείου!!!

 Έμειναν έκπληκτοι οι λουόμενοι!

Μία φάλαινα μήκους 12 μέτρων εμφανίστηκε στις ακτές της Μεσογείου. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι η ίδια με αυτήν που έχει εμφανιστεί άλλες δύο φορές τους τελευταίους οχτώ μήνες.

Η φάλαινα εμφανίστηκε κοντά στην ακτή σε τουριστικό θέρετρο της Τοσκάνης, αφήνοντας τους λουόμενους μ' ανοιχτό το στόμα με τις φιγούρες και τα παιχνίδια της.

Δείτε τις φωτογραφίες του εντυπωσιακού θηλαστικού:


tacoalatipota.blogspot.com

1 ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

0 Κλείνει και η νευρολογική

Με λουκέτο απειλείται η νευρολογική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου λόγω των σοβαρών ελλείψεων που αντιμετωπίζει.

Το τμήμα βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς φροντίδα εκατοντάδες συνάνθρωποί μας και να υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα είχε επισημανθεί έγκαιρα τόσο από το σύλλογο των νοσοκομειακών γιατρών, όσο και από τον ιατρικό σύλλογο Ρόδου, ενώ σχετική επισήμανση είχε κάνει και το Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

Τονίζεται ότι το πρόβλημα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς δεν....
υπάρχει η ειδικότητα γιατρού νευρολόγου ούτε στο ΙΚΑ για να καλύψει τις ανάγκες των ασφαλισμένων.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι για πολλά χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη νευρολογική κλινική ο κ. Γιάννης Κλιάφας ο οποίος οδηγήθηκε σε συνταξιοδότηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί η κλινική να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Πηγή : Ροδιακή

0 Νεαρός ζωγράφος «μαγνητίζει» με τα έργα του!


Οι πίνακές του γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστοι! Ο Κίερον Γουίλιαμσον, στα 8 του χρόνια, έχει καταφέρει όχι μόνο να ζωγραφίζει αλλά και να… ξεπουλάει την πραμάτεια του!

Ο λιλιπούτειος ζωγράφος......διοργανώνει εκθέσεις και μέσα σε μισή ώρα οι τοίχοι είναι άδειοι καθώς τα έργα του πουλιούνται με τρομερή ταχύτητα.

Τα έσοδά του αγγίζουν τις 200.000 ευρώ, τη φορά εννοείται, και διαθέτει περισσότερους από 1.500 θαυμαστές ενώ υπάρχει λίστα αναμονής για να αποκτήσει κάποιος ένα έργο του!

ΔΕΙΤΕ: Μερικούς από τους πίνακές του που γίνονται ανάρπαστοι:

tacoalatipota.blogspot.com

 

 

0 Αυτός είναι ο Ιταλός Τομάσο Πάντοα Σκιόπα που διορίστηκε - με μισθό 45.000 ευρώ τον μήνα!

Απο: listonplace.blogspot.com
Ποιος είναι ο Ιταλός Τομάσο Πάντοα Σκιόπα, που διορίστηκε - με μισθό 45.000 ευρώ τον μήνα!- στην θέση του «οικονομικού συμβούλου» του Γιώργου Παπανδρέου;

Ο κ. Σκιόπα όμως δεν είναι ένας κοινός νεοφιλελεύθερος διαχειριστής.  

O Ιταλός (Bilderberg) "οικονομικός σύμβουλος" του Έλληνα (Bilderberg) πρωθυπουργού


Συμμετέχει στο επιτελείο των πιο αντιδραστικών παγκόσμιων θεσμών, που επιδιώκουν και ουδόλως το κρύβουν την οικοδόμηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, με την κατάργηση του έθνους-κράτους, που συνιστά το.... μόνο υπαρκτό πλαίσιο άσκησης δημοκρατίας, και την απόδοση της αρμοδιότητας οικονομικής πολιτικής σε υπερεθνικούς οργανισμούς που εκπροσωπούν την ολιγαρχία του χρήματος, σε τράπεζες και σε επιχειρήσεις. Για τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ κ.λπ., η δημοκρατία - όση υπήρξε τέλος πάντων μετά τη Γαλλική Επανάσταση - ήταν τελικά μια... δυσάρεστη παρένθεση, που καιρός είναι να κλείσει.
Ο κ. Σκιόπα υπήρξε εκ των πρωτεργατών της Ευρωπαϊκής νομισματικής ενοποίησης τύπου Μάαστριχτ, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται η εγγύηση των αποδόσεων του χρηματιστικού κεφαλαίου και η απαγόρευση κεϋνσιανών διορθώσεων και πολιτικών, που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν τους εκπροσώπους της πιο τερατώδους και ολοκληρωτικής ολιγαρχίαςτου χρήματος, που εμφανίστηκε σε όλη την ιστορία του ανθρώπινου γένους. Το Μάαστριχτ. όπως έχουμε τώρα την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, συνιστά την πιο ακραία, εξτρεμιστικά μονεταριστική και νεοφιλελεύθερη οικονομική δομή που δημιουργήθηκε ποτέ στην ιστορία. Αυτή η δομή, μαζί με τη θεσμοποίηση της απόλυτης ελευθερίας των ροών κεφαλαίου και εμπορευμάτων, επιβάλλει την κατεδάφιση του...
ευρωπαϊκού κοινωνικού κράτους, δηλαδή του πολιτισμού.
Εκτός από πρωτεργάτης του Μάαστριχτ και βετεράνος του ΔΝΤ, ο «Ιταλός φίλος» του Γιώργου Παπανδρέου διαθέτει και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που αποσκοπεί στην εδραίωση της αμερικανικής ηγεμομονίας παγκοσμίως, διά της υποταγής της Ευρώπης στις ΗΠΑ και διά της διεθνούς επικράτησης των νεοφιλελεύθερων δογμάτων.
Είναι επίσης ένας από τους «Τριάντα».
Η «Ομάδα των Τριάντα»: Διευθυντήριο της παγκοσμιοποίησης
Εκτός από την Μπίλντεμπεργκ, ο Σκιόπα συμμετέχει στην «Ομάδα των Τριάντα» που έχει ιδρύσει, με παραπλήσιους της Μπίλντεμπεργκ σκοπούς, με περισσότερο όμως οικονομικό - νομισματικό και λιγότερο πολιτικό περιεχόμενο, το Ιδρυμα Ροκφέλερ, συντονίζοντας τους εκπροσώπους τριάντα από τις μεγαλύτερες τράπεζες του πλανήτη ή άτομα στενά συνδεδεμένα μαζί τους. Τις απόψεις και τα σχέδια αυτής της ομάδας, που, δυστυχώς για μας, ήρθε να εφαρμόσει στο πειραματόζωο Ελλάς, ιδίως με την πρωτοφανή ανάμειξη του ΔΝΤ στα ζητήματα της Ευρωζώνης, διατύπωσε ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ: χρειάζεται το ΔΝΤ, γιατί δίχως αυτό η παγκόσμια οικονομία δεν θα μπορούσε να γίνει ένα εξιδανικευμένο όραμα απόλυτα ρευστών, άψογα ενημερωμένων και πλήρως αρρύθμιστων αγορών κεφαλαίου». Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τα τμήμα του διεθνούς κατεστημένου που επιδιώκει το πέρασμα της εξουσίας από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις των εθνών -κρατών στα θεσμικά ή λιγότερο θεσμοποιημένα κέντρα του χρηματιστικού κεφαλαίου και της αυτοκρατορικής ισχύος, στυλοβάτες ενός υπό εκκόλαψη παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.
«Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», λέει ο λαός. Μια ματιά στην «παρέα» του Σκιόπα στην «Ομάδα των Τριάντα» είναι απολύτως αποκαλυπτική για το είδος των δυνάμεων που εκπροσωπεί ο σύμβουλος του κ. Παπανδρέου. Επικεφαλής είναι ο Πολ Βόλκερ, α άνθρωπος που γκρέμισε την ιδέα της ρύθμισης στην οικονομία των ΗΠΑ, καταστρέφοντας το αμερικανικό κεϋνσιανό ισοδύναμο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Ο Βόλκερ υπήρξε ο κύριος αρχιτέκτονας της οικονομικής πολιτικής του - περίπου ακροδεξιού - προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν, μαζί μετον Μάρτιν Φελντστάιν, επίσης μέλος των «Τριάντα». Οι περισσότεροι από δαύτους είναι πρώην ή νυν διευθυντικά στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της οργάνωσης που έχει καταστρέψει τις περισσότερες οικονομίες παγκοσμίως - στη Ρωσία, αίφνης, οι συνέπειες της δράσης και των συνταγών του ΔΝΤ ήταν, κρινόμενες από την πτώση της παραγωγής, των επενδύσεων, του προσδόκιμου ζωής κ.λπ, ανάλογες ή χειρότερες από τα αποτελέσματα της εισβολής του Χίτλερ στη Σοβιετική Ενωση το 1941!
Στην «Ομάδα των Τριάντα» συμμετέχουν επίσης μια σειρά από «μπουμπούκια» του νεοφιλελευθερισμού, όπως ο πρωτεργάτης της πολωνικής θεραπείας-σοκ Μτταλσερόβιτς ή οι «ξεθεμελιωτές» των κοινωνιών του Μεξικού και της Βραζιλίας, Ζεντίγιο και Νέτο, Συμμετέχουν επίσης οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων παγκοσμίως αμερικανικών και αμερικανοεβραϊκών τραπεζών, όπως π.χ. ο Τζέικομπ Φρένκελ, αντιπρόεδρος της διαβόητης για το ρόλο της το 2008 AIG, ο Άντριου Κρόκετ, πρόεδρος της JP Morgan της οικογένειας Ροκφέλερ, ο Σερ Ντέιβιντ Γουόκερ, ανώτερος σύμβουλος της Stanley, ο Greg Hausler, πρώην στέλεχος της Lazard, ο Μάριο Ντράγκι, κυβερνήτης της Τράπεζας της Ιταλίας και βετεράνος της Goldman Sachs. Και επειδή « η Goldman είναι παντού», δεν είναι μόνο με τους διάφορους ανθρώπους της στην Επιτροπή των «Τριάντα», είναι και με τον ίδιο το διευθύνοντα σύμβουλό της Gerald Corrigan που συμμετέχει. Οπως επίσης συμμετέχει ο βετεράνος του ΔΝΤ και νυν επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας του Ισραήλ Στάνλει Φίσερ και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Αργεντινής Ντομίνγκο Καβάλιο, γνωστός για τη συμβολή του στην καταστροφή της πατρίδας του!
Πολύ παράξενες, λοιπόν, οι «παρέες» του «κεντροαριστερού μας χαφ». Μας έλεγαν πριν από τις εκλογές για μια επιτροπή προοδευτικών οικονομολόγων - Στίγκλιτζ, Γκαλμπρέιθ, Σεν - και βρεθήκαμε τελικά με ό,τι πιο αντιδραστικό υπάρχει παγκοσμίως! Στη νεότερη ελληνική ιστορία, μετά τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, αλλά και στα ευρωπαϊκά χρονικά, δεν νομίζουμε ότι υπήρξε ποτέ τόσο κραυγαλέα αντίθεση κυβερνητικής ρητορείας και πράξης, όσο στη σημερινή σοσιαλιστική Ελλάδα.
Μερικά έθνη πιο... ίσα από τα άλλα
Οι θεσμοί στους οποίους συμμετέχει ο Σκιόπα, παρά την ιταλική του καταγωγή, είναι κυρίως αμερικανικοί και αμερικανοεβραϊκοί, οι πιο «εξτρίμ» θεσμοί και οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης. Σπανίως και μόνο επικουρικά συμμετέχουν σε αυτούς εκπρόσωποι άλλων εθνοτήτων. Μιλάνε για πολυεθνικότητα, αλλά είναι μια άκρως αγγλοσαξονική και εβραϊκή πολυεθνικότητα.
Πρέπει να υπογραμμίσουμε, στο σημείο αυτό, ότι δεν εντυπωσιάζει μόνο ο αριθμός των συμβούλων του Έλληνα πρωθυπουργού και οι ιδέες τους, ακριβώς στον αντίποδα αυτών που υποστηρίζει δημόσια ο κ. Παπανδρέου. Εντυπωσιάζει και ο ακραία επιλεκτικός χαρακτήρας της εθνικής τους προέλευσης, όπως και του συνόλου των διεθνών επαφών του Έλληνα πρωθυπουργού. Πρέπει να ψάξουμε με το φανάρι για να βρούμε σε αυτές - αν βρούμε - κανέναν Γάλλο, Γερμανό ή Ρώσο. Αντίθετα, έχει πλημμυρίσει ο κόσμος από Αγγλοσάξονες και Εβραίους. Ακόμα και η Επιτροπή του για τη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης και του γραφείου του αποτελείται από έναν Αμερικανό, έναν (εβραϊκής καταγωγής) Σουηδό, ένα Βρετανό και έναν Αυστραλό. Όχι μόνο είναι ξένοι, αλλά δεν είναι τουλάχιστον Γερμανοί ή Γάλλοι, οι δύο εθνότητες που επηρέασαν αποφασιστικά τη συγκρότηση του νεότερου ελληνικού κράτους. Τι είδους έργο είναι δυνατόν να προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι στον πρωθυπουργό της Ελλάδας ή στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση; Υπάρχουν άλλες χώρες που χρησιμοποίησαντόσους ξένους ειδικούς; Η κατάσταση αρχίζει και θυμίζει τους Αμερικανούς στην Ελλάδα του Εμφυλίου ή τη Ρωσία μετά την πτώση του κομουνισμού, όταν είχε αποβιβαστεί μια ταξιαρχία ξένων (που κατέστρεψαν τελικά τη χώρα).
Διερωτάται κανείς γιατί ο κ. Παπανδρέου έχει ελάχιστες έως μηδαμινές επαφές με Γάλλους, Γερμανούς, Ρώσους, Κινέζους, Αραβες, μη φιλοαμερικανούς τριτοκοσμικούς, γιατί ο διεθνής του ορίζοντας μοιάζει τόσο απελπιστικά αμερικανικός και παγκοσμιοποιημένος. Ο κόσμος είναι πολύ πιο περίπλοκος, η Ελλάδα έχει άλλες ανάγκες και κινδυνεύει, όπως πορεύεται, να πάθει στο τέλος ασφυξία και να πεθάνει.

0 ΗΞΕΡΑ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΥΤΕΣ

 

0 Top 10 των πιο τρομακτικών προσγειώσεων [video]Δείτε ένα βίντεο με τις πιο τρομακτικές προσγειώσεις αεροπλάνων...crazygreekblogger.blogspot.com

0 The Truman Show - Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές (Μην αμφιβάλλεις!)


Πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια από τότε που προβλήθηκε η ταινία The Truman Show(1998) και αν ήδη τότε ένιωθα πως είμαι ένας εκκολαπτόμενος Truman σήμερα είμαι σίγουρος ότι θέλω να σηκώσω πανιά και να δραπετεύσω από αυτή τη καθημερινή φθηνή παράσταση. 
 
Ο Truman Burbank φαινόταν να έχει μια ήσυχη, φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα, χωρίς εγκληματικότητα στη γειτονιά του, είχε δηλαδή ένα μοτίβο ζωής σαν αυτό το όμορφο πρότυπο δυτικού τρόπου ζωής που τόσο πολύ θέλουμε να βιώνουμε. 

Είχε φίλους, δουλειά και ένα όμορφο σπίτι.Όμως μέσα του κάτι δε.... πήγαινε καλά
 και ήθελε να ταξιδέψει και να φτάσει στα νησιά φίτζι, για να δει και να κατανοήσει τον κόσμο, το μόνο του εμπόδιο ήταν η φοβία που είχε για το νερό, λόγω ενός παιδικού ατυχήματος. Ο Truman είναι ένας άνθρωπος που από την στιγμή που γεννήθηκε κινηματογραφείται 24 ώρες το 24ωρο, είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και η ζωή του διαδραματίζεται σε ένα τεράστιο στούντιο. Πόσο σκληρό..
όλοι του οι φίλοι και  γνωστοί είναι κομπάρσοι και ηθοποιοί. Ο μοναδικός σκοπός που είχε η ζωή του ήταν να διασκεδάζει εκατομμύρια τηλεθεατές παγκόσμιος.  Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Truman να κάνει όνειρα και να κρατάει μυστικά. Σήμερα η κοινωνία βρίσκεται στο ρόλο του διασκεδαζόμενου κοινού, όμως την ίδια στιγμή καλείται να αποδείξει την ανθρώπινη ευαισθησία της και να ξεφύγει από αυτό το σαθρό σκηνικό πραγματώνοντας το ρόλο του Truman, που με μόνο όπλο την ανθρώπινη φύση του και το ένστικτο, νίκησε όλο αυτό το καλοστημένο διαφημιστικό παιχνίδι και έγινε ο κυρίαρχος του εαυτού του ,νικώντας φοβίες αλλά και την άγνοια που είχαν φροντίσει να έχει. Κάπως έτσι βλέπω τα πράγματα σήμερα, βλέπω ότι υπάρχει ένα μεγάλο σκηνικό, υπάρχουν αυτοί που σκηνοθετούν την παράσταση, υπάρχουν από την άλλη οι τηλεθεατές (μάζα) που παρακολουθούν και συγκινούνται, δέχονται να παίξουν τους ηθοποιούς και τους κομπάρσους, δέχονται να ξεγελάσουν τους λίγους εν δυνάμει Truman που οραματίζονται μια διαφορετική πραγματικότητα, χωρίς να θεωρούν ως κόστος, τη θυσία του να.. περιθωριοποιούνται για το θάρρος τους να εκφράζουν τη σκέψη τους!, επίσης υπάρχουν αυτοί που έχουν προϊόν να διαφημίσουν και κερδίζουν από αυτή την παράσταση και τέλος αυτοί που θα γίνουν οι Truman γιατί μέσα στην απλότητας τους, έχουν το φως να βλέπουν την ουσία σε αυτή τη γεμάτη σκοτάδι ζωή. Πίσω από κάθε σκηνικό κρύβονται διαμορφωτές γνώμης με εξουσία στο μυαλό σου, θέλουν να σε κάνουν μαλθακό και να σε ευνουχίσουν, σε ονομάζουν μάζα και σε παίζουν, σε αγοράζουν σε πουλούν και σε επιβραβεύουν αν είσαι υπάκουος στις προσταγές τους. Όμως όταν βλέπεις όλους να γυρνάνε το κεφάλι απότομα σε μια κατεύθυνση μη βιάζεσαι να κοιτάξεις και εσύ!Κοίτα και από την άλλη, θύμα του αντιπερισπασμού.. Μη σηκώνεσαι γρήγορα μαζί με τους άλλους όταν φτάνει το τρένο, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή κερδίζοντας λίγο χρόνο. Μην πας να αποβιβαστείς νωρίτερα από την ώρα που θα φτάσεις στον προορισμό σου, περίμενε την πόρτα να ανοίξει, ήρεμα μετά κατέβα με αυτοέλεγχο και βήμα σταθερό. Μην αμφιβάλλεις ότι η ζωή σου είναι ένας αντικατοπτρισμός του Truman ,σκέψου μόνο πόσοι από τους φίλους σου είναι κομπάρσοι και θα καταλάβεις.... 
listonplace.blogspot.com/
 

0 Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!!!ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2010

ΑΘΗΝΑ : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

ΩΡΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Είμαι αυτός που ψήφισε ΚΑΝΕΝΑΣ στην ερώτηση ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Είμαι ένας σοσιαλιστής αναρχικός, αριστερόστροφος ακροδεξιός, φιλελεύθερος τρομοκράτης. Ανήκω στην κατώτερη μέση τάξη των βιοπαλαιστών. Και με την ευκαιρία της κρίσης θυμήθηκα αυτά που μου έλεγαν τόσα χρόνια, πολλοί μεγάλοι άνθρωποι, όπως ο.... Γκάντι, ο Κρισναμούρτι, ο Βίλχελμ Ραιχ , αλλά και ο Χριστός, για τη μεγάλη δύναμη που κρύβω μέσα μου. Για το τι μπορώ να κάνω. Και βρήκα τη λύση να σας σταματήσω:

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

Ναι καλά ακούσατε. Απλώς θα σταματήσω να υπακούω. Θα σταματήσω να βγαίνω κάθε πρωϊ στη δουλειά, να δουλεύω μέχρι το βράδυ, να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, να τα παίρνω από εκεί, να τα πηγαίνω αγγλικά, γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο, να πέφτω το βράδυ ξερός να δω λίγη τηλεόραση να αδειάσει το κεφάλι μου, και να κοιμάμαι. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 11/09/2010. Και θα κατέβω στο δρόμο, μαζί με τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου, τον παππού και τη γιαγιά και θα μείνω εκεί. Δεν θα φύγω από εκεί, μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματά μου. Δε θα δουλέψω. Αν θέλετε όλοι εσείς να κινώ την οικονομία της Ελλάδας, θα παίξετε με τους όρους μου. Θα κατέβω στο δρόμο με ένα σακίδιο με τρόφιμα, περισσότερα από όσα χρειάζονται γι αυτούς που δεν έχουν, και θα το αναγομώνω κάθε πρωϊ.

ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.

Με ξεγελάσατε και αυτήν την φορά. Μου είπατε ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα μου φτιάξετε μια άλλη Ελλάδα, ότι θα τιμωρήσετε τους εγκληματίες, ότι θα φροντίσετε για την ευημερία μου.

Και εσείς προδότες, όχι μόνο δεν κάνατε όσα λέγατε, όχι μόνο μου είπατε ψέματα, αλλά με κοροϊδεύετε κατά πρόσωπο καλώντας πολιτικούς να δώσουν λόγο για αδικήματα που παραγράφηκαν και τιμωρώντας τους με αφαίρεση κομματικής ταυτότητας. Πουλήσατε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, χωρίς πριν να με ρωτήσετε, και χωρίς να μου δώσετε άλλη διέξοδο. Ετοιμάζεστε να διαμελίσετε την χώρα μου. Γουρούνια.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Είμαι o τυχερός κληρονόμος της πιο όμορφης πατρίδας του κόσμου. Και της πιο πλούσιας. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι έρευνες, και οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ελληνες επιστήμονες που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν είμαι ούτε φτωχός, ούτε κακομοίρης. Και αρνούμαι να γίνω. Εχω λεφτά. Αλλά δεν σας τα δίνω γιατί το χρέος που έχετε στα χέρια σας είναι προϊόν απάτης, με σκοπό την υποδούλωση των Ελλήνων. Βλέπω ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσω είναι η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ:

-ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

-ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

-ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

0 Τι έχουν πάθει όλοι με "Το Σύμβολο του Διαβόλου" ??«Αυτός είναι ένας παλιός, γνωστός χαιρετισμός του ενός σατανιστή προς τον άλλον. Συνήθως, οι Illuminati είναι πολύ πιο ‘λεπτοί’ και δεν το...
συνηθίζουν να το κάνουν δημοσίως» ‘Svali’
‘Svali’, είναι το ψευδώνυμο μίας γυναίκας που....


υπήρξε «προγραμματίστρια ελέγχου του νου» και εκπαιδεύτρια (‘mind control programmer and trainer’), κάτι σαν υπεύθυνη προπαγάνδας για τους Illuminati. Όλα αυτά μέχρι το 1996 που έγινε χριστιανή και εγκατέλειψε την μυστική εταιρία.

«Ένα σύμβολο σκεπάζει ή κρύβει ένα μυστικό, και σκεπάζει έτσι μυστικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις μπορούν, όταν ελευθερωθούν, να έχουν ένα ισχυρό αποτέλεσμα." Foster Bailey.
Και αυτό που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες είναι ένα απλό καπάκι από στυλό που μοιράζει η προσφιλής κατά τα άλλα επιχείρηση, για να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας. Ταυτόχρονα εύχεται να έχουν «αφυπνισμένο νου», καλή πρόοδο και γιατί όχι, να μιμηθούν και τη χειρονομία αυτή, αφού θεωρείται τόσο φυσιολογική και διαδεδομένη πλέον. Αργότερα, αν είναι χαλαρές οι αντιστάσεις τους, με τον ίδιο απλό και φυσιολογικό τρόπο θα «μαγνητιστούν» και από ότι κρύβεται πίσω από τα σύμβολα αυτά και τους ανθρώπους που τα ασπάζονται..και πάει λέγοντας.
Πέρα από τις χειρονομίες είναι τα κρυφά μηνύματα από τα οποία πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας και τους κινδύνους που δεν φαίνονται. Επειδή είμαστε οι μόνοι που τα πονάμε, ΕΜΕΙΣ δεν πρέπει να ανεχόμαστε ούτε να τα βλέπουμε και να αντιδρούμε πριν από αυτά και πριν αναρωτιόμαστε που έμπλεξε το παιδί και γιατί τελευταία είναι τόσο απόμακρο….
Όποιος έλαβε το μήνυμα, το έλαβε.


dinatos.blogspot.com/

0 ΚΑΣΟΣ

Η Κάσος είναι ένα από αυτά τα τυπικά ελληνικά νησιά, εκείνα που φανταζόμαστε σαν εικόνα της πραγματικά, παραδοσιακης, ανέγγιχτης Ελλάδας.
Ο ρυθμός είναι αργός, και αν θέλετε χαλάρωση, η Κάσος είναι μια από τις καλύτερες λυσεις.
Με μόνο δύο ταξί στο νησι, θα έχετε πολλές ωρες ανενόχλητο ύπνο, με την εξαίρεση ίσως απο κανενα γάιδαρο ή πετεινό. Θα εχεται κοντα σας τη φύση και τα καταγάλανα νερά.
Λόγω της απομόνωσης, το νησί ήταν πάντοτε ψτωχο.
Οι άνδρες του νησιού ασχολούνται με την αλιεία ή εργάζονται σε πλοία, και εχουν πολλές ελπίδες ότι θα αυξήθει ο τουρισμός.
Θα βρείτε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι, αλλά οι μόνοι που μιλούν αγγλικά είναι συνήθως αυτοί που έχουν αναγκαστεί να εργαστούν στο εξωτερικό.

Ιστορία : 
 Η Κάσος για πρώτη φορά αναφέρεται από τον Όμηρο στην ....Ιλιάδα, όταν ο Ελληνικός στόλος σταμάτησε εδώ κατα την εξστρατεία στην Τροία.
Το νησί ονομαζοταν επίσης Αμφη, Αχνη και Αστράβη.
Το όνομα Κάσος προέρχεται , σύμφωνα με το μύθο, από τον πρώτο κάτοικο του νησιού, που ήταν ένας κρητικός πρίγκιπας.
Αυτό δείχνει ότι οι Μινωίτες ήταν μεταξύ των πρώτων που εγκατασταθηκαν στο νησί.
Κατά τον 8ο αιώνα π.Χ. η Κάσος κατακτήθηκε από τη Ρόδο, και 300 χρόνια αργότερα έγινε μέλος της Αθηναϊκής Συμμαχίας, όταν ο πολεμος κατά των Περσών ενωσε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα η Κάσος ανήκε στους Ενετούς, αλλά ήταν στην πραγματικότητα μια πειρατική φωλιά.
Όταν οι Τούρκοι κατελαβαν το νησί τον 18ο αιώνα, η Κάσος ειχε φήμη ως ενα ευημερο νησί με ένα ισχυρό εμπορικό στόλο.
Η ειρωνεία για τους Τούρκους ηταν οτι η Κάσος βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον πολέμου της Ανεξαρτησίας, που άρχισε το 1821, δεδομένου ότι το νησί συνέβαλε με την Ελληνική πλευρά, με ένα στόλο πάνω από 80 πλοία.
Δυστυχώς, αυτό δεν βοήθησε το νησί, δεδομένου ότι σχεδόν όλοι πέθαναν κατά τη διάρκεια του πολέμου: είτε ως μαχητές, ή όταν οι Τούρκοι για τιμωρία σκοτωσαν πολλους απο τουςο κατοικους της.
Οι Τουρκοι εμειναν εδώ μέχρι το 1921, όταν οι Ιταλοί ανέλαβαν τη διοικηση του νησιου.
Η Κάσος τελικά απελευθερώθηκε το 1948.
Μέχρι τότε, το νησί ήταν εντελώς φτωχό, και μονο μέχρι πρόσφατα το νησί άρχισε να ευημερει ξανά.

Αξιοθέατα:
 Το Φρυ είναι η πρωτεύουσα του νησιού και είναι ενα πολύ γραφικό χωριο με πέτρινα σπίτια. Υπάρχει μια εκκλησία που αξίζει να επισκεφτείτε εδώ η εκκλησια του Αγ. Σπυρίδωνα.
Ο Εμποριός είναι άλλο ένα όμορφο χωριό, με μια εκκλησία αφιερωμένη στην Παναγία.
Στην Ελληνοκάμαρα υπάρχουν σπηλιές όπου οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ίχνη νεολιθικών οικισμών.
Το Σελάϊ είναι μια σπηλιά με σταλακτίτες που αξιζει να επισκεφθείτε.
Στην Πόλη, την παλιά πρωτεύουσα, υπάρχουν ορισμένα υπολείμματα του Ενετικό Κάστρου, και μια όμορφη εκκλησία, η Αγια Τριάδα.

Δραστηριότητες:
Η Κάσος είναι ενα πολύ ήσυχο νησι.
Εκτός από το να απολαυσετε τον ήλιο και την θάλασσα, μπορείτε να ασχοληθητε με το ψαρεμα και τις καταδυσεις, ή κολύμπη με αναπνευστήρα, ή γιατί οχι να εξερευνήσετε το νησί με τα πόδια!

Παραλίες :
Υπάρχουν λίγες καλές παραλίες οπως ο Αντιπέρατος,το Αυλάκι και η Χέλατρος που θεωρούνται απο τις καλύτερες.
Ένα μικρό σκάφος μπορεί επίσης να σας μεταφέρει στο νησί Αρμάθια όπου υπάρχει μια όμορφη παραλία.

Νυχτερινη ζωή και διασκέδαση:
Θα βρείτε μερικά μπαρ στο Φρυ αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ ήσυχο.
Στο νησί οργανώνονται πολλά τοπικά πανηγύρια σε πολλές γιορτές αγίων, το καλοκαίρι γίνονται πανηγύρια της Αγίας Μαρίνας το Ιούλιου, της Παναγιάς και του Αγιου Φανούριου τον Αυγουστο καθώς και του Σταυρού τον Σεπτέμβρη.
Στα πανηγύρια της Κάσου θα εχετε την ευκαιρία να δείτε τοπικούς χορούς και να ακούσετε τοπική μουσική.

Φαγητό και Εστιατόρια :
Τα περισσότερα εστιατόρια στη Χώρα είναι παραδοσιακές ελληνικές ψαροταβέρνες, αλλά υπάρχει και μια πιτσαρία.
Μια σπεσιαλιτέ του νησιού είναι τα αποξηραμένα χταπόδια, το φρέσκο ψάρι γενικά είναι το πιο τυπικό φαγητό στο νησί.


Ψώνια και αγορές :
Οι τοπικές σπεσιαλιτέ βασίζονται σε γαλακτοκομικά προϊόντα, αξιζει να δοκιμάσετε τα δύο τοπικά τυριά ελαϊκή και σιτάκα.
Στο νησί θα βρείτε επίσης πολλές τοπικές σπεσιαλιτέ οπως το πιλάφι σουπιάς με μελάνι απο την σουπιά.

Συγκοινωνίες: 
Με μόνο δύο ταξί στο νησι, ενας καλος τρόπος ειναι με τα πόδια.
Υπάρχει επίσης μια βάρκα που μπορεί να σας μεταφέρει το μικρό νησί Αρμαθιά.

Δρομολόγια :
Υπάρχουν πτήσεις από Αθήνα και Ρόδο η Κάρπαθο για την Κάσο, με πλοίο υπάρχουν τακτικά δρομολόγια από Πειραιά, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ :

ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑ
Φρυ
Τηλ:2245041268

ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΕΣΙΣ
Τηλ:2245041201

ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ
Κασος
Τηλ:2245041495

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κασος
Τηλ:2245041890

Πληροφορίες για Κασο
Γενικές πληροφορίες                                             
Μέγεθος: 65 τετραγωνικά χιλιόμετρα                  
Πληθυσμός: περίπου 1200                                    
Τράπεζες Ταμειακές μηχανές: Εμπορικη Ταπεζα
Τιμές : Μεσαίες

 Χρήσιμα Τηλέφωνα
Διεθνής κωδικός: 0030
κωδικός: 22450
Γιατρός: 41333
Λιμεναρχείο: 41288
Αστυνομία 41222
Αεοροδρομιο- 41587

http://i-diadromi.blogspot.com

0 ΤΙ ΕΙΝΑΙ BLOG ΜΠΑΜΠΑ ;

Οι παρακάτω 9 θέσεις είναι μια προσπάθεια να διαδοθεί η ιδέα του τι πραγματικά είναι ένα blog, με τελικούς αποδέκτες όχι μόνο τον κόσμο, αλλά...
και την Πολιτεία και τα Media. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να το αναπαράγουν (με ένα απλό copy paste) όσοι μπλογκερς συμφωνούν με τις θέσεις του.


1. Τα blogs είναι διάλογος – ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ....ψέματα ή συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες – τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.
 
olastontako.blogspot.com
 

0 Αφαλατωτής νερούKatadyn Survivor 06
Με βάρος μόλις 1 κιλό, ο Katadyn Survivor 06 είναι ο μικρότερος χειροκίνητος αφαλατωτής στον κόσμο και μπορεί εύκολα να χωρέσει σε ένα κιτ έκτακτης ανάγκης.
Απομακρύνει βακτήρια, ιούς και άλλους ρυπαντές και μπορεί να παράγει 100 ml νερού σε.... λιγότερο από 5 λεπτά, μετατρέποντας έτσι το θαλασσινό νερό σε πόσιμο.

0 Αφαίρεσαν 23 κιλά κακοήθη όγκο!

Τον μεγαλύτερο κακοήθη όγκο αφαίρεσαν γιατροί στο Μπουένος Άιρες από την μήτρα μιας γυναίκας.
Δεν το πίστευαν ούτε οι χειρούργοι, όμως ο όγκος ζύγιζε περίπου 23 κιλά. Όσο δηλαδή είναι ένα μωρό τεσσάρων μηνών.

Η είδηση «τράβηξε» το ενδιαφέρον της.... ιατρικής κοινότητας, καθώς όπως δήλωσε ο γιατρός της «δεν υπάρχουν αναφορές για μεγαλύτερο όγκο».
Η 54χρονη γυναίκα υπέφερε καιρό από πόνους, κυρίως όταν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έφερε τον όγκο στο σώμα της 18 μήνες.
 
 tapantaedo1.blogspot.com

0 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ...

Αγωνιστικές δράσεις, που θα εκδηλωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, απoφάσισαντα συνδικάτα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στον ΟΣΕ, στη διάρκεια κοινής σύσκεψης, στην οποία, όπως ανακοινώθηκε, συζητήθηκε η πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο των ΔΕΚΟ που...

έχει σχέση με τις δημόσιες μεταφορές και σύμφωνα με τα συνδικάτα περιλαμβάνει ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις εργαζομένων, μείωση μισθών και κατάργηση κεκτημένων. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 5ωρης στάσης εργασίας το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου 2010, και κοινή Συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ που θα περιγράφει τη σημερινή κατάσταση στις μεταφορές και τις θέσεις των συνδικάτων για Δημόσιες και με Κοινωνικό χαρακτήρα συγκοινωνίες. Τα συνδικάτα ζητούν από την κυβέρνηση να σταματήσει την απαξίωση των ΔΕΚΟ-Μεταφορών, όπως αναφέρουν και άμεση συνάντηση με τους Αρμόδιους Υπουργούς.

fimotro.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...