ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

0 Δεκανέας ετών 12! Ο νεαρότερος Έλληνας υπαξιωματικός

Το μπόι του δεν ξεπερνούσε τα 140 – 150 εκατοστά. Το πρόσωπο ήταν ακόμη παιδικό. Δεν είχαν καν ξεκινήσει να εμφανίζονται χνούδια, όχι γένια. Στο άλογο έφτανε με δυσκολία να αγγίξει τη σέλα. Όμως όσο μπόι του έλειπε, τόσο σίδερο και τσαγανό είχε στην καρδιά του.
Τις πράξεις και τα ανδραγαθήματα του θα τα ζήλευαν μεγαλύτεροι μπαρουτοκαπνισμένοι και σφυρηλατημένοι στη φωτιά του πολέμου, στρατιώτες. Στο άκουσμα του ονόματος του Τούρκοι και Βούλγαροι πάγωναν. Γεράσιμος Ραφτόπουλος, ετών 12...

0 19 ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με  τη μείωση του πληθυσμού .
Όπως βλέπετε  οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.

0 ΑΠΑΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η προκληθείσα από τον άνθρωπο υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί μία καλοστημένη κατασκευή των Illuminati που ξεκίνησε από τον Όμιλο των Ιλλουμινάτι της Ρώμης. Αποτελεί το μέσο για την εφαρμογή ενός παγκόσμιου φόρου από μία Παγκόσμια Κυβέρνηση. Ο συγκεκριμένος φόρος θα δημιουργήσει «προηγούμενο» και θα συντελέσει στο να φορολογούνται όλες οι πράξεις αγοραπωλησίας.
 “Με στόχο να ανακαλύψουμε έναν νέο εχθρό που μας ενώνει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η απειλή της υπερθέρμανσης, η έλλειψη πόσιμου νερού και η απειλή του υποσιτισμού θα δημιουργήσει συγκεκριμένους «κοινούς εχθρούς». Στην ολότητά τους αυτά τα φαινόμενα, και σε συνδυασμό με τις αλληλεπιδράσεις που εμφανίζουν, στοιχειοθετούν μία κοινή απειλή με απαιτήσεις αλληλεγγύης από όλους τους ανθρώπους. Όμως κατά τη κατασκευή τους ως κοινών απειλών, πέφτουμε στη παγίδα να θεωρούμε τα ίδια τα συστήματα ως αίτια. Κατασκευάσαμε έτσι τον αληθινό εχθρό, που είναι η ίδια η ανθρωπότητα.“

0 Εσύ φίλε μου θα γίνεις ζόμπι ;;;;;

Εσύ φίλε μου θα γίνεις ζόμπι ;;;;;
Μετά τις 17 του Ιούνη είχα πέσει σε μια κοινωνικοπολιτική κατάθλιψη και η πρώτη μου η σκέψη για δυο βδομάδες ήταν να φύγω στην καβάτζα κινδύνου που έχω σημειωμένη μονο μέσα στο μυαλό μου.

Έλεγα:
Πως γίνεται εγώ ένας άνθρωπος που ζει σένα χωριο του νομου Σερρών, ο οποιος νομος ανήκει στην Μακεδονία, η οποια με την σειρά της ανήκει στην Ελλάδα, η οποια Ελλάδα θέλει να ανήκει στην Ευρώπη, η Ευρώπη κατοικεί στον πλανήτη γη ο οποιος είναι ένα κομμάτι του ηλιακού μας συστήματος το οποιο ανήκει σε ένα γαλαξία από τους αμέτρητους του απειρου σύμπαντος, τι στο διάβολο σημαντικός μπορώ να είμαι εγώ και ποσο μικρός έως αόρατος είναι ο ρόλος μου σε όλο αυτό το χαοτικό σύμπλεγμα.

0 ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Πόσο Γήινη είναι ;;;

Οι αρχαίοι είχαν την αντίληψη ότι η Αλήθεια είναι μια φωτιά που όταν δεν ξέρει κανείς να τη χρησιμοποιήσει. Καίει αντί να θερμάνει και να φωτίσει (πράγμα που παρατηρείται δυστυχώς στις μέρες μας). Οι ανακαλύψεις ξεπερνούν σε ευρύτητα όλες εκείνες που ο άνθρωπος πραγματοποίησε ως σήμερα και οι προοπτικές που ανοίγουν μπροστά μας φέρνουν τον ίλιγγο. Μπροστά στη δύναμη της τεχνολογίας το απείρως μεγάλο αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει και το απείρως μικρό παρέδωσε έντρομο τα σημαντικότερα μυστικά του.

0 Τα 9 περίεργα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Στο πέρασμα των χρόνων τα αθλήματα υφίστανται... παραλλαγές και διαφοροποιήσεις. Άλλα οδηγήθηκαν στην οριστική ακύρωσή τους.


Δείτε τα εννιά πιο περίεργα αγωνίσματα που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων και καταργήθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, όπως τα κατέγραψε το περιοδικό Time.

0 7 λόγοι που σας κάνουν να ξυπνάτε κουρασμένοι

7 λόγοι που σας κάνουν να ξυπνάτε κουρασμένοι (3)
Ο ύπνος αποτελεί σημαντική πηγή ενέργειας για τον άνθρωπο και είναι ισάξιας δυναμικής με την τροφή. Τι συμβαίνει όμως όταν οι διαταραχές στον ύπνο σας κάνουν να ξυπνάτε κουρασμένοι;

0 Η Κίνα σε αριθμούς



Η Κίνα σε αριθμούςΤο μεγαλύτερο σε πληθυσμό κράτος του πλανήτη με περισσότερους από 1,3 δισ. κατοίκους είναι ταυτόχρονα και το πιο αναπτυσσόμενο σε διάφορους τομείς. Λένε ότι οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια αλλά στην περίπτωση της Κίνας είναι εντυπωσιακοί. Ας δούμε μερικά δεδομένα:

Έχει το μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό με 780 εκ. ανθρώπους. Το 2009 παρήγαγε: 68 εκ τηλεοράσεις LCD, 620 εκ. κινητά τηλέφωνα, 60 εκ. ψυγεία.

Έχει 300 εκ. αγρότες και παράγει το 26% της παγκόσμιας παραγωγής ρυζιού. Το ρύζι καλύπτει το 1/4 των ενεργειακών αναγκών των Κινέζων ενώ στις ΗΠΑ συνεισφέρει κατά μόνο 2%!

0 Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από… φελλούς!

perierga.gr - Πορτρέτα μεγάλης κλίμακας από... φελλούς!
Ο εικονογράφος Scott Gundersen συγκεντρώνει φελλούς εδώ και χρόνια όχι με σκοπό να εμπλουτίσει κάποια -ενδεχομένως- παράδοξη συλλογή αλλά προκειμένου να έχει τα απαραίτητα «υλικά» που του χρειάζονται για να δημιουργήσει τα πρωτότυπα πορτρέτα του.

Πολλές χιλιάδες φελλοί απαιτούνται για την ολοκλήρωση γυναικείων και αντρικών πορτρέτων σε μεγάλη κλίμακα, και μάλιστα σε διάφορες χρωματικές διαβαθμίσεις, ανάλογα με το χρώμα του κρασιού από το μπουκάλι του οποίου προέρχονται…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...