ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

0 ΑΠΑΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η προκληθείσα από τον άνθρωπο υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί μία καλοστημένη κατασκευή των Illuminati που ξεκίνησε από τον Όμιλο των Ιλλουμινάτι της Ρώμης. Αποτελεί το μέσο για την εφαρμογή ενός παγκόσμιου φόρου από μία Παγκόσμια Κυβέρνηση. Ο συγκεκριμένος φόρος θα δημιουργήσει «προηγούμενο» και θα συντελέσει στο να φορολογούνται όλες οι πράξεις αγοραπωλησίας.
 “Με στόχο να ανακαλύψουμε έναν νέο εχθρό που μας ενώνει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η απειλή της υπερθέρμανσης, η έλλειψη πόσιμου νερού και η απειλή του υποσιτισμού θα δημιουργήσει συγκεκριμένους «κοινούς εχθρούς». Στην ολότητά τους αυτά τα φαινόμενα, και σε συνδυασμό με τις αλληλεπιδράσεις που εμφανίζουν, στοιχειοθετούν μία κοινή απειλή με απαιτήσεις αλληλεγγύης από όλους τους ανθρώπους. Όμως κατά τη κατασκευή τους ως κοινών απειλών, πέφτουμε στη παγίδα να θεωρούμε τα ίδια τα συστήματα ως αίτια. Κατασκευάσαμε έτσι τον αληθινό εχθρό, που είναι η ίδια η ανθρωπότητα.“
 

 - “Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση”, Μία αναφορά από το Συμβούλιο του Ομίλου της Ρώμης (*Οργάνωση των Ιλλουμινάτι) από τον Alexander King και τον Bertrand Schneider, 1991.

Η.Π.Α. : ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ

Στις 27 Ιουνίου, το Διακυβερνητικό Πάνελ για τη Κλιματική Αλλαγή - Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) εξέδωσε ανακοίνωση η οποία ανέφερε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εφαρμογής μίας σειράς συστάσεων οι οποίες είχαν εκδοθεί τον Αύγουστο του 2010 από το Διακαδημαϊκό Συμβούλιο- InterAcademy Council (IAC), δηλαδή την ομάδα που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των μεγαλύτερων επιστημονικών ακαδημιών του κόσμου, ώστε να παράσχει συμβουλευτική προς τους διεθνείς φορείς.

Πίσω από αυτή τη φαινομενικά τυπική και γραφειοκρατική διαδικασία, κρύβεται ένα σημαντικό γεγονός.

Το Διακυβερνητικό Πάνελ για τη Κλιματική Αλλαγή αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή παγκοσμίως για τις καταστροφές που προκαλεί η υπερθέρμανση του πλανήτη από τον άνθρωπο, και τις σχετικές περιβαλλοντικές προειδοποιήσεις.

Οι τέσσερες εκθέσεις του Πάνελ (η πέμπτη έκθεση αναμένεται να εκδοθεί το 2013 και το 2014) αναφέρονται ως πηγές από το Φορέα Περιβαλλοντικής Προστασίας των Η.Π.Α και από εθνικές ακαδημίες επιστημών σε ολόκληρο τον κόσμο ως αδιάσειστη απόδειξη ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη που έχει προκληθεί τις τελευταίες δεκαετίες έχει δημιουργηθεί από ανθρώπινες πράξεις και αποτελεί απόδειξη μίας κλιμακούμενης περιβαλλοντικής κρίσης..

Εάν οι εκθέσεις του IPCC έχουν όντως σοβαρά επιστημονικά σφάλματα, όπως αναφέρουν αρκετοί σκεπτικιστές του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη, τότε το επιστημονικό οικοδόμημα του κινήματος της «προκληθείσας από τον άνθρωπο υπερθέρμανσης του πλανήτη», αυτομάτως υποβαθμίζεται.

Ο πόλεμος που έχει κηρύξει η διοίκηση Ομπάμα κατά του άνθρακα μπορεί να είναι εντελώς ακατάλληλος. Δισεκατομμύρια δολάρια επενδύονται μονάχα στην Αμερική για ανανεώσιμες πηγές ενέργειες. Τρισεκατομμύρια δολάρια επιβαρύνουν τους φορολογούμενους για να διορθωθεί μία κατάσταση, η οποία δεν έχει καμία επιστημονική βάση..

Οι συστάσεις που εκδόθηκαν από το Διακαδημαϊκό Συμβούλιο δεν αποτέλεσαν απλώς προσαρμογές σε μία θεμελιωδώς έγκυρη επιστημονική διαδικασία. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα ευρήματα του Συμβουλίου σχετικά με τις Εκθέσεις του Πάνελ για τη Κλιματική Αλλαγή:

Το Διακαδημαϊκό Συμβούλιο ανέφερε ότι το Πάνελ για τη Κλιματική Αλλαγή αποτυγχάνει να δώσει τη πρέπουσα βαρύτητα και αναφορά στις εναλλακτικές εκδοχές και να παράσχει λεπτομερείς γραπτές αναφορές και απαντήσεις στους Αξιολογητές των Εκθέσεων. Με απλά λόγια, οι εκθέσεις του Πάνελ για τη Κλιματική Αλλαγή δεν έχουν αξιολογηθεί για την εγκυρότητά τους από ομάδα ανεξάρτητων αξιολογητών…

Επίσης το Διακαδημαϊκό Συμβούλιο ανέφερε ότι το Πάνελ χρησιμοποιούσε επιστήμονες για να συγγράψει τις εκθέσεις όχι βάσει επιστημονικών προσόντων αλλά βάσει πολιτικών προϋποθέσεων, και έτσι οι εκθέσεις είναι μεροληπτικές και συμφωνούν απόλυτα με την οπτική του «περιβαλλοντικού κινδύνου», η οποία ευνοείται από τη πολιτική ελίτ..
 
http://www.apocalypsejohn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...