ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

0 Mountain Biker, το να συγκρουστείς με αντιλόπη ενώ κάνεις ποδήλατο δεν γίνεται συχνά! [Video]



http://periergaa.blogspot.com/

0 3D ζωγραφιές στο δρόμο...

Ο Joe Hill είναι ένας καλλιτέχνης που ειδικεύεται στα πορτραίτα και στην 3D τέχνη στο δρόμο. Οι ζωγραφιές του είναι τόσο φανταστικές που είναι δύσκολο να διακρίνεις ποιο μέρος είναι πραγματικό και ποιο όχι.

0 Ποτέ μην τα βάζεις με μια κότα...

…Γιατί μπορεί να αποδειχθεί πως δεν είναι καθόλου «κότα»!

0 Επέτειος της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς [βίντεο]

Σαν σήμερα, πριν από 67 χρόνια (12/10/1944) σήμανε το τέλος της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, με τους Γερμανούς να αποχωρούν από την Αθήνα. Σήμερα, η Ελλάδα θεωρητικά είναι ελεύθερη, οι Γερμανοί, όμως είναι εδώ και δεν σκοπεύουν να φύγουν σύντομα.
Το 1944 οι Αθηναίοι πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους, έπειτα από την υποστολή της ναζιστικής σημαίας στην Ακρόπολη που έφερε τέλος στην κατοχή των 1.625 ημερών. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, η «σύγχρονη» Ελλάδα εξελίχθηκε (;) σε μία ευρωπαϊκή χώρα, συμμετέχοντας στην ενιαία Ευρώπη ως ισότιμος (;) εταίρος.

0 Μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία με δεκάδες κεραυνούς από το νησί της Ικαρίας

· Σε μία λήψη - διαρκείας - ο φωτογράφος κατάφερε να "συλλάβει" 70 κεραυνούς!!!
"ΣΤΑΥΡΟΣ"
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_9883.html

0 Όρος που ξεπερνά σε ύψος ο,τιδήποτε γήινο, καταγράφηκε σε αστεροειδή!

Μία νέα τρισδιάστατη φωτογραφία του γιγαντιαίου όρους που βρίσκεται στον αστεροειδή Vesta, έδωσε στη δημοσιότητα η NASA. Το πελώριο βουνό εντοπίστηκε στον Νότιο Πόλο του αστεροειδή και υπολογίζεται ότι ξεπερνάει σε ύψος ο,τιδήποτε υπάρχει στη Γη! Με την κορυφή του να ορθώνεται σε ύψος 22 χλμ από την επιφάνεια του Vesta, οι ερευνητές της NASA δικαίως μιλούν για... τρία Εβερεστ στη συσκευασία του ενός!

0 Παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν τη φωλιά του Κράκεν!!

Ερευνητές από Κολέγιο της Μασαχουσέτης με επικεφαλής τον παλαιοντολόγο Μαρκ Μακ Μέναμιν, υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν αρχαία φωλιά του μυθικού Κράκεν!
  Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν στο ετήσιο συνέδριο της Γεωλογικής Εταιρείας της Αμερικής, στη Μινεάπολη στις 10 Οκτωβρίου, μέσα στη φωλιά βρέθηκαν τα οστά θυμάτων του Κράκεν, ανάμεσά τους εκείνα Ιχθυόσαυρων, οι οποίοι θεωρούνται από τα κορυφαία αρπακτικά ζώα της θάλασσας!
  Το κράκεν που φέρεται να ζούσε στην φωλιά αυτή, πρέπει να είχε μήκος τουλάχιστον 30 μέτρων και κατά τον Μακ Μέναμιν αποτελεί τη λύση στο μυστήριο των απολιθωμάτων του Ιχθυόσαυρου! Οι επιστήμονες προσπαθούσαν εδώ και καιρό να βρουν απάντηση στο ερώτημα πώς βρέθηκαν τα οστά Ιχθυόσαυρων (κάποια έφταναν και τα 14 μέτρα), στην συγκεκριμένη περιοχή. Το γεγονός ότι δεν είχαν θαφτεί όλα την ίδια στιγμή αλλά σταδιακά είχαν μεταφερθεί εκεί, και μάλιστα είχαν τοποθετηθεί σε διάταξη σαν κομμάτια ενός παζλ (στη φωτογραφία), ήταν αυτό που οδήγησε τον παλαιοντολόγο να κάνει τον συσχετισμό με το Κράκεν!

1 Σατιρικό Video : Μαζί τα φάγαμε !!!

Άντε να γελάσουμε λίγο, γιατί αυτοί οι πολιτικοί μας έχουν μιζεριάσει  πολύ...
(Δείτε το σε 720p HQ)
 

0 Βίαζαν, έδερναν και έκλεβαν με τυφλό μίσος...

Σχόλιο: Πολλές φορές τα χώνουμε στην Ελληνική αστυνομία, και καλά της κάνουμε, αλλά θα πρέπει να συγχαίρουμε και τα καλά έργα της. Ελπίζουμε βέβαια οι συλληφθέντες να τιμωρηθούν αυστηρά, αν και δεν το νομίζουμε.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ!Όποτε θέλει η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της.. Τις τελευταίες ημέρες εξαρθρώθηκαν 3 μεγάλες συμμορίες απο αδίστακτους κακοποιούς.. Η συμμορία με τα καλάσνικοφ αντιμετωπίζει ισόβια φυλάκιση!! Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που λήστευαν και χωρίς κανένα δισταγμό βίαζαν κατ' επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους τους κρατούσαν ακόμη και αρχείο.

0 Μετεωρίτης σε μέγεθος αβγού έσκασε σε στέγη στο Παρίσι

To επίθετό τους είναι «Κομέτ», δηλαδή «κομήτης». Σαν να μην έφτανε όμως αυτή η «αστρονομική κληρονομιά, η οικογένεια Κομέτ έπεσε θύμα ενός αρχαίου μετεωρίτη που σφηνώθηκε στην οροφή του σπιτιού τους έξω από το Παρίσι.
Ο διαστημικός βράχος, βάρους 88 γραμμαρίων και μεγάλος σαν αβγό, έσπασε τα κεραμίδια της στέγης το καλοκαίρι, όταν οι Κομέτ έλειπαν σε διακοπές.

0 40% μεγαλύτερο το κοίτασμα στη Κύπρο!


Ακόμη και 40% μεγαλύτερο ενδέχεται να είναι το κοίτασμα φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12 της Κύπρου. Αυτές είναι οι εκτιμήσεις που κάνουν οι ειδικοί μετά από τα πρώτα ευρήματα των γεωτρήσεων.

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν θα ξεπεράσουν ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Ήδη από τη Δευτέρα έχει αρχίζει να “αχνίζει” φυσικό αέριο και σύμφωνα με πηροφορίες που δημοσιεύονται στον κυπριακό Τύπο ο Πρόεδρος Χριστόφιας ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να επισκεφτεί την πλατφόρμα της Noble Energy

Δεν αποκλείεται η επίσκεψη να συνοδευτεί και από το πρώτο «άναμμα» φλόγας στην πλατφόρμα, από φυσικό αέριο από τα έγκατα της θάλασσας της Κύπρου.

0 Σκύλος Vs Άνθρωπος 1-0

Καμιά φορά βλέπω αυτόν το σκύλο στο δρόμο, στις φωτογραφίες και τα video και αναρωτιέμαι για το μυαλό που κουβαλάνε οι άνθρωποι. Το γεγονός ότι ο Λουκάνικος, όχι μόνο συμμετέχει ανελλιπώς αλλά έχει επιλέξει και πλευρά, πέραν των άλλων δείχνει την ομορφιά του αγώνα. Την δύναμη της συμμετοχής. Όπως έλεγε και εκείνη η φοβερή γυναίκα από την Κερατέα: “βγείτε στο δρόμο. Θα γιατρευτείτε!”. Ο Λουκάνικος και ένστικτο διαθέτει και τηλεόραση δεν βλέπει και τον δρόμο μας δείχνει. Γι’ αυτό τον αντιπαθούν και τον κλώτσησαν οι μπάτσοι. Γιατί η παρουσία του τους υποβιβάζει στην αλυσίδα των ειδών κάτω από τον σκύλο. Πολύ κάτω…
http://antistachef.wordpress.com/

0 Το υπερ-βολικό μπουκάλι!

Τι θα συμβεί αν μετατοπίσουμε το στόμιο της φιάλης από την κορυφή σε μια γωνία 45 μοιρών;

Πανέξυπνη λύση από τους σχεδιαστές
Hsu Hsiang-Min, Liu Nai-Wen και Chen Yu-Hsin

0 Εκτός από την Ατλαντίδα...η παράδοση κάποιων λαών μεταφέρει και τη γνώση για...τη...ΜΥΘΙΚΗ ΛΕΜΟΥΡΙΑ !!

ΛΕΜΟΥΡΙΑ


Η άνοδος και η πτώση του πολιτισμού της Lemuria η MU...


Η άνοδος και η πτώση του πολιτισμού της Λεμουριας δεν μπορούν να τεκμηριωθεί ιστορικά, αν και πολλοί έχουν πάει για αναζήτηση αυτής της μυθολογικής ηπείρου.
Οι χαμένοι πολιτισμοί ήταν γνωστοί για να την άνοδο και την πτώση τους - ή στο να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν χωρίς καμία εξήγηση.
Όπως και με την Ατλαντίδα κάποιος μπορεί να σκεφτεί μόνο ως προς αυτό που συνέβη, βασισμένος στα αρχαιολογικά στοιχεία, μύθους, θεωρίες που συναρμολογήθηκαν από τους ερευνητές, και για μερικούς, από μεταφυσικά κανάλια επικοινωνίας.

Η ακριβής θέση της Λεμουριας ποικίλλει αναλόγως με τους διάφορους ερευνητές και τους συντάκτες, αν και είναι μέρος των μυστηρίων της περιοχής του ειρηνικού που ρέει στην αμερικανική ήπειρο, ακριβώς όπως η Ατλαντίδα συνδέεται με τις ατλαντικές περιοχές εδάφους που φθάνουν στη θάλασσα της Μεσογείου.

0 Απίθανες εφευρέσεις μιας ασπρόμαυρης εποχής.


Δείτε μία λίστα με απίθανες εφευρέσεις μιας άλλης εποχής που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

0 Συνέντευξη του Σίλα Σεραφείμ


Η οικονομική κρίση δεν άλλαξε πολλά στην ζωή του Σίλα Σεραφείμ κι αυτό γιατί ακολουθούσε πάντα κάποιους "χρυσούς" κανόνες στην διαχείριση των οικονομικών του.

Δεν ήταν ποτέ υπερκαταναλωτικός και "άπλωνε τα πόδια του μέχρι εκεί που έφτανε το πάπλωμά του."

Ο αγαπημένος ηθοποιός προτείνει αντίσταση  στην "μαυρίλα" της εποχής του Μνημονίου  με όπλα το  χιούμορ, την θετική σκέψη  και την  φιλοσοφία. Απαντάει στις ερωτήσεις του kano-oikonomia.gr και μοιράζεται με  τους αναγνώστες του τα μυστικά της...κουζίνας του!
Συνέντευξη στην Ελένη Λαζάρου

- Εποχή π.κ (προ κρίσης) και εποχή μ.κ (μετά κρίσης).  Άλλαξε πολύ η ζωή του Σίλα Σεραφείμ;
Σχεδόν καθόλου. Όχι γιατί είμαι πλούσιος, αλλά γιατί τα έξοδα μου, εκτός από το να πληρώνω τους λογαριασμούς, ήταν το φαγητό, κάνα βιβλίο και οι διακοπές το καλοκαίρι, που φυσικά δεν ήταν στα «Μονακά» ή στις Βερμούδες. Μπαράκια κι εξόδους, τα έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια γιατί απλώς τα βαρέθηκα. Το θέμα είναι τι κάνεις αν έχεις παιδιά και κάνα δάνειο. Καλά, άμα βγεις και στην εφεδρεία ή στην ανεργία, είναι μια φρίκη, δεν το συζητώ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...