ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

0 Στο "Fast Track" μπαίνει η πίστα Formula 1 του Πειραιά

“Γκάζι” πατάει ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στη στήριξη για τη δημιουργία της πίστας Formula 1 στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη που έγινε χθες στο Δημαρχείο Πειραιά πρόκειται για ένα έργο που θα ενισχύσει την Ανάπτυξη και θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο πρώην Υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ο Βασίλης Δεσποτόπουλος μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου του Μηχανοκίνητου αθλητισμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου - FIA, ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Παπαθεοδώρου Project Manager του DielpisFormula1, ο Θανάσης Πανόπουλος εκπρόσωπος ΓΓ Λιμένων Κώστα Μουτζούρη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στ. Διαμαντίδης και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά Μ. Γεωργιάκος.

0 Πέθανε στις 7/1/2013 ο τελευταίος Τούρκος των Ιμίων

Από μια μυστήρια διαρροή υγραερίου στο σπίτι του, στο προάστιο Tuzla της Κωνσταντινούπολης, απεβίωσε το πρωί της 7 Ιανουαρίου του 2013, ενώ κοιμόνταν, ο Engin Erkman, 44 ετών από το
Balıkesir, ο τελευταίος επιζών Τούρκος κομάντος των Ίμια 17 χρόνια μετά την βραδιά εκείνη που η Ελλάδα και η Τουρκία είχαν βρεθεί στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου.

Ο Engin Erkman τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε σαν αξιωματικός του τουρκικού ναυτικού και μόλις το 2011 είχε συνταξιοδοτηθεί. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Türkiye, ήταν ο τελευταίος επιζών κομάντος της επιχείρησης των Ίμια και μετά την αποστράτευση του ασχολούνταν με διάφορες επιχειρήσεις ενώ είχε ανοίξει και γραφείο στο Τουρκμενιστάν.

Ο θάνατος του κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο που αφορά την τύχη όλης της τουρκικής ομάδας των κομάντο που είχαν αποβιβαστεί στην δυτική Ίμια, καθώς όλοι βρήκαν τον θάνατο κάτω από πολύ μυστήριες συνθήκες.

0 ΗΠΑ - ΣΙΑΤΛ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ

Η σίτιση των αστέγων απαγορεύεται σε πολλές μεγάλες πόλεις στην Αμερική. Το Σιάτλ είναι απλώς η τελευταία πόλη που θα επιβάλουν περιορισμούς στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που τροφοδοτούν τους άστεγους.

Ο "άρτος της ζωής" έχει τη σίτιση των φτωχών στο Σιάτλ για 70 χρόνια, και τώρα εμποδίζονται να το πράξουν σε δημόσια πάρκα χωρίς την έγκριση της πόλης. " Ήταν μια υπηρεσία που προσέφερε δωρεάν, και ήταν μια ευλογία για τους άστεγους "

Τον Δεκέμβριο, ωστόσο, η κοινότητα είπε ότι δεν έχουν την άδεια πλέον να προσφέρουν τα τρόφιμα στο πάρκο.

Ο David Takami απο το ανθρώπινο τμήμα υπηρεσιών του Σιάτλ, είπε ότι η πόλη δεν επιτρέπει σε ομάδες ανθρώπων να ταΐσουν τους αστέγους υπαίθρια χωρίς έγκριση.

0 Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα

Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε.
Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε την ελευθερία έκφρασης και ότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε τους δικούς μας ηγέτες, αλλά στο παρασκήνιο ασκούν «ήπιας δύναμης επιρροή» με έναν τρόπο που είναι εντελώς αδίστακτοι.

Αυτή η παγκόσμια ελίτ χρηματοδοτεί τις πολιτικές εκστρατείες των πολιτικών μας, αυτοί κατέχουν σχεδόν το σύνολο των μεγάλων εταιρειών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αυτοί ασκούν πολύ αυστηρό έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης και η ατζέντα τους προωθείται μέσω των εκπαιδευτικών συστημάτων σχεδόν σε κάθε έθνος στον πλανήτη.

0 Ο εκτελεστής του Σάντι Χουκ πέθανε μια μέρα πριν τη σφαγή στο σχολείο;

Σημείωση: Σε καμία περίπτωση αυτό το άρθρο δεν υποστηρίζει ότι δεν υπήρξαν θύματα που πυροβολήθηκαν στο Sandy Hook Δημοτικό Σχολείο στις 14 Δεκ 2012, απλά επισημαίνει μια σύνθετη λειτουργία ψευδής επιχείρησης με πραγματικά θύματα.
Νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σχετικά με το σχολείο Sandy Hook , καθώς η « επίσημη ιστορία »που δόθηκε στο αμερικανικό κοινό είναι γεμάτη αντιφάσεις. Σύμφωνα με επιβεβαίωση από το genealogybank.com, ο φερόμενος ως μοναχικός σκοπευτής Adam Lanza που άφησε 26 ανθρώπους νεκρούς στις 14 Δεκ 2012, τεκμηριώθηκε ότι ήταν νεκρός μία ημέρα πριν από τη μαζική δολοφονία που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο Sandy Hook στο Κονέκτικατ.

Τα ακόλουθα δεδομένα είναι διαθέσιμα στο genealogybank.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...