ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

0 «Φρούριο» η ΔΕΘ – Πάνω από 3.500 αστυνομικοί θα φυλάνε τον Παπανδρέου!

Ο Παπανδρέου μπορεί να μην ανέβει στην φετινή ΔΕΘ με όλο το κυβερνητικό του επιτελείο, αλλά σίγουρα θα συνοδεύεται από 3.500 αστυνομικούς, για να αποφύγει τα έκτροπα.

Το Μαξίμου είναι σίγουρο ότι η παρουσία Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι ευχάριστη υπόθεση για κανέναν. Ούτε για τον ίδιο ούτε όμως, και για όσους τον αντικρύσουν!

0 6-7 εκατομμύρια € θα μας στοιχίσει το ισλαμικό τέμενος

Η κυβέρνηση των περικοπών, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ικανοποιήσει τους αλλόθρησκους ψηφοφόρους της..

0 Ποια είναι η πραγματική ηλικία του σκύλου σας?


Υπάρχει μια δημοφιλής παρανόηση όσο αναφορά την ηλικία ενός σκύλου σε σύγκριση με την ανθρώπινη.



Γενικά, πολύ πιστεύουν ότι 7 ανθρώπινα χρόνια, αντιστοιχούν σε ένα χρόνο για τον σκύλο.

Στην πραγματικότητα…

0 Μολύβι κατα του καπνίσματος...

3c2f208d6f
"Αυτό μολύβι μοιάζει με ένα τσιγάρο."

0 2011 ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αισθάνομαι μαζί με πολλούς άλλους ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τις ταραχές και εξεγέρσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 8 μήνες.

Κάτι κοσμικό συμβαίνει με τη μοριακή δομή ολόκληρου του πλανήτη μας και αυτό αλλάζει τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και τα μυαλά, και τις συμπεριφορές των ανθρώπων.
 
http://www.apocalypsejohn.com/

0 Άλματα έξω από τη θάλασσα ... με μέδουσες για ένα καπέλο...

Το ενεργητικό θηλαστικό περήφανα αναδύθηκε από τη θάλασσα στα ανοικτά της Σκωτίας με μέδουσες να  ισορροπούν στο κεφάλι του.

Pleased as punch with his porkpie hat: The dolphin sported the jellyfish like a traditional Kiss Me Quick hat

0 Απίστευτο: Γκρεμίζει το σπίτι του για να βρει θησαυρό!

Απίστευτο και όμως ένα άνδρας στην ηλικία των εξήντα ετών, αποφάσισε ύστερα από σχετική άδεια που πήρε να γκρεμίσει το σπίτι του, ελπίζοντας πως με ανασκαφές που θα κάνει θα βρει αμύθητο θησαυρό, τον οποίο έκρυψαν προύχοντες επί Τουρκοκρατίας.

Ο εν λόγω άνδρας από τον Πλατύκαμπο Λάρισας θα αρχίσει να σκάβει υπό την επίβλεψη αστυνομικού, εφοριακού και υπαλλήλου της Κτηματικής Υπηρεσίας...

0 Η μαγεία της κυματοδρομίας!

Είναι το γνωστό σε όλους μας surfing στην ελληνική γλώσσα, που πάντα έχει τον τρόπο να δημιουργεί όμορφες λέξεις όπως αυτή. Μαγευτικές φωτογραφίες από surfers στα ομορφότερα μέρη του πλανήτη, όπως παρουσιάζονται στο National Geographic
.
Η μαγεία του σέρφινγκ!

0 Paloyse Hills: Οι απέραντοι λόφοι...

Αυτοί οι υπέροχοι λόφοι που βρίσκονται στην πολιτεία της Washington, αποτελούν ένα από τα πιο ιδιαίτερα τοπία που σε εμπνέουν να φωτογραφίσεις. Δείτε μια σειρά από μοναδικές λήψεις που συνδυάζουν τα σχέδια και το χρώμα!

0 Περίεργες Τούρτες


Περίεργες Τούρτες (25)
Οι τούρτες που θα δείτε παρακάτω μοιάζουν πολύ περισσότερο σε άλλα πράγματα, πάρα στο γλυκό που έχουμε συνδέσει με την γιορτή των γενεθλίων.

0 Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

«Στο δικαστήριον επαρρησιάσθησαν μερικοί άτιμοι μικροί άνθρωποι, ψευδομάρτυρες και έλεγαν πως είδαν αναφορές και άλλα ψέματα. Ηλθαν απ’ όλα τα μέρη τίμιοι άνθρωποι νοικοκυραίοι, είπαν πως όλα αυτά είναι ψέματα {…} Μας κατέβασαν, μας εδιάβασαν την απόφασιν. Είδα τόσες φορές το θάνατο, και δεν εφοβήθηκα ούτε
τότε. Καλλίτερα είναι όπου σκοτωνόμουν άδικα παρά δίκαια. (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μετά την ανακοίνωση της απόφασης). Τον Μάϊο του 1834 η Ελλάδα μετά τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίτρια και τη δήθεν προστασία των μεγάλων δυνάμεων, αντιμετώπιζε καινούργια προβλήματα. Η βαυαροκρατία και τα νέα πολιτικά ήθη και έθιμα της εποχής αποφάσισαν να εξοντώσουν δύο από τους μεγαλύτερους ήρωες της Επανάστασης...

0 Γέφυρα DNA στην πόλη Xinjin στην Κίνα


Όπως ένα σκέλος του DNA, ο ποταμός Nanhe της πόλης Xinjin στην Κίνα έχει σχεδιαστεί από αρχιτέκτονες της Νέας Υόρκης.
Η γέφυρα DNA αποτελείτε απο δύο ξεχωριστές γέφυρες και η συγκεκριμένη πορεία που διαγράφουν σχηματιζει το υπέροχο σχέδιο της φωτογραφίας

«Όπως ένα κύριο δρόμο σε ένα μεγάλο πάρκο," οι αρχιτέκτονες λένε, «το ταξίδι πέρα από τη γέφυρα πρέπει να είναι μια εμπειρία από μόνο του."

0 Το αχαρτογράφητο βάθος της διαφθοράς!

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Άγγελα Μέρκελ: «To βάθος της διαφθοράς στην Ελλάδα είναι αχαρτογράφητο ακόμη και από την ίδια την ελληνική κυβέρνηση και μεγάλο κομμάτι της σήψης οφείλεται σε σκοτεινά κυκλώματα που λειτουργούν εντός της ελληνικής δικαιοσύνης!..»

0 11/9/2001 Δίδυμοι Πύργοι Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ας θυμηθούμε την μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων χρόνων

Ένα βίντεο-ντοκιμαντερ που μας περιγράφει αναλυτικά ότι η υπόθεση της επίθεσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 ήταν δουλειά εκ των εσω....Το σχεδίαζαν και παλαιότερα αλλα τωρα το πετυχαν ακριβώς όπως το ήθελαν

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος σήμερα που πιστεύει οτι δεν έγιναν τα πράγματα..Τα στοιχεία είναι αδιαμφησβήτητα. Όλα ήταν σχεδιασμένα ώστε να πεθάνει κόσμος και έτσι να ξεκινήσουν πόλεμο κατα της "τρομοκρατίας"

Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας την καταγράψει και ας μας την στείλει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


0 Για μια Νέα Ελλάδα Αξιών και Αρχών βασικός πυλώνας η οικογένεια και η κοινωνική αλληλεγγύη

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,  

Δημογραφικό και Μεταναστευτικό απειλούν την ύπαρξή μας ως χώρας, λαού, φυλής, έθνους
Η οικογένεια αποτελεί πηγή οικονομικής ευημερίας καθώς και πηγή κοινωνικής αλληλεγγύης, όταν μάλιστα και οι δύο γονείς έχουν την δυνατότητα να ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα...

0 Η αγάπη της μάννας

Το μεγαλείο της μητρικής αγάπης στο ζωικό βασίλειο. Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες

0 ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.

Πολύ ωραίο βίντεο. Δείτε το...

0 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!

Άλλο να τα ακους σε ντοκιμαντερ απο κάποιον άσχετο...και άλλο να τα ακούς απο Στρατηγό ετσι???

Ο Στρατηγός Wesley Clark με 4 άστρα στα γαλόνια του, λέει τις αλήθειες. Φυσικά αυτές οι αλήθειες δεν εμφανίζονται ποτέ στα ΜΜΕ που κατά τα άλλα... «ενημερώνουν».

1 Στην Google η Motorola

Την εξαγορά της «Motorola Mobility» ανακοίνωσε η Google, καταβάλλοντας συνολικά 12,5 δισ. δολάρια. Η εξαγορά έρχεται επτά μήνες μετά τη διάσπαση της Motorola στις εταιρείες Mobility και Solutions.

Βέβαια η Motorola δεν έχει και τόσο καλή φήμη για το support του λειτουργικού της Google...

0 ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.


Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας. Μυστήρια που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε εξωγήινη επισκεψιμότητα τους αρχαίους εκείνους καιρούς. Μυστήρια που σιγά σιγά αποκαλύπτονται…
Όταν μεταφράστηκαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα που βρέθηκαν στη Λάσα, στο Θιβέτ, από το πανεπιστήμιο Chandrigarh, ο Δρ Ruth Reyna και η ομάδα του έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι τα χιλιάδων ετών έγγραφα περιέχουν οδηγίες κατασκευής για διαστρικά διαστημόπλοια!.. με αντί-βαρυτική μέθοδο προώθησής, βασισμένη σε ένα ισχυρό σύστημα φυγόκεντρης δύναμης. Ο Δρ Reyna είπε, ότι σε αυτές τις μηχανές που ονομάστηκαν "Άστρας", οι αρχαίοι θα μπορούσαν να είχαν στείλει μια αποστολή επάνω σε άλλο πλανήτη. Τα χειρόγραφα δεν διευκρίνιζαν αν το διαπλανητικό ταξίδι έγινε, αλλά ανέφεραν ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο φεγγάρι. Όμως δεν αποσαφηνίζουν εάν αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε τελικά.

0 Μαχητικά αεροσκάφοι συνοδεύουν ufo...

Δείτε το βιντεο...







 

0 Φωτογραφίζοντας μία σταγόνα νερό


Μετά από δύο ώρες και περίπου 150 φωτογραφίεςο Redditor smsilton κατάφερε να πάρει μια σχετικά καθαρή φωτογραφία από έναν πίνακα ζωγραφικής μέσα από μια σταγόνα νερό.

"Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν εστίαση», λέει. "Στη εικόνα μπορείτε να δείτε ένα κομμάτι σπάγκο πάνω από το σταγονόμετρο. Θα αφήσουμε να πέφτουν κάτω από το σταγονόμετρο και να επικεντρωθεί σε αυτό, τότε θα κινηθεί και θα πιέσει το σταγονόμετρο και το κλείστρο με σχεδόν την ίδια στιγμή"
.

0 Συνθετικοί οργανισμοί μπορεί να μας βοηθήσουν στον αποικισμό του Άρη

Η ομάδα των ερευνητών που ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου συνθετικού γονιδιώματος στον κόσμο, το Μάιο του 2010, υποστήριξε σε πρόσφατη εκδήλωση ότι ο αποικισμός του Άρη θα μπορούσε να γίνει πολύ ευκολότερα και φθηνότερα, με τη βοήθεια των συνθετικών, γενετικά κατασκευασμένων μικροοργανισμών.

Η ομάδα του ειδικού γενετιστή Κρεγκ Βέντερ εξηγεί ότι οι εν λόγω μορφές ζωής θα ήταν απολύτως προσαρμοσμένες στην χρησιμοποίηση της πλούσιας σε διοξείδιο του άνθρακα ατμόσφαιρας γύρω από τον κόκκινο πλανήτη, για την παραγωγή μιας σειράς από χρήσιμα πράγματα...

0 Πίνοντας χρώμα τα μυρμήγκια !!!



Φανταστείτε εάν θα μπορούσατε πραγματικά να κοιτάξετε μέσα στο στομάχι σας και να δείτε τι έχετε φάει. Πόσο περίεργο θα ήταν αυτό;  
Για τα μυρμήγκια, αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Φωτογράφος και επιστήμονας Mohamed Babu τοποθετησε πολύχρωμες σταγόνες ζάχαρης μέσα στον κήπο του. «Μερικά από τα μυρμήγκια περιπλανήθηκαν από το ένα χρώμα στο άλλο, δημιουργώντας νέους συνδυασμούς στο σώμα τους», δήλωσε ο Babu. Την έμπνευσή του; Η σύζυγός του, που έδειξε ότι μερικά μυρμήγκια έγιναν άσπρα μετά το πόσιμο γάλα που χύθηκε. Τοποθέτησε τα σταγονίδια σε μια βάση παραφίνης, έτσι ώστε οι σταγόνες φυλάσσουν το σχήμα τους, ακόμη και ενώ τα μυρμήγκια έπιναν το υγρό.

0 Όλο το γνωστό Σύμπαν σε ένα ταξίδι έξι λεπτών από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας..

Ανοίξτε οπωσδήποτε τα ηχεία σας, γιατί η μουσική είναι καταπληκτική.
Το βίντεο ξεκινάει από τα Ιμαλάϊα για να φτάσει στο απώτατο άκρο του Κόσμου και στην αρχή του, το Big Bang. Έναν Κόσμο που περιέχει περίπου 100 δισεκατομμύρια άστρα μόνο στον Γαλαξία μας, και κατά προσέγγιση 125 δισεκατομμύρια γαλαξίες (εκ των οποίων μόνο οι 3.000 είναι ορατοί). Έναν Κόσμο που έχει διάμετρο περίπου 40 δισεκατομμύρια έτη φωτός, ενώ το παρατηρήσιμο Σύμπαν είναι μόνο 13.7 δισ. έτη φωτός. Άρα μπορούμε να δούμε ένα απειροελάχιστο μόνο κομμάτι του Σύμπαντος. Πώς λοιπόν να πιστέψουμε ότι η Γη μας είναι ο μοναδικός τόπος με συνθήκες κατάλληλες για την ‘σπορά’ της όποιας ζωής;

0 Μανιτάρια - Φωτογραφικό Υλικό Νο1

Άλλα νόστιμα, άλλα πολύ νόστιμα......
Άλλα δηλητηριώδη, άλλα πολύ δηλητηριώδη....
Μια υπέροχη συλλογή φωτογραφιών απο το http://www.grevena.gr/perivallon/ που μας δείχνει οτι ο κόσμος του μανιταριού είναι μεγάλη υπόθεση

0 Νέοι μύκητες μετατρέπουν μυρμήγκια σε… ζόμπι

Όλα όσα βλέπουμε σε ταινίες φαντασίας και μας φαίνονται ώς χαζομάρες, η φύση τα επιβεβαιώνει! Νέοι μύκητες μετατρέπουν μυρμήγκια σε… ζόμπι

Τέσσερα νέα είδη μύκητα του γένους Ophiocordyceps, που προσβάλλει τα μυρμήγκια μετατρέποντάς τα σε «ζόμπι» όταν αυτά έρθουν σε επαφή με τους σπόρους του, αλλάζει τη συμπεριφορά τους και τελικά τα σκοτώνει, ανακαλύφθηκαν στα τροπικά δάση της Βραζιλίας.
Κάθε ένας από τους μύκητες που ανακαλύφθηκαν προσβάλλει μόνο ένα είδος μυρμηγκιού.

1 Σουρεαλιστικά έργα ζωγραφικής


Βλέποντας αυτά τα σουρεαλιστικά έργα ζωγραφικής, θα έχετε την εντύπωση ότι Vladimir Kush της Ρωσίας πρέπει να ήταν έντονα επηρεασμένος από τον καλλιτέχνη Σαλβαδόρ Νταλί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...