ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

0 Πώς παράγονται μαζικά τα αυγά...


Τα αρσενικά κοτοπουλάκια τεμαχίζονται ζωντανά τη μέρα που γεννιούνται 

VIDEO

Κρυφή κάμερα σε έρευνα της "Mercy for Animals" (Έλεος για τα Ζώα) κατέγραψε τη σκληρή , ανάλγητη πραγματικότητα των σύγχρονων εκκολαπτηρίων. Για τα περίπου 150.000 αρσενικά κοτοπουλάκια που εκκολάπτονται από το αυγό τους κάθε 24 ώρες , σε αυτή την "υψηλής τεχνολογίας" βιομηχανία αυγών, η ζωή τους αρχίζει και

τελειώνει την ίδια ημέρα. Αρπάζονται από τα φτερά τους από τις εργάτριες (γνωστές ως sexers) που αναγνωρίζουν το φύλο τους και ξεχωρίζονται από τα θηλυκά κοτοπουλάκια , ενώ στη....

0 Οι 10 πιο σατανικοί άνθρωποι του κόσμου

Αυτή η λίστα περιέχει τους πιο κακούς και σατανικούς άντρες και γυναίκες που έζησαν ποτέ. Ξεκινάμε λοιπόν αντίστροφα:
10 - Delphine LaLaurie

H LaLaurie ήταν μια σαδιστική κοινωνική γυναίκα που έζησε στη Νέα Ορλεάνη. Το σπίτι της ήταν μια αίθουσα της φρίκης. Στις 10 Απριλίου 1834, ξέσπασε.
πυρκαγιά στην κουζίνα του αρχοντικού, και οι πυροσβέστες βρήκαν δύο σκλάβους αλυσοδεμένος στη σόμπα. Αποδείχτηκε ότι ...

0 Τηλεοπτική Σειρά Visitors (V). Προετοιμασία του Πλήθους για Άφιξη Εξωγήινων ?

Στη τηλεοπτική αυτή σειρά που προβάλλεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή ,το σενάριο επικεντρώνεται σε μία φυλή από το διάστημα πολύ προηγμένη τεχνολογικά η οποία κάνει την εμφάνισή της στην ανθρωπότητα και δηλώνει παγκοσμίως τις φιλικές τις διαθέσεις.
Τα εξωτερικά φυσικά χαρακτηριστικά είναι ανθρώπινα αλλά κάτω από το ανθρώπινο δέρμα είναι φυλή ερπετοειδών όντων!
Στην πλοκή της τηλεοπτικής σειράς οι εξωγήινοι εκδηλώνουν τις καλές τους προθέσεις παρέχοντας θεραπεία σε ανίατες αρρώστιες ενώ υποχθόνια προωθούν την μετάλλαξη του ανθρώπου σταδιακά σε ένα άλλο όν .
Η σειρά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σε ότι αφορά την....

0 Chernobyl: Το χαμένο φιλμ..

Αυτή η ταινία παρουσιάζει τρομακτικές εικόνες που συλλαμβάνονται από το ρώσο παραγωγό ταινιών Vladimir Shevchenko  στο Chernobyl εκείνες οι φοβερές ημέρες του Απριλίου του 1986. 

Ο Shevchenko πέθανε αργότερα πάσχοντας από την ακτινοβολία που εκτέθηκε. Δυστυχώς, το όνομά του δεν είναι μεταξύ των επίσημων θυμάτων του ατυχήματος.

0 Μια σύγχρονη υπόγεια πόλη! (photos)

Το Coober Pedy είναι μια μικρή πόλη της Αυστραλίας, με πληθυσμό 3.500 κατοίκους. Είναι γνωστή για δύο λόγους.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι το οπάλιο, ένα είδος πολύτιμου πετρώματος το οποίο βρίσκεται σε αφθονία στην περιοχή.


 Τα ορυχεία της περιοχής είναι υπεύθυνα για το 70% της παγκόσμιας παραγωγής οπαλίου.

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο είναι γνωστή η πόλη Coober Pedy είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους κατοίκους της ζουν κάτω από το έδαφος.

 Πρόκειται για μια συνήθεια που ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν οι ....

0 Banksy: Ο μυστηριώδης εκατομμυριούχος street painter


Ποιος είναι ο θρασύς άνθρωπος που επεμβαίνει στα έργα του Μονέ και του Πικάσο; Αυτός που δουλεύει νύχτα, σαν τον κλέφτη, αλλά βγάζει μισό εκατομμύριο ευρώ για την πλάκα του; Αυτός που ορίζει το αντισυμβατικό, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε ένα Όσκαρ; Πολλές ακόμη ερωτήσεις μπορούμε να κάνουμε για τον ευφυέστερο graffiti artist της εποχής μας, αλλά απάντηση για την ταυτότητά του δεν θα πάρουμε –τουλάχιστον κάποια σαφέστερη από το λακωνικό «ο Banksy».
Μήπως, όμως, έχουν σημασία τα στοιχεία του διαβατηρίου του; Ο Άγγλος καλλιτέχνης του δρόμου εκμεταλλεύεται την ανωνυμία για να αναδείξει την τεχνοτροπία του, που έχει αναχθεί σε...

0 Φανταστικό χωριό στις Άλπεις

Perierga.gr - Lauterbrunnen
Μερικές απο τις φωτο μου θυμίζουν τα Ελληικά Άγραφα...α δε καταλαβετε Ψαξτε να τα βρειτε και δειτε μονοι σας

Το Lauterbrunnen είναι ένα εκπληκτικής ομορφιάς χωριό στις ελβετικές Άλπεις και το όνομά του σημαίνει πολλές πηγές. Έχει μόλις 2500 κατοίκους εκ των οποίων το 20% είναι ξένοι. Το περιβάλλον της περιοχής είναι φανταστικό με τη φύση να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο.
Το ποτάμι που διαρρέει το χωριό τροφοδοτείται από τα χιόνια που λιώνουν και το νερό του είναι πεντακάθαρο. Πολλές πηγές δημιουργούνται με τον ίδιο τρόπο, το λίώσιμο του χιονιού, γεμίζοντας την περιοχή με πανέμορφους μικρούς καταρράκτες.

1 Οι Sarpidonistas αναλαμβάνουν δράση .. στα Μάλια!

People's mandala - 12 hands
Μετά τους Minoistas στο Ηράκλειο, τους Atenistas στην Αθήνα και τους Patrinistas, ήρθαν και οι Sarpidonistas στα Μάλια!
Όπως αναφέρουν στο sarpidonistas.wordpress.com είναι μια ομάδα δράσης από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που αγαπούν τα Μάλια! Χωρίς αρχηγούς, συνδρομές και περιορισμούς, καθαρίζουν τους δρόμους και τις παραλίες.

Οι θέσεις τους:

Έχουμε πίστη. Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικρή κι αν δείχνει, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά, το να ξανασταθούμε στα πόδια μας ....

0 Κάπνισμα, μία εικόνα χίλιες λέξεις

0 Όσο εσείς θα ληστεύετε το λαό... τόσο οι τζαμπατζίδες θα γίνουν εφιάλτες σας!!


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 3ης Φλεβάρη 2011

Η 6η Φλεβάρη είναι μόνο η αρχή!

Με περισσό θράσος, ο υπουργός των εργολάβων, Ρέππας, αποκάλεσε «τζαμπατζήδες, αντικοινωνικούς και υπονομευτές» τους υποστηρικτές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Ο υπουργός της κυβέρνησης που έβαλε τη χώρα στο γύψο του μνημονίου τολμάει να συκοφαντεί τους πολίτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα του...
 τόπου!

0 ΤΟ MEGA ΤΩΝ ΗΠΑ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ FOX NEWS ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ !!!
ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ;

Saimon

http://ksipnistere.blogspot.com/

0 Ενας πύργος «φυλακίζει» την αιολική ενέργεια

Perierga.gr - Ενεργειακός πύργοςΕναν εξαγωνικό πύργο ύψους 50 μέτρων και διαμέτρου 27 μέτρων... σκοπεύει να δημιουργήσει η ιαπωνική εταιρεία πράσινης ενέργειας Ζena, με στόχο να «φυλακίζει» την αιολική ενέργεια.
Τo Wind Ρower, όπως ονομάζεται το επίδοξο εγχείρημα, στοχεύει στη μέγιστη εισροή του αέρα, μέσω ενός ιδιαίτερα εκλεπτυσμένου συστήματος το οποίο υπερπηδά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια κοινή ανεμογεννήτρια, χαρίζοντάς του 2,5 φορές υψηλότερη αποδοτικότητα. Οπως υποστηρίζουν οι ειδικοί της εταιρείας με έδρα ....

0 Τα 10 πιο παράξενα ευρήματα από το Google Earth

Καθένας από εμάς, με μια σύνδεση στο Internet είναι πλέον σε θέση να...δει εύκολα τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού του. Πολλοί άνθρωποι έχουν αφιερώσει τον χρόνο και την ενέργειά τους στην ανακάλυψη μερικών από τις πιο παράξενες, πιο μοναδικές, και φυσικά άγνωστων τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. 
Όχι μόνο έχουν ανακαλύψει αξιοθέτατα που αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να δούμε, αλλά το Google Earth έχει βοηθήσει τους επιστήμονες, τους αρχαιολόγους και την αστυνομία με τη δύναμη του. 

Εδώ είναι 10 από τα πιο εκπληκτικά ευρήματα του Google Earth.

0 Ελληνικά αρωματικά φυτά εξάγονται στην… Ολλανδία!

aromatika-s



Να που έφτασε εκείνη η μέρα! Η ημέρα που Ελληνας παραγωγός θα προμήθευε την ολλανδική αγορά με βιολογικά προϊόντα! Αυτό που άλλοτε ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο για τους γνωρίζοντες τα της βιολογικής γεωργίας σήμερα γίνεται πραγματικότητα – και μάλιστα με το ευγενέστερο «όχημα», τα αρωματικά φυτά. Η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται στην τρίτη γενιά. Ο Λευτέρης Κιτάντζης, γεωπόνος, κληρονόμησε τη δουλειά και κυρίως το μεράκι από τον πατέρα του, που με τη σειρά του την είχε κληρονομήσει από τον δικό του πατέρα. Είχε ξεκινήσει την καλλιέργεια λουλουδιών και αρωματικών φυτών από το 1981, ενώ το 2006 ιδρύει τη Marigold Plants έχοντας στο πλάι του τους δύο του γιους – γεωπόνοι κι αυτοί, φυσικά! Σήμερα η καλλιέργεια φτάνει τα 200 στρέμματα στο Κάτω Σούλι – και μεγάλο τμήμα της έχει ...

0 Ο νόμος των πραγματικά μεγάλων αριθμών. Συμπτώσεις!!!

"Το ότι θα συμβεί κάποιο συγκεκριμένο γεγονός ή σύμπτωση, είναι πολυ
απίθανο. Το ότι θα συμβούν κάποια αόριστα αλλά εκπληκτικά γεγονότα,
είναι σίγουρο. Γι' αυτό και οι αξιοπερίεργες συμπτώσεις αναφέρονται εκ
των υστέρων, και δεν προβλέπονται εκ των προτέρων."
--David G. Myers


Ο νόμος των πραγματικά μεγάλων αριθμών λέει ότι με ένα αρκετά μεγάλο δείγμα είναι πολύ πιθανό να συμβούν πολλές περίεργες συμπτώσεις.
Για παράδειγμα, μπορεί να βλέπετε με δέος το...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...