ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

0 Εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο

Έχετε ξαναδεί φακοειδή σύννεφα;

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος που καλύπτει την κορυφή του βουνού. Η εξήγηση όμως πίσω από αυτό το… θέαμα είναι πιο «γήινη»!



Το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα περίεργο σχηματισμό σύννεφων, που ονομάζονται «φακοειδή».
Το φακοειδές σύννεφο είναι ένα στατικό με σχήμα φακού νέφος που σχηματίζεται συνήθως σε μεγάλο ύψος, συνήθως ευθυγραμμισμένο κάθετα στην κατεύθυνση του ανέμου...

0 Αποδείχτηκε πειραματικά η προέλευση της ζωής στη Γη! Και με ελληνική συμετοχή!

 Η θεωρία της πανσπερμίας, ότι δηλαδή η ζωή στη Γη προέρχεται από μικροοργανισμούς που έφτασαν από το Διάστημα και εξελίχθηκαν, αποδείχτηκε πρόσφατα πειραματικά στο εργαστήριο Νανοφωτονικής του Ινστιτούτου Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ), αφού ανακάλυψαν ότι η πιθανότητα επιβίωσης ορισμένων μυκήτων εκτεθειμένων στην ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία, σε χαμηλές θερμοκρασίες και μηδενική πίεση κατά τη διάρκεια ενός διαπλανητικού ταξιδιού από τον Αρη στη Γη φτάνει στο 60%. Η συναρπαστική αυτή ανακάλυψη δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.
  Για το θέμα αυτό μίλησε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Γεωργούδη, ο υπεύθυνος ερευνητής του εργαστηρίου, κ. Κώστας Κεφαλάς:

0 "Βρήκαμε στοιχεία ότι το Yeti της Σιβηρίας, υπάρχει"!

Η δήλωση ότι υπάρχουν "αδιάσειστα στοιχεία" που αποδεικνύουν πως περίφημο Yeti της Σιβηρίας ζει σε συγκεκριμένη περιοχή μέχρι και σήμερα, ενδεχομένως να προκαλεί σε πολλούς ειρωνικά χαμόγελα.
  Κι όμως, έγινε κατά τη διάρκεια Διεθνούς Συνεδρίου στο οποίο έλαβαν μέρος ερευνητές και επιστήμονες από όλον τον κόσμο! Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο εδώ.
  Όπως ανακοινώθηκε "κατά τη διάρκεια αποστολής στο σπήλαιο Αζασκάγια, στην ρωσική περιοχή Κεμέροβο στην Σιβηρία, ομάδα επιστημόνων συνέλεξε στοιχεία που δείχνουν ότι ο θρυλικός χιονάνθρωπος ζει στην ορεινή περιοχή Τσάρια ".

0 Ο ήλιος ευθύνεται για τους παγωμένους χειμώνες

Απίστευτο και όμως αληθινό

Ο ηλιακός κύκλος θα μπορούσε να σχετίζεται με τη θέρμανση και την ψύξη του πλανήτη μας σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες στους Ευρωπαϊκούς χειμώνες είναι πιθανό να οφείλονται στην ηλιακή δραστηριότητα κατά το πρόσφατο παρελθόν, όπως του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2010, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές.

Στην εργασία τους που δημοσιεύθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2011 στο περιοδικό Nature Geoscience, η ομάδα έρευνας στο Hadley Centre, του Πανεπιστήμιου της Οξφόρδης σε συνεργασία με το Imperial College υποστηρίζουν ότι η συσχέτιση μεταξύ των δύο είναι πολύ ισχυρή για να είναι απλά μια σύμπτωση.

0 Τι είναι η χειρονομία στις φωτογραφίες και γιατί την κάνουν..

Μπορεί κάνεις, αν τις δει όλες, να βγάλει μονός του τα συμπεράσματα του για το τι είναι αυτή η χειρονομία αλλά επειδή πολλοί μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν (μάλλον γιατί βαρέθηκαν να τις δουν όλες ή δεν έχουν ασχοληθεί αρκετά με την συνωμοσία) γραφώ αυτό το επεξηγηματικό κείμενο.
 
Δεν μάζεψα αυτές τις φωτογραφίες για δείξω ότι όποιος την κάνει είναι μασόνος όπως νομίζουν κάποιοι, αφού όντως αυτή η χειρονομία είναι κοινή και την κάνει ο καθένας μας, σε ανύποπτο χρόνο, καθημερινά.

Δεν είναι αποδεικτικό στοιχειό δηλ αλλά είναι καλό να αποκτήσετε μια γενική εικόνα για το ποιοι και ποτέ την χρησιμοποιούν μέσω της συλλογής μου.
Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι αυτήν την κοινή χειρονομία την χρησιμοποιούν συστηματικά σαν σινιάλο μεταξύ τους επί αιώνες σε πορτραίτα ή επίσημες φωτογραφίες, όλοι όσοι έχουν το εξής κοινό:  
μας δουλεύουν κανονικά τόσα χρόνια...
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

0 Έχεις την στήριξη μας...

Νομίζετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραδειγματιστούμε οι υπόλοιποι; Θα φοβηθούμε από αυτή την άδικη τιμωρία;

Κάνετε λάθος πανηλίθιοι...
Τώρα είναι που τρελαθήκαμε περισσότερο.

Όπου σας βρίσκουμε θα σας τσακίζουμε.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ

0 Θέλετε να διαγράψετε το Facebook σας ?

Τελικά υπάρχει τρόπος! ακολουθήστε το link:

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Για να ισχύσει η κατάργηση του λογαριασμού σας δεν θα πρέπει για 2 εβδομάδες να χρησιμοποιήσετε με κανέναν τρόπο το Facebook..

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε την Μέρκελ όταν έψαχνε συντροφιά δια αλληλογραφίας!

Από μικρή έψαχνε την συντροφιά….

Δεν βρήκε, δεν της έκατσε, της έκατσε άσχημα; Όλα πάντως δείχνουν πως δεν τα πήγε καλά στον ερωτικό τομέα…Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο από τις πράξεις της ως ενήλικας…


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ!

0 «Είναι η χειρότερη θαλάσσια οικολογική καταστροφή»


Πετρέλαιο σε παραλίες της Νέας Ζηλανδίας, πεθαίνουν πτηνά

«Πρόκειται για τη σοβαρότερη θαλάσσια οικολογική καταστροφή που έχει γνωρίσει η Νέα Ζηλανδία», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος της Νέας Ζηλανδίας, για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου Rena.

Μέχρι τώρα από το δεξαμενόπλοιο έχουν διαρρεύσει 130 ως 350 τόνοι αργού πετρελαίου και είναι πιθανό να απελευθερωθούν 1.700 τόνοι καυσίμων από το κύτος του πλοίου που έχει διαρραγεί και απειλεί τον ύφαλο Αστρολάβο, 22 χιλιόμετρα της τουριστικής πόλης Ταουράνγκα.

Οι επιχειρήσεις άντλησης πετρελαίου, οι οποίες επιταχύνθηκαν το Σαββατοκύριακο εν όψει της έλευσης θύελλας στην περιοχή του δυστυχήματος, συνεχίζονται σήμερα υπό εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες, καθώς κύματα πέντε μέτρων πλήττουν την περιοχή.

0 Ένα νέο site κοντά σας. kano-oikonomia.gr


Εδώ και λίγες μέρες στην μεγάλη παρέα του διαδικτύου προστέθηκε το kano-oikonomia.gr. Ένα site που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν οδηγό επιβίωσης στις δύσκολες συγκυρίες της οικονομικής κρίσης.

Στο kano-oikonomia.gr θα βρείτε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε οικονομία σε όλους τους τομείς,νέα για τον καταναλωτή , συνεντεύξεις επωνύμων που μοιράζονται μαζί μας τις ...εμπειρίες τους .
Δείτε το Κάνω Οικονομία

0 Γράψτε μουσική για τα νέα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Ο Βασίλης σε συνεργασία με τον επί χρόνια συνεργάτη του Οδυσσέα...Ιωάννου, ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ και δείχνει με ένα ακόμη πρωτότυπο τρόπο την αγάπη του προς το φανατικό κοινό του.

Σε συνεργασία με το vasilisp.com δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους γράψουν μουσική για κάποιο από τα νέα τραγούδια του! Σας παραθέτουμε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη:

Σαν επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ευχαριστούμε τον ίδιο (τον Βασίλη) και τον Οδυσσέα Ιωάννου για την ευκαιρία που μας προσφέρουν, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα τους δουλειά.

Αυτήν την καλή επιτυχία όμως πρωτίστως την ευχόμαστε και σε όσους θα προσπαθήσουν είτε τα καταφέρουν είτε όχι να μελοποιήσουν τα εξής τραγούδια :

0 Κόψτε το τσιγάρο

Ίσως να μην είναι το ευκολότερο πράγμα του κόσμου, αλλά αξίζει, πρώτα απ’ όλα για την υγεία σας. 

Ας δούμε όμως την κατάσταση με αριθμούς...

Αν θεωρήσουμε ότι καπνίζετε ένα πακέτο την ημέρα και η μάρκα σας κοστίζει €3,90 , τότε:

3,90 Χ 30 = € 117 το μήνα
117 Χ 12 = € 1.404 το έτος!!!

Αν τώρα καπνίζετε δύο πακέτα την ημέρα χοντρικά θέλετε €3.000 το έτος!!!


Όπως γίνεται αντιληπτό, το τσιγάρο καταστρέφει εκτός από την υγεία σας και το πορτοφόλι σας...αν δεν θέλετε να το κόψετε, τουλάχιστο μειώστε το...

 http://www.kano-oikonomia.gr/

0 Ψάρι, στο χείλος του γκρεμού!


Η πιο ιδιόμορφη γυάλα, για ψάρια που δεν τρομάζουν με τίποτε…
Σαν μια στάλα νερού που είναι έτοιμη να τρέξει από την άκρη του τραπεζιού, η γυάλα των Psalt Design μοιάζει σαν μια απειλή που θα οδηγήσει το ψάρι σας στο μοιραίο τέλος. Αλλα το αγέρωχο χρυσόψαρο κάθεται στην γωνιά του και χαζεύει με αυθάδεια το γκρεμό που χάσκει από κάτω του. Δεν φοβάται, γιατί το φυσητό γυαλί έχει σχηματισθεί έτσι ώστε όλο το βάρος να βρίσκεται στο κομμάτι που κάθεται επάνω στο τραπέζι.

0 Το σήμα κατατεθέν της Βραζιλίας γίνεται 80 ετών!

Εκδηλώσεις για τα γενέθλια του αγάλματος του Χριστού Λυτρωτή...Με ένα μεγάλο πάρτι οι αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο σκοπεύουν να γιορτάσουν τα 80ά γενέθλια του....

αγάλματος του Χριστού Λυτρωτή που δεσπόζει πάνω από την πόλη και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Βραζιλίας. Το άγαλμα θα φωταγωγηθεί και στο πάρκο Φλαμένγκο μπροστά του θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το άγαλμα, ύψους 38 μέτρων, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του όρους Κορκοβάντο. Κάθε ημέρα 4.000 άνθρωποι ανεβαίνουν με τελεφερίκ, απολαμβάνοντας την εικοσάλεπτη διαδρομή πάνω από την πόλη.

0 Ο άνθρωπος που ζει χωρίς χρήματα από το 2008!

Ο Μαρκ Μπόιλ είναι ένας 30χρονος Ιρλανδός που από το 2008 αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του, με μάστερ και πτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά, ενώ ήταν και διευθυντής... σε εταιρεία με βιολογικά τρόφιμα και πήγε να ζήσει... στη φύση χωρίς χρήματα, φυτεύοντας πατάτες, βολβούς και φασόλια για να τρώει.


Κάνει μπάνιο στο ποτάμι, πλένει τα ρούχα του σε μία σκάφη και πάει οπουδήποτε με ένα ποδήλατο που έχει.

0 Από το... «No Jobs» στο... «No Voters»


Οι εικόνες των πολιτικών που «σαρώνουν» στο διαδίκτυο

Οι «πειραγμένες» εικόνες του με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων σε ρόλο… Steve Jobs έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μοιράζοντας άφθονο γέλιο.

Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο 46χρονος Τριαντάφυλλος Ομηρίδης που εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης.

Μετά το «No Jobs» του πρωθυπουργού ακολούθησαν ο Αντώνης Σαμαράς με το «No Clue», η Αλέκα Παπαρήγα με το «No sense of time», ο Αλέξης Τσίπρας με το «No Friends», η Ντόρα Μπακογιάννη με το «No Voters» και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το «No Foreigners. Jews, Muslims, Catholics, Americana, Gays, Bisexuals, Whateversexuals. Just good, orthodox, patriotic, Greeks who believe in me».

0 Bug: Ο πιο χαριτωμένος αρουραίος στο Internet

Bug: ο πιο χαριτωμένος αρουραίος στο Internet (3)
Ο Bug είναι (ήταν για την ακρίβεια, αφού πέθανε το 2009) ο πιο χαριτωμένος αρουραίος στο Internet, με τις πόζες του να κάνουν μικρούς και μεγάλους να χαμογελάσουν! Απολαύστε μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες.

0 Μεγαλη κοντρα Παγκαλου και Βενιζελου με τον ...Παπακωνσταντινου!!!

0 Στα ίχνη του μυστικού της μακροζωΐας των Ικαριωτών

Η Ικαρία, όπως είναι γνωστό, μαζί με τη Σαρδηνία και την Οκινάβα της Ιαπωνίας, είναι οι περιοχές του κόσμου με τα υψηλότερα ποσοστά υπερήλικων.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη μόνο το 0,1% του πληθυσμού ζει πάνω από 90 χρόνια, στην Ικαρία το αντίστοιχο ποσοστό είναι δεκαπλάσιο.

Το κλειδί, στο οποίο συγκλίνουν οι μέχρι τώρα παρατηρήσεις, είναι ο τρόπος ζωής των κατοίκων της Ικαρίας, που δρα προστατευτικά στην εμφάνιση καρδιαγγειακών και νεοπλασματικών νοσημάτων. Φαίνεται ότι η μακροχρόνια υιοθέτηση μεσογειακού τύπου διατροφής, σε συνδυασμό με την ορεσίβια ζωή και τη χαλιναγώγηση του στρες, έχουν σημαντικό ρόλο, χωρίς όμως οι ακριβείς μηχανισμοί να έχουν διευκρινιστεί.

0 Το μυστήριο των βραχογραφιών!!!Πανάρχαια σχήματα με όντα που φορούν σκάφανδρα!!Πώς το εξηγείται???

Πανάρχαια σχήματα με όντα που φορούν σκάφανδρα!!Πώς το εξηγείται???


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...