ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

0 Από το... «No Jobs» στο... «No Voters»


Οι εικόνες των πολιτικών που «σαρώνουν» στο διαδίκτυο

Οι «πειραγμένες» εικόνες του με πρωταγωνιστές τους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων σε ρόλο… Steve Jobs έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης μοιράζοντας άφθονο γέλιο.

Πίσω από την ιδέα βρίσκεται ο 46χρονος Τριαντάφυλλος Ομηρίδης που εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης.

Μετά το «No Jobs» του πρωθυπουργού ακολούθησαν ο Αντώνης Σαμαράς με το «No Clue», η Αλέκα Παπαρήγα με το «No sense of time», ο Αλέξης Τσίπρας με το «No Friends», η Ντόρα Μπακογιάννη με το «No Voters» και ο Γιώργος Καρατζαφέρης με το «No Foreigners. Jews, Muslims, Catholics, Americana, Gays, Bisexuals, Whateversexuals. Just good, orthodox, patriotic, Greeks who believe in me».





Χωρίς ψηφοφόρους




Χωρίς δουλειές





Χωρίς ιδέα




Χωρίς αίσθηση του χρόνου



Χωρίς ξένους, Εβραίους, Καθολικούς, Αμερικανούς, Ομοφυλόφιλους, αμφίφυλους (Μόνο οι καλοί, ορθόδοξοι, Έλληνες πατριώτες που πιστεύουν σε εμένα)




Χωρίς φίλους
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...