ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

0 «Είναι η χειρότερη θαλάσσια οικολογική καταστροφή»


Πετρέλαιο σε παραλίες της Νέας Ζηλανδίας, πεθαίνουν πτηνά

«Πρόκειται για τη σοβαρότερη θαλάσσια οικολογική καταστροφή που έχει γνωρίσει η Νέα Ζηλανδία», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος της Νέας Ζηλανδίας, για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου Rena.

Μέχρι τώρα από το δεξαμενόπλοιο έχουν διαρρεύσει 130 ως 350 τόνοι αργού πετρελαίου και είναι πιθανό να απελευθερωθούν 1.700 τόνοι καυσίμων από το κύτος του πλοίου που έχει διαρραγεί και απειλεί τον ύφαλο Αστρολάβο, 22 χιλιόμετρα της τουριστικής πόλης Ταουράνγκα.

Οι επιχειρήσεις άντλησης πετρελαίου, οι οποίες επιταχύνθηκαν το Σαββατοκύριακο εν όψει της έλευσης θύελλας στην περιοχή του δυστυχήματος, συνεχίζονται σήμερα υπό εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες, καθώς κύματα πέντε μέτρων πλήττουν την περιοχή.

Στερεοποιημένο πετρέλαιο κατέκλυσε την παραλία του Μον Μαουνγκανούι, τουριστικού προορισμού του κόλπου του Πλέντι, καταφυγίου φαλαινών, δελφινιών και πτηνών. Η ρύπανση έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο πολλών πτηνών, ενώ δεκάδες περιθάλπονται σε κέντρα φροντίδας.
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...