ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

0 Η Ευρώπη βάζει τέλος στα πειράματα σε ζώα

Χιλιάδες ποντίκια, πίθηκοι, κουνέλια αλλά και σκύλοι υποβάλλονται σε πειράματα με τοξικά

Οριστική απαγόρευση στην εισαγωγή και στην πώληση καλλυντικών προϊόντων που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, προκειμένου να ελεγχθεί η τοξικότητά τους, έθεσε η Ε.Ε. Για την ακρίβεια, η νέα οδηγία απαγορεύει το εμπόριο καλλυντικών που δοκιμάστηκαν σε ζώα μετά το 2009 ή το 2013, όπως αναφέρει η υπεύθυνη ευρωπαϊκών εκστρατειών του Animal Action, Ευγενία Ματαράγκα.

Όπως αναφέρει η Real News, πριν από την απαγόρευση του 2009, οι βιομηχανίες καλλυντικών χρησιμοποιούσαν συνολικά 2.000 πειραματόζωα σε Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία και Ρουμανία.

0 Γένους θηλυκού (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Αποδοχή, καταδεκτικότητα, τρυφερότητα, γνώση, διαίσθηση, ομορφιά μα και δύναμη, ενέργεια, λάμψη πνεύματος, ροή. 
Φέρουσα ζωή. 
Σε όλες τις ιστορικές περιόδους και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης η ανθεκτικότητά της, το μυαλό της, η σοφία της δίνει τροφή στον κόσμο. Η ευαισθησία της απαλύνει πόνους. Η εξυπνάδα της δίνει λύσεις. 
Είτε άνθος είτε κάκτος, στηρίζει ακόμα αυτόν τον κόσμο που «γερνάει». 
Γυναίκες που βαστάζουν κι αυτές στο δικό τους μέτρο, με τον δικό τους τρόπο τη ζωή, κάτι σαν το μάρσιπο που κουβαλούν οι μητέρες τα παιδιά τους.
Γυναίκες του κόσμου!

0 Ganvie: Η Βενετία… των φτωχών!

perierga.gr - Ganvie: Η Βενετία της Αφρικής!Η Ganvie, επίσης γνωστή ως η «Βενετία της Αφρικής», είναι ένα χωριό στο Μπενίν που βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης Nokou, κοντά στο Κοτονού. Δημιουργήθηκε τον 16ο αιώνα ως ένας ασφαλής τόπος κατοίκησης, καθώς οι πολεμικές φυλές Fon της εποχής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν εύκολα την περιοχή.

Σήμερα οι περίπου 20.000 κάτοικοι ασχολούνται αποκλειστικά με τη γεωργία, την αλιεία και την ιχθυοκαλλιέργεια, ενώ αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς των ντόπιων.


Τα σπίτια,που μοιάζουν με μεγάλες καλύβες, είναι κατασκευασμένα επάνω σε ξύλινους πασάλους και η μετακίνηση των κατοίκων από το ένα σημείο στο άλλο γίνεται με βάρκες. Ολόκληρη η περιοχή χαρακτηρίζεται από έντονες βροχοπτώσεις καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με αποτέλεσμα τις συχνές πλημμύρες και τις καταστροφές των σπιτιών.

0 Τα 21 πιο χαρούμενα αντικείμενα στον κόσμο

Τα πιο χαρούμενα αντικείμενα στον κόσμο (8)
Τελικά το χαμόγελο δεν διαγράφεται μόνο στα ανθρώπινα πρόσωπα, αλλά μπορεί να βρεθεί παντού γύρω μας! Δείτε 21 από τα πιο χαρούμενα αντικείμενα του κόσμου…

0 Εκπληκτικό σόου από τη Μητέρα Φύση

Φωτογραφίες από το ηφαίστειο Sakurajima στην Ιαπωνία

«Πυροτεχνήματα» από καυτή λάβα απαθανάτισε με την κάμερά του ο Γερμανός φωτογράφος Μάρτιν Ρίτζε στην Ιαπωνία. Το εκπληκτικό φωτεινό σόου συμπληρώνουν οι αστραπές, ενώ με το σπάνιο αυτό φαινόμενο έχουν θελήσει να εξετάσουν οι επιστήμονες.

Σε παρόμοιο περιστατικό η γεωεπιστήμονας Adele Crozier είχε δηλώσει: «Πιθανόν οι αστραπές να συμβαίνουν από τα φορτισμένα σωματίδια της τέφρας που εκτινάσσονται σαν στήλη από το ηφαίστειο. Αλλά οι ηφαιστειολόγοι δεν είναι απόλυτα σίγουροι τι ακριβώς μηχανισμός τις δημιουργεί μέσα σε μια ηφαιστειακή έκρηξη».

0 Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος: Ο Οικουμενισμός είναι ο τελευταίος πρόδρομος του Αντιχρίστου

του Γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου,

Να ξέρετε ότι ο Οικουμενισμός είναι ο τελευταίος πρόδρομος του Αντιχρίστου· διότι όταν θα γίνη μία ισοπέδωσις θρησκευτική και πολιτική – κυβερνητική, θα υπάρξη ένας μόνον που θα κυβερνήση τον κόσμον, αυτός ο ένας, κατά την Αγίαν Γραφήν και τους Πατέρες, θα είναι ο Αντίχριστος. Παράλληλα έρχονται τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που είναι προϊόν των Εβραίων και ανεξάρτητα από την Αγία Γραφή, να επιβεβαιώσουν την θέση των Πατέρων.

Έτσι ο Οικουμενισμός, χωρίς περιστροφές , χαρακτηρίστηκε από τους μεγαλύτερους θεολόγους της εποχής μας, όπως από τον μακαρίτην πατέρα Ιουστίνο Πόποβιτς, Σέρβο, αλλά και από άλλους επιφανείς θεολόγους, αντίχριστον σύστημα.

Έτσι και ο Ναβουχοδονόσορ θέλησε να δημιουργήσει έναν θρησκευτικόν οικουμενισμόν. Βλέπει δηλαδή κανένας ότι οι ρίζες των πραγμάτων που επιχειρούνται στην εποχή μας δεν είναι καινούργιες, είναι παλιές και πολύ βαθειές, ανήκουν μέσα στην Ιστορία. Αλλά ο Ναβουχοδονόσορ ήθελε να επιτύχη και κάτι άλλο· ήθελε να επιτύχη μίαν εθνική ενότητα, η οποία θα επιτυγχάνονταν αν όλοι οι υπό την κατοχήν του λαοί λάτρευαν τον θεόν Μαρδούχ…

2 Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το HAARP; ΒΙΝΤΕΟ

Πως μπορούν να συνδυασθούν τα τεχνητά αραιά νέφη που δημιουργούνται από τους μαζικούς αεροψεκασμούς με το σύστημα H.A.A.R.P.;
Το παραδεκτό από τη νέα τάξη πραγμάτων υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική.
Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο ανακλαστικών επιφανειών. Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του.

Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης.

0 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ LIBERATION "Η Ελλάδα είναι το παρελθόν και το μέλλον μας"!

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε, αξίζει πραγματικά να (ξανα)διαβάσουμε ένα συγκλονιστικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα Liberation τον Μάιο του 2012 και το οποίο παραμένει δραματικά επίκαιρο.

"Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια...
ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

Ο Έλληνας δεν χορεύει και δε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι, ούτε θα σκύψει δουλικά, ανεξάρτητα από τα καθεστώτα που θέλουν να του επιβάλλουν. Χορεύει με τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια. Γράφει στους τοίχους αυτό που θα του άρεσε να διαβάσει κάπου αλλού. Καίει μια τράπεζα όταν δεν του αφήνουν πλέον την πολυτέλεια να ψήσει στην παραδοσιακή του ψησταριά. Ο Έλληνας είναι τόσο ζωντανός, όσο η ιδεολογία της απειλής θανάσιμη. Και ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, στο τέλος πάντα σηκώνεται.

0 Χαστούκι στη Γερμανία για ξέπλυμα χρήματος - Στα χαμηλά της λίστας η Κύπρος

Χαστούκι στη Γερμανία για ξέπλυμα χρήματος - Στα χαμηλά της λίστας η Κύπρος- Πολύ πιο ψηλά στη λίστα της διαφθοράς βρίσκονται η Γερμανία, στην 68η θέση και η Ολλανδία στην 114η η Κύπρος.

- Τι κατέδειξε ανεξάρτητη έρευνα, που έχει διεξάγει το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο της Βασιλείας.

- Η Κύπρος, στο δείκτη αποτελεσμάτων συγκεντρώνει βαθμολογία 4,93 (medium risk) ενώ η Γερμανία 5,8.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, η έρευνα παρουσιάζει το επίπεδο του κινδύνου μιας χώρας σε ό,τι αφορά το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

"Με βάση αυτή την έρευνα, η Κύπρος παίρνει καλύτερη θέση από χώρες όπως είναι η Γερμανία και η Ολλανδία και αυτό καταδεικνύει ότι όντως η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολλά βήματα προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, κάτι που καταδεικνύει και σειρά άλλων ερευνών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο", πρόσθεσε.

0 Όταν σταματάνε οι ανασκαφές..

Ο προϊστορικός οικισμός στο Παλαμάρι της Σκύρου δεν μοιάζει με κανέναν άλλο και περιβάλλεται από λιθόκτιστη οχύρωση
Ο οικισμός από ψηλά με ευδιάκριτο το εντυπωσιακό τείχος του με τους πεταλόσχημους προμαχώνες
Πότε ολοκληρώνεται μία ανασκαφή; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι ποτέ, όπως το ίδιο συμβαίνει και σε ένα ζωγραφικό πίνακα, για παράδειγμα. Στο Παλαμάρι της Σκύρου όμως, όπου αποκαλύφθηκε και ανασκάφηκε από τον 1981 ένας σπουδαίος οικισμός της 3ης και 2ης π.Χ. χιλιετίας οι αρχαιολόγοι Λιάνα Παρλαμά και Μαρία Θεοχάρη έκριναν, ότι έφθασε η στιγμή να μπει στην έρευνα ένα τέλος. Γιατί;

0 Συνεχίζεται η διαμάχη για τις συνέπειες των βιντεοπαιχνιδιών

Στις εκπαιδευτικές δυνατότητες στέκονται οι υπέρμαχοι

Το θέμα της βίας στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και του εθισμού που προκαλούν, έρχεται για ακόμη μια φορά στην επιφάνεια, καθώς η επίδραση που ασκούν θα είναι ένα από τα αντικείμενα συζήτησης στο Κογκρέσο των δημιουργών βιντεοπαιχνιδιών αυτό το μήνα στο Σαν Φρανσίσκο.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως μπορούν να έχουν ευεργετικές συνέπειες και να συμβάλουν στην εκπαίδευση των χρηστών.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του ινστιτούτου μελετών της αγοράς Harris, για την πλειοψηφία των Αμερικανών, υπάρχει μια άμεση σχέση ανάμεσα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τη βία. Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε μια συνεδρίαση στο Λευκό Οίκο μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του, είχε δηλώσει ότι πρέπει να μάθουμε περισσότερα για την επίδραση που έχουν τα βιντεοπαιχνίδια στους χρήστες.

0 Χιλιάδες νεκρές γαρίδες σε ακτή της Χιλής

Οι ψαράδες κατηγορούν τους τοπικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Ένα παράξενο γεγονός ερευνούν οι Αρχές σε μια ακτή της Χιλής, περίπου 330 μίλια από την πρωτεύουσα Σαντιάγκο.

Χιλιάδες νεκρές γαρίδες ξεβράστηκαν στην παραλία του Coronel με τους ψαράδες της περιοχής να κατηγορούν τις εγκαταστάσεις παροχής ενέργειας.

Ο ψαράς Gregorio Ortega δήλωσε πως ψαρεύει από τα εννιά του χρόνια και σήμερα είναι 69. Ποτέ ωστόσο δεν έχει δει καταστροφή τέτοιου μεγέθους.

Σημειώνεται ότι εκατοντάδες καβούρια βρέθηκαν νεκρά στην ίδια περιοχή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

0 20 παράξενα που δεν ξέρετε για κάποιες χώρες!

Κάποιες από τις χώρες που θα δείτε στη συνέχεια τις ξέρετε καλά και κάποιες άλλες ούτε που τις έχετε ματακούσει! Για ορισμένες από αυτές, μάλιστα, ισχύουν...
πράγματα που ούτε φανταζόσασταν ποτέ ότι υπάρχουν, τα οποία, όμως, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον να τα γνωρίζετε. Εγκυκλοπαιδικό ή όχι, δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι φτάνοντας στο τέλος της λίστας που ακολουθεί θα έχετε γίνει λίγο παραπάνω σοφοί.

1. Πάνω από 25% των δασών του κόσμου είναι στη Σιβηρία, καθώς η περιοχή καλύπτεται κατά 40% από μεγάλα δάση κωνοφόρων δέντρων, ενώ σε αφθονία βρίσκονται τα έλατα, οι σημύδες, οι λεύκες κ.ά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...