ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

0 Ο ανθρωπος που εζησε 256 χρονια.

Σύμφωνα με την αναγγελία θανάτου στο Time Magazine και την εφημερίδα New York Times το 1933, του Li Ching-Yun [φωτ] αναφέρθηκε ότι έχουν ταφεί οι 23 συζύγοι του, και τωρα σε ηλικία 256 ηρθε η σειρα του.Το 1930 ο καθηγητής Wu Chung-chieh, από το Πανεπιστήμιο Chengdu, βρηκε τα αρχεία που ειχε η κινεζική κυβέρνηση συγχαίροντας τον Li Yuen Ching για τα 150α γενέθλιά του το 1827 . Γεννημενος το 1677 ειχε πανω απο 200 απογονους το 1933 που πεθανε.“Κράτα μια ήσυχη καρδιά, στάσου σα χελώνα, περπάτα ζωηρά σα περιστέρι και κοιμήσου σα σκύλος” Αυτά ήταν τα λόγια του, συμβουλές,μυστικά για μια εξαιρετικά μακρά ζωή. Για τον Li, η εσώτερη ηρεμία... με ειρήνη της σκέψης, του νού, της ψυχής, ήταν το βασικό πρωταρχικό μυστικό για την απίστευτη μακροβιότητα. ..και αμέσως μετά η διατροφή.
Η διατροφή του ήταν κυρίως με βάση το ρύζι και το κρασί.Γνωρίζουμε οτι γεννήθηκε στην επαρχία της Szechwan στην Κίνα, όπου και πέθανε. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Ching-Yun ήταν εγγράμματος και είχε ταξιδέψει στην Kansu, Shansi,και το Θιβέτ, για συλλογή βοτάνων. Προφανώς, για πάνω από εκατό χρόνια,ο Li συνέχισε την συλλογη και πώληση βοτανων και στη συνέχεια πωλούσε βότανα που συλλέγονταν από τους άλλους λογω ηλικιας.Οπτικά και σωματικά,[φωτ] αυτός φαίνεται να μοιάζει με ένα 100 ετών,ενω η φωτ.ειναι 5 χρονια πριν πεθανει. Μήπως αυτό σημαίνει, επομένως, οτι ο υπεράνθρωπος οργανισμός ικανός να ζησει ένα τέταρτο της χιλιετίας, βασίζεται σε μια σειρά από μισές αλήθειες, υπερβολές ή ψέματα; Δυστυχώς, δεν μπορουμε να μάθουμε.

0 Τεχνολογικά θαύματα της αρχαιότητας.

Οταν κάποιος νομίζει οτι οι εφευρέσεις των αρχαίων είναι ένα σύνολο πρωτόγονης και υποτυπώδης τέχνης αμφιβόλου απόδοσης, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα, οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν κάποιες εξελιγμένες συσκευές, οι οποίες μέχρι σήμερα μας κάνουν να μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Αυτόματες πόρτες, αυτόματες μηχανές, αριθμομηχανές αστρονομικά ... που η καταγραφή και η αναπτυξη θα γινόταν βιβλίο. Ας δούμε τις πιο σημαντικές:


1. Το πρώτο μηχάνημα αυτόματης πώλησης.


Όπως και πολλές άλλες συσκευές, αυτό το μηχάνημα δημιουργήθηκε από τον μαθηματικο Ήρων τον πρώτο μ.Χ. αιώνα. Η συσκευή, που βρισκόταν στην είσοδο των ναών, έδινε μια μικρή ποσότητα αγίασμα σε αντάλλαγμα για ένα κέρμα. Το σύστημα ήταν πολύ απλό: αφήνοντας το νόμισμα να πέσει, χτυπούσε ένα μοχλό που άφηνε το υγρό αγίασμα να πέσει έξω για μερικά δευτερόλεπτα. Το μελέτησε και το κατασκευασε μετά από παραγγελία κάποιου ναού. Χωρίς αμφιβολία ο πρόδρομος του καπιταλισμού ήταν η εκκλησία.

0 Το παλιρροϊκό κύμα σαν τεχνική πολέμου.

Nikola Tesla δημοσιεύσε τον Απρίλιο του 1907 στην εφημερίδα Ο Κόσμος του Τζόζεφ Πούλιτζερ, ενα άρθρο που περιέγραφε μια συσκευή που θα μπορούσε να εκρήγνυται υποβρύχια, ενα μεγάλο εκρηκτικό φορτίο , που θα προκαλεί ένα τεράστιο κύμα (τσουνάμι) και θα καταπίνει τα εχθρικά πλοία.



Αυτή η εφεύρεση του Τεσλα στηρίχθηκε στη λογική, αν μια τορπίλη εκραγή με τηλεχειρισμό δίπλα απο ενα θωρηκτό το παλιρροϊκό κυμα θα το βουλιάξει αμέσως και οποιοδήποτε πλοίο υπάρχει κοντά μη μπορώντας να αντιδράση, θα είναι ευκολη λεία. Ενώ η ιδέα απορίφθηκε τότε, την περίοδο του ψυχρού πολέμου υοθετήθηκε απο το Αμερικανικό ναυτικό
paratolmo.blogspot.com

0 Προσοχή μεταλλαγμένα!!!

Όπως ανακάλυψαν οι εθελοντές μας, στα φαρμακεία πωλείται το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen της εταιρίας Boehringer Ingelheim, το οποίο σύμφωνα με τη σήμανσή του περιέχει ως συστατικό λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια.

Τι μπορείς να κάνεις!

• Στείλε μήνυμα διαμαρτυρίας στην εταιρία παραγωγής! Ζήτησε να... αντικατασταθεί η λεκιθίνη στο συγκεκριμένο προϊόν από λεκιθίνη που παράγεται από μη μεταλλαγμένη σόγια. Ζήτησε από την εταιρία να δεσμευτεί ότι δε θα διαθέσει ξανά στην αγορά προϊόντα με συστατικά που παράγονται από μεταλλαγμένους οργανισμούς.

• Μην επιτρέπεις να σου πουλάνε μεταλλαγμένα. Όταν αγοράζεις ένα συσκευασμένο προϊόν, διάβαζε προσεκτικά τη λίστα των συστατικών του. Αν αναγράφει ότι κάποιο από αυτά περιέχει ή προέρχεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (συνήθως σόγια, π.χ. σε μορφή λεκιθίνης, ή καλαμπόκι), διαμαρτυρήσου και ενημέρωσέ μας για το όνομα του προϊόντος και το σημείο πώλησης :
email Δικτύου consumer.network.gr@greenpeace.org

Η δύναμη όλων μας σαν καταναλωτές είναι μεγάλη, πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για να κρατήσουμε τα μεταλλαγμένα μακριά από την Ελλάδα.

Μπορείς να στείλεις το παρακάτω μήνυμα στην εταιρία Boehringer Ingelheim ή να γράψεις το δικό σου.

Γράμμα

Όνομα: …………………….
Διεύθυνση: .......................................
Θέμα: Συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen με λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια

Κύριοι

Με έκπληξη και αγανάκτηση διαπίστωσα ότι η εταιρία σας διαθέτει στην ελληνική αγορά το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen, το οποίο σύμφωνα με τη σήμανσή του περιέχει ως συστατικό λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια, παρόλο που η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών αντιτίθεται στη χρήση των μεταλλαγμένων για περισσότερα από 10 χρόνια.

Οι επιπτώσεις των μεταλλαγμένων στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον είναι άγνωστες, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες , γι’ αυτό και σας ζητώ:

1.να προχωρήσετε άμεσα στην αντικατάσταση της λεκιθίνης που χρησιμοποιείται ως συστατικό στο συγκεκριμένο προϊόν με λεκιθίνη που προέρχεται από μη μεταλλαγμένη σόγια.
2.να δεσμευτείτε ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να διαθέσετε στην ελληνική αγορά οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιέχει συστατικά που παράγονται από μεταλλαγμένα.

Με εκτίμηση

Οδηγίες για την αποστολή των μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και αντιγράψτε εκεί το μήνυμα της επιστολής.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση email της εταιρίας (vitamigen@ath.boehringer-ingelheim.com) στο πεδίο του παραλήπτη (προς – to).

Κοινοποιήστε το μήνυμά σας στη Greenpeace, αντιγράφοντας τη διεύθυνση consumer.network.gr@greenpeace.org στο πεδίο κοινοποίηση (cc)

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία τηλεφωνικά (210-8983300, 210-8906300), μέσω fax (210-8983207) ή ταχυδρομικά (Boehringer Ingelheim Ellas AE, Ελληνικού 2, 16777, Ελληνικό).

0 Εντοπίστηκε διασωστικό πλοίο μετά από 157 χρόνια

Tο φημισμένο βρετανικό διασωστικό πλοίο‘’Ινβεστιγκέιτορ’’ εντόπισαν καναδοί επιστήμονες μετά από 157 χρόνια. Το πλοίο είχε χαθεί στην Αρκτική ενώ επιχειρούσε να βρει τα ίχνη μιας προηγούμενης εξερευνητικής αποστολής.
Αρχαιολόγοι εντόπισαν το καλοδιατηρημένο κουφάρι του πλοίου σε βάθος μόλις 11 μέτρων στο Μέρσι Μπέι του Μπανκς Άιλαντ.

 Χρησιμοποιώντας ηχοβολιστικές συσκευές μέσα σε διάστημα 15 λεπτών βρήκαν το σκαρί αλλά και τις σορούς τριών ναυτικών.
Το ‘’Ινβεστιγκέιτορ’’ αναζητούσε τα δυο θρυλικά πλοία του ....Βρετανού πλοιάρχου Τζον Φράνκλιν, τα "Τρόμος" και "Έρεβος", τα οποία είχαν αποπλεύσει το 1845 με σκοπό να εντοπίσουν το μυθικό Βορειοδυτικό Πέρασμα αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ στη βάση τους. Ο εντοπισμός του θαλάσσιου περάσματος που θα ένωνε τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό δια μέσου των πάγων της Αρκτικής είχε γίνει έμμονη ιδέα στον Φράνκλιν.

0 Στους 768.009 οι απογραφέντες δημόσιοι υπάλληλοι

Συνολικά 768.009 είναι οι απογραφέντες δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών Γ. Ραγκούσης και Γ. Παπακωνσταντίνου αντίστοιχα.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, που είχαν συγκεντρωθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, οι άνδρες στο δημόσιο καλύπτουν ποσοστό 54% και οι γυναίκες 46%.

Σε ποσοστό 39% οι απογραφέντες....
δημόσιοι υπάλληλοι είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, σε 28% Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε 9% Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σε 9% Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

0 Υποχρεωτικό "Φακέλλωμα" όλων των τηλεφώνων !!!


Πουσιάστηκε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και πρόκειται να εισαχθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο προβλέπει ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα υποχρεώνονται να διατηρούν για 6 μήνες αρχείο με τις κλήσεις των συνδρομητών τους!
Σκοπός του νομοσχεδίου, με το οποίο η εθνική νομοθεσία εναρμονίζεται με την κοινοτική, είναι η διακρίβωση, διερεύνηση και δίωξη σοβαρών εγκλημάτων.....
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, διασκέδασε τις ανησυχίες περί παραβίασης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, υποστηρίζοντας ότι τα δεδομένα που θα διατηρούνται δεν αφορούν στο περιεχόμενο της επικοινωνίας. Πρόσθεσε ότι θα παραμένουν στα αρχεία του παρόχου και θα παραδίδονται στις αρχές για επεξεργασία μόνον εφόσον διαταχθεί η άρση του απορρήτου σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την τέλεση συγκεκριμένου εγκλήματος. Όπως διευκρίνισε, το νομοσχέδιο δεν επιτρέπει την προληπτική επεξεργασία των διατηρούμενων δεδομένων. Τα δεδομένα θα καταστρέφονται αυτομάτως, μόλις περάσει το διάστημα των έξι μηνών.
Αρμόδια εποπτική αρχή ορίζεται η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Το σχέδιο νόμου προβλέπει, τέλος, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης των υποχρεώσεων από τους παρόχους.


nemesiscorfu.blogspot.com

0 Η αρχαιότερη ελιά του κόσμου

Η αρχαιότερη ελιά του κόσμου βρίσκεται στο χωριό Βούβες του Δήμου Κολυμπαρίου στα Χανιά. Έχει περίμετρο κορμού 12,5 μέτρα, διάμετρο 3,64 μέτρα και το εμβαδόν της είναι 11,45 μ2 . Χρονολογείται ότι είναι περίπου 2500- 5000 ετών. Η σημασία της επισημάνθηκε το 1922 από το νομαρχιακό σύμβουλο Πολυχρόνη Πολυχρονίδη και η ελιά ανακηρύχθηκε διατηρητέο μνημείο της φύσης με αρ. απ.105497/6459/1986 (656/ΤΒ/1986). Η ελιά βρίσκεται στην ...αυλή της οικίας Καραπατάκη και είναι ένα μνημείο που επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο.
Η ηλικία του δέντρου δε μπορεί να προσδιοριστεί επ ακριβώς γιατί δε μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος ραδιενεργών ισοτόπων αφού λόγω της μεγάλης ηλικίας του δέντρου δεν υπάρχει καρδιόξυλο. Μπορεί όμως να προσδιοριστεί από της περίμετρο του κορμού. Δεν υπάρχει κανένα άλλο καταγεγραμμένο δέντρο με τέτοια περίμετρο οπότε μπορεί η ελιά αυτή να ανακηρυχθεί ως η αρχαιότερη του πλανήτη μας. Στην περιοχή έχουν ανακαλυφθεί δυο νεκροταφεία του 700πΧ που υποδηλώνουν την ύπαρξη πολιτισμών εκεί, οι οποίοι σχετίζονται με την ελιά αυτή. Υπάρχουν επίσης και άλλες αρχαίες ελιές που φανερώνουν την ύπαρξη αρχαίου ελαιώνα. Το δέντρο είναι μέχρι και σήμερα θαλερό και καρποφόρο.
Η συγκεκριμένη ελιά συνδέθηκε και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος στέφθηκε με στεφάνι (κότινο) φτιαγμένο από αυτή την ελιά. Ο δήμος Κολυμπαρίου πρότεινε στην πρεσβεία της Κίνας ο πρώτος μαραθωνοδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 να στεφθεί με κότινο από αυτή την ελιά. Η πρόταση εξετάζεται από την κινεζική κυβερνητική επιτροπή. 








0 Θα θέλατε να δουλέψετε γι’αυτή την εταιρία;

Ψάχνετε για δουλειά;
Πώς θα σας φαινότανε να δουλέψετε για μια γνωστή «εταιρεία», που έχει 500 υπαλλήλους;
Απ’ αυτούς τους 500, οι
29 έχουν κατηγορηθεί για…
απιστία προς τους/τις συζύγους τους.

7 έχουν συλληφθεί

19 έχουν κατηγορηθεί για έκδοση επιταγών χωρίς αντίκρισμα

117 έχουν χρεοκοπήσει τουλάχιστον δυο φορές


ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΛΆΜΕ



0 Απίστευτα και όμως αληθινά…

Υπάρχουν γεγονότα που γίνονται γύρω μας και δεν καταλαβαίνουμε και όταν μας τα αναφέρουν δυσκολευόμαστε να τα πιστέψουμε! Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικά από τα χιλιάδες συμβάντα που γίνονται γύρω μας και τα θεωρούμε απίστευτα…

1. Το συνολικό μήκος των φτερών ενός BOEING 747 είναι συγκριτικά μεγαλύτερο από την απόσταση που κάλυψαν οι αδεφοί Wright στην πρώτη τους πτήση.
2. Τα μωρά ονειρεύονται πριν ακόμα γεννηθούν.
3. Η γλώσσα της μπλέ φάλαινας είναι συγκριτικά βαρύτερη από το μέσο ελέφαντα.
4. Η Ευρώπη είναι η ....

0 Κοριτσάκι ανέπτυξε καινούρια νεφρά


Κοριτσάκι ανέπτυξε καινούρια νεφράΈνα κοριτσάκι 5 ετών, που αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας καθώς έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια, εξέπληξε τους γιατρούς όταν ανακάλυψαν πως ο οργανισμός της ανάπτυσσε δύο καινούργια νεφρά.
Από τη γέννηση της, η μικρή έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα στην ηλικία των 5 ετών να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Οι χειρουργοί, όμως, εξεπλάγησαν όταν ...ανακάλυψαν πως η μικρή είχε τέσσερα νεφρά, με τα δύο ολοκαίνουργα και πλήρως ανεπτυγμένα όργανα να βρίσκονται πάνω από τα παλιά...

0 Το 77% των Ελλήνων λένε OXI ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Χέρι χέρι με τον... κουλοχέρη φαίνεται να πηγαίνει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει εισροές 1,3 δισ. από την απελευθέρωση της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών. Τους κινδύνους που εγκυμονούν από την «καζινοποίηση» της χώρας κατέγραψε πανελλαδική έρευνα της VPRC, η οποία παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων. Βάσει των ευρημάτων, το...
77% του δείγματος διαφωνεί με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να εγκαταστήσει ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια (κουλοχέρηδες και φρουτάκια) σε χιλιάδες σημεία της χώρας. Οπως προκύπτει από την έρευνα, το 42% των Ελλήνων (που εκτιμάται στους 3.710.711) ξοδεύουν χρήματα σε τυχερά παιχνίδια, ενώ το μέσο ατομικό κόστος των δαπανών φτάνει στα 93,86 ευρώ μηνιαίως. Το 13% του δείγματος παρουσιάζει ενδείξεις εξάρτησης στα τυχερά παιχνίδια, ενώ το 20% των ερωτηθέντων έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στο άμεσο οικογενειακό τους περιβάλλον λόγω των τυχερών παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ερωτηθέντες για τη λειτουργία των κουλοχέρηδων, το 92% θεωρούν πως μειώνουν το οικογενειακό εισόδημα, το 86% πως αποτελούν μια σοβαρή εξάρτηση, το 74% πως αυξάνουν την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα και το 58% ότι εξοικειώνουν όλους τους πολίτες με τα τυχερά παιχνίδια. Στον αντίποδα, το 16% των ερωτηθέντων θεωρούν πως είναι μια ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο, ενώ ένα 12% πιστεύουν πως δίνεται η ευκαιρία σε όσους είναι τυχεροί να βγάλουν κάποια χρήματα. Τονίζεται επίσης ότι η έρευνα διενεργήθηκε στα μέσα του Ιουλίου, περίοδος κατά την οποία η αγορά των τυχερών παιχνιδιών περιορίζεται στα κρατικά ελεγχόμενα τυχερά παιχνίδια. Οπως επισήμανε ο επιστημονικός σύμβουλος της VPRC, Χριστόφορος Βερναρδάκης, «στα νούμερα δεν προσμετρώνται οι ανήλικοι που ενδεχομένως τζογάρουν, ενώ είναι πιθανόν οι συνέπειες να είναι μεγαλύτερες καθώς υπάρχει μια αμεροληψία στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις έρευνες που αφορούν προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα». Ο εκπρόσωπος της Κίνησης για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων, ο δικηγόρος Μιχάλης Κωνσταντίνου, θεωρεί δεδομένη την αύξηση των ανωτέρω ποσοστών σε περίπτωση απελευθέρωσης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και της υλοποίησης του κυβερνητικού σχεδίου εγκατάστασης 50.000 ηλεκτρονικών κουλοχέρηδων σε όλη την χώρα. Κάνοντας λόγο για μύηση των παιδιών όλων των ηλικιών στα τυχερά παιχνίδια και άμεση προσβασιμότητα στο συνοικιακό και οικιακό τζόγο, κατέληξε πως τα επιπλέον τυχερά παιχνίδια θα κοστίσουν στη χώρα μας δισεκατομμύρια ευρώ σε «χαμένη» παραγωγικότητα, δημιουργικότητα και διαθέσιμο εισόδημα. Τέλος, όπως καταλήγει η διακήρυξη της Κίνησης, «δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2010 να προγραμματίζεται η περαιτέρω αφαίμαξη του Ελληνα πολίτη με αιχμή δόρατος τον τζόγο, τη στιγμή που χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν λόγω έλλειψης ρευστότητας».

0 ΤΑ 7 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ


1. ΠΛΟΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΧΘΟ
2. ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ
4. ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
5. ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ
6. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
7. ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΑ

ΜΟΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...