ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

0 Καραμανλής-πριν-και-μετά... Απ' την στεναχώρια του δεν μπορεί να φάει ο κακόμοιρος...

1 Ελληνικές καινοτομίες: Πατέντες… made in Greece‏!!!

Πώς μπορεί μία καινοτομία να μας αλλάξει την ζωή; Όταν ακούμε τόσο «βαρύγδουπες» φράσεις, μας έρχονται αμέσως στο μυαλό μνημειώδεις εφευρέσεις και ανακαλύψεις που στέλνουν τον άνθρωπο στο διάστημα, θεραπεύουν τον καρκίνο ή μετατρέπουν παλιοσίδερα σε χρυσάφι. Ωστόσο, η ζωή και η καθημερινότητά μας επηρεάζονται και από απλά πράγματα που μπορούν να την κάνουν ευκολότερη ή πιο διασκεδαστική.
Και αν βιαστείτε να πείτε ότι οι σημαντικότερες ελληνικές πατέντες ανήκουν στην αρχαία Ιστορία μας, είναι γιατί συχνά δεν ενημερωνόμαστε για τα καινοτόμα ελληνικά «λιθαράκια» στην σύγχρονη ζωή. Μπορεί οι χάρτες, τα συστήματα ύδρευσης, οι καταπέλτες, οι γεωμετρικές εφαρμογές να έκαναν «διάσημους» τους αρχαίους ημών, αλλά έχουν και οι… σύγχρονοι ημών την χάρη τους.
Επιστημονικές καινοτομίες...

0 ΣΟΚ! Ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας λέει ότι η αστυνομία χρησιμοποιεί ασφυξιογόνα (παρανόμως) αντί δακρυγόνα για την διάλυση συγκεντρώσεων, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν και θάνατο!

0 Ανασχηματισμός: Τώρα ηρεμήσαμε...!

Για πόσο ηλίθιους μας περνάτε;;;
Σηκωθείτε να φύγετε τώρα, καραγκιόζηδες.

0 Το ελικόπτερο χωράει μόνο 25 από τα 41 μέλη της κυβέρνησης!!!

Η Βάσω χθες ήταν αποκαλυπτική:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα, παρά τις απίθανες δυσλειτουργίες της κυβέρνησης, σε στήριξε και ψήφισε πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα για τον κόσμο. Απίθανη κοροϊδία του οικονομικού επιτελείου επί 18 μήνες και το στήριζες συνεχώς. Μια χώρα πτωχευμένη δεν λύνει το πρόβλημα με δάνεια. Τι είδους διαπραγμάτευση είχαμε; Δεν ενημερωνόμαστε. Ο Ομπάμα δεν μας αγάπησε ξαφνικά. Οδηγήσαμε την χώρα σε τρομερή ύφεση. Αντί να κινητοποιήσουμε τις υγιείς δυνάμεις της χώρας, καταφέραμε το σύνολο της κοινωνίας εναντίον μας. Υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας συνολικά. Πρέπει να αναλάβεις μέρος της ευθύνης. Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας....

0 Μας πήραν την Πλατεία, μόνο για μια μέρα!

Δεκέμβριος 1944. Ιούλιος 1965. Ιούνιος 2011. Έτσι πάει. Έτσι ακριβώς. Ίδιο σύστημα, ίδια πρόσωπα, ίδιες πρακτικές, ίδιοι προβοκάτορες, ίδιοι συνδικαλιστές και κομματικοί εγκάθετοι,  ίδιο φόντο – η Πλατεία Συντάγματος.
Πάνω απ’ όλα, ίδιες επιδιώξεις: Η διατήρηση ενός σάπιου συστήματος, δια της αποφυγής των εκλογών, της απομάκρυνσης κάθε ενδεχομένου να ζητηθεί η γνώμη του λαού, της προσπάθειας να κλειστούν συμφωνίες στην κορυφή και, κυρίως, του διχασμού.

0 Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη/Γιωργάκη!

-Καλημέρα!
-Πού την είδες;
-Καλά λέμε τώρα.
-Ναι, αλλά να μη λέμε κι ανεδαφικά!
-Μια καλημέρα είπα, γιατί αρπάζεσαι;
-Γιατί είμαι στην τσίτα.
-Ναι αυτό το βλέπω, γιατί;
-Γιατί όλοι είναι στην τσίτα. Κάνω να πάω σουπερμάρκετ και φοβάμαι μη με σκοτώσει κάνας αγανακτισμένος με το καρότσι.
-Καλέ τους είδες τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα;
-Τους είδα και τους καμάρωσα –καιρός ήταν να καμαρώσω και για κάτι σ’ αυτή τη χώρα πια!
-Ναι, αλλά όταν πήγαν οι κουκουλοφόροι έγινε χαμός....

0 Σπάνια εκκόλαψη γυπαετού στην ορεινή Κρήτη


Γέννηση γυπαετού καταγράφηκε για πρώτη φορά εδώ και 22 χρόνια στα Αστερούσια Όρη, στα νότια του νομού Ηρακλείου. Μαρκαρισμένος πλέον από τους ερευνητές, ο νεοσσός αναμένεται να ανοίξει τα φτερά γύρω στα τέλη του μήνα. Αν και δεν κατατάσσεται στα απειλούμενα είδη, λόγω της μεγάλης γεωγραφικής του εξάπλωσης σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, ο γυπαετός Gypaetus Barbatus είναι εξαιρετικά σπάνιο πτηνό.

Στην Ελλάδα απαντάται πλέον μόνο στην ορεινή Κρήτη, όπου πιστεύεται ότι επιζούν ελάχιστα αναπαραγωγικά ζευγάρια, τα οποία γεννούν μόνο ένα ή δύο αβγά κάθε χειμώνα.
Μάλιστα η Ελλάδα είχε καταδικαστεί το 2007 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την ελλιπή προστασία του είδους. Η κατάσταση όμως δδεν είχε βελτιωθεί μέχρι το 2010, οπότε η Ευρωπαϊκή Επιστολή απείλησε με νέα προσφυγή.

0 Πολιτικοοικονομικά


ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2 , σκοτώνει τη μία , αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το....
γάλα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες , πουλάς τη μία , αγοράζεις ένα ταύρο , πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια , πουλάς όλο το κοπάδι , γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες , πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα , προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3.

0 Είναι προγραμματισμένος να μας σώσει...

2 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 5ΗΜΕΡΗ!!!

 ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ
 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...