ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

0 Όταν δημιουργείς τέρατα, θα σε φάνε

ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.Η Τρόικα είπε, ο Πρωθυπουργός απάντησε, η τρόικα δεν ικανοποιήθηκε, η κυβέρνηση αντιδρά, η τρόικα απαιτεί, εμείς δίνουμε. Αν δεν κάνεις αυτό θα πάθεις εκείνο. Αν κάνεις το άλλο θα σου κάνω αυτό. Μα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει. Θέλω λεφτά. Δεν θα σου δώσω. Αν κάνω αυτό? Θα το σκεφτώ. Σε παρακαλώ. Να κάνεις τρεις μετάνοιες και να κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να σου πω. Μα θα σκάσω. Ας πρόσεχες.

Οι Σάυλωκ ζητάνε μια λίβρα κρέας.

Οι Σάυλωκ είναι το Γκόλεμ που δημιουργήσαμε με τα χέρια μας...
Δεν θα ικανοποιηθεί μέχρι να πάρει αυτή τη γ@μημένη λίβρα κρέας.
Δεν θα γλυτώσουμε αν δεν το διαλύσουμε.

0 ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 5000 ΕΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

Η μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους κατοίκους ενός πλανήτη που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, 3.000 χρόνια π.Χ.


Οι Ντόγκον μιλούν για τους επισκέπτες του πλανήτη Νιάν. Ο πλανήτης βρίσκεται στο άστρο Έμμε Για, του συστήματος του Σείριου, που έχει περίοδο τροχιάς γύρω στα 50 χρόνια, είναι μεγαλύτερο από τον Σείριο Β (Πό Τόλο) και τέσσερις φορές ελαφρύτερο. Το άστρο Έμμε Για ανακαλύφθηκε πρόσφατα και ονομάστηκε επίσημα από τους αστρονόμους σαν Σείριος Γ'.

0 Ακαριαία μεταβίβαση πληροφορίας/γνώσης ανεξαρτήτως απόστασης ;

Αν 2 φωτόνια τα οποία κάποια στιγμή έχουν αλληλεπιδράσει πολυ στενα και κατοπιν τα απομακρυνουμε οσοδηποτε, τοτε αυτα τα 2 φωτονια δεν συμπεριφερονται σαν 2 διαφορετικα αντικειμενα, παρα ενα ενοιαιο με κοινες ιδιοτητες και εκφρασεις. Αν τα απομακρυνουμε παρα πολυ μακρια και προικοδοτησουμε το ενα με καποια πληροφορια, τοτε με εκπληξη διαπιστωνουμε οτι η πληροφορια αυτη μεταβιβαζεται στο αλλο με ταχυτητες πολ/σιες της ταχυτητας του φωτος. Στην Ελβετια εγινε ενα τετοιο πειραμα πριν 10+ χρονια

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται μέσα μας ... εμείς πρέπει να φτιάξουμε τον εαυτό μας, την βιολογία μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις συνειδητοποιήσουμε.


Δείτε το βίντεο εδώ

0 6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes

6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes (2)
Και όμως δεν είναι η Μύκονος μέσα. Το διεθνούς φήμης περιοδικό Forbes βροντοφωνάζει πως η Ελλάδα είναι ακόμα “ανοικτή” για τους τουρίστες και πως σαν μίας όμορφη σειρήνα αξίζει να πας κοντά της. Δεν έχουμε καλύτερη διαφήμιση από αυτό.

Ο συντάκτης του Forbes μαγεύτηκε από άλλα, όχι τόσο κλισέ μέρη της Ελλάδας, και τα προτείνει ανεπιφύλακτα για αξέχαστες φθινοπωρινές διακοπές. Τώρα, που ο καιρός, δηλαδή, δεν είναι καυτός, που τα μελτέμια έχουν κοπάσει και που μπορείς να περπατάς χωρίς να πέφτεις πάνω σε άλλους.

0 Πορτρέτα διασήμων με… βακτήρια!

perierga.gr - Βακτηριογραφία: Πορτρέτα διασήμων με... βακτήρια!Ο Copfer Zachary, πρώην μικροβιολόγος που έγινε εικαστικός καλλιτέχνης, χρησιμοποιεί βακτήρια όπως το E.coli για να δημιουργήσει εντυπωσιακά έργα τέχνης πάνω σε μικροβιολογικά τρυβλία Petri (ρηχά, γυάλινα, κυλινδρικά πλακάκια, που χρησιμοποιούνται από τους βιολόγους για την καλλιέργεια μικροοργανισμών)!


Ο εκκεντρικός επιστήμονας ονομάζει αυτή την παράξενη τεχνική «βακτηριογραφία» (σ.σ.»bacteriography») και έχει μέχρι στιγμής δημιουργήσει πορτρέτα του Αϊνστάιν, του Δαρβίνου και του Πάμπλο Πικάσο...

0 Η Nokia έχει τους καλύτερους χάρτες και συγκρίνει συνολικά το Lumia 920 με το iPhone 5

Lumia 920 vs Galaxy S III vs iPhone 5 Maps Comparison
Μετά τη χτεσινή σύγκριση του Nokia Lumia 920 με το iPhone 5, στον τομέα της οθόνης, η Nokia δημιούργησε ακόμη ένα συνολικό γράφημα για τα δύο smartphones, καθώς και μια σύγκριση για τις υπηρεσίες χαρτών του Lumia 920 εναντίον των Galaxy S III και iPhone 5, εκμεταλλευόμενη τη χρυσή ευκαιρία που της δίνει το φιάσκο με τα Apple Maps.
Δείτε τα δύο πολύ χρήσιμα γραφήματα παρακάτω:

0 “Παρακαλούμε φαγώσιμα και ψωμάκι κρεμάστε τα στον κάδο” – Μία φωτογραφία που σοκάρει!

Best Blogger Tips
Μια φωτογραφία που σοκάρει και απεικονίζει την Ελλάδα της κρίσης.
 Επάνω σε έναν κάδο απορριμάτων του δήμου Καλλιθέας έχει τοποθετηθεί ένα χαρτάκι το οποίο γράφει: «Παρακαλούμε φαγώσιμα και ψωμάκι κρεμάστε τα στον κάδο».

0 Αντισυνταγματική η πληρωμή των συγγραμμάτων αποφάσισε το ΣτΕ!

Μια θετική είδηση μας έρχεται από το Συμβούλιο της Επικρατείας  Υποχρεωμένο το κράτος να παρέχει δωρεάν παιδεία σε όλη την διάρκεια της φοίτησης ενός σπουδαστή, αποφάσισε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Βάσει συντάγματος, έχει κατοχυρωθεί η δωρεάν παιδεία χωρίς κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβληθεί χρηματική επιβάρυνση για την αγορά συγγραμμάτων καθώς και να μην επιβληθούν δίδακτρα στους φοιτητές.
 
Ουσιαστικά   λοιπόν   το    υπουργείο  δεν  μπορεί να προχωρήσει σε κανενός είδους δίδακτρα η πληρωμή συγγραμμάτων!! Ο Μόνος τρόπος είναι η αλλαγή του άρθρου 16 που αναφέρει την δωρεάν παιδεία!!

0 Το κάρυ και οι αντικαρκινικές του ιδιότητες

Εξολοθρεύει τους καρκινικούς όγκους του παχέος εντέρου

Ένα χημικό συστατικό του κάρυ πρόκειται να δοκιμαστεί για την ικανότητά του να εξολοθρεύει τους καρκινικούς όγκους του παχέος εντέρου σε ασθενείς, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

Η κουρκουμίνη η οποία εμπεριέχεται στο μπαχαρικό κουρκούμη (κοινώς κάρυ) έχει  ήδη σχετιστεί με αρκετά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου.

Μελέτες έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων σε εργαστηριακό περιβάλλον ενώ είναι ωφέλιμη στη θεραπεία των πασχόντων από εγκεφαλικό επεισόδιο και άνοια.

Μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη σε νοσοκομεία του Λάνκαστερ έχει ως στόχο να διερευνήσει την επίδραση της κουρκουμίνης συνδυαστικά με χημειοθεραπευτικά φάρμακα.

0 Πεθαίνει ο Πλάτανος του Ιπποκράτη!

Πεθαίνει ο Πλάτανος του Ιπποκράτη!
Η ηλικία του υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τα 2.300 χρόνια! Θα φυτευτούν στον ίδιο χώρο κλώνοι του, ώστε να συνεχίσει να ζει μέσω των «απογόνων» του!..

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του διανύει ο Πλάτανος του Ιπποκράτη στην Κω, όπως διαβάζουμε στο Rodosalarm. . Ύστερα από πολλούς αιώνες ζωής οι ειδικοί εκτιμούν ότι δεν μπορεί πλέον να ζήσει παραπάνω από 20 – 25 χρόνια! Και δυστυχώς θεραπεία δεν υπάρχει. Είναι ένας θάνατος εξ αιτίας βαθέως γήρατος.

Ο πλάτανος του Ιπποκράτη αποτελεί ιστορικό αξιοθέατο το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης πολλοί είναι ειδικά οι γιατροί, απ’ όλο τον πλανήτη, που έρχονται στην Κω για να δουν και να θαυμάσουν τον πλάτανο στην σκιά του οποίου δίδασκε ο πατέρας της Ιατρικής επιστήμης, ο Ιπποκράτης.

Το είδος του πλατάνου είναι Πλάτανος ο ανατολικός (Platanus orientalis L.) και η ηλικία του, αν και δεν έχει επακριβώς καθοριστεί, θεωρείται ότι υπερβαίνει τα 2.300 χρόνια. Η διάμετρος κορμού, στη βάση του, είναι 4,70 μέτρα και η περίμετρός του 10,50 μέτρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...