ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

0 6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes

6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes (2)
Και όμως δεν είναι η Μύκονος μέσα. Το διεθνούς φήμης περιοδικό Forbes βροντοφωνάζει πως η Ελλάδα είναι ακόμα “ανοικτή” για τους τουρίστες και πως σαν μίας όμορφη σειρήνα αξίζει να πας κοντά της. Δεν έχουμε καλύτερη διαφήμιση από αυτό.

Ο συντάκτης του Forbes μαγεύτηκε από άλλα, όχι τόσο κλισέ μέρη της Ελλάδας, και τα προτείνει ανεπιφύλακτα για αξέχαστες φθινοπωρινές διακοπές. Τώρα, που ο καιρός, δηλαδή, δεν είναι καυτός, που τα μελτέμια έχουν κοπάσει και που μπορείς να περπατάς χωρίς να πέφτεις πάνω σε άλλους.



6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes (4)
Η Σαντορίνη βέβαια (αν και κλισέ) δεν τη “γλίτωσε” από τη λίστα. Δικαίως. Η καλντέρα και αυτή η θέα έκαναν και πάλι τη δουλειά τους. Σύμφωνα πάντα με το Forbes διάφοροι ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του νησιού παραπονιόντουσαν ότι οι δουλειές είναι πεσμένες, ωστόσο ο συντάκτης δεν είδε κάτι τέτοιο. Τα μέρη που προτείνονται στο νησί είναι τα ξενοδοχεία Grace Santorini στο Ημεροβίγλι και ο Perivolas στην Οία, ενώ για ρομαντικό δείπνο το εστιατόριο Αμβροσία στην Οία είναι αυτό στο οποίο κάποιος πρέπει να πάει.
6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes (5)
Αμέσως επόμενο στη λίστα είναι οι Σπέτσες. Το νησί με τα νεοκλασικά σπίτια πλοιοκτητών, τα άλογα, τις ψαρόβαρκες και τις ήσυχες παραλίες (κατά τα λεγόμενα του Forbes). Για διαμονή προτείνεται το Poseidonion Grand Hotel με το εκπληκτικό ασιατικό spa και “το εστιατόριο με πολύ έξυπνη fusion κουζίνα με την υπογραφή του star chef Χριστόφορου Πέσκια, το P-Box”.
6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes (3)
Σειρά τώρα έχουν οι Νάξος και Σχοινούσα. “Η ελληνική κουζίνα δεν θεωρείται ως μία από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου, αλλά ίσως αλλάξεις γνώμη αν φας στη Νάξο”, αυτό λέει το άρθρο και σε στέλνει στην ταβέρνα της Ματίνας για να φας αρνάκι κοκκινιστό και κολοκυθόπιτα. Για διαμονή προτείνεται το Naxian Collection, όπου το ζευγάρι που έχει το συγκρότημα θα σου δείξει πώς να φτιάχνεις και εσύ τις νησιώτικες σπεσιαλιτέ. Όσο αφορά στη Σχοινούσα αυτό που έκανε εντύπωση στον αρθρογράφο είναι “τα υπερπολυτελή yachts που είναι μαρίνα και τα οποία ανήκουν σε πολυεκατομμυριούχους, που έχουν αγοράσει γη στο νησί. Θα παρατηρήσεις επίσης όλο αυτό το χαλαρό ύφος του νησιού και ότι δεν υπάρχει αστυνομία, καθώς κανένας από τους κατοίκους του νησιού δεν νοικιάζει γη για αστυνομικό τμήμα. Αλλά από τη στιγμή που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν υπάρχει εγκληματικότητα”.
6 μέρη στην Ελλάδα που έχουν μαγέψει το Forbes (1)
Τέλος το Forbes προτείνει την Ιθάκη “με το γραφικό χαρακτήρα της και τα τιρκουάζ νερά της”, αλλά και την Πελλοπόνησο όπου το Costa Navarino, στη Μεσσήνια απλά κατάφερε να μαγέψει και το Forbes. “Παραλίες τόσο όμορφες όσο και στην Ιθάκη, εστιατόρια με ελληνοιταλική κουζίνα άλλα και αμερικάνικο steakhouse και facilities που κάνουν μία οικογένεια να περάσει υπέροχα.
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...