ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 O Πρύτανης του Παν. Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν σε ανοιχτή συγκέντρωση.!!!

Σας το παραθέτω για ενημέρωση:

Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιομετώπιση της οικονομικής κρίσης....

0 Παραπληγικός στάθηκε πάλι στα πόδια του!!!

Απίστευτη δύναμη θέλησης επέδειξε ένας 25χρονος παραπληγικός στις ΗΠΑ...
ο οποίος κατάφερε να σταθεί όρθιος και να κάνει μερικά μικρά βήματα, χάρη σε μια πρωτοποριακή θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει τη διέγερση της σπονδυλικής στήλης με ηλεκτρισμό.

0 Θερμό επεισόδιο στον Έβρο!

Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς  η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού....

0 Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.. Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα για να μείνουμε μέχρι να συγκληθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ....!

Κυριακή 22 Μαίου στις 10:00 π.μ.
Όποιοι μπορούμε ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είμασταν πάντα επαναστατικός λαός, τώρα γιατί παραμένουμε παθητικοί; Ας πάρουμε παράδειγμα απο τους Ισπανούς που πριν λίγες μέρες βγήκαν στον δρόμο (130.000 κόσμος) και ζητούσαν αληθινή δημοκρατία. 
''Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδίσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο....

0 National Geographic, η φωτογραφία που μας κέντρισε το ενδιαφέρον!!!

Αυτή είναι η φωτογραφία που κοσμούσε την ιστοσελίδα του national geographic πριν λίγες μέρες και μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Είναι μια εντυπωσιακή φωτογραφία γιατί είναι 100% αληθινή και όχι προϊόν ζωγραφικής.

Δείτε καλύτερα την φωτογραφία....

0 Έλλειμμα πολιτισμού

http://drapetsona-manos.blogspot.com/

0 Το πιο χαρούμενο σπίτι

Perierga.gr - Το πιο χαρούμενο σπίτι!
Ο σχεδιαστής James Rizzi είναι υπεύθυνος για το Χαρούμενο σπίτι του Rizzi (Happy Rizzi House), στην πόλη Brunswick της Γερμανίας. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με έντονα χρώματα και φιγούρες από κινούμενα σχέδια ενώ και η αρχιτεκτονική του σχεδίαση είναι μοναδική.
Χτίστηκε στα χαλάσματα ενός παλιού παλατιού και είναι πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Θα θέλατε άραγε να μένετε σε ένα τέτοιο σπίτι;

0 Η μεγαλύτερη κάβα της Ευρώπης

milestii-mici
Το Milestii Mici είναι ένας μικρός οικισμός, που βρίσκεται 20 χλμ. νότια του Κισινάου, της πρωτεύουσας της Μολδαβίας. Ίσως να μην ήταν τόσο γνωστό, εάν δεν βρίσκονταν εκεί η μεγαλύτερη κάβα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

0 Air Mouse

http://www.i-diadromi.com/

0 Τo νησί Vatu Vara ένας επίγειος παράδεισος

Το νησί Vatu Vara βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά των νήσων Φίτζι σε μια ομάδα νησιών, 32 χλμ δυτικά απο το νησί Mago και μερικά χιλιόμετρα νότια απο το νησί Vanua Balavu.

Το νησί έχει 3 χλμ διάμετρο και το ψηλότερο της μέρος είναι στο ύψος των 305 μ.όπου βρίσκεται η ψηλότερη του κορυφή η οποία ονομάζεται "Hat Island" λόγω του σχήματος της στην κορυφή. Τα ασβεστολιθικά βράχια, υψώνονται σε περίπου 60 μέτρα ύψος, ενώ το υπόλοιπο του νησιού καλύπτεται από πυκνή τροπική βλάστηση.

1 Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της

Απογοητευμένοι από την κατάσταση στην Ελλάδα είναι οι νέοι, οι οποίοι μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να την εγκαταλείψουν.

Σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα σχετικά με τους νέους 18-30 ετών, την εκπαίδευση και την οικονομία, που παρουσιάστηκε στα πλαίσια διεθνούς τριημερίδας στην Αθήνα, ένας στους τρεις νέους σκέπτεται να φύγει από τη χώρα και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Η έρευνα που διενεργήθηκε από την ALCO, διαπιστώνει ότι το ποσοστό αυτό στους άνεργους νέους εκτοξεύεται στο 50%.

0 Μπανάνες της ντροπής

Η αστυνομία του Καμερούν απαγόρευσε την προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παράγονται οι μπανάνες στη χώρα.
Το ντοκιμαντέρ επικρίνει τη γαλλο - αμερικανική εταιρεία Plantations du Haut Penja (PHP), τη μεγαλύτερη παραγωγή μπανάνας στο Καμερούν.
"Η κυβέρνηση εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση", δήλωσε ο
δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Φρανκ Μπιελέ.
Το ντοκιμαντέρ καταγγέλλει τις συνθήκες στις φυτείες, όπου οι εργάτες δουλεύουν...

0 Πλεκτό Junk food από τον Ed Bing Lee

Ο άνθρωπος αγαπά το φαγητό και φαίνεται. Η τέχνη του εκφράζεται με διάφορες τεχνικές από το πλέξιμο μέχρι και την πλεκτική με κόμπους. Τα νεώτερα δείγματα της δουλειάς του ανήκουν στη συλλογή Delectable και εκτός των burger και hotdogs που βλέπετε, έχει και παγωτό για μετά.

0 20 Μαΐου: Η Μάχη της Κρήτης

Το χρονικό της μάχης της Κρήτης
20 Μαΐου 1941: Στις 6.30 το πρωί αρχίζει η Γερμανική επίθεση. Το αεροδρόμιο του Μάλεμε δέχεται έναν ανελέητο βομβαρδισμό από το επίλεκτο σώμα των γερμανικών αλεξιπτωτιστών. Το απόγευμα της ίδιας μέρας γίνεται επίθεση στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Η επίθεση συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση των αμυνομένων που περίμεναν τον εχθρό στα σημεία επιθέσεων αφού οι Άγγλοι γνώριζαν το σχέδιο της Γερμανικής επιθέσεως.Η Αντίσταση του λαού ήταν καθολική και άμεση.

0 ΦΙΛΑΝΔΙΑ: Ένα σχολείο χωρίς κανένα παραδοσιακό φινλανδικό επώνυμο



Ένα δημοτικό σχολείο στο ανατολικό Ελσίνκι έχει 532 μαθητές που εκπροσωπούν 22 διαφορετικές γλώσσες


Το άρθρο είναι της Irina Vähäsarja (της εφημερίδας Helsingin Sanomat) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Σομαλικά, φινλανδικά, ουρντού, φινλανδικά, φινλανδικά, φινλανδικά, σομαλικά, φινλανδικά, φνλανδικά, περσικά, ρωσικά, σομαλικά ...


Αυτές είναι οι πρώτες δώδεκα γλώσσες της λίστας των μητρικών γλωσσών της πρώτης δημοτικού στο Δημοτικό Σχολείο Keinutie στο προάστιο Kontula του Ελσίνκι. 

0 Καταπληκτικές φωτογραφίες από τα σπήλαια Jiuxiang!

Beautiful and Colorful Caves
Αυτά είναι τα σπήλαια Jiuxiang και βρίσκονται στην Κίνα. Έχει βρεθεί ότι τα σπήλαια στην Jiuxiang είναι τα μεγαλύτερα σπήλαια με τις πιο πολλές σπηλιές στη χώρα.Υπάρχει αφθονία από σταλακτίτες με διαφορετικές μορφές, σχήματα και χρώματα, καθώς και καταρράκτες, κοιλάδες και ένας μεγάλος αριθμός φυσικών γεφυρών.  
 
Όλα αυτά δημιουργούν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!

0 Ο πραγματικός "ροζ πάνθηρας"

Τέσσερα αξιολάτρευτα γατάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και ταλαιπωρημένα σε ένα εργοστάσιο παρασκευής σκυροδέματος στο Redruth της Κορνουάλης.

Τα γατάκια ήταν αδύναμα, πεινασμένα και ροζ!Το τρίχωμα τους είχε πάρει μία ροζ απόχρωση, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο προσωπικό της φιλοζωικής οργάνωσης που τα περισυνέλεξε.

0 Εικόνες. Ξύλινοι προβλήτες

Σίγουρα θα έχετε βρεί έναν κάπου , είτε σε νησί είτε σε χωριό.Σίγουρα πολλοί απο εσάς έχετε κάτσει με τον συντροφό σας ή και μόνοι. Αυτό που είναι σίγουρο όμως ότι το τοπίο θα σας έχει μείνει χαραγμένο βαθιά μέσα στο μυαλό.
Βρήκαμε τις καλύτερες φωτογραφίες με θέμα ξύλινους προβλήτες σε παραλίες - λίμνες και όχι μόνο.

Απολαύστε τις φωτογραφίες...

0 Νυμφόπετρα - Οι πέτρες των νυμφών και ένας ματωμένος γάμος.

Συγγραφέας:Λαζάρου Βασίλης (Leo Morpheus)
http://www.explorers.gr/
Στα πλαίσια των αποστολών που πραγματοποιήθηκαν στο νομό Θεσσαλονίκης το μήνα Αύγουστο του 2007, η ομάδα Πυθέας επισκέφτηκε ένα μοναδικό μνημείο που σφύζει από θρύλους κοντά στο χωριό Νυμφόπετρα.

Ένα ηλιόλουστο πρωινό 3 μέλη της ομάδας Πυθέας (leo morpheus, xontro_mpizeli και evripidis) ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό μεταξύ άλλων και αυτό το χωριό.

0 Η ιταλική φινέτσα της Σύμης



Αν την περνούσες από τα καλλιστεία Δωδεκανήσων, σίγουρα θα κέρδιζε με άνεση τον τίτλο της σταρ. Ένα νησί σαν καρτ ποστάλ, που θα σου θυμίσει την Ύδρα στο πιο πλουσιοπάροχο, με χορταστικό υπερθέαμα, εκπληκτική, ανέγγιχτη νεοκλασική αρχιτεκτονική και υπέροχα τιρκουάζ, τροπικά νερά.

0 Jim Morrison - Αφιέρωμα

Jim Morrison
Ο Τζέημς «Τζιμ» Ντάγκλας Μόρισον (James "Jim" Douglas Morrison) (8 Δεκεμβρίου 1943 - 3 Ιουλίου 1971) ήταν ένας Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ποιητής. Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Φλόριντα και ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός του δημοφιλούς αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος The Doors. Θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές στην ιστορία της ροκ μουσικής. Έγραψε επίσης αρκετά βιβλία ποίησης, ένα μικρό ντοκιμαντέρ και δύο βίντεο κλιπ ("The Unknown Soldier" και "People are Strange"). 

0 ΕΠΙΣΤΗΜΗ - Ενέργεια από τα χαρούπια της Κρήτης!

Μήνυμα από αναγνώστη!
Τα χαρούπια της Κρήτης, μετά από επεξεργασία
παράγουν ενέργεια που μπορεί να αντικαταστήσει τη
βενζίνη και το πετρέλαιο! 


Η Ευρωπαϊκή Ενωση μάλιστα
ενθαρρύνει αυτές τις ενέργειες και το Υπουργείο
Ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα νομοσχέδιο για την
εναρμόνιση του ελληνικού με το κοινοτικό δίκαιο.Διαβαστε εδω το pdf Βιοκαύσιμα από τα κρητικά χαρούπια

0 H Sony δεν εγγυάται την ασφάλεια του δικτύου e-παιχνιδιών

σχόλιο ID-ont: Εάν, όπως μας πληροφορεί η Καθημερινή, η SONY, αυτός ο γίγαντας της σύγχρονης τεχνολογίας, "δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια οποιουδήποτε διαδικτυακού συστήματος", τι είναι αυτό που κάνει τους κυβερνώντες να πιστεύουν ότι οι βάσεις δεδομένων της Κάρτας του Πολίτη και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα είναι ασφαλείς;

H Sony δεν εγγυάται την ασφάλεια του δικτύου e-παιχνιδιών

0 CHEMTRAILS - Η Θεωρία

Χαράζουν στον ουρανό λευκές γραμμές που φαίνονται αθώες, στην πραγματικότητα όμως αποτελούνται από επικίνδυνες χημικές ενώσεις τις οποίες χρησιμοποιούν οι ισχυροί του πλανήτη για να ελέγχουν το κλίμα και τον ανθρώπινο νου. Αυτό υποστηρίζει μια νέα «θεωρία», η οποία γεννήθηκε πριν από 10 χρόνια στις ΗΠΑ και διαδόθηκε πολύ γρήγορα σε όλο τον πλανήτη. Οι φήμες διαδόθηκαν τόσο πολύ, ώστε ενδιαφέρθηκαν και οι πολιτικοί. Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατατέθηκαν δύο επερωτήσεις και πολλές άλλες στα εθνικά κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών. 

0 Γκράφιτι στους τοίχους του Λονδίνου

image
Πραγματικά έργα σύγχρονης τέχνης

0 Άλλη μία θλιβερή πρωτιά

Με το ποσοστό των απορριμάτων που θάβονται στην Ελλάδα να ανέρχεται στο 82%, ο επικεφαλής του τμήματος περιβάλλοντος της Ε.Ε., Χούλιο Γκαρσία, προέτρεψε την Ελλάδα να σταματήσει να θάβει τα απορρίματά της, επισημαίνοντας πως αποτελούν μια σημαντική πηγή παραγωγής ενέργειας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...