ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

0 20 απίστευτα τρικ-φάρμακα που έχετε σπίτι σας και δεν το ξέρετε!



Αντιμετώπισε ενοχλήσεις υγείας με μολύβια, μονωτική ταινία και 18 ακόμα απίστευτα φάρμακα που έχεις στο σπίτι σου και δεν το φαντάζεσαι.

0 H θυσία μιας μάνας που έκανε ολόκληρο τον πλανήτη να δακρύσει


Ανεξίτηλο στη μνήμη μας θα μείνει… το φονικό τσουνάμι που έλαβε χώρα στην Ιαπωνία πριν από σχεδόν 2 χρόνια.

Πόλεις κατεστραμμένες, 20.000 νεκροί και ένα έθνος σε βαθύ πένθος το οποίο εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Κι όμως, ευρήματα, ιστορίες και φωτογραφίες που έρχονται στο φως ακόμα και σήμερα, αποδεικνύουν ότι παρά το γεγονός της τόσο μεγάλης καταστροφής, η αγάπη και κυρίως της μάνας προς το παιδί, είναι αυτή που νικάει τα πάντα. Μία εικόνα, που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους όλου του κόσμου

Τις πρώτες ώρες, μετά την μεγάλη καταστροφή, τα σωστικά συνεργεία κατόρθωσαν να εντοπίσουν το σώμα μιας άτυχης γυναίκας, το οποίο βρισκόταν θαμμένο στα συντρίμμια του σπιτιού της.

0 ΒΙΝΤΕΟ - Ψηλά το κεφάλι... στο τέλος θα τα καταφέρουμε

ΒΙΝΤΕΟ - Ψηλά το κεφάλι... στο τέλος θα τα καταφέρουμε Μια αληθινή ιστορία με πραγματικό πρωταγωνιστή έναν από όλους εμάς.  
H αληθινή ιστορία ενός άνεργου και άστεγου νέου που καταφέρνει να γίνει πολυεκατομμυριούχος. 
Το «Κυνήγι της ευτυχίας» είναι ένας ύμνος στο αμερικανικό όνειρο, εμπνευσμένος από την ιστορία του υπαρκτού Κρις Γκάρντνερ. Ενός σύγχρονου Ιώβ που υπομένει καρτερικά όλα τα κακά της μοίρας, αλλά στο τέλος, ως διά μαγείας, βρίσκει μια θέση στον ήλιο.
Ο Γκάρντνερ διαρκώς πέφτει. Χάνει τη γυναίκα του (η οποία λυγίζει μπροστά στις δυσκολίες και τον εγκαταλείπει) και το διαμέρισμά του όταν μένει αδέκαρος, όμως, διατηρεί την πίστη του στη ζωή και την ελπίδα του για το καλύτερο.
Η αίσθηση του χρέους απέναντι στον μικρό γιο του τον κρατάει όρθιο στην καταιγίδα.
Ο Γκάρντνερ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση εργαζομένου. Δεν έχει εξαρτημένη σχέση εργασίας. Είναι ένας ελεύθερος «εμποράκος» σε ένα κόσμο ευκαιριών, οι οποίες, όμως, μειώνονται με ρυθμό γεωμετρικής προόδου.

1 Νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος; #rufree

Πριν γεννηθείς είχε ήδη καθοριστεί το επώνυμό σου.

Με τη γέννησή σου καθορίστηκε η Ιθαγένεια και η Υπηκοότητά σου.

Λίγους μήνες μετά απόκτησες και το όνομά σου μαζί με το θρήσκευμα που θα σε στιγμάτιζε για όλη σου τη ζωή.

Αργότερα σε έστειλαν στο Νηπιαγωγείο, οπότε και έμαθες να ξυπνάς στις 7:30 και να σωπαίνεις μέσα στην τάξη.

Μετά, στο Δημοτικό και αργότερα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, σου μάθανε να παπαγαλίζεις την επίσημη εκδοχή του Κράτους γύρω από την Ιστορία και το επίσημο δόγμα της Εκκλησίας σχετικά με τη Θεολογία.

Για χρόνια πηδούσες τα κάγκελα του σχολείου τ’ απογεύματα για να παίξεις μπάλα με τους φίλους σου. Η κλειδωμένη εξώπορτα ήταν για να το προστατέψουν από εσένα.

0 Eπιστρέφουν στις γραφομηχανές οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών

«Οποιαδήποτε πληροφορία είναι προσβάσιμη από έναν υπολογιστή. Πρέπει να προτιμάται το πιο πρωτόγονο μέσον»...

Η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, το TaxisNet, τα e-School, e-DataCenter, Survey, ΟΠΣΥΔ των σχολείων, είναι πιο ασφαλή συστήματα από τα συστήματα των μυστικών υπηρεσιών;  OXI BEBAIA!!! 

Εάν λοιπόν ισχύει το ανωτέρω σχόλιο που κάνει το δημοσίευμα, τότε τι θα πρέπει να πούμε για τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα που χρησιμοποιεί ένα κράτος για να "εξυπηρετεί"-φακελώνει τον πολίτη;

www.in.gr: Στη σκιά των αποκαλύψεων του Έντουαρντ Σνόουντεν που έχουν οδηγήσει σε δυσχερή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θέση την αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) και τη διακυβέρνηση Ομπάμα, μία εκ των ρωσικών υπηρεσιών Πληροφοριών αποφάσισε να αγοράσει γραφομηχανές για τη δακτυλογράφηση των απόρρητων εγγράφων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Izvestia.


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας (FSO), που προήλθε από την μετεξέλιξη της KGB, δημοσίευσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την αγορά 20 γραφομηχανών.

0 Ποιές είναι οι 200 τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές δεκάδες λέξεις οι οποίες είναι Τουρκικές και έχουν παρεισφρύσει στη γλώσσα μας χωρίς να μην γνωρίζουμε την προέλευση τους και την αντίστοιχη Ελληνική έννοια.

Βέβαια μπορούμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τουρκικά σήριαλ που παίζονται καθημερινά από τα κανάλια μας, και με τον καιρό να κάνουμε περισσότερες αυτές τις λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην ζωή μας.

Σε αλφαβητική σειρά, μερικές από τις τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε συχνότερα:

0 Τέσλα Vs Έντισον: Σύγκρουση για το μέλλον του Κόσμου - Βιντεο

του Γιώργου Στάμκου

«Οι ανακαλύψεις μου ευαγγελίζονται έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα θα είναι ενωμένη, οι πόλεμοι θα είναι αδύνατοι και όπου θα βασιλεύει η ειρήνη… Λέτε ότι αγαπάτε τους ανθρώπους. Εγώ δεν τους αγαπώ. Εκείνο που εγώ αγαπώ είναι η ανθρωπότητα». Νίκολα Τέσλα

Νίκολα Τέσλα (1856-1943): Επιστήμονας, εφευρέτης, ανθρωπιστής, εκκεντρικός, φιλόσοφος, οραματιστής… Μια αινιγματική και παρεξηγημένη μορφή, που παραμένει ο μύθος και το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα. Ο Τέσλα δεν ήταν μόνον ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες και εφευρέτες της εποχής του με πάνω από 700 κατοχυρωμένες εφευρέσεις. Ήταν στη κυριολεξία ο «Προμηθέας» του ηλεκτρισμού και ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» το σύγχρονο κόσμο. Ήταν ένας πρωτοπόρος, που με την ευαισθησία ενός ποιητή ξεκλείδωσε τα μυστικά της Φύσης και τα χάρισε στην ανθρωπότητα. Ένας ονειροπόλος που τόλμησε με τη σκέψη του ν’ αγγίξει τα άστρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...