Μία λίστα τροφίμων που συμβάλλουν στην καλή υγεία του οργανισμού και μάλιστα η ευεργετική τους δράση έχει αποδειχθεί από επιστημονικές έρευνες δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό Food Technology.

Ιδού λοιπόν η λίστα: 

1.    Κριθάρι: 11 κλινικές μελέτες τα τελευταία 20 χρόνια απέδειξαν πως η αυξημένη κατανάλωση προϊόντων κριθαριού μπορεί να μειώσει την χοληστερίνη και ειδικά την LDL.

2.    Καστανό Ρύζι: Μειώνει δραματικά τον κίνδυνο του διαβήτη τύπου 2.

3.    Σίκαλη: Σύμφωνα με τις έρευνες, η σίκαλη βελτιώνει την ...