ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

2 ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ!!!

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.
Για αρκετούς μήνες ετρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του.
Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τροφιμα....

0 Επικίνδυνα για τα παιδιά τα αθλητικά και ενεργειακά ποτά

Νερό και όχι αθλητικά ή ενεργειακά ποτά να προτιμούν τα παιδιά και οι έφηβοι, συστήνουν οι επιστήμονες

Ερευνητές προειδοποιούν για παχυσαρκία, καρδιακά και νευρολογικά προβλήματα

Τα αθλητικά ποτά όχι μόνο δεν ωφελούν παιδιά και εφήβους αλλά ενδέχεται να συμβάλουν και στην αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας, υποστηρίζουν αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι προειδοποιούν τους γονείς να περιορίσουν την κατανάλωση των συγκεκριμένων αναψυκτικών. Ενώ οι ενήλικες που επιδίδονται σε αθλήματα με έντονη φυσική δραστηριότητα βοηθούνται τους υδατάνθρακες και τους ηλεκτρολύτες που περιέχουν αυτά τα ποτά, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα παιδιά, τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να προτιμούν το νερό για τη σωστή ενυδάτωση του οργανισμού τους.

0 "Θα ήθελα να ήμουνα στο Σύνταγμα απόψε"

 XarisAlexiou

Η Χαρούλα Αλεξίου βρίσκεται στην Γερμανία στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής της περιοδίας και σε απευθείας σύνδεση που έγινε χθες μέσα από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης προς όλους τους Έλληνες.
"Θέλουν και οι Έλληνες του εξωτερικού υποστήριξη γιατί αυτοί τα ακούνε που τους βρίζουνε οι Γερμανοί. Θέλουν και αυτοί τη δική μας υποστήριξη. Και όλη η ομάδα μου και εγώ θα ήθελα να είμαι μαζί σας στο Σύνταγμα απόψε, όπως όλοι οι Έλληνες.", είπε η μεγάλη μας Ελληνίδα τραγουδίστρια.
http://www.panoramapress.gr/

0 Το ποτάμι της λαϊκής οργής πρέπει να σαρώσει τα καθεστωτικά φράγματα

ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με κομπάζουσα ειρωνεία, τις «άξεστες» εκδηλώσεις της λαϊκής οργής.
Η υπόδουλη και εξαγορασμένη «ευαισθησία» όλου αυτού του πολιτικού και δημοσιογραφικού ιερατείου άστραφτε και βρόνταγε αυτές τις ημέρες υπέρ των «αγανακτισμένων»: Νεροποντές επαίνων για την «ειρηνική» και «ακηδεμόνευτη» λαϊκή αγανάκτηση, την «εγκλωβισμένη» στις Πλατείες, σε «σκόρπιες» και «ήρεμες» ατομικότητες…
Μόλις το «ακηδεμόνευτο» κίνημα της λαϊκής οργής έκανε τα πρώτα δυναμικά του βήματα και έσπασε τη «νομιμότητα» της «ηρεμίας», οι ύαινες του καθεστώτος (πολιτικές και δημοσιογραφικές), άρχισαν να χύνουν με μελοδραματικό τόνο τα δάκρυα των «αγανακτισμένων» ηθικών τους αναθυμιάσεων: «Βάλλεται η δημοκρατία», «αμαυρώνεται το κίνημα των αγανακτισμένων», και τα παρόμοια.

0 Τα «ζωντανά» νησιά του Sudd!

Perierga.gr - Βάλτος Sudd
Το Sudd είναι μια τεράστια βαλτώδης περιοχή στο βόρειο Σουδάν, στην Αφρική. Φυσιολογικά, καταλαμβάνει επιφάνεια που ξεπερνάει τα 30.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αλλά τις χρονιές με αυξημένη βροχόπτωση μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 130.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα!
Το Sudd τροφοδοτείται με νερό από τον Άσπρο Νείλο, έναν από τους δύο ποταμούς (ο δεύτερος είναι ο Μπλε Νείλος), που ενώνονται για να σχηματίσουν το γνωστό Νείλο ποταμό. Τα πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία αυτά νερά κάνουν την περιοχή του βάλτου εξαιρετικά εύφορη με αποτέλεσμα την ανάπτυξη πλούσιας βλάστησης.

0 Ξενοδοχείο σε σχήμα κροκοδείλου!


Το Gagudju Crocodile Holiday Inn είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο σε σχήμα κροκοδείλου και είναι κληρονομιά του Kakadu National Park, κοντά στο Darwin, στην Αυστραλία.

0 Κρατική διαφημίση στις ΗΠΑ απειλεί το λαό!


 Δείτε ένα ανατριχιαστικό βίντεο για το πως στην Αμερική τρομοκρατούν τον κόσμο και τον οδηγει στην Νεα Τάξη Πραγμάτων....
Ένα βίντεο που σε μερικα χρόνια θα ειναι καθημερινότητα για όλους μας

0 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ!



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΟΥ»
Η Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι η χρήση των κινητών τηλεφώνων θα πρέπει να θεωρείται "'ισως καρκινογόνα για τον άνθρωπο". "Τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία συνεχίζουν να συσσωρεύονται, είναι αρκετά ισχυρά για να δικαιολογήσουν" μια τέτοια κατάταξη, δήλωσε ο Τζόναθαν Σάμετ, πρόεδρος της ομάδας εργασίας περίπου τριάντα εμπειρογνωμόνων από 14 χώρες οι οποίοι πραγματοποίησαν σύνοδο επί οκτώ ημέρες στη Λυών υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο (CIRC).

"Η ομάδα εργασίας βάσισε αυτήν την κατάταξη (...) σε επιδημιολογικές μελέτες που δείχνουν έναν αυξημένο κίνδυνο γλοιώματος, μια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, που συνδέεται με τη χρήση ασύρματων τηλεφώνων", δήλωσε ο κ. Σάμετ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης Τύπου.


0 Η υπόγεια πόλη στην Μαλακοπή της Καππαδοκίας

Το 1963 ένας κάτοικος του χωριού Μαλακοπή στη περιοχή της Καππαδοκίας, γκρεμίζοντας ένα τοίχο στο σπίτι του που ήταν - όπως όλα της περιοχής - σκαμμένο στο βράχο, ανακάλυψε έκπληκτος, ότι πίσω από τον βράχο υπήρχε ένα μυστηριώδες δωμάτιο το οποίο δεν είχε ξαναδεί. Αυτό το δωμάτιο τον οδήγησε σ' ένα άλλο και μετά σε άλλο και ούτω καθ' εξής.


Οι αρχαιολόγοι άρχισαν να μελετούν την υπόγεια πόλη και έφτασαν στα 40 μ. βάθος. Τελικά ανακαλύφθηκαν 11 επίπεδα εκ των οποίων μόνο στα οκτώ πρώτα είναι δυνατή η επίσκεψη, κάτι που ξεκίνησε το 1969.  Στα υπόλοιπα γίνονται ακόμα μελέτες και ανασκαφές, από τους αρχαιολόγους.

0 Η Αφρική από ψηλά!


Ευρύτερα γνωστός για την εξερεύνηση του και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του, ο George Steinmetz έχει στόχο να αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά που παραμένουν στο σημερινό κόσμο μας: απομακρυσμένες ερήμους, σκοτεινές κουλτούρες, αλλά και τις νέες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία.

0 Τρομακτικά σαρκοβόρα φυτά. (Photos)

Είναι εντυπωσιακά στην όψη, μερικά μπορείς να τα χαρακτηρίσεις και αρκετά όμορφα. Αν όμως ένα έντομο κάνει το λάθος να το πλησιάσει αρκετά, σίγουρα θα το μετανιώσει. 


Τα σαρκοβόρα φυτά(μερικές φορές καλούνται και εντομοβόρα) είναι φυτά τα οποία απορροφούν θρεπτικά μόρια(αλλά όχι ενέργεια) μέσω της παγίδευσης και της κατανάλωσης ζώων ή πρωτόζωων, και κυρίως εντόμων και αρθρόποδων.

1 Σταματήστε τα κλάμματα αλήτες!!!!! Κρατήστε τα για αργότερα... Θα σας χρειαστούν

 

Η δε κα Μαρία Θεοχάρη βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να γράψει και κάνα μυθιστόρημα τρόμου και αγωνίας, έχει τρομερό ταλέντο। Διαβάστε τι είπε:....

0 Εντυπωσιακή τέχνη μεγάλης κλίμακας στους δρόμους (Photos)

Εντυπωσιακή τέχνη μεγάλης κλίμακας στους δρόμους (2)
Οι Ελβετοί καλλιτέχνες Sabina Lang και Daniel Baumann μετατρέπουν δρόμους, γέφυρες, γήπεδα και άλλους δημόσιους χώρους σε εντυπωσιακά έργα τέχνης μεγάλης κλίμακας. Δείτε μερικά από αυτά!

4 Μας απειλησαν με αποβολή εαν ξαναπούμε "Ελλάδα Σ’αγαπώ"!!!!

Επιστολή ενός μαθητή από τη Λάρισα για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά σχολεία
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

0 Σαν Φρανσίσκο | Φυτεύοντας το τσιμέντο


Crack Garden ή ελληνιστί Ραγισμένος Κήπος είναι το όνομα του πρωτοποριακού project από την αμερικάνικη εταιρία αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών τοπίου CMG. Πρόκειται για τη δημιουργία συμμετρικών χαραμάδων-παρτεριών πάνω σε τσιμέντο με τη βοήθεια κομπρεσέρ.

0 Η βιβλιοθήκη που μιλάει

Η γενικότερη ιδέα είναι να βάλεις λίγο χιούμορ στη ζωή σου ξεκινώντας απ’ το σπίτι.
Η βιβλιοθήκη ABC είναι μια διασκεδαστική και λειτουργική σειρά αποθηκευτικών κύβων που σχηματίζουν γράμματα και αριθμούς. Μπορείς να «γράψεις» ότι θέλεις και να παίξεις με αναγραμματισμούς ή ακόμα και με τα χρώματα των αντικειμένων που θα βάλεις στα ράφια της.
Σε σχέδιο των Eva Alessandrini και Roberto Saporiti Saporiti.

0 Το ρεύμα που αφάνισε τους Βίκινγκς

Ένα κρύο ρεύμα μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση των Βίκινγκς από το μεγάλο νησί της Γροιλανδίας τον 12ο αι. Οι Βίκινγκς είχαν ανακαλύψει και εποικίσει το μεγάλο νησί στα όρια του Ατλαντικού και του Βόρειου Παγωμένου ωκεανού γύρω στα 980 μ.Χ. 



Τον 12ο αι, όμως φαίνεται ότι εγκαταλείπουν τις αποικίες τους στο δυτικό τμήμα, με πιθανότερη αιτία την αδυναμία συνύπαρξης τους με τους Εσκιμώους της περιοχής. Νέα δεδομένα όμως συστήνουν ότι οι σκληροί Βίκινγκς δεν μπορούσαν να ζήσουν άλλο εκεί, λόγω μιας μεγάλης κλιματικής αλλαγής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...