ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

0 Το Facebook Places ενεργοποιήθηκε και στην Ελλάδα

Έτσι ξαφνικά και εκεί που δεν το περιμέναμε, το FaceBook Places ενεργοποιήθηκε και στην Ελλάδα.
Οι κάτοχοι iPhone και χρήστες του FaceBook iPhone app μπορούν πλέον να μοιράζονται την τοποθεσία τους (check-in) μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, απευθείας από το κινητό τους.
Εσείς θα χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία;

 Σχόλιο απο Ανοιχτή Ματια: Ειναι επιλογή σου αν θέλεις να εισαι εκτεθιμένος....ναι δεν εχεις τιποτα να κρύψεις αλλα κάποιοι γελαν μαζι σου πονηρα που τα δεχεσαι όλα αυτα
 

0 Σκύλος ζωντάνεψε μετά από ευθανασία!!!

Του έκαναν ευθανασία και θεωρήθηκε νεκρός … Ωστόσο ο μόλις τριών μηνών σκύλος ξαναζωντάνεψε και πλέον ένα λαμπρό μέλλον απλώνεται μπροστά του! Ο Wall-e, μαζί με τα αδέρφια του αφέθηκαν έξω από ένα καταφύγιο ζώων στην Οκλαχόμα. Όμως οι ιθύνοντες του κέντρου θεώρησαν ότι έπρεπε να τα θανατώσουν όλα αφού ήταν πολύ άρρωστα.
 Έτσι κτηνίατρος τους έκανε ευθανασία.....

0 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ!!!

Η μόλυνση της ρύπανσης αρχίζει από τη μήτρα... Το κεντρικό άρθρο της τελευταίας έκδοσης του έγκριτου ιατρικού περιοδικού «New England Journal of Medicine», που αναφέρεται στις περιβαλλοντικές αιτίες του καρκίνου και υπογράφεται από τον δρα Ντέιβιντ Κριστιάνι από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών στην αύξηση ορισμένων παιδικών καρκίνων όπως η λευχαιμία και οι όγκοι στον εγκέφαλο εμπλέκεται η προγεννητική έκθεση σε περιβαλλοντικά καρκινογόνα – περισσότερες από 300 βιομηχανικές χημικές ουσίες έχουν ανιχνευθεί στο αίμα του ομφάλιου λώρου!

0 Βρήκαν ποιος έγραψε στη zougla για τη "χρεοκοπία"!!!

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (10) ημεδαπών, για διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών, σχετικά με χρεοκοπία της χώρας μας. Ειδικότερα στις 09-03-2011, μέσω του διαδικτύου, διαδόθηκε ψευδές μήνυμα, σχετικό με χρεοκοπία της χώρας μας. Άμεσα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών διέταξε προκαταρκτική έρευνα.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από ψηφιακή διερεύνηση του ψευδούς μηνύματος και στοχευμένων ενεργειών της, εντόπισε τον συντάκτη του ψευδούς μηνύματος, ο οποίος απέστειλε αυτό από τον χώρο της εργασίας του σε διαδικτυακή ιστοσελίδα (BLOG), στις 09-03-2011 και ώρα 10.43....



0 Ραψωδός Φιλόλογος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 10 αρχαίοι πολιτισμοί με προηγμένη τεχνολογία

1. Αρχία Mu ή Λεμουρία
Σύμφωνα με πολλές εσωτεριστικές πηγές, ο πρώτος πολιτισμός δημιουργήθηκε πριν από 78,000 χρόνια στη γιγαντιαία ήπειρο γνωστή σαν Mu ή Λεμουρία και διήρκεσε προς έκπληξη, 52,000 χρόνια. Λέγεται πως καταστράφηκε από σεισμούς που έγιναν από μετατόπιση του πόλου που έγινε 26,000 χρόνια πριν, ή περίπου το 24,000 π.Χ.


Η Mu δεν έφτασε σε τόσο υψηλή τεχνολογία, υποθετικά, όσο άλλοι μεταγενέστεροι πολιτισμοί, λέγεται παρόλα αυτά ότι έφτασε σε μια προοδευτική τεχνολογία, κυρίως στην οικοδόμηση μακροχρόνιων μεγαλιθικών κτιρίων που άντεχαν τους σεισμούς. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Mu λέγεται πως ήταν η επιστήμη της κυβέρνησης.
Υποθέτουμε, ότι υπήρχε μια γλώσσα και μια κυβέρνηση. Η εκπαίδευση ήταν το .....

3 Παράξενα σύννεφα στον ουρανό της Ιαπωνίας μετά το σεισμό

ΔΕΙΤΕ: Την εικόνα που είχε ο ουρανός μετά την τραγωδία των 9 Ρίχτερ

Το παρακάτω βίντεο απεικονίζει την εικόνα του ουρανού της Ιαπωνίας λίγες στιγμές μετά τον καταστροφικό σεισμό των 9 Ρίχτερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

0 Ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Ανάκληση Μοσχοκάρυδου με υδράργυρο από Carrefour.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από την ελληνική επιχείρηση «Όμιλος Carrefour Ελλάδα» για τη διακίνηση μοσχοκάρυδου, στο οποίο ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση υδραργύρου. Πρόκειται για μοσχοκάρυδο σε βάζο 40g Carrefour, με γραμμοκώδικα 5204239116838, αριθμό παρτίδας 33010ΛΠ5 και ημερομηνία λήξης 26.11.2015. Το προϊόν συσκευάστηκε από την εταιρεία «Μπαχαρικά Καγιάς» (Πάτρα), η οποία προμηθεύεται την πρώτη ύλη από την Ινδονησία, μέσω Ιταλικής επιχείρησης. Μετά από σχετικούς ελέγχους, βρέθηκε ότι η εταιρία «Μπαχαρικά Καγιάς» είχε χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη πρώτη ύλη για τη παραγωγή των κάτωθι προϊόντων , εκτός του αρχικού, για το οποίο ενημέρωσε η επιχείρηση «Όμιλος Carrefour Ελλάδα-Carrefour Μαρινόπουλος»:
α) ΚΑΓΙΑ Μοσχοκάρυδο τριμμένο, σε φακελάκια των 30g, με αριθμό παρτίδας LOT NUM. 3190TP2
β) ΚΑΓΙΑ Μοσχοκάρυδο τριμμένο, σε πλαστικό βαζάκι των 50g, με αριθμό παρτίδας LOT NUM. 34310ΛΠ5
γ) ΚΑΓΙΑ Μοσχοκάρυδο τριμμένο, σε πλαστικό βαζάκι των 30g, με αριθμό παρτίδας LOT NUM. 06111ΛΠ5
δ) ΚΑΓΙΑ Μοσχοκάρυδο...

2 Κατάλογος μεταλλαγμένων προϊόντων

Αλλαντικά :
ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Γιαούρτια – Επιδόρπια:
Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)
FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)
Nouvelle, (ΦΑΓΕ)
Caramele (ΦΑΓΕ)
Corn Flakes (Tasty)

Επεξεργασμένες ντομάτες:

Brava Ketchup (Med Foods)

Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών: .....

0 Δείτε το πιο τρομακτικό βίντεο από το τσουνάμι στην Ιαπωνία!

0 Ρώσοι Πυρηνικοί Επιστήμονες που έχουν ρυπανθεί από το Τσερνόμπιλ και ζουν στη Γαύδο έχουν κατασκευάσει υπόγειο καταφύγιο! Τι παραπάνω ξέρουν από εμάς; ΒΙΝΤΕΟ

 

απόσπασμα από ΝΕΑ TV Χανιά  

http://epirus-ellas.blogspot.com/

0 Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΝΕΦΟΥΣ...

Ένα πολύ ενδιαφέρον γράφημα, παρουσιάζει η ηλεκτρονική έκδοση των New York Times στο οποίο απεικονίζεται το ταξίδι του ραδιενεργού νέφους, όπως αυτό ξεκίνησε από την Ιαπωνία μετά τον καταστροφικό σεισμό, το τσουνάμι και τις εκρήξεις στους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Φουκουσίμα. Η σελίδα..

βρίσκεται εδώ και παρουσιάζει το χρονικό του νέφους ανα ημέρα.. Εργαλείο της μέχρι ...

0 Μυστηριώδης ρωγμή στο Περού

Μια παράξενη ρωγμή, μήκους 3ων χιλιομέτρων εμφανίστηκε στο Νότιο Περού, κάνοντας τους επιστήμονες να βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, υποστηρίζοντας πως η Νότια Αμερική έχει αρχίσει να …βυθίζεται.

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε μια επαρχία, λίγο έξω από τη λίμνη Τιτικάκα. Ξαφνικά, φάνηκε να ασκείται μια τεράστια πίεση στη γη και να ανοίγει, την ώρα που κομμάτια εδάφους εκτοξεύονταν με δύναμη σε μεγάλη απόσταση.
Οι επιστήμονες δε σχετίζουν το φαινόμενο με κάποια φυσική καταστροφή, αφού δεν προηγήθηκε ούτε σεισμός, ούτε κάποιο …

1 Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;

Κρατηθείτε τώρα .
Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει, δηλαδή το big ben στην Αγγλία

Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται
Ginza.


0 Σκύλος δεν φεύγει από το πλευρό του φίλου του

Σκύλος δεν φεύγει από το πλευρό του φίλου τουΕίναι άλλη μία από τις τόσες σπαρακτικές ιστορίες που γράφονται αυτές τις μέρες στην Ιαπωνία. Το εξωτερικό συνεργείο ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού εντόπισε μέσα στα χαλάσματα που άφησε πίσω του το τσουνάμι, έναν σκύλο, που δεν φεύγει με τίποτα από το πλευρό ενός άλλου σκύλου, προφανώς φίλου του, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πλάνα τραβήχτηκαν στην πόλη Mito, της επαρχίας Ibaraki και τα δύο σκυλιά είναι πλέον στην προστασία των ομάδων διάσωσης που είδαν το βίντεο και έσπευσαν να τα βρουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...