ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

0 Σκύλος ζωντάνεψε μετά από ευθανασία!!!

Του έκαναν ευθανασία και θεωρήθηκε νεκρός … Ωστόσο ο μόλις τριών μηνών σκύλος ξαναζωντάνεψε και πλέον ένα λαμπρό μέλλον απλώνεται μπροστά του! Ο Wall-e, μαζί με τα αδέρφια του αφέθηκαν έξω από ένα καταφύγιο ζώων στην Οκλαχόμα. Όμως οι ιθύνοντες του κέντρου θεώρησαν ότι έπρεπε να τα θανατώσουν όλα αφού ήταν πολύ άρρωστα.
 Έτσι κτηνίατρος τους έκανε ευθανασία.....

Ωστόσο το επόμενο πρωί ένας από τους εργαζόμενους είδε τον Wall-e να κάνει βόλτες στο χώρο που τοποθετήθηκαν τα άψυχα σκυλάκια. Την περιπέτεια του μικρού ζώου δημοσίευσε στο διαδίκτυο μία κτηνίατρος και πλέον ο Wall-e είναι περιζήτητος.

 Πάντως το θέμα εγείρει και πολλά ερωτήματα για το αν και τα υπόλοιπα σκυλάκια έπρεπε να θανατωθούν και κατ’ επέκταση επιρρίπτονται ευθύνες στο εν λόγω καταφύγιο ζώων.

πηγή: http://www.pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...