ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

3 Τι ήταν οι Νεφελίμ στο βιβλίο του Ενώχ ;

Ο Ενώχ θεωρείται ότι είναι ο έβδομος μετά τον Αδάμ Πατριάρχης των Εβραίων που έζησε στα χρόνια πριν από τον Κατακλυσμό. Πατέρας του Μαθουσάλα, παππούς του Λάμεχ και προπάππος του Νώε, θεωρείται από τη χριστιανική παράδοση ως ένας από τους δύο προφήτες (ο άλλος είναι ο Ηλίας), οι οποίοι δεν πέθαναν αλλά ανελήφθησαν ζωντανοί στους ουρανούς. Πιστεύεται ότι και οι δύο θα επιστρέψουν στη Γη στα χρόνια του Αντίχριστου, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και θα είναι οι τελευταίοι μάρτυρες της Πίστης πριν από τη Δευτέρα Παρουσία. (Αποκ. Ια’ 1 12).

Ωστόσο, αρκετοί αμφισβητούν την ιστορικότητα του προσώπου του Ενώχ, δεχόμενοι ότι αυτό αποτελεί συλλογικό τίτλο μιας τάξης ανθρώπων, εξελιγμένων πνευματικά, που δίδαξαν στους υπόλοιπους τις επιστήμες και τις τέχνες, όπως δέχεται το Θεοσοφικό σύστημα της Έλενας Μπλαβάτσκυ. Ο ίδιος κύκλος πιστεύει ότι συλλογικά είναι και τα ονόματα του Προμηθέα, του Ορφέα, του θεού Θωθ ή Ερμή, των Edris των μουσουλμάνων και άλλων προσώπων που αναφέρονται στη μυθολογία.

0 Προφητικός ο James Bond στο Skyfall !

Η ταινία ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη, τυχαία; Ο καλός Τζέημς κυνηγάει έναν κακό που έχει ελληνικό όνομα. Ονομάζεται: Πατρίς. Δηλαδή Πατρίδα...

Όπως όλες οι τελευταίες ταινίες του Τζέιμς Μποντ χρησιμοποιήθηκαν για την διεθνή προπαγάνδα, έτσι και η τελευταία του ταινία με τίτλο SKYFALL είναι άκρως προπαγανδιστική και ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα.

Οι Άγγλοι έκαναν την ταινία αυτή βασιζόμενοι στην ίδια λογική, όπως αυτή της τελετής έναρξης των ολυμπιακών αγώνων τους. Παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν παρελθοντικές καταστάσεις ενώ στην ουσία μας δείχνουν μελλοντικές. Π.χ. στην τελετή έναρξη μας έδειξαν πως το σύστημα υγείας τους βοήθησε τα παιδιά. Στην ουσία μας είπαν πώς στο μέλλον τα παιδιά θα δεχθούν επίθεση, άρχισε ήδη, με το να πεθαίνουν πρόωρα και πως θα καταλήξουν από μικρά στα νοσοκομεία, ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός της γης γιατί αυτό θέλει η νέα τάξη. Αυτά για τους γνώστες…

Όπως η τελετή τους ήταν ανθελληνική, έτσι και η ταινία αυτή είναι ανθελληνική αλλά και κάτι περισσότερο, προφητική. Δείχνει το μέλλον της Ελλάδος!

3 ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ CU!

Τις τελευταίες μέρες στην Ελληνική τηλεόραση παρακολουθούμε το νέο διαφημιστικό σποτ της Vodaphone για το τηλεφωνικό πακέτο της CU.

Και σε αυτό το  διαφημιστικό σποτ κινητής τηλεφωνίας προβάλονται διάφοροι ...''τρέντιδες'' ως συνήθως νεαροί και νεαρές.


Συγκεκριμένα όμως σε αυτό το διαφημιστικό οι πρωταγωνιστές ανταλλάσουν κάποια φιλιά στο στόμα αρκετά από αυτά ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου περνώντας εντέχνως και υποσυνείδητα στον τηλεθεατή το μήνυμα και το  πρότυπου της ομοφυλοφυλίας...

Να σημειωθεί βέβαια ότι η διαφήμιση προβάλεται σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης όπου παρακολουθούν και πολλά μικρά παιδιά...

0 Εναλλαγές τοπίου της ακτής της Ρόδου σε 10 χρόνια

Με την χρήση του Google Earth παρατηρήσαμε τις αλλαγές που έχει υποστεί η παραλία της πόλης της Ρόδου "Έλλη". Η διεύρυνση της δυτικής πλευράς, η διαύρωση της ανατολικής πλευράς αλλά και οι εναλλαγές της "μύτης" συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο.

0 Οι παράξενοι μύθοι και τα μυστήρια πίσω από τα εκ γενετής σημάδια

Σας έπιασε ποτέ άγχος μια μέρα σαν τη σημερινή (Τρίτη και 13); Ή φορέσατε ποτέ το "τυχερό" σας μπλουζάκι σε κάποιον αγώνα της αγαπημένη σας ομάδας; Ο Stuart Vyse, PhD και συγγραφέας του "Believing in Magic: The Psychology of Superstition" (Πιστεύοντας στη Μαγεία: η Ψυχολογία της Δεισιδαιμονίας), λέει πως μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις δεισιδαιμονίες είναι η επιθυμία για περισσότερο έλεγχο. Θέλουμε να μπορούμε να εξηγήσουμε τα αίτια και να χειριστούμε τα αποτελέσματα.

Φαίνεται πως υπάρχουν μύθοι και δεισιδαιμονίες για κάθε πτυχή της ζωής και αυτό περιλαμβάνει και φυσικά γνωρίσματα. Οι κρεατοελιές, για παράδειγμα, θεωρούνταν αποδεικτικά στοιχεία ενοχής στις Δίκες των Μαγισσών του Σάλεμ. Στους Κινέζους, το σχήμα της μύτης φανερώνει το αν κανείς θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Το ίδιο ισχύει και για τα εκ γενετής σημάδια.

Τα σημάδια αυτά δεν είναι καθόλου σπάνια. Σχεδόν το 80% των ανθρώπων γεννιούνται με κάποιο σημάδι και υπάρχουν διαφόρων ειδών. Οι "Κηλίδες κόκκινου κρασιού", το "café au lait", η "κηλίδα του σολομού", το "δάγκωμα του πελαργού" και το "φιλί του αγγέλου" είναι μερικά από αυτά.

0 Έκοψε ολόκληρο δέντρο γιατί την ενοχλούσε στο παρκάρισμα

Την ενοχλούσε το δέντρο στο παρκάρισμα και το ... έκοψε !

Ο λόγος για μια Χανιώτισσα που συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας γιατί αποφάσισε αυθαίρετα ότι το ... ενοχλητικό δέντρο έπρεπε οπωσδήποτε να κοπεί για μπορεί εκείνη να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της. 
 
Η διόλου περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη Χανιώτισσα δεν άφησε όρθιο .... κλαδί για ... κλαδί ωστόσο φόρεσε χειροπέδες για τα καμώματά της.

Το απίστευτο περιστατικό, όπως γράφει το prismanews, σημειώθηκε χτες στην οδό Μάρκου Μπότσαρη και Μυλωνογιάννη. Αφού συνελήφθη η γυναίκα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, από τον Δήμο Χανίων επισημαίνεται ότι, το κόψιμο οποιουδήποτε δέντρου από Δημόσιο Κοινόχρηστο Χώρο, είναι αξιόποινη πράξη.

1 Φοιτητές μοίρασαν κόλλυβα πενθώντας για την παιδεία


Εκδήλωση στη μνήμη της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, όπως τουλάχιστον την ξέραμε, διοργάνωσαν οι φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα
“Μνημόσυνο” για τη δημόσια και δωρεάν παιδεία, που ουσιαστικά δεν υφίσταται πια, έκαναν οι φοιτητές του τμήματος Ξένων Γλωσσών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην Κέρκυρα.

Στο πλαίσιο αυτό, έφτιαξαν και κόλλυβα, τα οποία μοίρασαν σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σε πλατεία της πόλης, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το θέμα.

“Δεν αποδεχόμαστε καμία περικοπή στο μέλλον μας και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε με κάθε μέσο μέχρι να δικαιωθούμε” τόνισαν χαρακτηριστικά.

0 «Αν δεν υπήρχαμε εμείς το Καστελόριζο θα ήταν νησί της Τουρκίας»

«Αν δεν υπήρχαμε εμείς το Καστελόριζο θα ήταν νησί της Τουρκίας»
Μια κατάθεση ψυχής…που κρύβει μεγάλη πίκρα αλλά και αγανάκτηση. Ο Δήμαρχος του Καστελλόριζου προσπαθεί για άλλη μία φορά να «θυμίσει» στους κυβερνόντες πως το νησί που το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού, είναι ελληνικό!

Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ενημερωτικό μέσο ενημέρωσης.
« Οι κυβερνώντες μας έχουν μονίμως ξεχασμένους. Κανένας δεν εκτιμά τη γεωπολιτική αξία του νησιού. Το Δημόσιο αμφισβητεί τις περιουσίες μας, δηλαδή τους ίδιους τους κατοίκους!
Ξεχασμένοι από τους κυβερνώντες νιώθουν οι Καστελοριζιοί, με τον δήμαρχο Μεγίστης, Παύλο Πανηγύρη, να επισημαίνει ότι έχει νιώσει στο πετσί του την αδιαφορία τους από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

"Αυτά τα 18 χρόνια που είμαι δήμαρχος, από αυτό το γραφείο έχουν περάσει όλοι οι υπηρετούντες είτε πρωθυπουργοί και πρόεδροι της δημοκρατίας και πιστέψτε με δεν έδειξε κανένας το απαιτούμενο ενδιαφέρον για αυτό το νησί.

0 Γιατί χαλάνε τα "μηχανήματα" μετά την εγγύηση; Μα είναι προγραμματισμένα!

Έχεις διερωτηθεί ποτέ γιατί ο εκτυπωτής ή ο σαρωτής σου «τα φτύνουν» λίγο καιρό αφού λήξει η εγγύηση; Έχεις ποτέ επιχειρήσει να αλλάξεις την διαρκώς «κουρασμένη» μπαταρία του smart-phone σου ή κάποιο ζωτικής σημασίας εξάρτημα του φορητού υπολογιστή σου, για να διαπιστώσεις πως σε συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις καινούργιο; Δεδομένου πως η απάντηση είναι σίγουρα «ναι», καθώς όλοι έχουμε έρθει σε αυτή τη θέση, τότε ξέρεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει «προμελετημένη απαρχαίωση» ή «προκαθορισμένη παλαίωση». Όταν, δηλαδή, η συσκευή σου καθίσταται αναλώσιμη, ξεπερασμένη, μη χρήσιμη.
 
Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές της πολιτικής πολλών εταιρειών, οι οποίες μειώνουν σκόπιμα τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους, προκειμένου οι καταναλωτές να συνεχίσουν να ξοδεύουν...
 
Η ενσωματωμένη ή προσχεδιασμένη παλαίωση αποτελεί μεν μία κερδοφόρο επιχειρησιακή στρατηγική, ωστόσο οι επιπτώσεις της αποδεικνύονται εξαιρετικά επιβλαβείς τόσο για το καταναλωτικό κοινό, όσο και για τις χώρες του Τρίτου Κόσμου, οι οποίες μετατρέπονται σε πραγματικές χωματερές και γιγαντιαίους κάλαθους χιλιάδων τόνων ηλεκτρονικών απορριμάτων.

0 Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει άραγε το Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΝ ΤΟΥ ΚΕΙΘΕ ΜΠΛΟΝ;

Η διαχρονικότητα της Ελληνικής γλώσσας είναι αδιαμφισβήτητη και αυταπόδεικτη! Μεταξύ πολλών παραδειγμάτων ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα:..

Μικροί (οι .ομήλικοι εξ ημών.) είχαμε παίξει το γνωστό παιδικό παιχνίδι: δύο ομάδες αντιπαρατιθέμενες, εναλλάξ να εφορμούν η μία της άλλης ψελλίζοντας ακαταλαβίστικα λόγια, που όλοι νομίζαμε αποκυήματα παιδικής φαντασίας και κουταμάρας (μετέπειτα πήρε την μορφή: «έλα να τα βγάλουμε»)

«Ά μπε, μπα μπλόν, του κείθε μπλόν, ά μπε μπα μπλόν του κείθε μπλόν, μπλήν-μπλόν.» Τι σημαίνουν αυτά; Μα, τι άλλο, ακαταλαβίστικες παιδικές κουταμάρες, θα πει κάποιος. Όμως δεν είναι έτσι.

Ατυχώς, η Ελληνική, εδέχθη πλείστες όσες προσβολές από εξελληνισμένους βαρβάρους, Σλάβους, Τουρκόφωνους, Λατίνους κ.ά.., που δεν κατανοούσαν την ελληνική - ούτε καν είχαν την φωνητική ανατομία που θα τους επέτρεπε σωστές εκφωνήσεις φωνηέντων – μιμούνταν τις φράσεις, παραφράζοντάς τες συχνότατα, και έτσι διεστραμμένα και παραμορφωμένα, έφθασαν μέχρι των ημερών μας, ώστε πλέον να μη αναγνωρίζονται.

0 Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;

Στο Τορόντο του Καναδά υπάρχει εκκλησία του ....

0 Ολική έκλειψη ηλίου στην Αυστραλία

Το εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμος

Δεκάδες χιλιάδες Αυστραλοί παρακολούθησαν σήμερα το πρωί το σπάνιο και εντυπωσιακό φαινόμενο της ολικής έκλειψης του ηλίου, που ήταν ορατή μόνο στον ουρανό της βόρειας Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Κουϊνσλάνδης.

Περίπου στις 6.30 το πρωί ο ουρανός σκοτείνιασε για λίγα λεπτά, όταν ο δίσκος της Σελήνης μπήκε μπροστά και κάλυψε τον ηλιακό δίσκο.

Το θέαμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι η θερμοκρασία έπεσε δέκα βαθμούς Κελσίου όσο διήρκησε η έκλειψη.

Από τους 23 βαθμούς έπεσε στους 13 βαθμούς και λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε στους 23!

0 Τo ηλεκτροκίνητο Tesla S ανακηρύχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς [εικόνες + βίντεο]

Τo ηλεκτροκίνητο Tesla S αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς [εικόνες + βίντεο]
To MotorTrend ομόφωνα ανακήρυξε το Tesla S «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης που κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο
Το S επισκίασε τα άλλα 11 υποψήφια αστέρια της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως η BMW Σειρά 3 και η Porsche Boxster καθώς και το καινούριο Subaru BRZ. Ο συντάκτης του περιοδικού Motor Trend Άνγκους Μακ Κένζι έγραψε «Στο εσωτερικό του, το S είναι ένα αναθεματισμένα καλό αυτοκίνητο που απλά τυχαίνει να χρειάζεται φορτίσει για να ανεφοδιαστεί»

Ο τίτλος αυτός αποτελεί μία τεράστια νίκη για την Tesla και το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, αν λάβουμε υπόψιν ότι τον τίτλο τα προηγούμενα 64 χρόνια κέρδιζαν μόνο βενζινοκίνητα μοντέλα. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Έλον Μάσκ,να είναι πραγματικά ενθουσιασμένος:

0 ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ!!!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή της Νέας Βύσσας προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ειδικού φράχτη.

Το έργο, συνολικής έκτασης πάνω από 10 χιλιομέτρων, που είχε θεμελιώσει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής αναμένεται να κοστίσει συνολικά 3.200.000 ευρώ και θα διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων που έχει μήκος 1,20 μ. τοποθετούνται κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα 4 μέτρα.

0 Εικόνες με δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις!

0 Η δραματική πορεία 5 ετών για έναν ζωγράφο με Alzheimer


Η δραματική πορεία 5 ετών για έναν ζωγράφο με Alzheimer

Το 1995, ο ζωγράφος William Utermohlen έμαθε πως πάσχει από τη νόσο Alzheimer και από εκείνη τη στιγμή, αποφάσισε να ζωγραφίζει ένα πορτραίτο του εαυτού του κάθε χρόνο, προκειμένου να προσπαθήσει να καταλάβει την ουσία της συγκεκριμένης ασθένειας.

Τα πορτραίτα που δημιούργησε σε διάστημα 5 ετών δείχνουν την τραγική βύθιση ενός εξαιρετικού μυαλού στην άβυσσο του Alzheimer.

0 Τι να κάνετε για να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια σας!



Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στη θετική ενέργεια και απομακρυνθείτε από κάθε άσχημη σκέψη! Η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα με στιγμές θυμού, θλίψης και πόνου… αλλά υπάρχουν τρόποι για να μη γίνετε «σκλάβοι» των συναισθημάτων σας.
Πολλοί καταπιέζουν τις σκέψεις τους, εγκλωβίζοντας όλη την αρνητική ενέργεια μέσα στο σώμα τους, με αποτέλεσμα να “αυτοκαταστρέφονται” με τον καιρό.

Όμως, η φύση του εγκεφάλου είναι τόσο ελαστική που καταφέρνει και αντιστρέφει τη διάθεσή σας, αρκεί να κινηθείτε μέσα από τις παρακάτω τεχνικές… Θυμηθείτε, όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό σας!

Πάρτε βαθιές αναπνοές… αυτοσυγκεντρωθείτε

Πολλές φορές για να μη δείξετε τα συναισθήματά σας, κρατάτε την αναπνοή και σφίγγετε το σώμα σας. Κάθε φορά που είστε φοβισμένοι ή οργισμένοι, χρησιμοποιήστε την αναπνοή σας για να κάνετε τον εαυτό σας ισχυρό!

0 Το μεγαλύτερο όπλο μαζικής καταστροφής!

http://wwwaristofanis.blogspot.gr/

0 Ουράνιο τόξο: Μια εντυπωσιακή ζωγραφιά της φύσης

Ένα θαύμα και ταυτόχρονα ένα σύμβολο τύχης και ελπίδας


«Κάπου πάνω από το ουράνιο τόξο, εκεί ψηλά, υπάρχει μια χώρα που έχω ακουστά, όπου ο ουρανός είναι γαλάζιος και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», τραγουδούσε κάποτε η Τζούντι Γκάρλαντ στον «Μάγο του Οζ«.

Στα μάτια μικρών και μεγάλων το πολύχρωμο θέαμα του ουράνιου τόξου φαντάζει πάντα σαν μια μαγική ζωγραφιά, ένα θαύμα και ταυτόχρονα ένα σύμβολο τύχης και ελπίδας.

Άνθρακες ο θησαυρός;
Κάποιοι πιστεύουν ότι στη βάση του ουράνιου τόξου κρύβεται ένας θησαυρός. Αυτό έχει τις ρίζες του στην ιρλανδική λαογραφία, όπου γίνεται αναφορά για ένα μικροκαμωμένο, γέρικο και γενειοφόρο ξωτικό leipreachán, ντυμένο συνήθως με κόκκινο ή πράσινο παλτό και καπέλο, που απολαμβάνει να αναστατώνει τους πάντες. Η δουλειά του είναι να κατασκευάζει παπούτσια και τις λίρες που μαζεύει τις αποθηκεύει σε ένα χρυσό δοχείο στη βάση του ουράνιου τόξου, μαζί με άλλους θησαυρούς. Όταν συλληφθεί από άνθρωπο, έχει τη μαγική δύναμη να πραγματοποιήσει τρεις ευχές με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

0 Η ζωή δεν χρειάζεται και πολλά για να είναι όμορφη

Λαοί του κόσμου, άνθρωποι και ήθη που μάχονται ακόμη για την θέση τους  σ΄ έναν κόσμο που είτε τους εκμεταλλεύεται, είτε αγνοεί την ύπαρξή τους ή στην καλύτερη περίπτωση γι΄αυτούς, απλώς αδιαφορεί.
 Υπάρχουν βέβαια και όσοι νοιάζονται να τους γνωρίσουν, να προστατεύσουν, να διδαχθούν και να διδάξουν, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν από λαούς  που κατατρώγονται από την ταχύτητα της εποχής μας. Σθεναρά απομεινάρια της ανθρώπινης επιβίωσης και της εξέλιξής της.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...