ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

0 Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ. Πως ελέγχουν την κοινωνία

Ένα μοναδικό ντοκυμαντέρ του BBC που εξηγεί την πρόσφατη οικονομική κρίση (ΗΠΑ-1929) και τη σημερινή κατάσταση στο κόσμο. Πώς οι θεωρίες του Σίγκμουντ Φρόιντ χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των λαών, τα δάνεια και την κατανάλωση.

Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ θα σας προβληματίσει, θα σας αποκαλύψει πολλά, πως μας έχουν κοροιδέψει ουκ ολίγες φορές, για τις διαφημίσεις για την (υποτιθέμενη και καλά σκηνοθετημένη) οικονομική κρίση του 2009, θα θυμώσετε, θα απογοητευτείτε!

0 ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Όλοι θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο στο Youtube "Nasa Anomalies Captured by Camera".  O χρήστης που το έφτιαξε, από πραγματικές βιντεοσκοπημένες εικόνες της ΝASA βγάζει στο διαδίκτυο το 2ο Μέρος.  Το βίντεο είναι επικό και αν υπάρχει κάποιος κολημμένος φίλος σας εγωκεντρικός που αμφισβητεί την εξωγήινη ζωή τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του το στείλεται με email να ξεστραβωθεί λίγακι. 

Περιέχει ζωντανές ηχογραφίσεις από τους αστρονάυτες και φυσικά τίποτα από αυτά που θα παρακολουθήσετε δεν είναι Photoshop.

Επιπλέον θα ακούσετε και τον πρώην αστροναύτη Dr. Edgar Mitchell που μιλάει ανοιχτά για επαφές σε διαστημικές αποστολές και άλλα! (αμέσως μετά: Ποιός είναι ο Dr. Edgar Mitchell;;;)

6 Κινέζικη κουζίνα: Ψάρι μισό ζωντανό και μισό ψητό (video)

Η ιαπωνική και η κινέζικη κουζίνα όπως θα δείτε στο βίντεο, έχουν ακραίες γαστρονομικές τεχνικές για μας τους ...Δυτικούς, που αγγίζουν τα όρια του  δυσάρεστου. 

Υπάρχει ένα γαστρονομικό πρόγραμμα στην τηλεόραση , που έχω δει κατά καιρούς, όπου ένας άνθρωπος της Δύσης ταξιδεύει στον κόσμο δοκιμάζοντας την κουζίνα της κάθε χώρας. Έχω δει να τρώει φίδια, ακρίδες, ζωντανά σκουλήκια, και πολλά άλλα έντομα, κυρίως στην Ασία.

Αυτό που δεν είχα δει σε βίντεο, ήταν η τεχνική, όπου το ζώο ζωντανεύει στο πιάτο, αλλά με ένα μέρος του σώματός του μαγειρεμένο. Το βίντεο έχει καταγραφεί στην Κίνα, εκεί έχουν μια παρόμοια τεχνική επεξεργασίας για τα ψάρια.

0 Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο.

Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Είμαστε υπερβολικοί;;;

Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο.
Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. 

0 Ανησυχητικές διαστάσεις αποκτά ο σχολικός εκφοβισμoς

Το 8,5% των εφήβων έχει πέσει θύμα bullying

Μέσα σε οχτώ χρόνια το ποσοστό των θυμάτων του σχολικού εκφοβισμού -γνωστό και ως bullying- έχει διπλασιαστεί δείχνει έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής.

Το φαινόμενο παίρνει, πλέον, ανησυχητικές διαστάσεις αφού ποσοστό 8,5% των εφήβων αναφέρουν ότι υφίστανται σχολικό εκφοβισμό τουλάχιστον δυο με τρεις φορές το μήνα, ενώ ένας στους έξι, δηλαδή το 15,8%, ομολογούν ότι εκφοβίζουν οι ίδιοι άλλους.

Οι θύτες είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αγόρια, ενώ τα θύματα προέρχονται και από τα δύο φύλλα. Ο πιο δημοφιλής τρόπος εκφοβισμού είναι τα λεκτικά πειράγματα και ακολουθούν τα πειράγματα/ χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου, η διάδοση φημών και συκοφαντιών και τα πειράγματα/ ενοχλήσεις μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και κινητού τηλεφώνου.

0 Το «τριχωτό» αβγό που τρώγεται σαν… φρούτο!

Perierga.gr - RambutanΤο εξωτικό φρούτο rambutan ανήκει στην οικογένεια Nephelium lappaceum και ευδοκιμεί κυρίως στη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και το Βόρνεο αλλά και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, με την Ταϊλάνδη να κατέχει τα «πρωτεία» στην παραγωγή του.

Το περίβλημά του θυμίζει κατά πολύ το δικό μας κάστανο, αφού είναι γεμάτο μαλακά αγκάθια, και μοιάζει με μια μικρή «χνουδωτή» μπάλα. Στην αρχή είναι πράσινο, ενώ όσο ωριμάζει αποκτά ένα εντυπωσιακό σκούρο κόκκινο χρώμα.

0 Quantum Levitation


Αν και οι συσκευές αντιβαρύτητας παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας, επιστήμονες από το Ισραήλ κατάφεραν κάτι εξίσου εντυπωσιακό. Αξιοποιώντας ένα φαινόμενο που ονομάζεται κβαντική παγίδα όχι απλώς κατάφεραν να κάνουν αντικείμενα να μένουν σταθερά στον αέρα αλλά και να «πετούν» προς οποιαδήποτε κατεύθυνση!

Φυσικά το φαινόμενο δεν μπορεί να παρατηρηθεί με οποιοδήποτε αντικείμενο. Ούτε βέβαια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο δίσκος που χρησιμοποιείται στο βίντεο είναι κατασκευασμένος από ειδικό κεραμικό υλικό και έχει ψυχθεί στους -185 βαθμούς Κελσίου. 

0 Felice Varini o master της ψευδαίσθησης!

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης όταν παρατηρείς τα έργα του έχεις την εντύπωση ότι τα έχει κάνει με photoshop. Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι απλά έχει βάψει έτσι τους τοίχους που ξεγελάει τα μάτια μας!

0 Η Κόνιτσα και τα κονιτσοχώρια: απόδραση στην ηπειρωτική φύση

Η Κόνιτσα αποτελεί περιφερειακό κέντρο για πολλά μικρά χωριά της γύρω περιοχής, αλλά και ορμητήριο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη φύση και τα βουνά της Πίνδου ή να ασχοληθούν με δραστηριότητες του βουνού.

Στην «αγκαλιά» του ορεινού όγκου της Βόρειας Πίνδου, στο πιο βορινό τμήμα του Νομού Ιωαννίνων, βρίσκεται η Κόνιτσα ( http://bit.ly/Konitsa_travel ), μια κωμόπολη χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού Τραπεζίτσα, με ένα χαρισματικό γεωφυσικό ανάγλυφο. Με περίπου 6.000 κατοίκους (ο δήμος), αποτελεί περιφερειακό κέντρο για πολλά μικρά χωριά της γύρω περιοχής, αλλά και ορμητήριο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη φύση και τα βουνά της Πίνδου ή να ασχοληθούν με δραστηριότητες του βουνού. Tελευταία μάλιστα η Κόνιτσα πρωταγωνιστεί στον εναλλακτικό τουρισμό (rafting, parapente, αναρρίχηση, πεζοπορία, ποδήλατο βουνού κ.ά.).

0 Η Πυραμίδα του Ταΰγετου

Φυσικό θαύμα ή έργο κάποιας ανώτερης διάνοιας; Τι είναι το περίφημο «φαινόμενο της πυραμίδας»; Σιωπηλή, αινιγματική, αρμονική, η Πυραμίδα του Ταΰγετου, κρατάει μέχρι σήμερα ζηλότυπα τα μυστικά της.

Η ύπαρξή της και μόνο, έχει εγείρει πλήθος συζητήσεων σε κόλπους γεωλόγων, αρχαιολόγων, ακόμα και φιλοσόφων και μυστικιστών. Καταρχάς, υπάρχει διχογνωμία ως προς το αν είναι πρόκειται για ένα φυσικό μνημείο ή για τεχνητό έργο. Mεγάλη μερίδα ερευνητών υποστηρίζει πως η κορυφή προφήτη Ηλία (2407μ. ύψος), λαξεύτηκε, είτε εξ’ ολοκλήρου ή εν μέρει, προκειμένου να αποκτήσει πυραμιδοειδές σχήμα και να λειτουργήσει τελετουργικά και λατρευτικά. Αυτό, όπως λένε, «αποδεικνύεται από την απόλυτη κανονικότητα της πυραμίδας» (οπτικά, είναι ένα τέλειο ισοσκελές τρίγωνο) και κυρίως, «από την τεχνητή οριζοντίωση της βάσεώς της», όπου το έδαφος είναι σχετικά πιο λείο και ομαλό.

0 Η άσπρη έρημος της Αιγύπτου

Perierga.gr - Η άσπρη έρημοςΣε αντίθεση με τις κίτρινες ερήμους του πλανήτη, στην Αίγυπτο μπορεί κανείς να δει μια άσπρη έρημο, αποτέλεσμα της μακροχρόνιας διάβρωσης από τον άνεμο και την άμμο. Η συνδιασμένη επίδραση των δύο, έχει φέρει στην επιφάνεια των σκληρών βράχων τα πιο μαλακά εσωτερικά πετρώματα τα οποία έχουν άπρο χρώμα και υφή κιμωλίας.

Πολλοί είναι αυτοί που ταξιδεύουν στη χώρα για να δουν από κοντά τους περίεργους σχηματισμούς της συγκεκριμένης ερήμου, κάποιοι από τους οποίους ξεπερνούν τα πέντε μέτρα σε ύψος.

Δεκάδες εκδρομές για τουρίστες διοργανώνονται από κατοίκους των κοντινών πόλεων, πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν και διανυκτερεύσεις στην περιοχή, καθώς υπό το φως του φεγγαριού το χρώμα της την κάνει να μοιάζει με τα παγωμένα τοπία των πόλων.

0 Ο “νονός” της μαφίας του βορά …είχε σύνθημα “καθαρά χέρια” ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ


Αυτό και αν είναι κωμωδία … με τίτλο “πολιτικοί και μαφιόζοι” Και όμως ο φερόμενος ως επικεφαλής του μεγαλύτερου κυκλώματος τοκογλυφίας στην Θεσσαλονίκη υποψήφιος με το ΛΑΟΣ σε περιφεριακές εκλογές είχε προεκλογικό σύνθημα “καθαρά χέρια”

0 "Χιροσίμα αγάπη μου"! 67 χρόνια μετά την βόμβα,δείτε πως είναι η πόλη!

Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές. Και δείχνουν μία εντυπωσιακά φωτισμένη μεγαλούπολη.
Δύσκολο να φανταστείς ότι αυτή η πόλη είναι η Χιροσίμα. Ποιος θα φανταζόταν ότι η πόλη που είχε γίνει ένας σωρός από ερείπια μετά τη ρίψη της ατομικής βόμβας θα γινόταν έτσι.

0 Ωδείο Έρευνα - Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μουσική!

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις μουσική! Το Ωδείο Έρευνα, είναι στελεχωμένο από αυστηρά επιλεγμένο, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, το οποίο θα σε βοηθήσει να μάθεις μουσική γρήγορα και εύκολα. Ισχύει ειδική προσφορά -20% στα πρώτα δίδακτρα & ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή για όσους γραφτούν μέσω της παρακάτω φόρμας!

Σχετικά με το Ωδείο Έρευνα: Το ΩΔΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑ ιδρύθηκε το 1988 από τον συνθέτη και καθηγητή Ανώτερων Θεωρητικών της Μουσικής, Θανάση Βρυνιώτη.
Είναι στελεχωμένο από αυστηρά επιλεγμένο, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, έχει δε προσαρμόσει τον τρόπο λειτουργίας των ευρωπαϊκών μουσικών ιδρυμάτων στα ελληνικά δεδομένα, έχοντας σαν στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου μουσικής παιδείας και την αναβάθμιση της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Από την φετινή σχολική χρονιά, συνεργάζεται επίσημα με το εκπαιδευτικό-εξεταστικό πρόγραμμα του University of West London, London College of Music

0 Μάθημα ζωής από ένα ανάπηρο σκύλο! (Βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Facebook μια φωτογραφία με ένα ανάπηρο σκυλάκι που πράγματι" δίνει"μαθήματα ζωής.

Ο μικρούλης που λέγεται Hoppa γεννήθηκε στο Ισραήλ χωρίς τα μπροστινά του πόδια αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο ιδιοκτήτης του το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και του έκανε δώρο ένα βοηθητικό «οδηγό» για να κινείται, να τρέχει και να παίζει όπως τα άλλα. Ο μικρός Hoppa δεν το έβαλε κάτω και δίνει το δικό του μήνυμα ότι η δύναμη για ζωή είναι πάνω από όλα, μην απογοητεύεστε!

0 Η φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Facebook σε όλο το κόσμο είναι "ελληνική"

Συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και shares. Έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Facebook και προκάλεσε την συγκίνηση πάρα πολλών ανθρώπων. Ο λόγος για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Αθήνα και δείχνει έναν άστεγο καθισμένο στον πεζόδρομο, έχοντας στην αγκαλιά του ένα σκύλο που κοιμάται.

0 Τι είναι αυτή η τεράστια τρύπα;

perierga.gr - Τι είναι αυτή η τεράστια τρύπα;Θυμάστε που σαν παιδιά παίρναμε τα κουβαδάκια μας και ένα φτυάρι και καθόμασταν με τις ώρες στα χώματα, σκάβοντας και φτιάχνοντας πύργους; Πόσες φορές προσπαθούσαμε -μάταια- να ανοίξουμε ένα τούνελ κατευθείαν κάτω από τη γη, για να βγούμε -ίσως- στη Μαγική Χώρα των Θαυμάτων; Αρκετές, θα πω εγώ!

Οι βερολινέζικη εταιρεία Topotek1 δείχνει να κρατά ζωντανές τις μνήμες αυτές, κατασκευάζοντας μια μεγάλη καταπράσινη τρύπα στο κέντρο ενός πάρκου στην Κίνα, για την πρόσφατη έκθεση «Xi’an International Horticultural Exposition».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...