ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

0 Αντίθεση..

0 Στο ζέσταμα...

0 ΣΟΚ για τα Σκόπια: «Είστε αμαθείς και εξοργιστικοί», τους λέει καθηγητής της Οξφόρδης! [βίντεο]

Ο κ.Ρόμπιν Λέϊν Φοξ είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μιλώντας στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης για μία έκθεση που γίνεται στη χώρα του για τη Μακεδονία, έκανε μια τόσο δήλωση που είναι βέβαιο ότι θα έχει προκαλέσει ταραχή στην ηγεσία των Σκοπίων.
Είναι μια δήλωση που κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει τολμήσει να κάνει.

Δείτε τη σε βίντεο

0 Κολυμπάει χάρη στην καινούρια της ουρά

Το δελφίνι με τη συγκινητική ιστορία

Η 5χρονη Winter είναι το νέο αστέρι του Χόλιγουντ, καθώς θα συμπρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με το διάσημο ηθοποιό Morgan Freeman.

Η υπόθεση αφορά στην ιστορία της ζωής της.

0 Η οικονομική κρίση κι εγώ: 6 τρόποι για να (μην) τρελαθείτε

Ένα εκπληκτικο κείμενο που διακομοδει την καθημερινότητα κάποιων η οποία δεν βρίσκεται μακρια απο την πραγματικότητα 
της Ηρώς Κουνάδη
«Αν βγάζεις 100 και ξοδεύεις 99, είσαι πλούσιος. Αν βγάζεις 100 και ξοδεύεις 101, είσαι φτωχός». Έτσι έλεγαν οι γιαγιάδες μας. Η βαθύτατα φιλοσοφημένη αυτή λαϊκή ρήση δεν αναφέρεται μόνο στα οφέλη της αποταμίευσης αλλά και στο ότι η οικονομική ευμάρεια του καθενός εξαρτάται πρωτίστως από τη νοοτροπία του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσο περισσότερο μας πανικοβάλλει η εσχατολογία σχετικά με την οικονομική κρίση, τόσο δυσκολότερος γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών μας. Όσο φοβόμαστε πως αύριο/ μεθαύριο/ σε μια βδομάδα/ σε ένα μήνα θα χρεοκοπήσουμε, τόσο νιώθουμε ήδη φτωχοί, χωρίς ουσιαστικά να έχουμε προς το παρόν βασικές ανάγκες που δεν καλύπτονται από το (πενιχρό, έστω) μισθό ή επίδομα ανεργίας που εξακολουθούμε να παίρνουμε κάθε μήνα. Και όσο γκρινιάζουμε, το μόνο που καταφέρνουμε να αλλάξουμε είναι η ψυχολογία μας –προς το χειρότερο.

0 Αντικολλητικά σκεύη: Ένας άγνωστος χημικός πόλεμος

Πως σχετίζονται τα μαγειρικά αντικολλητικά σκεύη με τις τορπίλες που χρησιμοποιήθηκαν από το Αμερικανικό ναυτικό κατά τον β΄ παγκόσμιο πόλεμο; Το θέμα των αντικολλητικών σκευών που υπάρχουν σε κάθε σπίτι έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και στο παρελθόν. Ωστόσο, νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι οι πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος έχουν αγγίξει πλέον τα όρια του τρόμου.

0 Τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν θα συναντηθούμε με Εξωγήινους.

UFO, Εξωγήινοι: Το Hollywood και οι αλλοδαποί έχουν μια μακρά ιστορία! Τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν θα συναντηθούμε με Εξωγήινους.

Όταν οι Εξωγήινοι έρθουν θα είναι κάτι σαν απεικόνιση του Χόλιγουντ.
Από την πλευρά του Χόλιγουντ η ιστορία της ιστορίας της ανθρωπότητας με "εξωγήινους" δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Είδη είναι αποδεκατισμένη,  με αυτόχθονες πληθυσμούς σκλαβωμένη,  και η ισχυρή δύναμη τους θα τους είναι σχετικά αδύναμη: δεν θα είναι μια όμορφη θέα, ως επί το πλείστον.

Το Hollywood μας παρέχει ψυχαγωγία και με τον τύπο που πουλάει δεν θα είναι ότι οι αλλοδαποί θα έχουν μια ειρηνική ημερήσια διάταξη. Τον τελευταίο καιρό κάποιοι άνθρωποι, και κυρίως ο Στίβεν Χόκινγκ έχουν πει ότι δεν πρέπει να εφιστούμε την προσοχή στους εαυτούς μας, διότι το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι η απώλεια των πόρων μας, τον πλανήτη μας και η ελευθερία μας.

0 Μαγνητικός κινητήρας μηδενικού κόστους : Η χαραυγή μιας νέας εποχής-Βίντεο

Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια,
και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήση τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.

Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως έφθασε ο χρόνος να περάση από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας.

Ως προς το τεχνικό μέρος μπορούμε να πούμε μόνο -πολύ γενικά και θεωρητικά-, πως πρόκειται για μία κυκλική συστοιχία πηνίων και μαγνητών, τοποθετημένων γύρω από έναν άξονα σε θέσεις εναλλασσόμενης πολικότητας. Όταν το σύστημα αυτό τεθή σε λειτουργία δεν σταματάει να περιστρέφεται χωρίς την παρεμβολή του ανθρώπου. 

0 Η εντυπωσιακή διαδικασία συλλογής cranberries

Εντυπωσιακή διαδικασία συλλογής cranberries (4)
Το θέρισμα των cranberries (βακκινίων) είναι μια εντυπωσιακή διαδικασία. Τα χωράφια πλημμυρίζονται με νερό, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση των καρπών από τους θάμνους και αφήνει τα cranberries να επιπλέουν στην επιφάνεια. Οι θεριστές τότε μπορούν είτε να τα συλλέξουν ή να τα αντλήσουν.

0 Matmata η υπόγεια πόλη καταφύγιο!


Η Matmata είναι μια μικρή πόλη  Βερβερίνων στη νότια Τυνησία. Μερικοί από τους ντόπιους κατοίκους Βερβερίνων ζουν στις παραδοσιακές υπόγειες κατοικίες.
Οι κατοικίες αυτές δημιουργήθηκαν από το σκάψιμο ενός μεγάλου κοίλωματος στο έδαφος. Γύρω από την περίμετρο του υπάρχουν τεχνητά σπήλαια που στη συνέχεια έσκαψαν για να χρησιμοποιηθούν ως κατοικίες με μερικά σπίτια να αποτελούνται από πολλέούς λάκκους, που συνδέονται με την τάφρο ως περάσματα.

0 Πανοραμικές λήψεις με φωτογραφική μηχανή …μπάλα!

Σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες όμως συνήθως δυσκολεύεστε στο να βρείτε την κατάλληλη γωνία λήψης; Τώρα έρχεται μια νέα φωτογραφική μηχανή για πανοραμικές λήψεις και μάλιστα σε σχήμα μπάλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την πετάξετε ψηλά!


Με την ονομασία Panoramic Ball Cam, η πρωτότυπη αυτή φωτογραφική μηχανή-μπάλα είναι εξοπλισμένη με 36 κάμερες τοποθετημένες συμμετρικά στην επιφάνεια της μπάλας, ικανές να τραβήξουν πανοραμικές φωτογραφίες (360°). Μόλις η μπάλα φτάσει στο ψηλότερο σημείο, τραβάει τη φωτογραφία. Στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να απολαύσει τις πανοραμικές φωτογραφίες στον υπολογιστή του ή να επιλέξει να κρατήσει μόνο συγκεκριμένα τμήματα.

0 Πολίτες κατέθεσαν προσφυγή κατά του πρωθυπουργού

Δύο Έλληνες πολίτες, η Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου και η Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου, κατέθεσαν προσφυγή κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι... δεν τον αναγνωρίζουν ως νόμιμα εκλεγμένο. Μεταξύ άλλων αναφέρουν: "Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.

0 H Εποχή των MEGA..λων σκουπιδιών

Υπαρχουν πολλων ειδων σκουπιδια. Υπαρχουν τα σκουπιδια που βλεπουμε ολοι μας αυτες τις μερες να ξεχειλιζουν απο τους καδους σε καθε γειτονια της Αθηνας. Υπαρχουν τα σκουπιδια απο τις Λαικες αγορες. Υπαρχουν τα σκουπιδια απο τα νοσοκομεια. Υπαρχουν τα σκουπιδια που βρισκονται κοντα σε σχολεια. Τα περισσοτερα απο αυτα τα σκουπιδια οπως των νοσοκομειων, των σχολειων και των Λαικων αγορων συνεχιζουν να τα μαζευουν οι εργαζομενοι των ΟΤΑ και να… υπαρχει το ελευθερο στον ΧΥΤΑ παρα της καταληψεις των εργαζομενων.

Τα αλλα τα σκουπιδια που παραμενουν στις γειτονιες αργα η γρηγορα και με καποιο τροπο θα μαζευτουν. Υπαρχουν ομως και καποια ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που βρωμανε τοσο που δεν τα αγγιζει κανεις. Χρονια τωρα καποιοι τα εχουν ριξει οχι μπροστα στη πορτα μας αλλα μεσα στο σπιτι μας. Σκουπιδια επιβλαβη για τις ζωες μας, για τα παιδια μας, για τη Δημοσια ψυχικη υγεια.

0 Γερμανικό μουσείο κατέχει παράνομα Eλληνικές αρχαιότητες!

Eνα γυναικείο κυκλαδικό ειδώλιο που έχει ύψος 88 εκατοστά και ένα χάλκινο τηγανόσχημο σκεύος, επίσης της Κυκλαδικής εποχής ζητεί η χώρα μας να της επιστραφούν από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από το Κρατικό Μουσείο Μπάντεν της Καρλσρούης, που τα κατέχει παράνομα.

  Γνωστό και από το παρελθόν για κατοχή ελληνικών αρχαιοτήτων που είχαν εξαχθεί παράνομα από τη χώρα το συγκεκριμένο μουσείο έχει υποβάλλει παρ΄ όλα αυτά αίτημα προς την Ελλάδα για δανεισμό αρχαίων αντικειμένων της Κυκλαδικής εποχής (Εποχή του Χαλκού) προκειμένου να διοργανώσει τον Δεκέμβριο έκθεση για τον Κυκλαδικό πολιτισμό.

0 Αχινοί που δεν έχετε ξαναδεί

Strongylocentrotus purpuratus
Οι αχινοί είναι μικρά θαλάσσια ζώα, που απαντώνται σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Έχουν ασβεστολιθικό κέλυφος και φέρουν αγκάθια. 
Ζουν στη λάσπη του βυθού ή πάνω σε φύκια και βράχους.
Χαρακτηριστικό τους είναι τα αγκάθια, με τα οποία κινούνται, ενώ για την κίνησή τους χρησιμοποιούν και βαδιστικούς ποδίσκους, που έχουν σχήμα σωλήνα.
Τρέφονται με φύκια, αλλά και με μύδια και άλλα ασπόνδυλα.
 Κυριότεροι εχθροί των αχινών είναι οι αστερίες και διάφορα σαρκοφάγα ζώα και ψάρια της θάλασσας.

0 Ανάποδος ουρανοξύστης πυραμίδα

Αυτός ο ουρανοξύστης διακιολογεί το χαρακτηρισμό μόνο ως προς το δεύτερο συνθετικό καθώς δεν έχει στόχο τον ουρανό αλλά τη γη. Είναι η αρχιτεκτονική πτόταση του γραφείου BNKR Arquitectura, για τη διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας της πόλης του Μεξικό. Βυθισμένος 300 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γής αφήνει ανέπαφη την αισθητική της ιστορικής πλατείας και το περιβάλλοντος χώρου. Perierga.gr - Ανάποδος ουρανοξύστης πυραμίδα

0 ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ - ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Πειράματα δεν έκανε μόνο ο Μένγκελε στο Άουσβιτς αποκαλώντας τα «επιστημονική ιατρική έρευνα», έχει και συνεχιστές-μιμητές.

Εδώ και χρόνια, στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα, καρκινοπαθείς γίνονται, εν αγνοία τους, πειραματόζωα, πληρώνουν οτι έχουν και δεν έχουν, και υποβάλλονται σε μια μέθοδο που μελετάται διεθνώς σε ΧΟΙΡΟΥΣ και  ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, εκτός από ανθρώπους, τη λεγόμενη Λαπαροσκοπική Υπερθερμική Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία και το εμπόριο ψεύτικης ελπίδας σε ανθρώπους που είναι σε απόγνωση καλά κρατεί. 
 
   Στην μοντέρνα Ελλάδα οι νέες θεραπευτικές πρακτικές δοκιμάζονται πρώτα σε ανθρώπους και μετά στα γουρούνια γιατί για κάποιους που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, την ανάγκη για ελπίδα, η ανθρώπινη ζωή έχει λιγότερη αξία από αυτήν ενός γουρουνιού.
 

1 Αφιερωμένο στους λαθρολάγνους και στους φανατικούς της πολυπολιτισμικής κοινωνίας...

Σκότωσαν, βίασαν, έκλεψαν, κατέστρεψαν ζωές και τώρα απειλούν.
Πρόκειται για τα καθάρματα με τα καλάσνικοφ όπως ήταν γνωστοί, δείτε στο βίντεο και προσέξτε για πόσο καλά παιδιά μιλάμε. Από το '93 και μετά τέτοιες εικόνες, μπράβο Σαμαρά μεγάλε ηγέτη.



http://www.katohika.gr/

0 Τα έκλεψε απ΄ τους φόρους του 2014!

0 Το υπερθέαμα της λίμνης της Καστοριάς



Το καραβάκι του Δήμου

Μαγική, ονειρική, ειδυλλιακή, μυστηριώδης, ανεξάντλητη … τα επίθετα δεν έχουν τέλος όταν προσπαθείς να περιγράψεις την Ορεστιάδα. Η ομορφότερη λίμνη της Ελλάδας και μία από τις πιο όμορφες των Βαλκανίων θα σας γοητεύσει με χίλιους τρόπους, αλλάζοντας από τη μια στιγμή στην άλλη χρώματα, διάθεση και αντικατοπτρισμούς μπροστά στα μάτια σου. Και φυσικά θα μονοπωλήσει τις ώρες και τις μέρες σας στην Καστοριά.

0 Κι όμως, κάτι λείπει


Φωτογραφίες από μία ξεχωριστή χελώνα

Η χελώνα της φωτογραφίας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να κολυμπήσει ανοιχτά του Παναμά. Η θαλάσσια βιολόγος τη βοηθά καθώς η χελώνα δεν έχει μπροστινά πτερύγια, κι έτσι δυσκολεύεται να κολυμπήσει μόνη της.

Η χελώνα απελευθερώθηκε αυτή την εβδομάδα έπειτα από ένα μήνα περίθαλψης.

Παιδιά την είχαν βρει τραυματισμένη στην ακτή και η Αρχή Θαλασσίων Πόρων του Παναμά ανέλαβε τη φροντίδα της.

Δείτε φωτογραφίες

0 Γέρασε 50 χρόνια σε λίγες μέρες

Γέρασε 30 χρόνια σε λίγες μέρες (1)


Μια αλλεργική αντίδραση έκανε μια νεαρή κοπέλα να γεράσει μέσα σε λίγες μέρες, Τώρα μοιάζει με 70χρονη γυναίκα.

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί όταν εξέτασαν την 26χρονη Βιετναμέζα Nguyen Thi Phuong καθώς διαπίστωσαν ότι είχε γεράσει μέσα σε λίγες μέρες κατά 50 χρόνια εξαιτίας κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.

Η νεαρή γυναίκα τώρα μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.
Όποτε βγαίνει έξω, για να αποφεύγει τα περίεργα βλέμματα, φοράει μάσκα, αλλά τώρα αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Κοιτώντας τις φωτογραφίες από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, η Nguyen λέει: “Πριν από πέντε χρόνια δεν ήμουν και τόσο άσχημη όπως τώρα, ε;”.
Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και προσθέτει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...