ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

0 10 παράξενα φαινόμενα του μυαλού!!!

Όλοι έχουμε μια εμπειρία από διάφορα συναίσθηματα και σκέψεις που βιώνουμε περιστασιακά. Μερικά πράγματα που λέμε ή κάνουμε, την ίδια στιγμή έχουμε την αίσθηση ότι τα έχουμε ξαναπεί ή ότι τα έχουμε ξανακάνει. Νιώθουμε ότι έχουμε ξαναζήσει τη στιγμή ή ότι γνωρίζουμε τι θα πει ο άλλος πριν το πει, και άλλα παρόμοια.
Ας δούμε τα 10 πιο παράξενα φαινόμενα που συμβαίνουν κάποιες στιγμές στο μυαλό μας!

0 Κώδικας οδικής κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Με αστεία και ειρωνική διάθεση για την επικύνδινη οδική συμπεριφορά μας.

KANONEΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

* Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

0 Ντομινίκ Στρος-Καν: «Βυθισμένοι στα σκ*** οι Έλληνες»!!! Μας βρίζουν παρότι τους πληρώνουμε,μας φτήνουν και λέμε οτι ψιχαλίζει.

«Οι Ελληνες βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά» φέρεται να διαπιστώνει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν, σε ντοκιµαντέρ που γυρίστηκε από το γαλλικό Canal+ για τη ζωή του µε τον τίτλο «Με τον Ντοµινίκ Στρος-Καν µέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.

0 Περισσότερα μεταλλαγμένα στο τραπέζι μας!

 Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΝΤΗ
Πλήρως εκτεθειμένοι απέναντι στα μεταλλαγμένα είναι οι Eλληνες καταναλωτές, καθώς όλο και περισσότεροι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί φθάνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο πιάτο μας. Την περασμένη χρονιά, οι εισαγωγές μεταλλαγμένου σογιάλευρου, που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα για την παραγωγή ζωοτροφών, αυξήθηκαν κατά 50.000 τόνους σε σχέση με το 2009, φτάνοντας συνολικά τους 180.000 τόνους...

3 Καταπληκτικά ρολόγια

Καταπληκτικά ρολόγια

0 Staffa: Απίστευτο στυλοειδές νησί.

Το Staffa είναι ένα μοναδικό στυλοειδές νησί στη Σκωτία. Οι Βίκινγκς του έδωσαν το όνομα του χάρη στον στυλοειδή βασάλτη που τους θύμιζε τα σπίτια τους, τα οποία ήταν χτισμένα με κάθετα τοποθετημένους κορμούς δένδρων. Αξίζει να σημειωθεί πως το νησί αποτελείται εξ’ολοκλήρου από ηφαιστειακό υλικό!

0 Καταγγελία από ένα πολίτη με κινητικά προβλήματα για το δήμο Κορωπίου!!!

image

Κανένας σεβασμός!

Σας δείχνω τη μέριμνα που δείχνει σε εμένα τον ανάπηρο, ο δήμαρχος μου που πήρε τα χρήματα από προγράμματα για να φτιάξει ράμπες, και στην συνέχεια παίρνει πάλι χρήματα τοποθετώντας διαφημιστικές πινακίδες ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ και εμένα με άφησε στο δρόμο χωρίς να μπορώ να ανέβω στο πεζοδρόμιο!
Οι φωτογραφίες είναι δίπλα από το δημαρχείο που είναι ο δήμος ΚΟΡΩΠΙΟΥ!!!!

0 Το π σε μουσική


Το παιδί στο βιντεάκι μετέτρεψε τις νότες Ντο (C) εως Σι (B) σε νούμερα 1 με 7 και ακούστε το τραγούδι της σταθεράς του Αρχιμήδη (π)

3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

0 Την πρώτη μεταμόσχευση τεχνητού βρόγχου πραγματοποίησαν γιατροί στο Παρίσι

Την πρώτη μεταμόσχευση τεχνητού βρόγχου πραγματοποίησαν γιατροί στο Παρίσι
Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο μεταμοσχεύθηκε με επιτυχία τεχνητός βρόγχος σε έναν 78χρονο ασθενή με καρκίνο του πνεύμονα.
Η πρωτοποριακή επέμβαση διεξήχθη στις 28 Οκτωβρίου του 2009 από ομάδα του Νοσοκομείου Αβισέν στο Παρίσι και σύμφωνα με τους ειδικούς που βρίσκονται πίσω από αυτήν «ο καρκινικός όγκος αφαιρέθηκε με ασφάλεια ενώ απεφεύχθη και η ανάγκη αφαίρεσης ολόκληρου του πνεύμονα η οποία συνδέεται με πολύ υψηλότερο κίνδυνο μετεγχειρητικής θνησιμότητας».

0 Εκκλησία πάνω σε βράχο

Αυτή η μικρή εκκλησία βρίσκεται στη Γεωργία, κοντά στην πόλη Chiatura. Είναι χτισμένη σε μία περίεργη στήλη βράχου, έναν πυλώνα από πέτρα ύψους 42 μέτρων που έχει απομείνει μόνος σε σχέση με τους υπόλοιπους ορεινούς όγκους της περιοχής.
Η μοναδική πρόσβαση είναι από μια παλιά ξύλινη σκάλα. Η κατασκευή της εκκλησίας χρονολογείται στον έκτο αιώνα όταν η δομή των βράχων ήταν μάλλον πιο πυκνή.
Perierga.gr - Εκκλησία σε βράχο

0 Αρμαντίλλο, το τεθωρακισμένο της φύσης

Tα αρμαντίλλο είναι μικρά θηλαστικά που είναι γνωστά επειδή το σώμα τους καλύπτεται από οστεώδες κέλυφος, και η ίδια η ονομασία τους σημαίνει στα ισπανικά «μικρό θωρακισμένο». Υπάρχουν πολλά είδη αρμαντίλλο, και κάποια από αυτά διακρίνονται από τον αριθμό των ζωνών στην «πανοπλία» τους.
Perierga.gr - Armadillophoto by: link

0 Σύγχρονος ασκητισμός: Ζωή χωρίς Τηλεόραση

Έβγαλαν από τα σπίτια τους τούς τηλεοπτικούς δέκτες και δηλώνουν πως δεν το έχουν μετανιώσει

tv-out

«Μέχρι πριν από τρία χρόνια είχα τηλεόραση στο σπίτι μου. Έκτοτε, αποφάσισα να την απομακρύνω. Φίλοι μου που ήδη την είχαν κλείσει οριστικά με έπεισαν πως στην ουσία δεν επιλέγεις εσύ τι θα δεις στη μικρή οθόνη, αλλά ό,τι οι άλλοι θέλουν να σου σερβίρουν. Είπα, λοιπόν, να δω και εγώ στην πράξη πώς θα είναι η ζωή μου από τη στιγμή που θα αποχωριστώ τελείως το κουτί…».
Δεν το πολυσκέφτηκε πριν επιχειρήσει να ενταχθεί οικειοθελώς στο μόλις 0,5% του ελληνικού πληθυσμού που δεν θέλει -ή και δεν μπορεί- να έχει....

0 Η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα

Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα αποτελούν οι επιπλοκές της αθηροσκλήρωσης. Πρόκειται για μία πάθηση της οποίας τα αίτια δεν είναι γνωστά αλλά οι επιπλοκές της (έμφραγμα και καρδιαγγειακές παθήσεις) ευθύνονται για το 50% του συνόλου των θανάτων και των αναπηριών από όλες τις παθήσεις. Παράγοντες κινδύνου αποτελούν η υπερλιπιδαιμία , η οποία παρατηρείται στο 48-50% των Ελλήνων , η υψηλή αρτηριακή υπέρταση, που σημειώνεται το 20-50% του πληθυσμού της χώρας μας , ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει περίπου το 24% των Ελλήνων, καθώς και τα υψηλά ποσοστά καπνίσματος, επισήμανε ο καθηγητής καρδιολογίας στο ΑΠΘ Απόστολος Ευθυμιάδης με αφορμή το 7ο Ετήσιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί από 10-12 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεκριμένοι παράγοντες κινδύνου μπορούν να....

0 Σε κυκλοφορία πάλι η ισπανική πεσέτα (...αλλά μόνο σε μία πόλη)

Το Mugardos...
...και η πεσέτα
Οι καταστηματάρχες στο Mugardos ,μιας μικρής πόλης στην βόρεια Ισπανία, αποφάσισαν να επαναφέρουν το παλιό ισπανικό νόμισμα ,την πεσέτα.


Δέχονται την πεσέτα για όλες τις αγορές παράλληλα με το ευρώ.
Η πεσέτα ήταν το επίσημο νόμισμα πριν εννιά χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία ,λόγω της οικονομικής κρίσης έκλεισαν χιλιάδες

0 Το ιστορικό κείμενο του καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα ο οποίος στις 2/10/1959 μίλησε Αγγλικά με Ελληνικές λέξεις. Ακολουθεί και η μετάφραση που ίσως και να μη χρειάζεται!!!

Kyrie It is Zeus' anathema on our epoch and the heresy of our economic method and policies that we should agonize between the Skylla of numismatic plethora and the Charybdis of economic anaemia. It is not my idiosyncracy to be ironic or sarcastic but my diagnosis would be that politicians are rather cryptoplethorists.
Although they emphatically stigmatize numismatic plethora, they energize in through their tactics an practices. Our policies should be based more on economic and less on political criteria.

0 Υπέκυψε, καλώς ή κακώς, στις πιέσεις των 300 λαθρομεταναστών και των βοηθών τους η κυβέρνηση.

Πανηγυρίζουν στο Μέγαρο Υπατία οι μετανάστες για το πακέτο μέτρων που τους ανακοίνωσε ο Γ. Ραγκούσης και με το οποίο συμφώνησαν και αποχωρούν. Να είναι άραγε από την απεργία πείνας και δεν κατάλαβαν τι τους είπε ή πράγματι η κυβέρνηση “ξεβρακώθηκε” προκειμένου να λύσει το θέμα χωρίς να υπάρξουν νεκροί;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...