ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

0 Το μυστηριώδης νεκροταφείο αγκυρών της Πορτογαλίας

Το Cemitério das Âncoras της Πορτογαλίας, απλώνεται στους αμμόλοφους της παραλίας Barril στο νησί Tavira.

Παραταγμένες με σχεδόν στρατιωτική ακρίβεια, εκατοντάδες σκουριασμένα άγκυρες είναι εκεί για να θυμίζουν την παλιά αλιεία νότια τόνου της Πορτογαλίας και τις γενείς των ψαράδων των οποίων η επιβίωση εξαφανίστηκε μαζί με τον τόνο.

0 Ο έναστρος ουρανός της Αυστραλίας!

Perierga.gr - Ο έναστρος ουρανός της ΑυστραλίαςΠέρασε τους τελευταίους 18 μήνες φωτογραφίζοντας το νυχτερινό ουρανό με μια συνηθισμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
Ο Alex Cherney κατάφερε να τραβήξει αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες από τις εναλλαγές του έναστρου ουρανού της νότιας Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της νύχτας!
Οι εικόνες δείχνουν πλανήτες, διάττοντες αστέρες, το Γαλαξία Milky Way, τη Σελήνη, δορυφόρους και αεροπλάνα την κίνηση των σύννεφων στον ορίζοντα.
Εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη φωτορύπανσης σε μια απομακρυσμένη χερσόνησο στη νότια ακτή της Αυστραλίας και… ιδού το αποτέλεσμα!

0 Εικόνες του National Geographic

Είναι ένας από τους γνωστότερους διαγωνισμούς φωτογραφίας που διοργανόνωνται και μπορεί στην ουσία να συμμετάσχει ο καθένας. Πάρε βαθειά ανάσα και δες μερικές από τις συμμετοχές του περσινού διαγωνισμού.

0 ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η NASA;

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι ένας συνεχής διάλογος που γίνεται στο blog με αναγνώστες για την αξιοπιστία της NASA και γενικά του επιστημονικού κατεστημένου. Μας έχουν θέσει πολλές φορές το ερώτημα "πήγαμε πραγματικά στη Σελήνη;"

Η έρευνα που κάναμε μέσω του διαδικτύου μας αποκαλύπτει και αυτή είναι η γνώμη του blog οτι στη Σελήνη πήγαμε. Τα στοιχεία όμως που μας έδωσε η NASA είναι πλήρως παραποιημένα και σε αυτό δεν χωράει καμιά αμφιβολία. Θα το διαπιστώσετε άλλωστε μόνοι σας κοιτώντας τις επίσημες αυτές φωτογραφίες της NASA. 

0 Λευκό παγώνι-Ένα σπάνιο ζώο

Όλοι μας γνωρίζουμε τα παγώνια. Όλοι γοητευόμαστε από την πολύχρωμη ουρά τους, που την ανοίγουν σαν βεντάλια δείχνοντας όλα τα χρώματα με τα οποία τα στόλισε η φύση. Μπλέ, πράσινο, πορτοκαλί, μαύρο κ.ά. είναι τα χρώματα που τους δίνουν αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση. 

0 Οι πίνακες που ζωντανεύουν!

Οι πίνακες που ζωντανεύουν!
Συχνά ακούμε την φράση «ζωντανοί πίνακες», σε αυτή την περίπτωση όμως η φράση αυτή κυριολεκτεί.
Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Gregory Euclide και προσπαθεί να εξισορροπήσει με τα έργα του ανάμεσα στον πραγματικό και στον σουρεαλιστικό κόσμο. Τελικά τα καταφέρνει περίφημα!

1 Ο υπέροχος κόσμος μας

Υπέροχος κόσμος (1)
Ταξιδέψτε σε μερικά από τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη, μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

0 70 χρόνια μετά...

0 ¨οπως διψας εσύ, διψάνε και αυτά....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...