ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

0 Η μαγεία του τόρνου

Δείτε τη μεταμόρφωση ενός κομματιού ξύλου

0 Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι αναδείχθηκε η 13χρονη Σταυρούλα Τσαλακίδου

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι αναδείχθηκε η 13χρονη Σταυρούλα Τσαλακίδου
Ο θηλυκός Κασπάροβ είναι... Ελληνίδα, είναι 13 ετών, λέγεται Σταυρούλα Τσαλακίδου και πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι και συγκεκριμένα στην κατηγορία U14.

Επειτα από 14 χρόνια, η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση και η μικρή Καβαλιώτισσα πήρε το... στέμμα με το σπαθί της.

Το 1999 στο Ερεβάν της Αρμενίας η Μαρία Κουβάτσου έκανε για πρώτη φορά πραγματικότητα το όνειρο πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων που παίζουν κορυφαίο σκάκι με διεθνείς επιτυχίες. Εγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια στις σκακίστριες μέχρι 20 ετών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...