ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

0 Πρωτότυπα κολάζ από χάρτες

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Matthew Cusick, από το Dallas του Τέξας, δημιουργεί υπέροχα έργα τέχνης με κομμάτια χαρτών. Χρησιμοποιώντας τα πιο απλά εργαλέια, ο Cusick ανμορφώνει ολόκληρα οδικά δίκτυα, ποτάμια και δρόμους για να δημιουργήσει κολάζ που μοιάζουν με φωτογραφίες ή ζωγραφιές.

Perierga.gr - Κολάζ από εφημερίδες!

0 Το Διδυμότειχο

Το Διδυμότειχο είναι κωμόπολη της Δυτικής Θράκης με 8.374 κατοίκους, έδρα της ομώνυμης επαρχίας του νομού Έβρου.
Βρίσκεται σε απόσταση 90 χιλιομέτρων από την Αλεξανδρούπολη και 2 χιλιομέτρων από τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκίας. Είναι παλιά βυζαντινή πόλη. Το όνομά της το πήρε από τα διπλά τείχη της. Πιο παλιά η πόλη λεγόταν Πλωτινόπολη και βρισκόταν κοντά στη σημερινή πόλη του Διδυμότειχου, σε ένα βράχο που σήμερα λέγεται Αγία Πέτρα.

Στο λόφο της Αγίας Πέτρας αφθονούν τα σημαντικά ευρήματα: αρχιτεκτονικά μέλη, αγάλματα, κοσμήματα, νομίσματα, αλλά και θολωτές κατασκευές, τάφοι, ψηφιδωτά κ.λ.π.. Πολλά από αυτά, τόσο

0 Η όμορφη πλευρά της Κίνας

Perierga.gr - Η όμορφη πλευρά της Κίνας
Έχουμε όλοι δει διάφορες φωτογραφίες από την Κίνα με ουρανοξύστες – εργατικές κατοικίες, εργοστάσια, νέφος στο Πεκίνο και άλλα, οι παρακάτω όμως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές και μας παρουσιάζουν την (πολύ) όμορφη πλευρά της Κίνας.  Ο φωτογράφος Feng Jiang  κατέγραψε με το φακό του στιγμές απαράμιλλης ομορφιάς.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά καθώς η Κίνα είναι η 3η μεγαλύτερη, σε έκταση, χώρα του πλανήτη, με έκταση που αγγίζει τα 10 εκ. τ.χλμ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σα να βγήκαν από σκηνικά παραμυθιών...

0 Ελλας Ελλήνων τροκτικών

Από: http://paratolmo.blogspot.com/
Σημερα έλαβα ενα mail απο κάποιο blog για αναδημοσιευση, με τον τίτλο «Εξι μηνες από τη δολοφονια του Σωκράτη». Το βρηκα αδιαφορο και ετσι δεν το εκανα post. Την ημέρα της δολοφονιας του Γκιολια ειχα μπεί στο νοσοκομείο για τραχειοτομή, ενω από το βράδυ της Κυριακης ημουνα σε κώμα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία. Οπως καταλαβαίνεται τα γεγονότα τα πληροφορήθηκα μερες αργοτερα. Οταν επεστρεψα στο σπιτι στις 9 Αυγουστου, αρχισα να διαβαζω για την δολοφονια του Σωκράτη. Το πιο ενδιαφέρον αρθρο ηταν του ΙΟΣ, το οποίο και σας το βαζω σημερα. Είναι μια δημοσιογραφική ερευνα που αξιζει να διαβασετε, αν φυσικά δεν την εχετε διαβασει ηδη.

Στα λαγούμια της νέας ενημέρωσης Μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια το μπλογκ troktiko ανακοίνωσε ότι κλείνει. Ανεξάρτητα από το αν είναι τελεσίδικη αυτή η απόφαση, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι οι φανατικοί καθημερινοί επισκέπτες του μπλογκ, μια και το έργο του συνεχίζουν όχι μόνο άλλα παρόμοια μπλογκ, αλλά και πολλοί σχολιαστές στα δελτία ειδήσεων, εκπομπές λόγου στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και αρκετές εφημερίδες.

1 Θέλουν όλοι να γίνουν Τρωκτικά! Αφιέρωμα στους κλώνους του troktiko.blogspot.com!

Θες το blog σου να έχει επιτυχία; Ακολούθησε την παλιά καλή δοκιμασμένη συνταγή! Γίνε και εσύ ένα ακόμη troktiko! Τι να τις κάνεις τις καινούργιες ιδέες; Για ποιο λόγο να ρισκάρεις; Γίνε και εσύ troktiko και δες τις επισκέψεις να χτυπάνε κόκκινο!

Η συνταγή είναι απλή... Δε χρειάζεται να σκεφτείς, ούτε νέο όνομα, ούτε θεματολογία, ούτε να ψάξεις για ένα νέο layout, γίνε ένας καλός κλώνος και θα πετύχεις. Στο μυαλό του Έλληνα άλλωστε blog=troktiko+κλώνοι, οι λοιποί υπάρχουμε μονάχα για τους ελάχιστους σκεπτόμενους αναγνώστες.

0 Κοίτασμα 170 δις ευρώ βρέθηκε νοτίως της Κρήτης!

Μείζον θέμα και περαι­τέρω τριβή ανάμεσα στις σχέσεις Τουρ­κίας – Ελλάδος ανα­μένεται να προκύψει με τα κοιτάσματα πε­τρελαίου που υπάρ­χουν νοτίως της Κρήτης, αλλά και κοντά στο Καστελόριζο και την Κύπρο, μια περιοχή που η Τουρκία εδώ και χρόνια διεκδικεί, γνωρίζοντας προφανώς την ύπαρξη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων πετρελαϊκών κοιτασμάτων.

Οι πληροφορίες από το Ερζερούμ λένε πως Παπανδρέου και Ερντογάν συνομίλησαν για τα θέματα του Αιγαίου, όπως και για το πετρέλαιο. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών δεν έγιναν γνωστά στους δημοσιογράφους, όμως είναι βέβαιο πως το θέμα των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυ­σικού αερίου νοτίως της Κρήτης και γύρω από το Καστελόριζο είναι ένα «αγκάθι» για την ελληνική πολι­τική ηγεσία, καθώς ηΤουρκία διεκδικεί εδώ και πολλά χρόνια ένα «κομμάτι από την πίτα» του ...

0 Μια εικόνα. . . χίλιες λέξεις ! ! !


http://tolimeri.blogspot.com

0 ATENISTAS Ή ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.... "HELLANISTAS";

H φωτογραφία είναι των Minoistas
Εξαπλώνονται οι Atenistas ανά την Ελλάδα και… αν και αλλάζουν όνομα δεν αλλάζουν… χαρακτήρα!
Το μήνυμα ελήφθη από όλους τους νέους που ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργούν και διορθώνουν τα κακώς κείμενα στην πόλη τους.
Νέες, ανεξάρτητες ομάδες εθελοντών συντονίζονται, οργανώνονται και κανονίζουν πώς θα κινηθούν βελτιώνοντας την εικόνα, αλλά και τη καθημερινότητα του τόπου τους. Έχοντας την πολύτιμη στήριξη της «μητρόπολης» που πάντα θα βοηθάει την περιφέρεια, παρέχοντας τα μέσα, την τεχνογνωσία, αλλά και ό,τι άλλο χρειαστούν στα πρώτα τους βήματα, καθαρίζουν, φυτεύουν, βάφουν και ομορφαίνουν τα πάντα γύρω τους.

0 Ενα απίστευτο μωρό που δεν του αρέσει τίποτα...


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε..

0 Βατοπαίδι Τέλος ! "ΛΑΜΟΓΙΑ"


Με ψήφους 5-0 το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου αποφάσισε ότι τα αδικήματα για τα οποία έχουν παραπεμφθεί οι πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Δούκας, Κοντός και Μπασιάκος, για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είναι παραγεγραμμένα και γι΄αυτό η υπόθεση δεν πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο.

0 Μετά από εμάς, έρχεται η σειρά των Ρώσων: "Universal Card" την λένε εκεί ! Ξεκινά ως προαιρετική από 1/1/2012.

Στην Ρωσία δεν αποκαλύπτεται το σχέδιο λίγο-λίγο, όπως γίνεται στη χώρα μας. Εξ'αρχής η Ρωσική Κυβέρνηση αποκάλυψε πως θα είναι η νέα ταυτότητα των Ρώσων και πως θα λειτουργεί.

Στη χώρα μας όμως ακολουθείται η μέθοδος της "σαλαμοποίησης":
-1η Διαβούλευση (για να γράψουν και να εκτονωθούν οι αντιδρώντες),
-2η Διαβούλευση (χωρίς αναφορά στην Κάρτα του Πολίτη και έτσι να αποκοιμηθούν οι αντιδρώντες)
-Με νομοσχέδιο περνάει η "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση" (κλειδαριά)
-Αργότερα θα μας πούνε πως θα κυκλοφορήσει η "Κάρτα του Πολίτη" (κλειδί που ξεκλειδώνει την κλειδαρια).

0 Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Βλέπετε τα σκούρα καφέ δένδρα στο βάθος της εικόνας;  Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς δένδρα αλλά κάτι άλλο; Η απάντηση, μαζί με περισσότερες φωτογραφίες, βρίσκεται μέσα στο άρθρο και θα σας ξαφνιάσει!

0 Με φίμωτρα στο στόμα...

Με φίμωτρο στο στόμα και κραδαίνοντας λευκά πρωτοσέλιδα εφημερίδων υποδέχθηκαν τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν οι ευρωβουλευτές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον επίμαχο νόμο για τον Τύπο. Την ώρα που άρχιζε να...
 παρουσιάζει τις προτεραιότητες της ουγγρικής προεδρίας της Ε.Ε., οι ευρωβουλευτές της ομάδας των Πρασίνων ύψωναν τα πρωτοσέλιδα, μεγέθους σελίδας Α3, όλων των ουγγρικών εφημερίδων, με την αναφορά «λογοκριμένο» πάνω τους.

0 Οι 50 πιο ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας.



Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας. Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν ( και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωση αισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση.

0 Οι άγνωστες παγίδες μικροβίων μέσα στο σπίτι.


Το μπάνιο, με την υγρασία, τους υδρατμούς και την τουαλέτα, αποτελεί το δωμάτιο με τον μεγαλύτερο κίνδυνο μικροβίων, όπως επισημαίνει ο καθηγητής Παθολογίας - Λοιμώξεων, διευθυντής της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Πετρίκος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...